çok kötü ,ne güzel ev sahibi olmuşsunuz niye sattı evinizi de sizi bu durumlara düşürdü eşiniz?Şuan Ağlıyorum çünkü esim beni hep mağdur ediyor.14 sene önce evlendik ve 1 yıl kadar kendi evimiz oldu.esimin ailesinin alt katında kaliyorduk. Kavga etmeden o evden ayrıldık.cunku benim Ailem arkamdaydi onun annesi 1 yaşında bırakıp gitmiş ve hep farklı üvey anneleri olmuş babası sorumsuz.esimde benim ailemi aile gibi gördü babam kendi oğlu gibi görür.velhasil yıllardır ailemin yanında kaldık en sonunda 2 se önce ev aldık kendi evimize çıktık sonra esim evi sattı arsa alıp ev yaptiracam dedi ve 8 ay oldu ve bizde para bitti şimdi ne evi satabiliyruz ne de kiraya çıkıyoruz ve ben ailemin evinde bıktım oz elim yok küçük bebeğim ve 8 yaşında kizimla bu durumdayım ne yapabilirim nolur yardım edin
Çelişkili ilk diyor k i evi satıp arsa aldık. Sonra diyorkı para çar çur oldu ne arsa alabiliyoruz ne evi satabiliyoruz .sa bide arsaya ne oldu onu satın
yoksa o da mı yok artık
hiçbir şey anlamadım konudan..H para harcandı eve arabasını sattı parası var ama çok pinti hiç birşey ödemeyi der ya bilmiyorum emlak piyasasını yok kaderi satilmiyor
şimdi nerde oturuyorsunuz peki ailenizle mi??Arsa ya ev diktik ama sadece kabasini benim sorunum ev deil eski Evimi severdim eski küçük ama benimdi şimdi hiç mutlu deilim ve kızlarım da mutsuz
Şuan Ağlıyorum çünkü esim beni hep mağdur ediyor.14 sene önce evlendik ve 1 yıl kadar kendi evimiz oldu.esimin ailesinin alt katında kaliyorduk. Kavga etmeden o evden ayrıldık.cunku benim Ailem arkamdaydi onun annesi 1 yaşında bırakıp gitmiş ve hep farklı üvey anneleri olmuş babası sorumsuz.esimde benim ailemi aile gibi gördü babam kendi oğlu gibi görür.velhasil yıllardır ailemin yanında kaldık en sonunda 2 se önce ev aldık kendi evimize çıktık sonra esim evi sattı arsa alıp ev yaptiracam dedi ve 8 ay oldu ve bizde para bitti şimdi ne evi satabiliyruz ne de kiraya çıkıyoruz ve ben ailemin evinde bıktım oz elim yok küçük bebeğim ve 8 yaşında kizimla bu durumdayım ne yapabilirim nolur yardım edin
Annemle kalıyorsuz ama ev ev üstüne olmuyor 1 çocuk 1 bebek 1 es olmuyor yanişimdi nerde oturuyorsunuz peki ailenizle mi??
adam arsayı aldı evi kondurdu kabası bitti...peki kendi eviniz satılmadıysa adam parayı nerden buldu?
mutsuzluğunuzun sebebi ailenizle otrumanız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?