Haklısın insan akrabalarını, arkadaşlarını görmezden gelebiliyor ama söz konusu anne baba olunca çok koyuyor gerçekten. Sen iş sahibi de olsan onlara fazla yaranamayacakmışsın gibi geliyor yani çalışsan da birlikte yaşarken hep mutsuz olursunuz ayrı yaşaman lazım bana göre tabi. Ben de 25 yaşındayım ünv bitti maalesef yaşadığım şehir çok küçük olduğu için iş imkanı imkansız gibi bir şey ona rağmen annemle anlaştığım için kalmak istiyorum bazen çünkü kardeşim yok akrabalarımız da öyle diğerleri gibi insancıl değil değer veren kişiler değil genelde yiyicidirler
o yüzden kendini yalnız hissetmesin diye kalayım istiyorum ama yok olmuyor cidden üvey babam var benim de ben de onunla büyük sorunlar yaşıyorum fazladan ev olacak işine gelmediğin de hatta komple orada kalacaksın :) Ama üniversiteyi Antalya'da okumuştum ilk gittiğimde çok ağlamıştım yapamayacağım dedim sonra orada ki huzur, kendi ayaklarının üzerinde durma heyecanı, şehrin büyüleyici güzelliğine vuruldum adeta alıştım hiç öyle ailem bile aklıma gelmezdi
yani demek istediğim ayrı yaşadığında ilk an çok zor olur sonra da iyi ki gitmişim dersin tabi bunun için iş imkan gerek ben de o yüzden gidemedim bi türlü şuan hemen hemen aynı durumdayız çokta yardımcı olamıyorum kusura bakma