- 4 Aralık 2021
- 550
- 1.034
- 63
Herkese merhaba. 24 yaşındayım üniversiteden mezun oldum ve iş bulamadığım için haliyle evde KPSS çalışıyorum. evde sürekli sığıntı gibiyim. Karşıma geçip bir şey demiyorlar ama bu durumdan memnun kalmadıklarını da konuşmalarıyla, hareketleriyle belli ediyorlar. annem sürekli evlilikten konuşuyor sevgilim yok, ayrıldık hem zaten işsiz haldeyken biriyle evlenmekte istemiyorum. Kaç senedir aynı kabanla duruyorum, aylardır kendime sadece bir tane sweat alabildim. Sürekli kendilerinden, ihtiyaçlarından bahsediyorlar bana zoraki bi bir şey istiyor musun diyorlar ben de yok diyorum tamam deyip geçiyorlar. Kitap parası istemek için saatlerce düşünüyorum. Benim durumumda üni bitirip evde duran bir sürü tanıdığımız var ama umurlarında değil. Beni işe yaramaz görüyorlar. Kendimi derse vermeye çalışıyorum ama bu durum o kadar kafama takılıyor ki sürekli ağlayasım geliyor, evde her işe yardım etmeye çalışıyorum elimden geldiğince ama gözlerinde hep işe yaramaz biri olarak kalıyorum. Canım çok sıkılıyor ne yapsam bilmiyorum içimi boşaltmak istedim.