- 13 Temmuz 2024
- 200
- 193
- 26
-
- Konu Sahibi zincirlerinden kurtul
Bana izin vermiyorum, gidemezsin dediler. Eğer uzaksa işi bırak dediler.çalışıyorsanız bence başka şehir tercih edin, zorunlu olarak ayrılmış olursunuz evden, kabullenmeleri daha kolay olur.
18 yaşımda üniversiteye başladığımdn beri ayrı yaşıyorum
Var inanın ki var. Eğer iş yeri uzaksa, o zaman çalışma diyenler var, malesefOlmaz mı doludur ama şu da var ki ; 20 li yaşlarda olup,okul bitirip,sağlam iş bulup ,düzenli aylik gelir belirleyip ,ev tutup ,kendi ayakları üzerine durmak gerekir önce ki eğer miras ,aile yardımı yoksa.Sorun sadece aile baskısı ise ; güzel bir meslegi olan kişiye ,farklı yerden iş bulduğunda baskı uygulanacağını pek sanmıyorum bu çağda.
Evet şu an işim var, maddi olarak şu an kendi kendime yetebiliyorumİşin gücün yerinde mi maddi olarak iyiysen ayrılabilirsin
Benimki tamamen aile baskisi. Universiteyi uzakta okudum zatenAilesi baskısı değildir o. Yaşadığın şehri bilmiyorum ama büyük şehirlerde kira, faturalar, mutfak, kişisel bakım ücreti vs derken kimsenin o yaşta maaşı yetmediğinden cesaret edemiyor.
Meslekte yükselir maaş artarsa o zaman herkes gitmek için bir adım atar
Evet tuttum ev. Ama gidikten sonra olacaklardan korkuyorum, evi falan basarnar diye. Karakoluk olmak istemiyorumSu hayatta paran olduktan sonra yapılmayacak hiçbir şey yok. Ev tutmadın mi zaten sen, kalkar gidersin ne olacak ya
Ya desinler size ne? Cocuk musunuz ya her gün aynı konuyu açıyorsunuz. Tut evine git oturBana izin vermiyorum, gidemezsin dediler. Eğer uzaksa işi bırak dediler.
Keşke univesiteden sonra aile evine dönmeseydim
Neden evi bassınlar anlamadım? Yerinizi yurdunuzu söylemeyin o haldeEvet tuttum ev. Ama gidikten sonra olacaklardan korkuyorum, evi falan basarnar diye. Karakoluk olmak istemiyorum
iş yerimi telefonla arayabilirler.Neden evi bassınlar anlamadım? Yerinizi yurdunuzu söylemeyin o halde
Hayır 1 ay sonra ayriliyorum. Daire o zaman boşalìyorEe siz zaten şu an evden ayrılmadınız mı
Belli ki ailesi sıkıntılı ve korkuyor.Ya desinler size ne? Cocuk musunuz ya her gün aynı konuyu açıyorsunuz. Tut evine git otur
Geri mi döndünüz?Hayır 1 ay sonra ayriliyorum. Daire o zaman boşalìyor
Hayır henüz taşınmamıştım. Evi kiraladım. Bir ay sonra boşalıyorGeri mi döndünüz?
Evet korkuyorum. Zaten dışarı çıktığımda azına geleni söyleyen bir anne var. Taşındıktan sonra ne yapar bilmiyorum. Karakoluk olmak istemiyorumBelli ki ailesi sıkıntılı ve korkuyor.