- 17 Mart 2021
- 7.423
- 24.572
-
- Konu Sahibi Birpapatyagolgesi
Yani pes. 1 senedir bu foruma üyeyim. Son 2 günde seviye bu kadar düştü. Küfür eden üyeler sonsuz banlansın.Sen nasıl bir orospusun ki yoksa sende mi 3 yaşında 4 yaşında ki çocukları elliyorsun he kaphe bu kadar rahat karşıladigina göre
Kesinlikle yok bence de erkek çocuk kız çocuk . Of of çok kötü bir durumBu öyle iğrenç bir sapıklık boyutu ki,kız çocuk,erkek çocukta fark etmez.Bu adam bunu yaptıysa kendi öz çocuklarına da yapmış olabilme ihtimali çok büyük malesef.Benim çocuklarım da dedelerini çok severler,benim aklımın kıyısından bile geçmez ama bunun çok örnekleri var malesef.
İşim oldu çocukları annemede, kv demede kaç kez bıraktım. Yeri geldi gezdim tozdum eşimle tatilede gittim, geri geldi rahatsızlandım hastanede yattım. Şok şok, annelerde rahatsızlanabiliyor. Bu arkadaşımız hiç hasta olmuyor tabii, dr.a gitse bile çocuğu yanında getiriyordur eminim!İnsan kendi eşinin babasına guvenmeyecekse kime guvenecek . Bunu öngörmek çok zor. İnsanın en yakını anne ,baba sonrada dede ,anneanne ,babaannedir. Adamın böyle birşey yapabileceğini nereden bilsin konu sahibi. Çocuğun dedesi ya komşu değil ki
e kendi cocugunu baska adamlara satan anneler de var o zaman bu cocuk kime guvenecek? yani cok sacmaliyorsunuz bazen. kadin zaten dertli ona kendini suclu hissettirmenin ne manasi var. pis insan her yerden gelebilir, cocugu kafeste mi buyutsunler? bu mantikla bu cocuklarin hic dogmamasi lazim cunku dedigim gibi kendi cocugunu taciz eden, satan anneler de var.Evet kimseye güvenmiycez, dediğiniz gibi taciz eden babalar bile var nasıl güvenelim. Önceden iyiydi efendiydi şimdi böyle terbiyesizleşti tarzı konuşmasına kızdım ben yani kendi bile tam olarak tanımıyor bence, ben mükemmel bir anneyimde demiyorum ama kayınpederimi çocukluğumdan beri tanırım melek gibi bir insan yinede bırakmıyorum, evet robot anneyim hayallerimden kariyerimden gezmemden tozmamdan herseyimden vazgeçtim kızım doğunca kimseye bırakamıyorum güvenemiyorum. Okadar çok şey duyuyoruzki ben yapamıyorum bırakamıyorum
Siz nasıl bu kadar rahat küfür edebiliyorsunuz pes. "Sende mi 4 yaşında çocuklara elliyorsun" derken çocukları koruduğunu mu sanıyorsun iğrenç insan?Sen nasıl bir *küfür*
Sapık olabilir gözüyle baktığım adamın oğlundan çocuk yapmakda ne bileyim…e kendi cocugunu baska adamlara satan anneler de var o zaman bu cocuk kime guvenecek? yani cok sacmaliyorsunuz bazen. kadin zaten dertli ona kendini suclu hissettirmenin ne manasi var. pis insan her yerden gelebilir, cocugu kafeste mi buyutsunler? bu mantikla bu cocuklarin hic dogmamasi lazim cunku dedigim gibi kendi cocugunu taciz eden, satan anneler de var.
Ya işte bilenecek birşey de değil bu. Kendi öz abisi ,babası taciz eden insanlar var. Dışarıdan korumak kolay ama içeriyi bilemiyorsun işte . Kadın ne yapabilir ,sok olmuştur bunları duyunca.İşim oldu çocukları annemede, kv demede kaç kez bıraktım. Yeri geldi gezdim tozdum eşimle tatilede gittim, geri geldi rahatsızlandım hastanede yattım. Şok şok, annelerde rahatsızlanabiliyor. Bu arkadaşımız hiç hasta olmuyor tabii, dr.a gitse bile çocuğu yanında getiriyordur eminim!
Çok şükürki Rabbime en yakınlarımdan acabamı bile dedirtmedi. Şüpheyle baktığım insanlarla kendim aynı ortamı solumam, değilki çocuk emanet etmek. Yazık burda bazı üyeler nasıl ortamlarda yaşiyor olacakki hayata bu şekilde bakmak zorunda kalıyorlar. En kötüsüde bununla övünüyorlar. Çocuklarını en yakınlarından korumak zorunda kalmak nasıl oluyorda övünç sebebi oluyor gerçekten hayret.
Durup dururken böyle bir vazifeyi neden alır ki insan üzerine? Sizce?Bende sordum ama ispat edemeyeceğim konularda suçlamak istemedim. Çünkü adam herkesin yardımına koşan biri. Apartmanda başka çalisan anne babanın erkek çocuğuyla da ilgilendi. Yalnız kaldı. Sevdi 2 sene.
Şok olmazmıYa işte bilenecek birşey de değil bu. Kendi öz abisi ,babası taciz eden insanlar var. Dışarıdan korumak kolay ama içeriyi bilemiyorsun işte . Kadın ne yapabilir ,sok olmuştur bunları duyunca.
Kınamıyorum ama yani okadar beyefendi bi kayınpederim varki bırakmıyorum bence bırakılmamalıda bana yanlış geliyor. Tamam zor durumda kalmışsınızdır çalışmanız gerekiyodur belki ama dedeye bırakcağınıza keşke evde iş yapsaydınız. Evlere işler veriliyor. Çocuk daha çok küçük dedeye bırakmanız bana çokkk saçma ve sorumsuzca bi davranış gibi geliyor. Ve yazınızdan anladığım kadarıyla adamı sizde tam olarak tanımıyorsunuz önceden iyiydi şimdi böyle oldu falan diyorsunuz yani siz tanımıyorsunuz bu adamı bence. Adam bişey olmaz kalsın çocuk diyor ve sadece yok durmasın alıyım çocugu demeniz saçma geliyor bana
Sen nasıl bir orospusun ki yoksa sende mi 3 yaşında 4 yaşında ki çocukları elliyorsun he kaphe bu kadar rahat karşıladigina göre
Tabiki oldu hem de çok. Ama daha çok bahçede. Kreş zamanı bazı zamanlar oldu. Güya evin içinde oynuyorlar kaynanam da evde. Ama ne bileyim kuytuda köşede . Bide kayınvalidem şey demişti sevimli sevimli anlatıyor . Canm benim geçen gün binbaktim dedesiyle dedesinin yatağında yatiyolar.
Nasıl yani dedim
İşte oyun evcilik felan oynuyorlar.
Ne münasebet ya.
Çocuğunu öldüren anneler de var.Evet kimseye güvenmiycez, dediğiniz gibi taciz eden babalar bile var nasıl güvenelim. Önceden iyiydi efendiydi şimdi böyle terbiyesizleşti tarzı konuşmasına kızdım ben yani kendi bile tam olarak tanımıyor bence, ben mükemmel bir anneyimde demiyorum ama kayınpederimi çocukluğumdan beri tanırım melek gibi bir insan yinede bırakmıyorum, evet robot anneyim hayallerimden kariyerimden gezmemden tozmamdan herseyimden vazgeçtim kızım doğunca kimseye bırakamıyorum güvenemiyorum. Okadar çok şey duyuyoruzki ben yapamıyorum bırakamıyorum
Sadece pedagoga degil, bir cocuk doktoruna muayeneye goturun. Ayrintili raporunuz olsun. daha sonra gerekirse police gidin. Ben yurtdiisndayim boyle vakalard once polise gidiliyor, polis acile gonderiyor ve acilde ayrintili muayene yapiliyor. Cocuga soru sormayin aklini karistirirsinjz, bildiklerini unutur. uzman kisilerin yapmasi gerek konusmayi. Gecmis olsunVallahi burdaki gerginlik beni daha çok gerdi.
Keşke yazmasaydim. Yazmış bulundum bı kere. Konuyu burdaki uzman pedagog psikolog , çocuklarında ki gelişimi takip eden bilinçli olan anneler vs bilgi alırım diye açtım , vay anasını herkes ortalığı karıştırdı yaw. Sakin olun arkadaşlar. Bu arada size söylemiyorum sizden alıntı yapsamda. Sakin olun lütfen. Bu işler bağıra bağıra olcak değil. .. bir anne olarak şüphelendim , öğretmeniyle görüştüm bı yol izliyoruz . Artık sadece benden haber bekleyip birbirinizle de saygı çerçevesinde
Konusalim . Gerçekten kendi derdimle uğraşırken birde burada aklım kalıyor.
Evde beklemekle iyi ana mı olunuyormuş? Üstüme iyilik sağlık ya, kadına neden çalışıyorsun diye hesap sorulmadığı kalmıştı, onu da yaptınız.Kınamıyorum ama yani okadar beyefendi bi kayınpederim varki bırakmıyorum bence bırakılmamalıda bana yanlış geliyor. Tamam zor durumda kalmışsınızdır çalışmanız gerekiyodur belki ama dedeye bırakcağınıza keşke evde iş yapsaydınız. Evlere işler veriliyor. Çocuk daha çok küçük dedeye bırakmanız bana çokkk saçma ve sorumsuzca bi davranış gibi geliyor. Ve yazınızdan anladığım kadarıyla adamı sizde tam olarak tanımıyorsunuz önceden iyiydi şimdi böyle oldu falan diyorsunuz yani siz tanımıyorsunuz bu adamı bence. Adam bişey olmaz kalsın çocuk diyor ve sadece yok durmasın alıyım çocugu demeniz saçma geliyor bana