Aile içi taciz yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kayınvalide psikolojisi bozuk. Hep ben hastayım diyor. Kocasıyla arası çok iyi değil. Hep salonda oturuyor. Arada sırada kalkıp mutfağı topluyor. Geziniyor vs.

Şunu biliyorum ki, elinizde kanıt olmadan, çok yıpranırsiniz. Çocuk hastanelerde, mahkemelerde, perişan olur. Hukuksal olarak sonuç elde edemezseniz de, bu kadar çaba boşa gider. Çocuk aynı olayı defalarca defalarca anlatacak çünkü.

Ben eminim ki tek mağdur sizin çocuk degildir. Bu adam fırsat buldukça çocuklara aynı şeyi yapmıştır. Hatta kendi kızı varsa en büyük kurbanı odur.

Onun dışında kaynananız olacak kişi, bu olayı görmezden gelmeyi tercih etmiş. Düzenim bozulmasın. Çocuk değil mi? unutur kafasında anladığım kadarıyla. Tam gormesede hissediyordur diye düşünüyorum. Mal değil sonuçta.

Yapılacak şeylere gelirsem; pedegogla önce detaylı siz görüşün, bu bilgiler ışığında bir avukatla. Sonuç alabilir miyiz? Dava ne kadar sürer çocuk için yıkıcı olur mu bu süreç uzarsa diye.

Sonra mutlaka taşının. Maalesef başkasına bırakılan çocuklar büyük oranda savunmasiz kalıyor. Çocuğun en çok size ihtiyacı var şu dönemde. Gerekirse işi bırakın. Pedegog eşliğinde tamire başlayın.

napıcam , kameraya cekemem bır daha yalnız bırakamam
Bakın, 2 erkek evladım var benim.
Beni çok kez soyunuk da gördüler hatta yasak olduğu için inatla yaparlar.
Tuvaletteyim mesela, girip kafalarını eğerek görmeye çalışırlar ya da banyoya dalar vs vs.
Çocuklarım kızların pipisi olmadığını biliyor, kızların da büyüyünce memeleri olur dedik, pipi erkeklerde olur evet ama bana soruları şu ‘anne sizde yok ama o yokun adı ne? Nereden çiş yapılıyor, karından mı anne, poponuz var mı oradan mı’ gibi sorular soruyorlar defalarca görseler bile anlamadılar.
Yani kızınız da yanlışlıkla bir iki sefer görse inanın anlamazdı.
Ben çocukken babamı gördüm, anne babama bir şey olmuş yarası var eti sarkıyor diye haber vermişim mesela.

Çocuklar aslında çok zeki benim yeğenim bir dönem bazı anlamsız cümleler kurmaya başladı çok üstüne düştük anlayamadık en son ne olduğunu bulduk. Adamlar bana dokunamaz kucağına alamaz diyormuş durup dururken.
Hayatımıza yeni katılan birinden hoşlanmayan ve korkan yarım akıllılar cocuga böyle akıl vermiş buda tesadüf eseri ortaya çıktı. Oysa aklı başında biri çocuğu rahatsız edecek hiç bir davranışı olmamıştı.
Evet küçükler ama aslinda işaretleri onemli ve ciddiye almışsınız ztn.
Lütfen korkmayın en kısa zamanda eşinizle doktora gidin. Biraz vicdanı adaleti varsa gerekeni yapacaktır

Sirf kanitlanacak diye tekrardan cocugunuzu yem olarak mi kullanacaksiniz.hangi anne dayanabilir boyle biseyi izlemeye.

Hepimizden guzel anlatmis bu arkadasimiz. Yine de bi umit iste

Anlıyorum.
Sır ve aramızda kalsın ne demek diye sorun ve kızınıza bir sır verin. Başka birisiyle de sırları var mı diye sorabilirsiniz. Sırrı söylemeyebilir ama kiminle sırrı olduğunu söyler.
Son dönemde bebekleşme ve parmak emme davranışları var mı?

Salondan banyo yatakodasi görünüyor. İstemeden görmek zorunda kaldım. Sıkıntı kızımın o odada olması

Evet bebeklesme var. Ben bebeğim diyor ama parmak emme falan yok. Bugün Magnum yerken dikkat ettim yemesine ama sonra yok ya kafayı yiyorum dedim

sanki sadece konu sahibinin cocugu, ne bicim baba bu anlamadim ya. boyle bir seyin ihtimali bile insanin kanini donduruyor el kadar cocuk daha.
Değil evden taşınmak, hayatımdan silerim ben olsam öyle babayı. Evladını taciz etmiş, var mı daha ötesi? o saatten sonra ne ana tanırım ne baba. Adam hala kapıyı kapatırız, otururuz diyor. Neyi bekliyor acaba, çocuğun daha büyük bir travma yaşamasını mı?

sanki sadece konu sahibinin cocugu, ne bicim baba bu anlamadim ya. boyle bir seyin ihtimali bile insanin kanini donduruyor el kadar cocuk daha.
Aslında taşınacak durumumuz yok cidden ondan belki.ev üstümuE değil bizim güya ama . Kiraya versek bı ödemezse kiracı kalırız ortada. Maaslarimiz çok çok az

Evet doğru kafam çok karışık düşünüyorum

Az önce arkadaşlarla otururken tam bu konudan konuştuk şimdi burada okuyunca çok değişik hissettim.
Arkadaşımızın eşi öz çocuğuna 2 yıl tecavüz etmiş ve arkadaşımız tesadüf günlüğü görmüş dehşet verici gerçekleri öğrenmiş.

Benim tanıdığım çocuğu 3 yaşındayken tacize uğramış.
Çocuk bunu bana ve annesine değişik şekilde anlattı ama biz korktuk.
Nasıl bilebilir bu çocuk bunları dedik ve meğer doğru söylüyormuş.
Çocuk tacize uğruyor,sonra onu bir şekilde anlatıyor lütfen bunu dikkate alın.

Bu arada benim kızım ve yeğenim 3-4 yaşında erkek organını bilmiyordu.
Kreşte öğrendi çünkü ona uygun çalışma yapıldı.
Ben kreşte çalıştığımda küçük çocuklar vardı 2.5 yaşında onlarda belirli bir zaman sonra öğrendiler.
Bana sizin yazdıklarınız normal gelmedi.

Aslında taşınacak durumumuz yok cidden ondan belki.ev üstümuE değil bizim güya ama . Kiraya versek bı ödemezse kiracı kalırız ortada. Maaslarimiz çok çok az
Sizin böyle bir olaydan sonra olay da değil ya neyse, bırakın evi şehir değiştirip sıfırdan başlamanız gerekiyor aslında.
Sonuçta haklı iseniz susacak mısınız, hiç sanmıyorum.
Çocuğunuzun nasıl bir travma yaşadığını bilen insanlar içinde büyümesi okuması yerine, ona bunu hiç hatırlatamayacak yepyeni bir yerde hayata tutunmanız gerekiyor.
Ayrıca haklı iseniz eşiniz nasıl yaşayacakmış daha aynı semtte?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…