Aile, kökümüz olmak demek degil miydi?

Geçmişe takılma artık. Olan olmuş, bitmiş gitmiş. Bu senin hayatın. Güçlü ol, çalış, paranı kazan. Yeniden evlenmeyi kurtuluş olarak asla düşünme. Öncelikle ekonomik özgürlüğünü kazan. Kimseye bel bağlama. Çok gençsin zamanla herşey yoluna girer yeter ki yanlış adımlar atma.

Çocuğu yokmuş da bu ne şiddet, celal.. Sakin😅
aynen. sonunda evlenir evlenmez çocuk yapmamış, sorunlu evliliğini çocukla taçlandırmamış bir kk üyesi buldum bunun şaşkınlığını yaşıyorum hiç ihtimal vermemiştim 😂 burdaki üyelerin yarısı hamile, hamile olmayanlar da hamilelik hayali kuruyor o yüzden bu üyenin çocuğunun olmadığına ihtimal vermedim başta

Kuzeninizle evlenerek çok doğru birşey yapmışsınız. tebrik ederim. en azından çocuğunuz yok, yavrunun kanına girmemişsiniz. sakın çocuk yapmayın kuzeninizden. daha gençsiniz. boşanın. çocuk da yok tek başına gül gibi geçinirsin. eğer istersen seni seven biriyle tekrar evlenirsin boşandıktan sonra eğer derdiniz buysa. çözümsüz hiçbir şey yok burda. elalem ne der bırakın. cesur olun

En büyük Hatam bu Evliligi Kabul etmemdi. Ben Günaha girmek istemiyorum, Ama Cocuk olmasin diye gizlice koruyucu Önlemler almak zorunda kaldim.
Hani böyle bir Evlilikte, ( x ne dil biliyor nede genisletmek istedigini görmiyordum) cocuk olmasini istemezdim, degisicegini diyordum kendime cünkü bizde Bosanmak kelimesi bile Günahtir diye söyleyip, öyle Kabul ediyordum.

Bazilarida cocugun olsa düzelir diyorlardi, aman birakin bu konusmalari.

Derdim, veya bu hayatta en cok Anneme, Babama sözümü gecirmemek üzdü beni.

Yanlışlar silsilesi.. Devreye evlilik girince akrabalık bağı dahi kalmıyor.. Aileni de bunun için dinlememelisin. Zaten onlar baştan yanlış yapmış bari doğruyu sen yap..
26 yaşında olmuşsun, iş bul, kendi hayatını kur.. Sen kendi ayaklarının üstünde durunca ailene yeniden sorarsın arkamda mısınız diye!!

Cok Tesekür ederim. Umarim Benim Düsündügüm gibi kolay olucak, benimde Hedefim bu zaten.

Onlara dönersem gercekten benimle konusup affedicegini mi saniyorsun? 😔 Üzgünüm.

Onlarin önünde x beni yerden yere vuriyordu..Babamda destekli oldu bu olay annemin önünde olmustu.. konunun aslini bilseniz Sok gecirirsiniz.

Kuzura bakmayin klavye degisik.

Geçmişe takılma artık. Olan olmuş, bitmiş gitmiş. Bu senin hayatın. Güçlü ol, çalış, paranı kazan. Yeniden evlenmeyi kurtuluş olarak asla düşünme. Öncelikle ekonomik özgürlüğünü kazan. Kimseye bel bağlama. Çok gençsin zamanla herşey yoluna girer yeter ki yanlış adımlar atma.

Cok Tesekür ederim. Umarim hersey en kiza zamanda yola girer. Calismak ayakta durabilmek vs.

Iste insan yasadiklarini unutamiyor.

Selamlar Hanimlar..

Gecen Hafta Hic iyi degildim, cok agladim cok düsündüm, Acaba dogru bir Karar mi aldim.. Bilmiyorum
Birazcik Moral'a ihtiyacim var, Hic kimsem yok. HIC KIMSE.

Kiza birseyler yazmak istedim, cok Detaili yazamam suan uzun olur diye, ilerdeki zaman yazarim insallah.

Ben 26 yasindayim, 6 yil evliydim halada evliyim aslinda.. Kuzenimle evlendim, bu 6 yil nasil gecirdigimi bilmiyorum, sonradan anladigim su ki cok Sabirli biri oldugumu. Baskasi okadar dayanirmiydi sanmiyorum
Psikolojik Siddet, Güvensizlik, 3 kaynimin dügünü yapmak, bir nedenle psikiyatri de yatirmak, vs vs

Son olayimiz Social Media yüzünden olmustu..bir hesap actim kendime ayit karsi geldi dayak vs en cokta psikolojik siddet. Sonradan yok bu kiz kafasina ... girdi bir hoccaya gösterelimde birsey ictirsin okutsun vs, ki bu hocca Kuran Kerim onun önünde oldugu halde Sigara icip bizimle konusiyordu, yani siz düsünün nasil bis yere götürdüler diye, birsey aklimda kalmisti "yok bir kadin adama köle olmali, kadin bir adamin isteklerini yerine getiremiyorsa, adam 7 es üstüne getirebilirmis vs." Cok seyler yasadim.

Neyse..

Bosanmak istedim..Ailem arkamda kalmadilar.
Elalem duyar.. Milletimize kötü örnek oliyorsun.. ne olmus adamin ne kumari ne ickisi nede aldatmasi var.. bizde bosanmak yoktur.. mecbur katlanicaksin, kaderindir yapicaksin velan, vs.
Onlarin önünde benim mutsuz oldugumu görmediler mi diyorum kendime..
Kocaman Dünyada Nefes alamiyor oldum, yorgundum.
Kirginligimi ifade edecek bir Cümle dahi bulamadigim Günlerim oldu.

Sonradan baktimki kimse arkamda olmadi bunca zaman herkezden sessizce gitim..

Suan Hic iyi degilim, konuda cok giremiyorum, biliyorum öyle kiza kiza'da anlatilmaz, sizde Belki birsey anlamadiniz Ama benim icimi dökmem gerekiyordu..
Senin herşey den yüce büyul ve güzel rabbim var ona sığın ve don herkese sırtını çünkü onlar çoktan sana döndüler ve çoktan vazgeçtiler senden ...

Back