- 29 Eylül 2014
- 8.744
- 16.057
- Konu Sahibi Birpapatyagolgesi
Hic buraya boyle konu acilir mi, yeni de degilsiniz. Daha cok gerileceksiniz bosuna. Umarim taciz yoktur, zorlu surecler bunlar. Uzmanlardan yardim almaniz dogru bir tercih.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu ne saçma bir yorum ya .. bu form da sadece geyik mi dönüyor sanıyorsunuz . Her dalda çalışan Bilgisi olan kadınlar var burda .. akıl akıldan üstündür, 2 eleştiri gelir 200 bilgili yorum gelir … buraya bu konu açılırmıymış .. ayh siz bi bitin ya.Hic buraya boyle konu acilir mi, yeni de degilsiniz. Daha cok gerileceksiniz bosuna. Umarim taciz yoktur, zorlu surecler bunlar. Uzmanlardan yardim almaniz dogru bir tercih.
Neyi varmış buranın acaba? Size mi soracak konu açarkenHic buraya boyle konu acilir mi, yeni de degilsiniz. Daha cok gerileceksiniz bosuna. Umarim taciz yoktur, zorlu surecler bunlar. Uzmanlardan yardim almaniz dogru bir tercih.
Bu mantıkla hiç çocuk yapmayın. Devlet size de guvenmesin çocuğu alsın elinizden o vakit. Hayyallerinizden, kariyerinizden vazgeçmeniz, bütün suçu da çocuk için deyip çocuğa atmaniz tamamen kolaycilik. Sizdeki mantıkla hepimiz ölelim o vakitEvet kimseye güvenmiycez, dediğiniz gibi taciz eden babalar bile var nasıl güvenelim. Önceden iyiydi efendiydi şimdi böyle terbiyesizleşti tarzı konuşmasına kızdım ben yani kendi bile tam olarak tanımıyor bence, ben mükemmel bir anneyimde demiyorum ama kayınpederimi çocukluğumdan beri tanırım melek gibi bir insan yinede bırakmıyorum, evet robot anneyim hayallerimden kariyerimden gezmemden tozmamdan herseyimden vazgeçtim kızım doğunca kimseye bırakamıyorum güvenemiyorum. Okadar çok şey duyuyoruzki ben yapamıyorum bırakamıyorum
Çocuğunuz için üzüldüm. Gerçek hayat nasıl hiç bilemeyecek. Bir cam fanus içinde yaşayacak. kendi kanatlarıyla asla uçamayacakEvet kimseye güvenmiycez, dediğiniz gibi taciz eden babalar bile var nasıl güvenelim. Önceden iyiydi efendiydi şimdi böyle terbiyesizleşti tarzı konuşmasına kızdım ben yani kendi bile tam olarak tanımıyor bence, ben mükemmel bir anneyimde demiyorum ama kayınpederimi çocukluğumdan beri tanırım melek gibi bir insan yinede bırakmıyorum, evet robot anneyim hayallerimden kariyerimden gezmemden tozmamdan herseyimden vazgeçtim kızım doğunca kimseye bırakamıyorum güvenemiyorum. Okadar çok şey duyuyoruzki ben yapamıyorum bırakamıyorum
Siz sakın olun buradaki fevri çıkışlara bakıp olmayacak şeyler yapmayınNe yapayım hanfedendi.ust kata çıkıp evi mi dagitayim ne yapayım. Sabah olacak bisiler yapacağız. Öğretmen psikolog pedagog. Gece gece ne yapayım. Tabiki buraya yazıyorum iyi ki de yazmışım. Bir çok bu konuyla ilgili çocuk gelişim ileri psikologlar bilinçli annler yzdi.kiyasladim oturtttum kafamda. Gece gece pedagog. Nasıl godebilirim
Yani susayım dedim,ban yememek için zor tutuyorum kendimi.Hanimefendi siz iyi misiniz?Yahu bı kayinpeder neden bebeğe ya da küçük çocuğa baksın ne alaka yani.Baska çalışan annenin erkek çocuğuyla benim babam ya da kayinpederim neden ilgilensin ya.Ben babama ya da kayinpederim böyle bişey teklif etsem arkalarına bakmadan kaçarlar.Herkesin yardımına kosarmis.Sirf bu yüzden bile ben bu adama çocuk emanet etmezdim.Kusura bakmayın ama sizin çok ciddi ihmaliniz ve sorumluluğunuz var.Hala gozlemlicem falan diosunuz ya.Bunun şüphesi bile benim ortalığı yıkmam için yeterli.Bence siz acilen kendinize gelin.Bende sordum ama ispat edemeyeceğim konularda suçlamak istemedim. Çünkü adam herkesin yardımına koşan biri. Apartmanda başka çalisan anne babanın erkek çocuğuyla da ilgilendi. Yalnız kaldı. Sevdi 2 sene.
Oyun terapisi online yapılamaz arkadaşım çünkü terapide oyun odası ve oyuncaklar kullanılıyor.B Birpapatyagolgesi hangi sehirdesiniz? Cocuklarla calisan iyi bir oyun terapisi yapan psikoterapist tanidigim var mi diye bakabilirim. Gerci artik online da yapiliyor oyun terapisi. Bir seyleri kesinlestirmeniz onemli degil, cocugunuzun anlattigi kadariyla bile ruhunda actiklarini tedavi etmeniz gerekiyor. Onceliginiz bu olmali, konuyu tamamen anlamak degil. Zaten bir kere mideniz bulandi bir daha dedeyle yalniz birakmayacaksiniz her sekilde
Sizin gibi bosbigazlafi dinlemek yerine kurumla işimi yiritiyorum. Kızım zaten devlet kurumunda kreşte olduğu için kuruml görüşmem sonucu hukuki ve psikolojik olarak beraber ilerleyeceğiz siz ortalığı dağıtmaya devam edin. Çünkü kızımı ve eşimi düşünüyorum. Ve uzmanlarla yoluma devam ediyorum .şuan çok kötüyüm artık cevap vermicemYani susayım dedim,ban yememek için zor tutuyorum kendimi.Hanimefendi siz iyi misiniz?Yahu bı kayinpeder neden bebeğe ya da küçük çocuğa baksın ne alaka yani.Baska çalışan annenin erkek çocuğuyla benim babam ya da kayinpederim neden ilgilensin ya.Ben babama ya da kayinpederim böyle bişey teklif etsem arkalarına bakmadan kaçarlar.Herkesin yardımına kosarmis.Sirf bu yüzden bile ben bu adama çocuk emanet etmezdim.Kusura bakmayın ama sizin çok ciddi ihmaliniz ve sorumluluğunuz var.Hala gozlemlicem falan diosunuz ya.Bunun şüphesi bile benim ortalığı yıkmam için yeterli.Bence siz acilen kendinize gelin.
Evet aynen öyle ,yani şimdi gidip adama hesap sorsa adam gelip çocuğa ne yaptım diye sorsa çocuğa baskinolacak ,çocuk korkacak o bağırma ,hengamede . Önce uzmanlarla görüşmek en dogrusuŞok olmazmı
Dün gece ben okurken şok oldum
O napsın
İnsan kafasında kuruyor, başıma gelse napardım diyor
Konusahibini tebrik ediyorum. Akıllı hamleler yapiyor.
Ne net birşey varken ortalığı ayağa kaldırıyor nede çocuk bu ya kimbilir kafasında neler kuruyor neler uydurup diye üstünü örtüyor
aç da kalsam çocuğumu güvenli kurumlara bırakıyorum saati saatine ayarlı bir şekilde büyütüyorum kimsenin ona aile bağımız olsa dahi kucağına alıp sevmesine izin ...
Zehrasan da bu üye mi? Şaşırmadım, yine küfretmiş, yine dümdüz gitmiş.
Allah yardımcınız olsun demeye geldimSizin gibi bosbigazlafi dinlemek yerine kurumla işimi yiritiyorum. Kızım zaten devlet kurumunda kreşte olduğu için kuruml görüşmem sonucu hukuki ve psikolojik olarak beraber ilerleyeceğiz siz ortalığı dağıtmaya devam edin. Çünkü kızımı ve eşimi düşünüyorum. Ve uzmanlarla yoluma devam ediyorum .şuan çok kötüyüm artık cevap vermicem