Aile(!) içi şiddet şikayet entrika

şiddet uygulayan kim olursa olsun hele de öldürmek kastıyla yapılmışsa polis de çağırılır, ambulans da. aile demek her yaptıklarına boyun eğmek değil.

Annesinden bile böyle bir kazık yiyince diğer aile bireylerine güven kalmaz muhtemelen. Bu sebeple kendi yöntemlerine göre davranmıştır, bir insanın ailesine karşı polisi kullanarak kendini savunmak, hakkını aramak zorunda olması çok acı bir sey aynı zamanda, ama ailesi düşman gibi şiddet uygularsa bu şekilde muamele görmeleri, şikayet edilmeleri de kaçınılmaz olmalı.

Haksızlık yapmış annen Tabiki. Ama bence şikayet için erken davranmışsın

Erken davranmamış
Bu kardeşinin ilk olayı değilmiş ki...

Aile demişsiniz ama aile böyke olmaz
Bir tarafta kızının cnaı diğer tarafta oğlunun işi ama kadın o kadar pipici ki oğlunu düşünmüş buna anne mi denir ?!?

Zaten anne sıfatlı o kadın en başından beri her zaman oğlunu tutmuş yani hiç kızının yanında olmamış ki

Konu sahibi
İnşallah bir gün anneniz size muhtaç olur. Oğlundan tekmeyi yer de size gelmek zorunda kalır. Asıl utanç o zaman olur. Yoksa bu insanlar "ah mirasından vazgeçti çok utandım canım kızım" diyecek tiyneyte durmuyorlar. Al tüm hakkını

lisedeyken benden 4 yaş küçük kardeşim annemin kışkırtmasıyla beni kaldırdığı gibi halıya atmıştı (gerçi onun niyeti şaka yapmaktı, annem ciddiydi) ben de gücüm yetmediği için mutfaktan oklava alıp vurmuştum. annem de bana vurmuştu :)
erkeğe düşkün analarla geçinmesi zor oluyor yıllar geçse de. :)

Geçmiş olsun çocukken erkek kardeşimle mortal kombat'lı çok kavgalarımız olurdu, sırf kavga edince canını yakayım diye tırnaklarımı uzatırdım yüzünü tırmalardım ama şimdi ben evli, o meslek sahibi Allah korusun şimdi yapsa benim de çok zoruma gider, hakketmiş sonuna kadar erkek olunca aynı anda adam da olunmuyor işte, hep ailelerin şımartmasından oluyor bunlar

Erken mi diyorsun?

Hayır erken değil geç kalmışsınız. Daha ilk seferde şikayet etneliydiniz, böylece ne size ne başkasına şiddet uygulayamazdı.

Ayrıca, miras hakkınızı onlara devrederseniz, ben dahil birçok insanı çok rahatlatırsınız. Birçok insan sizin için çok endişelendi. Deriz ki bu kadar uyarıya rağmen kendi eliyle gidip kendine haksızlık yapan insanı ben niye düşüneyim, amaan.

Belki de annenizden sevgi görmediniz, o malları verince sizi seveceğini, size hak vereceğimi sanıyorsunuz bilemiyorum. Veya polise şikayet ettiğiniz için kendinizi bilinçaltınızda suçluyorsunuz, o kültürle büyüdüğünüz için. Bu erkeğin her koşulda haklı olmasına inancınız o kadar derinlere işlemiş ki miras hakkınızı onlara devrederek durumu eşitlemek istiyorsunuz belki de. Başka açıklama bulamıyorum.

Mantıklı olarak, miras hakkınızı devretmemeniz lazım. Hatta bence o mirasın ufak bir kısmını satıp kız kardeşinizi acilen yanınıza alın. Birkaç gün sonra da polise ifade vermesi için karakola götürün bence. Her şeyi anlatsın. Annenizle konuştuğunu, ona vebal alma dediğini ama annenizin erkek kardeşinizin işi için bunları söylediğini dediğini, hepsini anlatsın. Ama hep ikinizin güvenliğini sağlayın. Mümkünse yalnız olmayın. Güvenilir insanların yanlarında olun. İyi de bir avukat tutun, dava dosyanıza uzaklaştırma talebi de eklesin bence. Yine de siz bilirsiniz.

Bir de bence bir psikoloğa gidin. Uzun yıllar mutsuzluk yaşayan insanlarda beyin mutsuzluğa o kadar alışıyormuş ki uyuşturucu gibi mutsuzluğa muhtaç hale geliyor ve insanları mutsuzluğa itecek şekilde davranmaya itebiliyormuş. Miras hakkınızı, sizi bu kadar üzen insanlara devretmeyi düşünmenizde yıllardır mutsuzluğa alışmış beyninizin de etkisi olabilir. Her şeyin gönlünüzce olmasını ve çok mutlu olmanızı diliyorum.

mallarını satıp niye vereceksin annene ? Bence yapma. Herşeyi yanlış yorumluyor gibi bir anlatımın var. Verdiğin malları da başka anlar :)
Şikayetini de elbette geri Çekme. Öz kardeşin bunu yapıyor kabus gibi. Sonra koca dayak atınca bu tipler ,Kardeşimi dövdüler layyn diye veryansın ediyor. Kardeşimi yalnız ben dövebilirim der gibi. Gördüm daha önce
!!

Aynen öyle kimse arkamda olmadigi icin direk polisi aradim yapabilecegim baska birsey yoktu o an cunku kardesim olacak adamin durmaya niyeti yoktu

Cok ilginc bir yorum tesekkur ederim dikkate alicam soylediklerinizi

Oğluşu yarın öbür gün dönecek Almanya'ya annen o zaman ne yapacak acaba?

Kimsenin üzerine falan geçirme malları. İstediklerini desinler. Sen bu dediğini yapınca utanacaklar ne bileyim vay be esaslı kızmış falan diyecekler diye düşünüyorsan yanılıyorsun. Kızkardeşinden başka ailen kalmamış, ikinizin geleceği olsun onlar. Anne olsun kardeş olsun, kangren olmuş yeri kesip atmalı bence.

Çok üzüldüm .Gerçekten.Başkası yapsa koymazda en yakının seni karnında taşıyan yapınca insanın canı çok acıyor....kardeşinde doğruları duyunca zoruna gitmiş saldırmış erkek müsveddesi.Dilerim kızkardeşinle biraraya gelir önünüze bakarsınız.Onlardan bu saatten sonra ne köy olur ne de kasaba

Cok ilginc bir yorum tesekkur ederim dikkate alicam soylediklerinizi

Öyle yazdım ama çok uzun yıllar çok mutsuzluk çekip şimdi çok mutlu olan bir sürü arkadaşın yazılarını okuyoruz. Hepsi bizim elimizde. Güzel haberlerinizi almak dileğiyle.

kardeşinin amacı da maldan pay almamandır kimbilir.

Ekmeğine yağ mı süreceksiniz.

Ben olsam verirdim ya annen zaten doğru babanla beraber aldılar.onun hakkı vermiyosa sana vermesin.utansın diye değil onunmuş madem istemiyo senın olsun ver. Sonrada çık git.mal vermemek onun hakkıysa evlatlık yapmamak da senın hajkın

Herseyde haklisin ama butun mallardan vazgeçip hakkindan olmana anlam veremedim. Ne hakkin varsa al. Kizkardesinle rahat bi hayat yaşa.

Anneni de Allah bildigi gibi yapsin....

bence üzerine yapma sakın annenin sonra pişman olursun.

Madem oğlunun işinden olmasını istemiyordu anneniz,kardeşiniz size şiddet uygularken araya girip müdahale etseydi.
Yapma etme demek yetmemiş belliki,daha fazlası yapılmalıymış. Sikayetinizden ve payınıza düşen mirastanda vazgecmeyin. Siz vazgecerseniz size şiddet uygulayan kardeşe gidebilir payınız,zırnık koklatmayın. Çok geçmiş olsun, kolaylıklar dilerim

hakkınızdan asla vazgeçip ekmeklerine yağ sürmeyin...ayrıca emin olun annenize bakmayacaklar elinden malını mülkünü alacaklar....ve annen kızlarının eline kalacak....maalesef bu erkek evlat delisi annelerin başına gelen son...tecrübeyle sabit.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…