Ya bende anlatamiyor buraya yazıyor derdim. Neden olduğunu anladım o sinirle kendini anlatamiyorsun suan benim de olduğu gibiEv satılmış arsa alınmış evin kabası yapılmış..
eee çarçur olan para hangisi
arsa bile alamıyoruz demişsin....
araba parası ne oldu?????????
yardimci olmak istiyoruz ama
allahaskina bi tam yazın arkadaşım ya....
muneccim gibi mi gorunuyoruz ordan bakınca.
Aynen doğru tespit esim elektrik şu internet kura tlf ödeme derdi yok.isin kötü tarafı ailem eşimi çok sever ama bu kadarı da fazlaeşiniz ailenizle kalmaktan rahatsız değil hatta daha memnun,nasılsa akşamdan akşama eve geliyor , ekmek elden su gölden ,karısını ve çocuklarını hiç düşünmüyor.,aileniz eşinizle konuşsa bu seferde bizi istemediler diye ailenize düşman olur ,hayırsız bencil bir koca.
neden ilaa ev yaptırmaya çalıştınız ve buna izin verdiniz anlamadım ki..hazır evinizi almışsınız yıllar sonra ailenizin yanında çıkmışsınız.durup dururken adam niye evi satıp arsa alıp borca gidirp inşaatla uğraşmak ister ki??Annemle kalıyorsuz ama ev ev üstüne olmuyor 1 çocuk 1 bebek 1 es olmuyor yani
Aynen doğru tespit esim elektrik şu internet kura tlf ödeme derdi yok.isin kötü tarafı ailem eşimi çok sever ama bu kadarı da fazla
o zaman önce sakinleşin sonra sırayla sorulara cevap verin,zira bilmeden yorumlar saçm aoluyor.Ya bende anlatamiyor buraya yazıyor derdim. Neden olduğunu anladım o sinirle kendini anlatamiyorsun suan benim de olduğu gibi
Ya bende anlatamiyor buraya yazıyor derdim. Neden olduğunu anladım o sinirle kendini anlatamiyorsun suan benim de olduğu gibi
Ailemle kendini bir tutmaya çalışıyor ama biz onlar gibi ev alamaz ve yaptiramayiz anlamadığı da buneden ilaa ev yaptırmaya çalıştınız ve buna izin verdiniz anlamadım ki..hazır evinizi almışsınız yıllar sonra ailenizin yanında çıkmışsınız.durup dururken adam niye evi satıp arsa alıp borca gidirp inşaatla uğraşmak ister ki??
Ya bebeğim 3 aylıkken geldim ve yaşına girecek nerdeyse ve ben hep annemin evi olduğu için düzenli olmak zorundayım.bebegimin olduğunu hiç anlamadım ben evimde dağınık olmak istiyorum ama nerde ve bebeğim 30 ocakta yaşına girecek emeklemeden yürüdü çünkü yerler çok soguksevmek ayrı,ben çok sevdiğim kızımı bile vakti zamanı gelip evlendiğinde evimde yaşamalarını istemem ,kendi evini yuvasını bilsinler,ha kayınvalideyle yaşamışsınız ha kendi annenizle hiç bir farkı yok benim gözümde ,insanın canı ister temizlik yapar isterse yapmaz,kocasıyla rahat rahat ne sohbet eder ne tartışır,misafir ağırlayamazsın daha bir sürü şey say say bitmez ,bunları eşinize söylemişsinizdir cevabı ne oluyor
o zaman önce sakinleşin sonra sırayla sorulara cevap verin,zira bilmeden yorumlar saçm aoluyor.
1.ev aldınız ve ailenizin yanından çıktınız,oturduğunuz evi satıp ailenize geri döndünüz doğru mu?
2.adam arsa aldı,evin kabasını yaptı parası bitti.doğru mu?
3.arabayı sattı parasını ne yaptı?
4.çarçur edilen para hangisi? 1 evet 2 evet onuda eve yatırdı 4 ev bir türlü yapılamadı ve para çarçur oldu çünkü ev yaptırmak zormuş
5.eşinizin parası varsa neden evi bitirimiyor bir an önce de kendi evinize geçmiyorsunuz?
Niye aileniz böyle bişeyi kabul etti ki? Pess yani, kendi eviniz varken ev satılıp maceraya mı atılır? Böyle şeylere kalkışırken eşiniz size söz hakkı tanımıyor mu?Şuan Ağlıyorum çünkü esim beni hep mağdur ediyor.14 sene önce evlendik ve 1 yıl kadar kendi evimiz oldu.esimin ailesinin alt katında kaliyorduk. Kavga etmeden o evden ayrıldık.cunku benim Ailem arkamdaydi onun annesi 1 yaşında bırakıp gitmiş ve hep farklı üvey anneleri olmuş babası sorumsuz.esimde benim ailemi aile gibi gördü babam kendi oğlu gibi görür.velhasil yıllardır ailemin yanında kaldık en sonunda 2 se önce ev aldık kendi evimize çıktık sonra esim evi sattı arsa alıp ev yaptiracam dedi ve 8 ay oldu ve bizde para bitti şimdi ne evi satabiliyruz ne de kiraya çıkıyoruz ve ben ailemin evinde bıktım oz elim yok küçük bebeğim ve 8 yaşında kizimla bu durumdayım ne yapabilirim nolur yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?