Aile, kökümüz olmak demek degil miydi?

nazaarboncukk

💙💙💙
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2021
595
1.128
43
29
Selamlar Hanimlar..

Gecen Hafta Hic iyi degildim, cok agladim cok düsündüm, Acaba dogru bir Karar mi aldim.. Bilmiyorum
Birazcik Moral'a ihtiyacim var, Hic kimsem yok. HIC KIMSE.

Kiza birseyler yazmak istedim, cok Detaili yazamam suan uzun olur diye, ilerdeki zaman yazarim insallah.

Ben 26 yasindayim, 6 yil evliydim halada evliyim aslinda.. Kuzenimle evlendim, bu 6 yil nasil gecirdigimi bilmiyorum, sonradan anladigim su ki cok Sabirli biri oldugumu. Baskasi okadar dayanirmiydi sanmiyorum
Psikolojik Siddet, Güvensizlik, 3 kaynimin dügünü yapmak, bir nedenle psikiyatri de yatirmak, vs vs

Son olayimiz Social Media yüzünden olmustu..bir hesap actim kendime ayit karsi geldi dayak vs en cokta psikolojik siddet. Sonradan yok bu kiz kafasina ... girdi bir hoccaya gösterelimde birsey ictirsin okutsun vs, ki bu hocca Kuran Kerim onun önünde oldugu halde Sigara icip bizimle konusiyordu, yani siz düsünün nasil bis yere götürdüler diye, birsey aklimda kalmisti "yok bir kadin adama köle olmali, kadin bir adamin isteklerini yerine getiremiyorsa, adam 7 es üstüne getirebilirmis vs." Cok seyler yasadim.

Neyse..

Bosanmak istedim..Ailem arkamda kalmadilar.
Elalem duyar.. Milletimize kötü örnek oliyorsun.. ne olmus adamin ne kumari ne ickisi nede aldatmasi var.. bizde bosanmak yoktur.. mecbur katlanicaksin, kaderindir yapicaksin velan, vs.
Onlarin önünde benim mutsuz oldugumu görmediler mi diyorum kendime..
Kocaman Dünyada Nefes alamiyor oldum, yorgundum.
Kirginligimi ifade edecek bir Cümle dahi bulamadigim Günlerim oldu.

Sonradan baktimki kimse arkamda olmadi bunca zaman herkezden sessizce gitim..

Suan Hic iyi degilim, konuda cok giremiyorum, biliyorum öyle kiza kiza'da anlatilmaz, sizde Belki birsey anlamadiniz Ama benim icimi dökmem gerekiyordu..

Klavye degisik.

Son düzenleme:
Çalışın paranızı kazanın boşanın. Akraba evliliği akıl işi değil gerçekten , her şeyi ayrı dert, şimdi aileniz muhtemelen ara bozulmasın aile arasında kavga çıkmasın diyerekten de boşanmanızı istemiyor. Tek yapacağınız işe girip kimseyi dinlemeden boşanmak. Bu hocalara götüren kafalardan bir şey çıkmaz.

bi de yazarken biraz cümle bütünlüğü, olay akışı gözetin rica edicem okurken 3 paragraflık yoruldum resmen.

Çalışın paranızı kazanın boşanın. Akraba evliliği akıl işi değil gerçekten , her şeyi ayrı dert, şimdi aileniz muhtemelen ara bozulmasın aile arasında kavga çıkmasın diyerekten de boşanmanızı istemiyor. Tek yapacağınız işe girip kimseyi dinlemeden boşanmak. Bu hocalara götüren kafalardan bir şey çıkmaz.

bi de yazarken biraz cümle bütünlüğü, olay akışı gözetin rica edicem okurken 3 paragraflık yoruldum resmen.

Cok Tesekür ederim.
Kuzuruma bakmayin, türkcem pek iyi degil bide klavye degisik olunca.

Ben de anlamadım, onlar ermeniyse kuran ne alaka? E kuzen olduğunuza göre siz de ermenisinizdir diye düşünüyorum, neden hocaya götürüyorlar? Bir an önce cesaretinizi toplayıp kurtulmanızı ümit ediyorum . Türkiyede mi yaşıyorsunuz? Yaşadığınız yerin şartlarını bilmeden yorum yapmak da çok doğru değil...

Türkçeniz iyi değil sanırsam neredesiniz? Akraba evliliği berbat bir şey ama yaşınız genç çalışın para kazanın hayatınızı siz inşa edin. Herkesin kaderi bir değil bu sizin sınavınız.

Ben pek bir şey anlamadım ama en çok anlamadığım hem ermeni hem hoca hem kuran kısmı. Sigara ne alaka onu hiç anlamadım.
Tahmin etmistim, kuzura bakmayin..

Benim akildan hasta oldugumu söyleyip bir Hocca'ya götüriyorlar, onlarin dedikleri Hocca, kuranin elinde oldugu halde sigara iciyordu. Burda demek istedigim su ki bir Hocca saygidan kuranin elinde oldugu halde sigara icmez. Baska ortamda icer.

Tahmin etmistim, kuzura bakmayin..

Benim akildan hasta oldugumu söyleyip bir Hocca'ya götüriyorlar, onlarin dedikleri Hocca, kuranin elinde oldugu halde sigara iciyordu. Burda demek istedigim su ki bir Hocca saygidan kuranin elinde oldugu halde sigara icmez. Baska ortamda icer.
Ermeni olan kim peki?

Ben de anlamadım, onlar ermeniyse kuran ne alaka? E kuzen olduğunuza göre siz de ermenisinizdir diye düşünüyorum, neden hocaya götürüyorlar? Bir an önce cesaretinizi toplayıp kurtulmanızı ümit ediyorum . Türkiyede mi yaşıyorsunuz? Yaşadığınız yerin şartlarını bilmeden yorum yapmak da çok doğru değil...

Cok Tesekür ederim,
Hoccayi kast etmistim, ermeni yazinca. Benim hatam.
Bosanmak istedigim icin, akildan eksik oldugumu düsünüp öyle götürdüler.
Yurt disinda yasiyorum.

+1

Türkçeniz iyi değil sanırsam neredesiniz? Akraba evliliği berbat bir şey ama yaşınız genç çalışın para kazanın hayatınızı siz inşa edin. Herkesin kaderi bir değil bu sizin sınavınız.
Evet, öyle malesef. Elimden geleni yapiyorum aslinda..
Tesekür ederim. Olucak allahin izniyle.

Eşiniz size şiddet uygulandığında polise gittiniz mi? Ya da bir hastaneye gidip darp raporu aldınız mı? Bosanirken darp raporunuz olursa eşinizin şiddet uyguladığı konusunda kanıtınız olur.
Yapılacak tek şey bir işe girip kendi kazancınızı sağlayıp bu adamdan boşanmak. Bu arada lütfen bu adamdan çocuk yapmayın. Çocuk olursa bu adamla ömür boyu muhatap olmak zorunda kalırsınız.

Eşiniz size şiddet uygulandığında polise gittiniz mi? Ya da bir hastaneye gidip darp raporu aldınız mı? Bosanirken darp raporunuz olursa eşinizin şiddet uyguladığı konusunda kanıtınız olur.
Yapılacak tek şey bir işe girip kendi kazancınızı sağlayıp bu adamdan boşanmak. Bu arada lütfen bu adamdan çocuk yapmayın. Çocuk olursa bu adamla ömür boyu muhatap olmak zorunda kalırsınız.

Hic bir sekilde rapor almadim.

Ailemden ve ondan gitmek zorunda kaldim, bildiginiz Kacmak.

Cocugum yok.

Back