Aile içi gerginlik istemiyorum

Rutinlerimiz arasında disari cikmak her zaman oldu. Her gun 15.00 18.00 arasi park yada oyun grubuna goturdum ama uyku yemek kisminda hep evdeydik.
Ama evet salmalıyım

Ben aramazdım, çocukla ilk defa deniz gibi bir yere gidiliyorsa gergin rahatsız olmanız gayet normal. Biraz halden anlamaları lazım, arkadan konusulacak birsey yok ama bulmuşlar, akraba işte. Ayrıca rahat ettiremedik falan ne kadar gereksiz saçma düşünceler.

Çok gecmiş olsun
Sşze şimdi hak verdim.
8 9 ayda yasadıkları uz sizi epey yüklemiş.
Bu durumda nazikçe arayıp kusura bakmayın o an hızlıca kalktık sizle ilgisi yok iyi niyetimi bilin de. Abartma.
Hepsi için çok gecmiş olsun

Cok tesekkur ederim

Yani aslinda.
Ama iste gerginlik olmasin aman tadimiz kacmasincilik var bende

Yoo ters tepmez. Sizin paniğiniz onlara farklı yansımış yanlış anlamışlar. Pekala düzeltebilirsiniz bu yanlış anlaşılmayı. Bayram sonrasını beklemeyin arayın söyleyin bayramını da kutlarsınız.

Bence de arayıp izah edin durumu. Hoş olmamış tavrınız.

Arayıp durumu anlatırsanız bence ters tepecek birşey yok. Panik olduğunuzu söylersiniz.

Sizin de kabul ettiğiniz gibi fazla paniksiniz. Tamam çocuklar rutin seviyor ama neredeyse 2 yaşına gelmiş bebekle ilk kez denize gidiyorsunuz, keşke ufak aksaklıklara odaklanmak. Ve keyfinizi kaçırmak yerine tadını çıkarmaya baksaydınız.

Memnuniyetsizliğiniz yüzünüze vurmuş demek ki. Arkanızdan da böyle bir yorum yapılmış. Kendi adıma bu kadar çocuk rutinine bağlı kalmayı uygun bulmuyorum. Dahası ufak bebek değilmiş. Okurken bile yoruldum bu kadar detaycılık hem siz hem etrafınızdakiler için zor. Bu şekilde devam ederseniz çağrılmayan, ortamlarda istenmeyen kişi olursunuz. Arayın bence düzgünce ifade edin kendinizi

8 yaşında oğlum var , bir çocuğun rutine olduğu kadar rutinden çıkmaya da ihtiyacı var. Bu her gün farklı yaşayın demek değil eğer rutine bu kadar takılırsanız çocuğunuz kreşe okula uyum Sağlayamaz. Bir yola etkinliğe gitmeden önce kısa ve net olarak anlatın bol bol ve hazırlığınızı yapın yemek örneğin yanınıza biraz tarhana alsaydınız gittiğiniz bir lokantadan rica edip pişirebilirdiniz. Ya da bir akşamı muz ve meme iile geliştirebilirsiniz . Rutin dışına çıkınca çocuğun algıları daha fazla açılır zaten pandemide evde kalmış çocuk yapmayın lütfen boşuna germeyin kendinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…