Aile(!) içi şiddet şikayet entrika

şikayetini geri alma cezasını çeksin. sakın miras hakkından vazgeçme utanma falan da bekleme utanmazlar.

Hepinize yorumlaeiniz icin tesekkur ederim evet biliyorum oglunun ustune yapacak ama inanin 1 lirasini bile istemiyorum o mallarin belki biraz daha dusunmeliyim bilmiyorum su an icin boyle istiyorum
bence de verme hakkını... illaki istemiyorum bu paraları, ihtiyacım da yok dersen fakir fukaraya dağıt , hayır kurumuna bağışla..

Sakın malını annenin üzerine verme. İşte o zaman kusura bakma ama hakikaten sen mal olursun.
Ezildiğin yetmiyor birde elindekileri onlar rahatlasın diye vereceksin sakın yapma.
Kimseye kuruşunu dahi verme. Zaten amaçları o belli ki yapma.
Baban bıraktı sana onu annenle o dengesiz kardeşin değil.
Kızkardeşin var onunla çatır çatır ye. Şikayetini de geri çekme. Görsünler ezen kimmiş

Annen kardeşin arkandan türkü çığırıp göbek atıyordur şimdi bu kızdı herşeyi verir diye.
Bu tuzağa düşme kardeşim . Nasıl sinirlendim ben bile bilendim sen hala ne diyorsun

Haksızlık yapmış annen Tabiki. Ama bence şikayet için erken davranmışsın

Verme annene koklatma bile! Analık hakkıdır, hakkı olanı ver bitti gitti. O hayvanı da şikaet et geri alma şikayetini. Şiddet, taciz ve tecavüzde kanıta gerek yok ifadeni sürdürdüğün sürece suçludur.

Erken mi diyorsun?
Ben anne ile tutumunu hiç doğru bulmasın zaten Tabiki annesi haksızlık yapmışsa tepkisini bi şekilde koymalıydı Kardeşinin yaptığı saygısızlığı polisleri devreye koymadan vereceği bir tepkiyle düzeltebilirdi herşeyi. Aile bu sonuçta er yada geç bir arada güzel günler yaşayacaklar ama polis çağırmayı doğru bulmadım sadece onun dışında vereceği her tepkide haklı

Lütfen mallarından feragat etme.sen mallarını annenin üstüne yapınca annen utanıp seni azize mi ilan edecek sanıyorsun? 2 günde unutulur hayret edersin sonra. Öyle millete ders verecem diye sakın aptallık etme.

Canım
bende kardeşimle çok kavga ediyorum bizde de erkek çok baskındır her anlamda kardeşim bana karışır ÇOĞU zaman ama aradan beş Dakka geçmeden konuşuruz sen polisi çağırdığın için annenin bu kadar zoruna gitmiştir annen düzelir hiç merak etme bence bu kadar düşmanca davranma ailene. O senin annen. Bende sıkıntı yaşadım kendi ailemle ama şimdi Evliyim onlardan uzağım keşke diyorum hiç kırmasam onları pişman oluyor insan. Bu kadar uzak durma

Miras hakkınızı alın kimseye vermeyin.
Şikayetiniz de geri çekin o korku onlara yetmiştir

Ayrı
ayrıca annen hakkında bu Tür söylemlere nasıl izin verirsin hayret ettim.

Bu klasik bir kardeş kavgası değil ki, boğmaya çalışmış, tekme atmış. Bu vahşeti yapan kişiye kardeş denemez, insan bile değil. Şikayeti bu sebeple sonuna kadar hak etmiş. Dayak yiyip otursa mıydı yani?

Basit bir kavgadan bahsetmiyorum. Koskoca adam kollarimi arkamda capraz yapip koltuga yatirip ustume oturup boynuma yapisti elinden kurtuldugum anda da belime tekmeyi savurdu. Ben 50 kiloyum bunu yapansa 90 kilo sakat kalabilirdim hersey olabilirdi. Ayrica bu ilk degil demistimm kac yasima gelmisim kardes dayagi yiyip otursamiydim? Siz oyle yaparsiniz o zaman. Ben hic pisman degilim.

Mallarinizi versenizde utanmaz anneniz . Aksine size gulerler oglusla beraber

Ya Tabiki kardeş denmez artık. Yaptığı şey affedilmez ama ben aile içerisinde bu Tür olaylarda polisi çağırmayı Abes buldum sadece. Araya ailenin öbür bireyleri konabilirdi ki evden ayrılması yeterli bir tepki. Diye düşünüyorum

Canım pişman olmamak en önemlisi. Demekki çok birikmişliği böyle polisi aradığın için rahatlamışsın. Sıkma Can'ını Allah büyük inşallah annen de kardeşinde pişman olup seni arayacaklardır.

herkes yazmış ben de yazayım, sakın verme haklarını.
anneni kandırıp erkek kardeşin hepsini üstüne alabilir ve annen ortada kalabilir.
en azından hem kendini, hem kızkardeşini güvence altına almış olursun.
annen utanacak olsa seni evden göndermezdi ya da kızkardeşinle görüşmeni engellemezdi. erkek kardeşinle arkandan enayi bile derler öyle bir şey yaparsan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…