- 14 Ağustos 2011
- 4.341
- 10.847
-
- Konu Sahibi Birpapatyagolgesi
Şöyle o günü tam hatırlamıyorum ama şundan eminim , biz gittiğimizde o adam banyodaydi. Bizden sorna girmedi. Neyse o çok önemli değil sonrası daha kötü cunku
Hanımefendi ya sonuçlanmazsa bile yani ben mi anormalim valla ne tapu ne bisi düşünmem yerin dibine yaa..degil taciz kanımıza dokunan bi olay yaşadığımda babam trilyoner olsa gözüm görmez. O adamın yüzünü ispat etme sürecinde bile görmem hatta ben bu kadar soğukkanlı kalamaz ne yaptın lann kızıma diye girisebilirdim de!!Ben olmasa da burda durma taraftarı değilim. Bı kere ben görmeye tahammül edemiyorum. Ama bu süreç isteyecek.sonucta bu kız büyüyecek. Ben kızın sürekli peisnde mi dolancam. Ruh hastası mi olacağım. Ama şimdi hemen değil. Sessiz ve mantiklica gitmemiz lazım. Sonuçta ev bizim hakkımız ama tapu bizim degil
Yani bazen o kadar dümdüz konuşuyorsunuz ki. Siz bizim hayat şartlarımızı biliyor musunuz. Biz kira odeyemezsek , kreş parası odeyemezsek bu çocuğu nasıl koruayacagiz. Sizden daha çok endişeli çaresiz ve yardıma muhtacim anne olarak . Üstelik korkuyorum . Böyle şak şak olmuyor işte. Tabiki önceliğim sadece saadece kızım kızım kızım. Bu yüzden dikkatli ve emin olmaliyim
Yanlış anlamayın ama eğer durumum orda kalmayı gerektiriyorsa zorunluluk varsa işi de bırakırım 24 saat kızımın başında olurumBen olmasa da burda durma taraftarı değilim. Bı kere ben görmeye tahammül edemiyorum. Ama bu süreç isteyecek.sonucta bu kız büyüyecek. Ben kızın sürekli peisnde mi dolancam. Ruh hastası mi olacağım. Ama şimdi hemen değil. Sessiz ve mantiklica gitmemiz lazım. Sonuçta ev bizim hakkımız ama tapu bizim degil
Kesinliklene arabın yüzü ne şamın şekeri..
Hayir. Belki de evet. Bilemiyorum. Şuan iki saattir buraya bakıyorum. Kafam karışık. Oturup kafamı toplamam lazım. Çaresine bakacağım. Şuan yavrum dışında bişey düşünmüyorum . Söylediğiniz herşeye çok dikkat ediyorum. Kimsenin etkisinde kalmıyorum aslında. Bakıyorum burda ne diyecekler . Sonucta biraz düşünebiliriz izninizleevet olayın bütünü kötü ancak sizde eşinizin tesirinde kalıyorsunuz gibi geldi bana.
ilk bu evden gideriz demişsiniz eşinizle tartışma çıktığını yazdınız. şimdi evi almamız lazım süreç lazım diyorsunuz.
Orada dedeyle oturmaya , yüz yüze bakmaya devam edeceksiniz, su durumda benim size malesef diyecek birseyim kalmıyor.Yani bazen o kadar dümdüz konuşuyorsunuz ki. Siz bizim hayat şartlarımızı biliyor musunuz. Biz kira odeyemezsek , kreş parası odeyemezsek bu çocuğu nasıl koruayacagiz. Sizden daha çok endişeli çaresiz ve yardıma muhtacim anne olarak . Üstelik korkuyorum . Böyle şak şak olmuyor işte. Tabiki önceliğim sadece saadece kızım kızım kızım. Bu yüzden dikkatli ve emin olmaliyim
yemin ederim karnıma ağrı saplandıOrada dedeyle oturmaya , yüz yüze bakmaya devam edeceksiniz, su durumda benim size malesef diyecek birseyim kalmıyor.
Hayat sizin , cocuk sizin kendiniz bilirsiniz.
Hayir. Belki de evet. Bilemiyorum. Şuan iki saattir buraya bakıyorum. Kafam karışık. Oturup kafamı toplamam lazım. Çaresine bakacağım. Şuan yavrum dışında bişey düşünmüyorum . Söylediğiniz herşeye çok dikkat ediyorum. Kimsenin etkisinde kalmıyorum aslında. Bakıyorum burda ne diyecekler . Sonucta biraz düşünebiliriz izninizle
Ya Allah aşkına gerçekten yine de Allah size böyle bir şey yaşatmasın diyeceğim.ne arabın yüzü ne şamın şekeri..
Gerçekten yemin ediyorum o kadar üzüldüm ki birseyler atıştırıyordum konuyu okuyunca boğazıma dizildi.yemin ederim karnıma ağrı saplandısinirim çok bozuldu
Çocuğa çocuğun kafasını iyice karıştıracak şeyler söylemeyin, bu konuyu açmayın. Hastanelerde çocuk gelişimdiler vardır onlara götürebilirsiniz, çocuk psikiyatristi bu işin ne olduğunu anlar ancak/ pedegog değil. Üstelemedik çocuktaki travmayı derinleştirebilir. Tekrar ediyorum ona bu konuyla ilgili soru sormayın üzerine gitmeyin o adamla yalnız bırakmayın hemen hastanede çalışan bir çocuk gelişimciye götürün o gerekli yönlendirmeyi yapar. Ve çocuk bu konularla ilgili yalan söylemez, deneyimi olmadan görmeden detaya giremez. Öğretmen de gerekli yere yönlendirme yapabilir. Siz bu işimbir an evvel açıklığa kavuşturmakta mükellefsiniz
Ölünce mirasçısı olmayacak mısınız? Lanet olsun istismar varsa böyle adamın malına da mülküne de der çıkardım. İki kişi çalışıyorsunuz, çok çaresiz bir durumda değilsiniz. Evladınız söz konusu..Ben olmasa da burda durma taraftarı değilim. Bı kere ben görmeye tahammül edemiyorum. Ama bu süreç isteyecek.sonucta bu kız büyüyecek. Ben kızın sürekli peisnde mi dolancam. Ruh hastası mi olacağım. Ama şimdi hemen değil. Sessiz ve mantiklica gitmemiz lazım. Sonuçta ev bizim hakkımız ama tapu bizim degil
Haklısınız diğer yorumları okuyamadım ben bu kadar pislik olunabileceğini düşünmemiştim.Sirf kanitlanacak diye tekrardan cocugunuzu yem olarak mi kullanacaksiniz.hangi anne dayanabilir boyle biseyi izlemeye.
Anladım.Bu konuda kayınpederinizin değil kayınvalidenizin bir dikkatsizliği var o zaman.Biz geldiğimizde banyodaydi
Evet cocugunuzun peşinde kosacaksiniz. Hepimiz kosuyoruz . Erkek ,kiz fark etmeksizin hemde . Biri 7 erkek biri 2 yasinda kiz cocuguma bile dikkat ediyorum ozel bolge kuralini hatırlatiyorum . Bu donemde manyak mi oluyoruz olacagiz . Siz tapuyu alana kadar o cocuga neler olacak , kac kere siz yokken magdur olacak . Ruhuna, bedenine ne olacak . Tapusu batsinBen olmasa da burda durma taraftarı değilim. Bı kere ben görmeye tahammül edemiyorum. Ama bu süreç isteyecek.sonucta bu kız büyüyecek. Ben kızın sürekli peisnde mi dolancam. Ruh hastası mi olacağım. Ama şimdi hemen değil. Sessiz ve mantiklica gitmemiz lazım. Sonuçta ev bizim hakkımız ama tapu bizim degil