- 7 Mayıs 2017
- 2.029
- 2.577
-
- Konu Sahibi Birpapatyagolgesi
Kayınvalide psikolojisi bozuk. Hep ben hastayım diyor. Kocasıyla arası çok iyi değil. Hep salonda oturuyor. Arada sırada kalkıp mutfağı topluyor. Geziniyor vs.Yarin toplantiniz umarim guzel gecer ve cocuk tvde baska bi yerde falan bole seyler gormus olur. O da kotu ama kendi yasamasindan iyidir. Benim merak ettigim kvniz evden hic cikmiyosa bu cocuga neden dede bakiyo. Dede bakiyo diyelim bu kv hic mi kontrol etmiyo. Bu adam sapiksa kendi cocuklarina neeler yapmistir kv hic mi ayikmadi ay karnima agrilar girdi insallah yasamamiatir cocugunuz boyle seyler. Melek daha minnacik allah yuzune baksin
Bakın, 2 erkek evladım var benim.napıcam , kameraya cekemem bır daha yalnız bırakamam
Sirf kanitlanacak diye tekrardan cocugunuzu yem olarak mi kullanacaksiniz.hangi anne dayanabilir boyle biseyi izlemeye.Olayın gerçek olup olmadığını nasıl anlayacaklar ? 3 yaşında ki çocuğun ahlak doğru yanlış kavramı gelişmemiştir tam olarak anlayamaz yani dedesinin ne yaptığını bilmiyoruz. Yanında soyundu mu dokundu mu yoksa ileriye mi gitti bilinmiyor kanıtlanmadan söylediği herşey gelini suçlu çıkarır çocuk anlatamaz ve anne güçlü olmazsa yardım edemez. Eğer olurda kanıtlanırsa bakın bakalım ne oluyor
Hepimizden guzel anlatmis bu arkadasimiz. Yine de bi umit isteBakın, 2 erkek evladım var benim.
Beni çok kez soyunuk da gördüler hatta yasak olduğu için inatla yaparlar.
Tuvaletteyim mesela, girip kafalarını eğerek görmeye çalışırlar ya da banyoya dalar vs vs.
Çocuklarım kızların pipisi olmadığını biliyor, kızların da büyüyünce memeleri olur dedik, pipi erkeklerde olur evet ama bana soruları şu ‘anne sizde yok ama o yokun adı ne? Nereden çiş yapılıyor, karından mı anne, poponuz var mı oradan mı’ gibi sorular soruyorlar defalarca görseler bile anlamadılar.
Yani kızınız da yanlışlıkla bir iki sefer görse inanın anlamazdı.
Ben çocukken babamı gördüm, anne babama bir şey olmuş yarası var eti sarkıyor diye haber vermişim mesela.
Anlıyorum.dedesıını cok sevıyor hep yanına gıtmek ıstıyor . dede dıye yalvarıyor sadece son zamanlar cok duskun degıl . dede dıye tutturmuyor ama gordugu zaman cok sevınıyor kucagına atlıyor bıseyler anlatıyor gel bak falan dıye
Salondan banyo yatakodasi görünüyor. İstemeden görmek zorunda kaldım. Sıkıntı kızımın o odada olmasıKayınpederinizin sizin olduğunuz ortamda banyodan belinde havlu ile çıkması da bence çok normal değil ! Çocuğunuza hiç dokunmasa ama çocuğunuzun olduğu ortamda bu şekilde bedenini çocuğunuzun görmesini sağlasa da bu bir cinsel istismar.
Evet bebeklesme var. Ben bebeğim diyor ama parmak emme falan yok. Bugün Magnum yerken dikkat ettim yemesine ama sonra yok ya kafayı yiyorum dedimAnlıyorum.
Sır ve aramızda kalsın ne demek diye sorun ve kızınıza bir sır verin. Başka birisiyle de sırları var mı diye sorabilirsiniz. Sırrı söylemeyebilir ama kiminle sırrı olduğunu söyler.
Son dönemde bebekleşme ve parmak emme davranışları var mı?
sanki sadece konu sahibinin cocugu, ne bicim baba bu anlamadim ya. boyle bir seyin ihtimali bile insanin kanini donduruyor el kadar cocuk daha.taşınmazmış kapısını kapatırsa görmezmiş babasını
Değil evden taşınmak, hayatımdan silerim ben olsam öyle babayı. Evladını taciz etmiş, var mı daha ötesi? o saatten sonra ne ana tanırım ne baba. Adam hala kapıyı kapatırız, otururuz diyor. Neyi bekliyor acaba, çocuğun daha büyük bir travma yaşamasını mı?sanki sadece konu sahibinin cocugu, ne bicim baba bu anlamadim ya. boyle bir seyin ihtimali bile insanin kanini donduruyor el kadar cocuk daha.
Aslında taşınacak durumumuz yok cidden ondan belki.ev üstümuE değil bizim güya ama . Kiraya versek bı ödemezse kiracı kalırız ortada. Maaslarimiz çok çok azsanki sadece konu sahibinin cocugu, ne bicim baba bu anlamadim ya. boyle bir seyin ihtimali bile insanin kanini donduruyor el kadar cocuk daha.
Evet doğru kafam çok karışık düşünüyorumDeğil evden taşınmak, hayatımdan silerim ben olsam öyle babayı. Evladını taciz etmiş, var mı daha ötesi? o saatten sonra ne ana tanırım ne baba. Adam hala kapıyı kapatırız, otururuz diyor. Neyi bekliyor acaba, çocuğun daha büyük bir travma yaşamasını mı?
Valla ihtimali bile yeter. Önceliğiniz çocuk olmalı. Evladım için yakarım da yıkarım da. Kayınpederi silmem gerekiyorsa da silerim şahsen. Ev değiştirmek ne ki?Evet doğru kafam çok karışık düşünüyorum
Sizin böyle bir olaydan sonra olay da değil ya neyse, bırakın evi şehir değiştirip sıfırdan başlamanız gerekiyor aslında.Aslında taşınacak durumumuz yok cidden ondan belki.ev üstümuE değil bizim güya ama . Kiraya versek bı ödemezse kiracı kalırız ortada. Maaslarimiz çok çok az
Tabiki de çocuk. Gözüm kara dalmiyorum olaylara. Bı aydınlansın pedagogla falan. Sonraki iş onlarValla ihtimali bile yeter. Önceliğiniz çocuk olmalı. Evladım için yakarım da yıkarım da. Kayınpederi silmem gerekiyorsa da dilerim şahsen. Ev değiştirmek ne ki?