Aile ile oturma

Ya bende anlatamiyor buraya yazıyor derdim. Neden olduğunu anladım o sinirle kendini anlatamiyorsun suan benim de olduğu gibi

Aynen doğru tespit esim elektrik şu internet kura tlf ödeme derdi yok.isin kötü tarafı ailem eşimi çok sever ama bu kadarı da fazla

Eşin alışmış ailenin sırtından geçinmeye,ailen sizi sırtından atmadığı sürece bu durum ne yazık ki devam eder.hiçbir ödemesi yok,sorumluluk yok mis gibi pars biriktiriyorum diye küçük hesaplar yapıyor eşin .karşına alıp konuşacaksın gerekirse rest çekeceksin.kendi ailenin evi bile olsa ev üstüne ev olmaz.ama eşine göre hava hoş.
Sanki eşin babası gibi sorumsuz geldi bana bir de.

Annemle kalıyorsuz ama ev ev üstüne olmuyor 1 çocuk 1 bebek 1 es olmuyor yani
neden ilaa ev yaptırmaya çalıştınız ve buna izin verdiniz anlamadım ki..hazır evinizi almışsınız yıllar sonra ailenizin yanında çıkmışsınız.durup dururken adam niye evi satıp arsa alıp borca gidirp inşaatla uğraşmak ister ki??

Aynen doğru tespit esim elektrik şu internet kura tlf ödeme derdi yok.isin kötü tarafı ailem eşimi çok sever ama bu kadarı da fazla

sevmek ayrı,ben çok sevdiğim kızımı bile vakti zamanı gelip evlendiğinde evimde yaşamalarını istemem ,kendi evini yuvasını bilsinler,ha kayınvalideyle yaşamışsınız ha kendi annenizle hiç bir farkı yok benim gözümde ,insanın canı ister temizlik yapar isterse yapmaz,kocasıyla rahat rahat ne sohbet eder ne tartışır,misafir ağırlayamazsın daha bir sürü şey say say bitmez ,bunları eşinize söylemişsinizdir cevabı ne oluyor

Ya bende anlatamiyor buraya yazıyor derdim. Neden olduğunu anladım o sinirle kendini anlatamiyorsun suan benim de olduğu gibi
o zaman önce sakinleşin sonra sırayla sorulara cevap verin,zira bilmeden yorumlar saçm aoluyor.
1.ev aldınız ve ailenizin yanından çıktınız,oturduğunuz evi satıp ailenize geri döndünüz doğru mu?
2.adam arsa aldı,evin kabasını yaptı parası bitti.doğru mu?
3.arabayı sattı parasını ne yaptı?
4.çarçur edilen para hangisi?
5.eşinizin parası varsa neden evi bitirimiyor bir an önce de kendi evinize geçmiyorsunuz?

sakin sakin ve düzgün sırasıyla anlatirsaniz

bizde soru cevap soru cevap yapmaktan beynimiz donmese gayet guzel
anlayabiliriz....

ordan biraz burdan biraz sudan da su oldu diyerek sağlıklı bi şekilde degerlendirmemize olanak kalmıyor maalesef.

Ailemle kendini bir tutmaya çalışıyor ama biz onlar gibi ev alamaz ve yaptiramayiz anlamadığı da bu

Ya bebeğim 3 aylıkken geldim ve yaşına girecek nerdeyse ve ben hep annemin evi olduğu için düzenli olmak zorundayım.bebegimin olduğunu hiç anlamadım ben evimde dağınık olmak istiyorum ama nerde ve bebeğim 30 ocakta yaşına girecek emeklemeden yürüdü çünkü yerler çok soguk

1.evet 2. Evet 3. arabayi sattı eve harcadik. 4.imarli ev olunca ev çok masraf etti ve paramiz oraya buraya yatirmaktan çarçur oldu elinde 5000 tl para var ve boşa harcaniyor kendi zevklerine

Niye aileniz böyle bişeyi kabul etti ki? Pess yani, kendi eviniz varken ev satılıp maceraya mı atılır? Böyle şeylere kalkışırken eşiniz size söz hakkı tanımıyor mu?
Emin ol anne babanda bıkmıştır bu durumdan. Bir yiyip mi içiyorsunuz? Adam tabii cimri olur, hazır yemeye alışmış bunca sene.
Babanla konuş, o yeter artık desin. En azından kiraya çıkın.

Eşinin geliri ne

Ya kredi çekip evi bitirecek bitirince bir katı satıp borcu kapatacak

Ya şimdiden müşteri bulursa satacak

Ya da sen işe gireceksin annen bebeğe bakacak en azından kira ve yeme içme paran çıkacak

Ev soğuksa da kocandan para alıp ne yakılıyorsa onu artıracaksın soba ise kömür alacak doğalgaz vs ise faturayı ödeyip ayarını artıracaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…