Aile içi taciz yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen nasıl bir orospusun ki yoksa sende mi 3 yaşında 4 yaşında ki çocukları elliyorsun he kaphe bu kadar rahat karşıladigina göre
Yani pes. 1 senedir bu foruma üyeyim. Son 2 günde seviye bu kadar düştü. Küfür eden üyeler sonsuz banlansın.

Rabbim insanı kuzu görünümlü kurtlardan korusun inşallah. İnsan kendi anne babasına da güvenemeyecekse kime güvenecek bu devirde. yaşadığınız çaresizliği anlıyorum çünkü bende küçük kızımı işe giderken dedesine anneannesine emanet ediyorum. Eşinizin yerine kendimi koyduğumda hem insan öz babasına böyle ahlaksız birşeyi kondurmak istemez hem eşine ve çocuğuna karşı kendini mahçup hisseder çok zor gerçekten.

ilgili bir annesiniz ki kızınızda ki değişimi hemen farketmişsiniz zaten. çocuğunuz için gerekli yardımı ve desteği alacağınızdan şüphem yok Allah içinizi ferahlatsın inşallah

Kesinlikle yok bence de erkek çocuk kız çocuk . Of of çok kötü bir durum

İşim oldu çocukları annemede, kv demede kaç kez bıraktım. Yeri geldi gezdim tozdum eşimle tatilede gittim, geri geldi rahatsızlandım hastanede yattım. Şok şok, annelerde rahatsızlanabiliyor. Bu arkadaşımız hiç hasta olmuyor tabii, dr.a gitse bile çocuğu yanında getiriyordur eminim!
Çok şükürki Rabbime en yakınlarımdan acabamı bile dedirtmedi. Şüpheyle baktığım insanlarla kendim aynı ortamı solumam, değilki çocuk emanet etmek. Yazık burda bazı üyeler nasıl ortamlarda yaşiyor olacakki hayata bu şekilde bakmak zorunda kalıyorlar. En kötüsüde bununla övünüyorlar. Çocuklarını en yakınlarından korumak zorunda kalmak nasıl oluyorda övünç sebebi oluyor gerçekten hayret.

e kendi cocugunu baska adamlara satan anneler de var o zaman bu cocuk kime guvenecek? yani cok sacmaliyorsunuz bazen. kadin zaten dertli ona kendini suclu hissettirmenin ne manasi var. pis insan her yerden gelebilir, cocugu kafeste mi buyutsunler? bu mantikla bu cocuklarin hic dogmamasi lazim cunku dedigim gibi kendi cocugunu taciz eden, satan anneler de var.

Sapık olabilir gözüyle baktığım adamın oğlundan çocuk yapmakda ne bileyim…

Ya işte bilenecek birşey de değil bu. Kendi öz abisi ,babası taciz eden insanlar var. Dışarıdan korumak kolay ama içeriyi bilemiyorsun işte . Kadın ne yapabilir ,sok olmuştur bunları duyunca.

Ya işte bilenecek birşey de değil bu. Kendi öz abisi ,babası taciz eden insanlar var. Dışarıdan korumak kolay ama içeriyi bilemiyorsun işte . Kadın ne yapabilir ,sok olmuştur bunları duyunca.
Şok olmazmı
Dün gece ben okurken şok oldum
O napsın
İnsan kafasında kuruyor, başıma gelse napardım diyor
Konusahibini tebrik ediyorum. Akıllı hamleler yapiyor.
Ne net birşey varken ortalığı ayağa kaldırıyor nede çocuk bu ya kimbilir kafasında neler kuruyor neler uydurup diye üstünü örtüyor

Profilinize gore lise mezunusunuz, siz rahatca ise ara verebilirsiniz ama ilmek ilmek kariyerini yapip uzmanlasan kadinlar neden ise ara versin? Ya da ben doktorasini yapmis, yonetici kadrosunda calisan bir muhendisim cocuk dogurdum diye evde boncuk mu isleyeyim? Herkesi kendi sartlarinizda sanip, bir de gereksiz duyar kasmayin.

Sen nasıl bir orospusun ki yoksa sende mi 3 yaşında 4 yaşında ki çocukları elliyorsun he kaphe bu kadar rahat karşıladigina göre

Siz konudaki anneye de cocuga da hicbir sey yapamazsiniz ama bu mesajiniz suc unsuru tasiyor. Otrera sikayetci olmak isterseniz memnuniyetle yardimci olurum.

Ya ne değişik kadınlar var.
Kadın diyor ki sabah pedagoga gideceğiz, okulla iş birliği içerisindeyiz. Daha hiçbir şey yapmıyorsun diye yükleniyorsunuz. Ya ne yapsın gece vakti? Cinnet getirip üst kata çıkıp adamın boğazına mı çöksün? Ne olacak o zaman? Gelin delirdi, iftira atıyor bana deyip tertemiz sıyrılacak. Ama uzmanların onayıyla taciz kesinleşirse inkar etme ihtimali azalır, etse bile inandırıcılığı kalmaz. Ha o saatten sonra adamı paralar mı, evi mi taşır, koca inanmazsa kocayı mı boşar bilemem. Daha oralara var biraz daha. Ama şu anlık kadının yanlış yaptığı bir şey yok. Yazık sabaha kadar uyumamış, akşam birden sabah yediye kadar mesajları var. Saldırmayın biraz durun ya.
Bu arada Otrera bu hakareti karşılıksız bırakma lütfen. Lütfen artık birileri yaptıklarının bedelini ödesin.

Kızım henüz 8 aylık ancak dedesiyle aynı yatakta yatması mesela bana garip gelmezdi ama başka rahatsız edici tavırları var ki size "nasıl yani" hissiyatı uyandırmış.
Ki banyodan çıkınca üstünü değiştirirken yanına alması mesela çok rahatsız edici.
Bir an önce çocuk psikologuna götürmenizi öneririm. Gerçek mi hayal mi belli olur.
Eşiniz ne tepki verdi? Babasından bekler mi mesela böyle bir durumu?

Çocuğunu öldüren anneler de var.
Babalar da bize bile bırakmasın o örneklere bakarak.
Manyak manyak yaşayalım.

Sadece pedagoga degil, bir cocuk doktoruna muayeneye goturun. Ayrintili raporunuz olsun. daha sonra gerekirse police gidin. Ben yurtdiisndayim boyle vakalard once polise gidiliyor, polis acile gonderiyor ve acilde ayrintili muayene yapiliyor. Cocuga soru sormayin aklini karistirirsinjz, bildiklerini unutur. uzman kisilerin yapmasi gerek konusmayi. Gecmis olsun

B Birpapatyagolgesi hangi sehirdesiniz? Cocuklarla calisan iyi bir oyun terapisi yapan psikoterapist tanidigim var mi diye bakabilirim. Gerci artik online da yapiliyor oyun terapisi. Bir seyleri kesinlestirmeniz onemli degil, cocugunuzun anlattigi kadariyla bile ruhunda actiklarini tedavi etmeniz gerekiyor. Onceliginiz bu olmali, konuyu tamamen anlamak degil. Zaten bir kere mideniz bulandi bir daha dedeyle yalniz birakmayacaksiniz her sekilde

Evde beklemekle iyi ana mı olunuyormuş? Üstüme iyilik sağlık ya, kadına neden çalışıyorsun diye hesap sorulmadığı kalmıştı, onu da yaptınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…