- 27 Mart 2017
- 9.509
- 48.091
-
- Konu Sahibi Birpapatyagolgesi
iyi de siz cocugunuza bunu yaptigi kanitlandiktan sonra hmm diyip oturacak misiniz? sikayetci olmayacak misiniz?Aslında taşınacak durumumuz yok cidden ondan belki.ev üstümuE değil bizim güya ama . Kiraya versek bı ödemezse kiracı kalırız ortada. Maaslarimiz çok çok az
Tabiki ama öncelikle pedagog görüşmesi lazimiyi de siz cocugunuza bunu yaptigi kanitlandiktan sonra hmm diyip oturacak misiniz? sikayetci olmayacak misiniz?
yeri gogu inletin gerekirse ortaligi yikin hakkiniz olan bir ev varsa onu alin bu durumda. sonra da satip baska bir yere gecin. bir daha herhalde bu insanlarin yuzune bakmayacaksiniz. oyle umuyorum yani.
İyi de eve gelinin,torunun gelmişken banyoya gireceksen banyoya temiz kişisel eşyalarını alır,orada giyinirsin.Kayınpederiniz sizin evinizde olsa havluya sarılıp öyle mi geçersiniz odaya? ..siz varken bu şekilde yapan siz yokken mahremiyete hiç dikkat etmiyordur diye düşünüyorum.Siz konuyu anlamak istiyorsunuz biliyorum ama çocuğunuza sürekli bu konuda soru sormanızın ve başka insanların önünde de bunu tekrarlamasını sağlamanızın çocuğunuza iyi gelecek birşey olduğunu sanmıyorum.Kısa zamanda bir netlik kazandırmanızı ,eşinizle hangi durumda nasıl bir durum sergileyeceğinizin kararını alıp hızlı hareket etmenizi,sonrasında da çocuğunuz için destek almanızı öneririm.Salondan banyo yatakodasi görünüyor. İstemeden görmek zorunda kaldım. Sıkıntı kızımın o odada olması
Bu anlattıklarınız bence sıkıntılı şeyler değiller. Benim kızım da babamla uyur, babam tuvalete götürür hatta kaka yapmayı babam öğretti, bazen banyosunu yaptırır. Birbirlerini çok seveler. Yani bu anlattigiklariniz bana normal geldi. Çünkü babam beni de aynı kızım gibi büyüttü, saçlarımı bile o keserdi şimdi kızıma karşı da aynı...Tabiki oldu hem de çok. Ama daha çok bahçede. Kreş zamanı bazı zamanlar oldu. Güya evin içinde oynuyorlar kaynanam da evde. Ama ne bileyim kuytuda köşede . Bide kayınvalidem şey demişti sevimli sevimli anlatıyor . Canm benim geçen gün binbaktim dedesiyle dedesinin yatağında yatiyolar.
Nasıl yani dedim
İşte oyun evcilik felan oynuyorlar.
Ne münasebet ya.
Elbette ama kameradan kastım eşiyle birlikte bi telefonu görüntülü aramada bırakıp diğeriyle kontrol etmek. Saçma belkide haklısınız ben tamamen herşeyin su yüzüne çıkması için söylemiştim Allah korusun doktor evet taciz olabilir dediğinde eşi ya babasına toz dondurmazsa ve emin olmazsa ?
Biz geldiğimizde banyodaydiİyi de eve gelinin,torunun gelmişken banyoya gireceksen banyoya temiz kişisel eşyalarını alır,orada giyinirsin.Kayınpederiniz sizin evinizde olsa havluya sarılıp öyle mi geçersiniz odaya? ..siz varken bu şekilde yapan siz yokken mahremiyete hiç dikkat etmiyordur diye düşünüyorum.Siz konuyu anlamak istiyorsunuz biliyorum ama çocuğunuza sürekli bu konuda soru sormanızın ve başka insanların önünde de bunu tekrarlamasını sağlamanızın çocuğunuza iyi gelecek birşey olduğunu sanmıyorum.Kısa zamanda bir netlik kazandırmanızı ,eşinizle hangi durumda nasıl bir durum sergileyeceğinizin kararını alıp hızlı hareket etmenizi,sonrasında da çocuğunuz için destek almanızı öneririm.
Sizin babanız normal insanmış. Bu olayı tamamıyla değerlendirmek gerekiyor.Bu anlattıklarınız bence sıkıntılı şeyler değiller. Benim kızım da babamla uyur, babam tuvalete götürür hatta kaka yapmayı babam öğretti, bazen banyosunu yaptırır. Birbirlerini çok seveler. Yani bu anlattigiklariniz bana normal geldi. Çünkü babam beni de aynı kızım gibi büyüttü, saçlarımı bile o keserdi şimdi kızıma karşı da aynı...
Diğer sorunuza gelecek olursak hayır kızım 5 yaşında ama erkeklerin cinsel organını bilmiyor. Herkesi aynı sanıyor hatta onun için tek kıstas saç ve sakal.
Normal bir evde, biri banyodayken misafir geldiğinde hemen banyodakine haber verilir, oraya eşyalar götürülür.Biz geldiğimizde banyodaydi
Ben olmasa da burda durma taraftarı değilim. Bı kere ben görmeye tahammül edemiyorum. Ama bu süreç isteyecek.sonucta bu kız büyüyecek. Ben kızın sürekli peisnde mi dolancam. Ruh hastası mi olacağım. Ama şimdi hemen değil. Sessiz ve mantiklica gitmemiz lazım. Sonuçta ev bizim hakkımız ama tapu bizim degilÇocuğumun şüphe de olsa ufak bi ihtimal de olsa dedesi tarafından büyük küçük dolaylı direkt tacizini hissedip hatta allah korusun ispatlicam hala o evden çıkamayız maaşımız çok çok az i asla düşünmem valla yakarım 2 evi alırım giderim çocuğmu koca da arkanda olmayacaksa kalsın ucube babasının dibinde.
Belki inandırıcı gelmez ama ben ve kaç üye nasıl içten hissettik biliyor musunuz durumuhele kızı olanlar hele benim gibi 3 küçük kızı olanlar..
Valla bisi diyim mi inşallah korktuğumuz olmaz ama olmasa bile ben orda durmazdım. Nasıl bi edepteki kp gelinin yanına havlu ile çıkabiliyor evin içinde.
Valla hap alıp uyuycam öyle ağrı girdi başıma
Biz geldiğimizde banyodaydi
Öyle bir aile birlikleri yokNormal bir evde, biri banyodayken misafir geldiğinde hemen banyodakine haber verilir, oraya eşyalar götürülür.
Bu mümkün değil ise misafirin bulunduğu alanın kapısı kapanır banyodaki insanın çıkması adına.
Bu ne bohemlik yahu, bırakın karşı cinsiyeti, ben başka bir kadını soyunmuş ya da havlulu görmeye mecbur muyum?
Nasıl bir aile o ben hiç anlamadım.
Şöyle o günü tam hatırlamıyorum ama şundan eminim , biz gittiğimizde o adam banyodaydi. Bizden sorna girmedi. Neyse o çok önemli değil sonrası daha kötü cunkuyo siz yazdınız kızımı almaya gittiğimde diye.
siz geldiğinizde banyodaymış ama kızınız oradaymış ve hatta odasında oynuyormuş.
normal mi bu adam bir alt havlusuyla çocuğun yanına gidiyor kalsın kalsın diyor birde.
olmaz baba sen giyineceksin deyip çocuğu almanız lazımdı.
Şu durumda derdiniz tapu mu Allah aşkına ?Ben olmasa da burda durma taraftarı değilim. Bı kere ben görmeye tahammül edemiyorum. Ama bu süreç isteyecek.sonucta bu kız büyüyecek. Ben kızın sürekli peisnde mi dolancam. Ruh hastası mi olacağım. Ama şimdi hemen değil. Sessiz ve mantiklica gitmemiz lazım. Sonuçta ev bizim hakkımız ama tapu bizim degil
Ne diyebilirim ne desem rahatlarsınız yada hiç gönlünüz ferahlamasa mı bilemiyorum çok çok üzgünüm tanımadığım halde el kadar bebeTabiki de çocuk. Gözüm kara dalmiyorum olaylara. Bı aydınlansın pedagogla falan. Sonraki iş onlar
Yani bazen o kadar dümdüz konuşuyorsunuz ki. Siz bizim hayat şartlarımızı biliyor musunuz. Biz kira odeyemezsek , kreş parası odeyemezsek bu çocuğu nasıl koruayacagiz. Sizden daha çok endişeli çaresiz ve yardıma muhtacim anne olarak . Üstelik korkuyorum . Böyle şak şak olmuyor işte. Tabiki önceliğim sadece saadece kızım kızım kızım. Bu yüzden dikkatli ve emin olmaliyimŞu durumda derdiniz tapu mu Allah aşkına ?
Canı cehenneme evin de tapusunun da.