- 24 Haziran 2011
- 23.308
- 48.409
- 798
Su olayi siradan bir kardes kavgasi gibi gormeyin. Canina kastetmis yahu dahasi mi var. Bu neyin hirsi, neyin siniri? Size birsey olduktan sonra ceza alsa ne almasa ne... Sikayet etmeniz cok dogru bir adim olmus, birini oldurmeye tesebbus etmek bu kadar kolay olmamali. Umarim da isinden de olur. Orayi hakeden daha duzgun insanlar var.
Mallari da asla asla kimseye vermeyin. Bakin su an gurur yapiyorsunuz ama mal canin yongasi. Ileride oyle bir zaman gelir ki verdiginize bin pisman olursunuz. Ayrica bu yaptiklari icin hem polise sikayet edip hem de mallari vererek odullendirmeniz sacma olmaz mi? Aferin iyi yaptin, ustune de mallari veriyorum boyle devam et demek bu.
Siz normalde neyle geciniyorsunuz?
Mallari da asla asla kimseye vermeyin. Bakin su an gurur yapiyorsunuz ama mal canin yongasi. Ileride oyle bir zaman gelir ki verdiginize bin pisman olursunuz. Ayrica bu yaptiklari icin hem polise sikayet edip hem de mallari vererek odullendirmeniz sacma olmaz mi? Aferin iyi yaptin, ustune de mallari veriyorum boyle devam et demek bu.
Siz normalde neyle geciniyorsunuz?