Aile içi taciz yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslında taşınacak durumumuz yok cidden ondan belki.ev üstümuE değil bizim güya ama . Kiraya versek bı ödemezse kiracı kalırız ortada. Maaslarimiz çok çok az
iyi de siz cocugunuza bunu yaptigi kanitlandiktan sonra hmm diyip oturacak misiniz? sikayetci olmayacak misiniz?

yeri gogu inletin gerekirse ortaligi yikin hakkiniz olan bir ev varsa onu alin bu durumda. sonra da satip baska bir yere gecin. bir daha herhalde bu insanlarin yuzune bakmayacaksiniz. oyle umuyorum yani.

Tabiki ama öncelikle pedagog görüşmesi lazim

Salondan banyo yatakodasi görünüyor. İstemeden görmek zorunda kaldım. Sıkıntı kızımın o odada olması
İyi de eve gelinin,torunun gelmişken banyoya gireceksen banyoya temiz kişisel eşyalarını alır,orada giyinirsin.Kayınpederiniz sizin evinizde olsa havluya sarılıp öyle mi geçersiniz odaya? ..siz varken bu şekilde yapan siz yokken mahremiyete hiç dikkat etmiyordur diye düşünüyorum.Siz konuyu anlamak istiyorsunuz biliyorum ama çocuğunuza sürekli bu konuda soru sormanızın ve başka insanların önünde de bunu tekrarlamasını sağlamanızın çocuğunuza iyi gelecek birşey olduğunu sanmıyorum.Kısa zamanda bir netlik kazandırmanızı ,eşinizle hangi durumda nasıl bir durum sergileyeceğinizin kararını alıp hızlı hareket etmenizi,sonrasında da çocuğunuz için destek almanızı öneririm.

Bu anlattıklarınız bence sıkıntılı şeyler değiller. Benim kızım da babamla uyur, babam tuvalete götürür hatta kaka yapmayı babam öğretti, bazen banyosunu yaptırır. Birbirlerini çok seveler. Yani bu anlattigiklariniz bana normal geldi. Çünkü babam beni de aynı kızım gibi büyüttü, saçlarımı bile o keserdi şimdi kızıma karşı da aynı...
Diğer sorunuza gelecek olursak hayır kızım 5 yaşında ama erkeklerin cinsel organını bilmiyor. Herkesi aynı sanıyor hatta onun için tek kıstas saç ve sakal.

toz kondumazsa boşayacak adamı

Biz geldiğimizde banyodaydi

Sizin babanız normal insanmış. Bu olayı tamamıyla değerlendirmek gerekiyor.

Çocuğumun şüphe de olsa ufak bi ihtimal de olsa dedesi tarafından büyük küçük dolaylı direkt tacizini hissedip hatta allah korusun ispatlicam hala o evden çıkamayız maaşımız çok çok az i asla düşünmem valla yakarım 2 evi alırım giderim çocuğmu koca da arkanda olmayacaksa kalsın ucube babasının dibinde.

Belki inandırıcı gelmez ama ben ve kaç üye nasıl içten hissettik biliyor musunuz durumu hele kızı olanlar hele benim gibi 3 küçük kızı olanlar..

Valla bisi diyim mi inşallah korktuğumuz olmaz ama olmasa bile ben orda durmazdım. Nasıl bi edepteki kp gelinin yanına havlu ile çıkabiliyor evin içinde.

Valla hap alıp uyuycam öyle ağrı girdi başıma

Normal bir evde, biri banyodayken misafir geldiğinde hemen banyodakine haber verilir, oraya eşyalar götürülür.
Bu mümkün değil ise misafirin bulunduğu alanın kapısı kapanır banyodaki insanın çıkması adına.
Bu ne bohemlik yahu, bırakın karşı cinsiyeti, ben başka bir kadını soyunmuş ya da havlulu görmeye mecbur muyum?

Nasıl bir aile o ben hiç anlamadım.

Ben olmasa da burda durma taraftarı değilim. Bı kere ben görmeye tahammül edemiyorum. Ama bu süreç isteyecek.sonucta bu kız büyüyecek. Ben kızın sürekli peisnde mi dolancam. Ruh hastası mi olacağım. Ama şimdi hemen değil. Sessiz ve mantiklica gitmemiz lazım. Sonuçta ev bizim hakkımız ama tapu bizim degil

yo siz yazdınız kızımı almaya gittiğimde diye.
siz geldiğinizde banyodaymış ama kızınız oradaymış ve hatta odasında oynuyormuş.
normal mi bu adam bir alt havlusuyla çocuğun yanına gidiyor kalsın kalsın diyor birde.
olmaz baba sen giyineceksin deyip çocuğu almanız lazımdı.

Öyle bir aile birlikleri yok

Şöyle o günü tam hatırlamıyorum ama şundan eminim , biz gittiğimizde o adam banyodaydi. Bizden sorna girmedi. Neyse o çok önemli değil sonrası daha kötü cunku

Şu durumda derdiniz tapu mu Allah aşkına ?
Canı cehenneme evin de tapusunun da.

Tabiki de çocuk. Gözüm kara dalmiyorum olaylara. Bı aydınlansın pedagogla falan. Sonraki iş onlar
Ne diyebilirim ne desem rahatlarsınız yada hiç gönlünüz ferahlamasa mı bilemiyorum çok çok üzgünüm tanımadığım halde el kadar bebe geçen gece rüyamda taciz ediliyordum eşim bi bakkaldan su almamı istedi ve tacize uğramışım göğsümde tırnak izleri vardı sabah uyandım ama moralim yerlerde ve rüya olduğunu bildiğim halde niye bakkala gelmediğini sorguladım zihnimde böyle saçma bi şey demek istediğim şuan susup oturursanız o çocuğun ciğeri yangın yeri olacak kimse sahip çıkmadı annem bile üstüne düşmedi diye düşünür tabi ki peşinde koşacaksınız susup oturacak olsanız bu kadar insanın fikrini merak etmezdiniz,ama her ne olucaksa çok düşünmeden hemen harekete geçin düşünürseniz yanılacaksanız üstünde durmamak için çeşitli senaryolar kuracaksınız,kızım 5,5, yaşında iken erkek kardeşi yeni doğmuştu biz uzun süre dikkat ettik ama 2 ay sonra görmüş bulundu ve anne bu ne bu düşecek dimi diye sordu,aynı şekilde kuzenimin oğlu da 6 yaşında kızımı gördüğünde( altı alınırken birden odaya girdi) bunun pipisi ne zaman çıkacak diye sormuştu,bilmesi olanaksız k.pederim asla yanında durmadı mesela kızımın başka oda da değişmeli diye hep alttan alttan söyledi mahremiyet açısından,bi kez oğluma baktı o da sıkıntı var mı diye, kızımı okula bırakır alır kesinlikle şüphe etmem her konuda olağanüstü dikkatli,bana kalırsa içinizi kemiren ne varsa dökülsün en kıymetli varlığınız söz konusu,umarım biz yanlış düşünüyoruzdur buna çok mutlu olurum

Çocuklarım bebeklerin nasıl dünyaya geldiğini ben hamile kaldığımda öğrendi yani bebeklerin anne karnında oluştuğunu ki o zaman 5-6 yaşlarındaydılar. 3 yaşındaki çocuğun özel bölgelerini öğretilmediği sürece gösterebilmesine imkan yok.
Dikkat edin bir tanıdığımın oğlunun başına geldi hem de 70 Li yaşlarında samimi komşuları tarafından.

Şu durumda derdiniz tapu mu Allah aşkına ?
Canı cehenneme evin de tapusunun da.
Yani bazen o kadar dümdüz konuşuyorsunuz ki. Siz bizim hayat şartlarımızı biliyor musunuz. Biz kira odeyemezsek , kreş parası odeyemezsek bu çocuğu nasıl koruayacagiz. Sizden daha çok endişeli çaresiz ve yardıma muhtacim anne olarak . Üstelik korkuyorum . Böyle şak şak olmuyor işte. Tabiki önceliğim sadece saadece kızım kızım kızım. Bu yüzden dikkatli ve emin olmaliyim

3 yasindaki kizinin boyle bir sey yasanmadan bu cumleleri kurmasi mumkun degil. Tabi ki alaninda uzman pedagog net teshisi koyacaktir ama cocugunuz yuzde 90 istismara ugruyor.
Lutfen bunu kanitlayacagim diye kamerayla olayi tekrar yasatmayin. Suan anlamadigini dusunuyor olabilirsiniz fakat simdiye kadar yasadiklari bile travma etkisi yaratacaktir sakin bir daha ayni ortama sokmayin cocugu.

Sakin yorumumu yaptim simdi icimden geleni soyleyeyim Allah belasini versin o herifin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…