- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.740
- 37
- Konu Sahibi Birpapatyagolgesi
Maalesef dedesinin orasını ya adam rahat serkeş açtı dolandi yaninda.Öyle yaptık işte. Erkek bebeğin pipsini gösterdi . Bunu gördüm gözlerimi kapadım açtım vs.
Ya da diğer ihtimal
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maalesef dedesinin orasını ya adam rahat serkeş açtı dolandi yaninda.Öyle yaptık işte. Erkek bebeğin pipsini gösterdi . Bunu gördüm gözlerimi kapadım açtım vs.
genelde böyle şeyleri en yakınları yapıyor insana hem söylemesi zor hem kolay kolay insanlar konduramaz diye cesaret alıyorlar... uzmanlar resimlerle oyunlarla konuşturuyor mutlaka ama mutlaka doktora götürmeniz şart şart şart o kadar söyleyeyim. çocuğunuz herşeyden önceliklidir onun doğru söylediğini kabul edip ona göre davranmanız gerekir bu tarz şeyler acabalara yanlış anlaşılmamı oldulara kalmaz telafisi olmayacak geri dönüşü olmayacak ve tehlikeli şeylerHayatta babamdan öyle birşey beklemem diyor haytta şuan birlikte okuyoruz. Tabi morali bozuluyor
Her ikisi de benm için korkunç. Ve kabul edilemez.Maalesef dedesinin orasını ya adam rahat serkeş açtı dolandi yaninda.
Ya da diğer ihtimal
Ben çocuğumu yıkarken ben de giriyorum ve üstümde kilit atlet. Sen kimsin ya. Sen kimsin de önünde çıplak giyiniyorsun. Kız nerden bilecek dedede bunu gördüm diyecekBanyodan sonra giyinme detayı çok canimi sıktı. Bebegimi(5aylik) yikarken babasi dusakabinde kucagina alip tutuyor, bende yikiyorum. Babasi bile asla ciplak durmaz yaninda rahatsiz olur, banyoya mayoyla giriyor bebegi yikarken. Ki bence olmasi gerekende bu yani. Oz babalar cocuklarini taciz ederken dedesi neden yapmasin
AynenAy saçmalık.
Aile kulturunden kaynakli.
Bir ailede önce anneye bakacaksın.
Bu konuda anneme ne kadar teşekkür etsem azdır.
Çocukları konusunda çok dikkatlidir.
Hiç bir edebi aşan tavrını görmedik biZ.
Kesinlikle farklı cinsiyette çocukların odası da ayrilmali belirli yaşa gelince.
Aynı küvette yıkanılir mi?
Niyetim sizi yargılamak değil, yanlış anlamayın ama böyle bir şeye asla izin vermezdim ben. Ortalığı ayağa kaldırır, kızımı o odadan çıkarırdım. Kayınvalideniz de mahremiyete önem vermiyor belli ki, fazlasıyla rahat. Çocuğunuz o evde istismara çok açık, üzgünüm.Bir keresinde onlardayken o adam banyodan çıktı. Üzerinde bornoz yok altında havlu vardı. Bende hemen kostüm kızıma seslendim yatakodasindan almak için , orda dedesinin eşyalarını karıştıriyordu dedesi izin verip alıştırmis oraya. =(dolapta vidalar cer çaput bisiler var ) . Neyse ben kostüm adam kalsın kalsın diyip hızlıca içeri girdi ve kapadı. Ben kızıma tekrar seslendim. Kayınvalide dursun canm baban dikkat eder ama dedim banyodan çıktı olsun o dikkat eder gibi bişey dedi. Hani onun önünde.giyinmez gibi.
Çok aşırı cahil. Çocukluğundan beri burda otururlar. Bizden önce hep burda yeğenleri vs oldu. Herkes çok sever. Herkesin yardımına koşar. . Herkes sever. Vs.Ortada masum Bi sevme olsa çocuk etkilenmezdi. İnşallah düşündüğünüz gibi değildir, inşallah sadece yanında kötü niyeti olmadan giyinmek gibi Bi cahillik yapmıştır. Çocuk anlamaz diye düşünerek. Ama bu da çok akıl edilmeyecek bir şey değil. Kp nasıl Bi adam. Cahil biri mi? Eskiler çok anlamadığı için çocukları abuk subuk sevebiliyorlar.
Hayatta babamdan öyle birşey beklemem diyor haytta şuan birlikte okuyoruz. Tabi morali bozuluyor
Babasına kondursun veya kondurmasın bunlar mesele değil. Kimsenin emin olması da önemli değil.Haklisin ama kamera olmadan asla bu adam babasina konduramayack.. terapiste gitse bile asla
Emin olamayacaklar.. cidden cok ikilemde kalinacak bir durum. Insallah boyle bir durum yoktur
Ne doktorunaKimse beklemez. Belki babasi da sadece düsüncesizlik edip cocugun yaninda öyle üstünü degistirdi de gördü. Ama öyle veya böyle dogru olmayan birseyler var. Doktora da götürün ne olur ne olmaz.
Günahını almayalım belki de öyle bir şey yoktur ama yardımsever olması hiçbir şeyi değiştirmez. Bir ara tacizci dayı haberlerde çıkmıştı, onu da herkes çok yardımsever diye biliyordu.Çok aşırı cahil. Çocukluğundan beri burda otururlar. Bizden önce hep burda yeğenleri vs oldu. Herkes çok sever. Herkesin yardımına koşar. . Herkes sever. Vs.
Şuan tartışıyoruz mesela. Burdan asla tasinmam diyor. Bende sen otur o zaman biz gideriz diyorum halen burda.oturabilmek fikri var. Kapımızı kaparmisiz onu gormezmisiz. Şaka mı ya . Ben mi abartiyorum. Ben mi sorunluyumŞok oldum midem bulandı. Ben bu saatten sonra asla güvenemezdim
İstismar olmasa bile ki olduğunu düşünüyorum. Adam çocuğun yanında giyinip soyunuyor. Poposunu elliyormuş bunlar masum değil. Ayrıca eşin bu duruma ne diyor
Acil psikologa götürün oyun terapi odasında herşey açığa çıkar. Umarım gerçek değildir.Tabiki oldu hem de çok. Ama daha çok bahçede. Kreş zamanı bazı zamanlar oldu. Güya evin içinde oynuyorlar kaynanam da evde. Ama ne bileyim kuytuda köşede . Bide kayınvalidem şey demişti sevimli sevimli anlatıyor . Canm benim geçen gün binbaktim dedesiyle dedesinin yatağında yatiyolar.
Nasıl yani dedim
İşte oyun evcilik felan oynuyorlar.
Ne münasebet ya.
Pedagog raporuyla suçlama yapabiliyor muyuzAcil psikologa götürün oyun terapi odasında herşey açığa çıkar. Umarım gerçek değildir.