Aile içi taciz yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
babam popoma hıc dokunmadı demıyor zaten tam olarak bu sekılde cumle kuramıyor. kızım baban nerelerıne dokunuyor dıyoruz gosterıyor. tabı bız neselı neslı soruyoruz aaaa oyle mı yaa felan. sonra dedeyı soruyoruz neselı neselı dırek genıtal ve poposınu gosterıyor .
Şerefsiz…
Yarın hemen bir devlet hastanesi çocuk psikiyatri ile görüşün acilen hemen hemen.
Allah kahretsin, siyanürle zehirlensin bunlar!

Kızınız dedenin yanına gitmekten rahatsız hissediyor mu? Çocuklar böyle şeyleri bilmese de içten içe rahatsızlık hissedeler. Siz de uyarmışsınız belirli bölgelerine dokulmaması gerektiğini.

Tavsiyem, kızınızla bir daha bir araya getirmeyin. Kızınızı bir uzmana götürün. Eğer kamera kullanacak iseniz de olumsuz bir durum olursa müdahale edebilmek için izin aldığınız bir gün online takip etmeniz. Kamera taktığımızda bunu tekrar etmek zorunda değil. Bir kere dahi yaklaşmış olması önemli. O yüzden esasen uzmana götürmeniz daha doğru olur. Ancak dediğim gibi daha fazla siz soru sormayın. Vakit kaybetmeden gereğini yapın. Bunları yapmadan aile bireylerine bahsetmeyin.
dedesıını cok sevıyor hep yanına gıtmek ıstıyor . dede dıye yalvarıyor sadece son zamanlar cok duskun degıl . dede dıye tutturmuyor ama gordugu zaman cok sevınıyor kucagına atlıyor bıseyler anlatıyor gel bak falan dıye

Şerefsiz…
Yarın hemen bir devlet hastanesi çocuk psikiyatri ile görüşün acilen hemen hemen.
Allah kahretsin, siyanürle zehirlensin bunlar!
Ben de hep oğluma “Anne ve baba dokunabilir, başka hiç kimse dokunamaz “ diye öğretmiştim.

Acaba baba da böyle birseye maruz kalmış olabilir mi diye aklımdan geçmedi değil.

Kizlar
3 yaşında kızımda kreşe gitmediği gün tuhaf davranışlar farkettim. Yastığını alıp bı yana kaçıp karnını açıyor bazen karnına oyuncak sokup bu benim falan diyor. Hafta içi de yapıyordu ama iki saat gördüğüm için çok üstünde durmamıstim. Evde durduğu gün dikkatimi çekti ve onu karşıma alıp bisiler sordum. Bana dedesinden bahsetti. Tabi emin olamadim. Öğretmenini arayıp yardım rica ettim. Öğretmeni de biraz konuşturdu ona da tuhaf şeyler söylemiş ama tam belli olmayan. Sonra aklıma erkek oyuncak bebek geldi. Ogretmeni erkek oyuncak bebek üzerinden sorular sordu. Anlatmaya mecalim yok. Halim yok. Midem bulanıyor sikintidan. Size şunu soracagim.
3 yaşında bir bebek , bundan dedemde var , dedemde bunu gördüm , yaramazlık yaptı dede diyebilir mi böyle bir uydurma yapabilir mi
Birde bir gün biz otururken durup dururken babasının organını işaret edip bu ne diye sordu. Biz ikimizde şaşırıp birbirimize baktık. 3 yaşında bir çocuk erkek kız ayrımı nasıl yapabilir de babasına bunu sorar. Üstelik evde erkek bebek yok
Kızımla ilgilenecek kimse olmadığı için ben çalışırken kızım bazen dedesinde duruyordu mecburen . Başka birakcam kimsem yok. Bazen 1 saat bazen 2 saat.
Bir keresinde onlardayken o adam banyodan çıktı. Üzerinde bornoz yok altında havlu vardı. Bende hemen kostüm kızıma seslendim yatakodasindan almak için , orda dedesinin eşyalarını karıştıriyordu dedesi izin verip alıştırmis oraya. =(dolapta vidalar cer çaput bisiler var ) . Neyse ben kostüm adam kalsın kalsın diyip hızlıca içeri girdi ve kapadı. Ben kızıma tekrar seslendim. Kayınvalide dursun canm baban dikkat eder ama dedim banyodan çıktı olsun o dikkat eder gibi bişey dedi. Hani onun önünde.giyinmez gibi.
Şimdi ben şunu sormak istiyorum pedagoglar.
Ben çok etkilendim Türkiye'deki taciz konularindan . Biraz.paranoya miyim diye düşündüm ama;
Yarın öğretmenler pedagog ve babası toplanıp konuscam bu videoların açıklamasını ama sonrasında ben yine pedagoglar götüruruüm kizimi
Ancak bu iki uçlu pis değnek. Her konuda ben vebale.giriyorhm. 3 yaşında bir çocuk erkek organını bilir mi
Bu organı göstererek bunda gördüm diye uydurabilir mi

Birde ben emin olmak için baban sana dokunuyor mu diyorum evet diyip kolunu başını heryerini gösteriyor. Ama konu dedeye gelince hepsinden sonra ya da önce mutlkaa kendi poposuyla orasını gösteriyor

Bana yardım edin akıl verin. Anneler pedagoglar. Çok fikre ihtiyacım var. Zaten bu şüphe bile benim bu adamdan nefret etmeme yetiyor ama yanlış işler yapmak istemiyorum
Oglum suan 4 bucuk yasinda. Herkesin pipisi var zannediyo olmadigini acikliyorum yeni yeni. Ben sanmiyorum ki 3 yasindaki cocuk kendinde olmayan pipinin ne oldugunu bilsin. Cocuga dokunmadiysa bile yaninda giyinip soyundugundan olabilir mi. Kotu dusunmek istemiyorum allahim dedesine bile guvenemeyeceksek kime guvencez. Cocygun soylediklrini daha net anlatsaniz daha iyi fikir yurutebilirdik. Insallah umdugunuz gibi bisi cikmaz

uzman yardımı ile anlayacaklar.
çocuklarını tekrar taciz ettirerek değil.
Elbette ama kameradan kastım eşiyle birlikte bi telefonu görüntülü aramada bırakıp diğeriyle kontrol etmek. Saçma belkide haklısınız ben tamamen herşeyin su yüzüne çıkması için söylemiştim Allah korusun doktor evet taciz olabilir dediğinde eşi ya babasına toz dondurmazsa ve emin olmazsa ?

Olayın gerçek olup olmadığını nasıl anlayacaklar ? 3 yaşında ki çocuğun ahlak doğru yanlış kavramı gelişmemiştir tam olarak anlayamaz yani dedesinin ne yaptığını bilmiyoruz. Yanında soyundu mu dokundu mu yoksa ileriye mi gitti bilinmiyor kanıtlanmadan söylediği herşey gelini suçlu çıkarır çocuk anlatamaz ve anne güçlü olmazsa yardım edemez. Eğer olurda kanıtlanırsa bakın bakalım ne oluyor
Dediklerinizde haklısınız elbet ama işte yine de sakıncalı bir yol. Eğer taciz varsa tekrar ateşe atmak bebeği. 3 yaşındaki bir bebenin karşısında çıplak durmak akıl karı da değil zaten. Yani ilk basamak soyunmak dahi olsa suçlanmalı o adam.

İnsan hissediyorsa altından kesin bişey çıkar. Bide şöyle düşünün, bazı yaşlılar cahil oluyorlar. Çocuğun önünde rahatça havlusunu açıp giyinmiş tir. Benim yeğenim 3 yaşında iken odama girmiş. Banyodan çıktım. Çık giyineceğim diyince inat etti çıkmadı. Babanı sesliyorum şimdi deyince çıktı gidip ablama beni kovdu demiş. Belki adam küçük anlamaz diye umursamamıştır. İnşaAllh öyledir

Oglum suan 4 bucuk yasinda. Herkesin pipisi var zannediyo olmadigini acikliyorum yeni yeni. Ben sanmiyorum ki 3 yasindaki cocuk kendinde olmayan pipinin ne oldugunu bilsin. Cocuga dokunmadiysa bile yaninda giyinip soyundugundan olabilir mi. Kotu dusunmek istemiyorum allahim dedesine bile guvenemeyeceksek kime guvencez. Cocygun soylediklrini daha net anlatsaniz daha iyi fikir yurutebilirdik. Insallah umdugunuz gibi bisi cikmaz
anlatmaya dılım varmıyor kı ama konu ıcınde ordan burdan anlattım .
mecalım yok zaten. ıste orama dokundu dıye gosterıyor . ogretmenı erkek bebekle konusturmaya calıstı. dedede ne gordun dıyınce orasını gostermıs erkek oyuncak bebegın ppsını

babam popoma hıc dokunmadı demıyor zaten tam olarak bu sekılde cumle kuramıyor. kızım baban nerelerıne dokunuyor dıyoruz gosterıyor. tabı bız neselı neslı soruyoruz aaaa oyle mı yaa felan. sonra dedeyı soruyoruz neselı neselı dırek genıtal ve poposınu gosterıyor .
Ay Allah belasını versin yaa kahrolsun

Bir cok arkadas yazmis pedagod ile gorusun diye. bende kesinlikle katiliyorum.

Birde Kardesini Dogurmak isimli kitabi okuyun derim. Kimse yapmaz diye birsey yok. Cocugunuza guvenin. 3 yasinda bir cocuk nerden bilsin cinsel organ ayrimlarini. Bu zaten en buyuk kanit.

Buyudugunde hatirlamayacagi yasta ama bilinc altina elbet isler. Gec olmadan onlemini alin lutfen.

Çok üzüldüm. Cok hemde .
Ve imkansız yapmaz diyemiyorum çocuk bu kadar net ifade edemez gibi geliyor ama uzman yardımı olmadan netleşecek bir durum değil
Sakin kamera fln diye düşünüp çocuğu bir daha tek bırakmayın kamera acısı dışına çıkar denk gelmez eğer doğru ise çocuk tek kalmaktan da etkilenir

Ben de hep oğluma “Anne ve baba dokunabilir, başka hiç kimse dokunamaz “ diye öğretmiştim.

Acaba baba da böyle birseye maruz kalmış olabilir mi diye aklımdan geçmedi değil.
Bunlar bizlerin şüpheleri değil, araştırmalar zaten söylüyor.
Taciz, ensest vs aile, sülale içerisinde ondan ona geçen bir olay.
Bazısı hatırlamıyor ya da karakterinde yaratılan derin boşluğun ne olduğunu bilmeden yaşıyor, bazı mağdurlar ise tövbe estf el almış gibi aktarıyor.

Bizim doktorumuz 2 yaşından sonra her gittiğimiz muayenede çocuğun gözü önünde bizden izin aldı ‘annesi, dokunmama özel bölgesini görmeme izin veriyor musunuz, ya siz babası, evladınıza dokunabilir miyim’ diyerek.
Çocuklar şuan bunun farkında, ben kimlere izin verdiğimi söylüyorum.
Geçen hafta teyzeleri yıkayacaktı, özel bölgemizi göremezsin diye boxerla girmişler duşa, sonra onları arayıp benim izin verdiğimi ama kendileri istemezse teyzelerinin arkalarını döneceğini ve bakmayacağını söyledim, ikna olup çıkarttılar.
4 5 yaşındaki çocuğumun kendi bedenlerine sahiplik disiplini bu çocuk doktorumuz sayesinde oluştu, bin kere Allah razı olsun ondan.

Dedeyi sorunca genital ile popoyu göstermesi hiç ama hiç normal bir durum değil .
En kısa sürede uzmandan yardım alın.
Ne yapmanız gerektiği konusunda yardımcı olacaktır.

anlatmaya dılım varmıyor kı ama konu ıcınde ordan burdan anlattım .
mecalım yok zaten. ıste orama dokundu dıye gosterıyor . ogretmenı erkek bebekle konusturmaya calıstı. dedede ne gordun dıyınce orasını gostermıs erkek oyuncak bebegın ppsını
Yarin toplantiniz umarim guzel gecer ve cocuk tvde baska bi yerde falan bole seyler gormus olur. O da kotu ama kendi yasamasindan iyidir. Benim merak ettigim kvniz evden hic cikmiyosa bu cocuga neden dede bakiyo. Dede bakiyo diyelim bu kv hic mi kontrol etmiyo. Bu adam sapiksa kendi cocuklarina neeler yapmistir kv hic mi ayikmadi ay karnima agrilar girdi insallah yasamamiatir cocugunuz boyle seyler. Melek daha minnacik allah yuzune baksin

napıcam , kameraya cekemem bır daha yalnız bırakamam
hanımefendi şehrinizde devlet hastanesi de çocuk hastanesi de vardır oraya gideceksiniz çocuğumun ruhsal durumuyla ilgili bir doktorla görüşücem diyeceksiniz
doktora olanı anlatacaksınız doktor resimlerle oyunlarla konuşturacak
konuşmalara göre ve davranışa göre taciz varsa doktor var diyecek kocanız doktorun da sözüne inanmıyorsa işine gelmiyor demektir o kocadan zaten hayır gelmez
bunu okuyun o kocanıza lütfen.
konu sizin kocanıza ispat etmeniz değil çocuğunuzun yaşadığı travma ! inanmaması onun sorunu sizin değil

napıcam , kameraya cekemem bır daha yalnız bırakamam
Önce sakin olun siz dik durun .
Yarın sabah ilk işiniz devlet hastanesinin cocuk ve ergen psikiyatrisi bölümüne gitmek olsun.
Muhtemelen randevunuz yok falan derler ama doktorun yanına girin durumu anlatın kabaca . Zannetmiyorum yardımcı olmasınlar, mutlaka yardımcı olurlar .

Doktor da sizi zaten yönlendirir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X