Aile içi taciz yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Uzman degilim, ne kadar etkili olacagini bilemem ama benim yasadigim ulkede online oyun terapisi uygulaniyor.

Bende böyle düşünüyorum. Yani yaciz değil dikatsizlik bence de. Dedenin cocugun yanında nasılsa küçük diye giyinip soyunması olayı.

Ayy gerçekten iki ucu b. değnek olayı . Bilmiyorum umarım o çocuk büyük bir istismar yaşamamiştir.
Ben asla doğru bulmuyorum. Fakat bir hocam şöyle demişti. Çocuk yanlışlıkla görürse telaşa kapilmayin normal gibi davranın.
Belki çocuk görünce dede telaş yaptı. Umarım öyle bir şeydir. Çok hassas bir konu. Konu sahibi bence tekrar çocuğunu birakmayacak. Fakat şu an hassas davranarak çok doğru yapıyor diye düşünüyorum.

Arkadaşlar
Kızım diyor ki
Tabi bunu böyle süt limn konuşur gibi anlamayın burda ben düzgün yazıyorum kızımdan parça parça alıyorum

Öğretmenine diyor ki
Ben gözümü kapadım dede kapa dedi . Ama açtım gordm. Bu da dediklerinden biri.
Oyun terpaistinde ins. Herşey çıkacak.

Güncelleme yaptım lütfen ilk sayfanın en altına bakın. Tesekkurederim

Dede yanında giyinmiş olabilir ki bu bile hiç normal değil

Birşekilde ortada anormal bir durum var.
İhtimal içinde dahi olsa zaten bundan sonra çocuğunuzu yalnız onlarla bırakmayacaksınızdır. Bunun sizin anneliğinizle bir alakası yok, insan çocuğunu dedesiyle babaannesiyle 2 saat bırakamayacak mı, bunun neresi anormal. Evet dikkatli olmak zorundayız, uyanık olmak zorundayız.
Çocuğunuza cinsel bilgileri siz vermediyseniz, çocuğunuz bu konuda nerden bilgi sahibi bunu öğrenmeniz lazım, kreş böyle bir eğitim vermiş mi mesela.
Açıkçası direk anlaşılan ve akla gelen taciz ama emin olmalı ve net şekilde gerekeni yapmak lazım. Umarım akla ilk gelen yaşanmamıştır ama ola ki yaşanmışsa o dedeyi kimse elimden alamaz heralde.
Allahım korktuğunuzdan uzak eğlesin inş.

yakında anne oldun çocuk yaptın da bunlar başına geldi bile diyecekler
insanlar çok garip

katılıyorum
konu sahibi çocuğu sürekli konuşturmayın
burda açık öğretimden çıkmış dağ başı üniversitelerinden mezun insanların dediklerini uygulamayın
kamera ispat olaylarına asla girmeyin
direk uzman bir çocuk psikiyatristine gidin

allah aşkına şu densizi cezasız bırakma otrera
görsün evden alınmak neymiş
terbiyesiz

oyun terapisi sizi rahatlatacak
kızım 18 yaşında bana yeni söylüyor
evde şiddet olmadığı ve tv izlemediğimiz için ilk kavgayı kreşte iki çocuk arasında görmüş
eve gelince bebeklerini kavga ettirmiş ben fark etmemiştim
çocuk farkında olmadan her şeyi açığa çıkaracak merak etmeyin
tekrar söylüyorum çocuğa sürekli soru sorup olayı anlattırmayın
uzmana bırakın

Bende böyle düşünüyorum. Yani yaciz değil dikatsizlik bence de. Dedenin cocugun yanında nasılsa küçük diye giyinip soyunması olayı.
Umarım öyledir.
Birde gerçekten kötü bir şey yok ise dedenin içine düşeceği durumda çok kötü.
Hepsi için böyle bir şeyin ihtimali bile yıkım gerçekten.

Gelmiş gene ben şöyle anayım böyle anayimci mavallari atanlar.sanki kadın keyfe keder bırakmış sanki bile isteye göz yummuş. Var ya her konuda konunun zırt dediği yerden tutup empati yapmadan kendini tribünlere salmak.

Kadının burda bana göre eleştiriye açık yaklaşımı ev planını düşünüp o insanlarla muhattap olmaya mecbur da olsa devam etmesi

Allahım çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum
Umarım yoktur umarım uzmanla hareket etmeniz çok yerinde bir karar olmuş.

dünyada kimseye güven olmuyor
Babasıyla bile baş başa bırakmayınn
Devir çok kötü
Umarım böyle mide bulandırıcı bir durum yaşanmamıştır.

Allah yardımcınız olsun. Burada çoğu kişi sizi ayıplamış ama bu devirde ana babamıza çocuğumun dedesine kayınvalidesine emanet edemiceksem kime edicem bu çocuğu. Kreşlerde bile neler oluyor görüyoruz. İnsanlar başka insanların içini bilemez nereden tahmin edebilirdiniz ki böyle bir şey olacağını size haksızlık yapılmış. Siz zaten doğru yerlerle iletişime geçip gerekeni yapıyorsunuz inşallah sadece yanlış anlaşılma olmuştur. Sizin yazdıklarınızdan yola çıkarak dede giyinirken çocuk görüp çocuğun merakıdır diye düşünüyorum.

Tamam o oldu diyelim ki gerçekten olmasını anlayamadım. Dedem genital bölgeme ve popoma dokunuyor demesi yine supheli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…