• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile danışmanı saçmalığı

Erkek bence bu. bir kadin boyle davranamaz bu oonu acilen kapayilmali ve bu sahis banlanmali

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu kadarına da pes artık.

Başta haklı bulduğum için utandım resmen.

Ben kadın olduğunu düşünüyorum. Sadece öfkeli bir kadın. Çünkü konuyu ilk anlatışı çok acayip glemiyor hala bana. Tepki aldıkça çirkefleşti.

Cirkeflesse bile bu kadar olamaz en fazla kufreder yahu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aklın sıra burada tartışma çıkarıp insanları türbanlı türbansız diye birbirine düşürecektin
Ezik seni , herkes senin gibi nefret kusmuyor birbirine
Siyasette birbirimizi gırtlaklıyacak noktaya gelsekte, senin gibi faşistlerin başını da ezmesini biliriz
Daha ne kadar nefret tohumu dikebileceğinizi sandınız acaba
Kadınmısın erkekmisin neysen insan değilsin o kesin

Ben kadın olduğunu düşünüyorum. Sadece öfkeli bir kadın. Çünkü konuyu ilk anlatışı çok acayip glemiyor hala bana. Tepki aldıkça çirkefleşti.

konu sahibi burda böyle saçma sapan laflar ederek kendini tatmin ediyor bence daha fazla yorum yaparak tatmin olmasına imkan vermeyelim arkadaşlar eklediği resme tepkilerimiz onu mutlu ediyor şu an amacı da buydu zaten...

konu sahibi burda böyle saçma sapan laflar ederek kendini tatmin ediyor bence daha fazla yorum yaparak tatmin olmasına imkan vermeyelim arkadaşlar eklediği resme tepkilerimiz onu mutlu ediyor şu an amacı da buydu zaten...

Kibleyim geçelim mune görür şimdi. Gereken yapılır.

O resimdeki penisi sana iade ediyorum ahlaksız terbiyesiz kişi belkide erkeksin sen kullan onu pislik adi herif yada (kadın)

her mesleğin belli gereklilikleri vardır eğer bunları sağlayamıyorsanız kadın erkek türbanlı gözlüklü şişman kısa uzun farketmez o alanda çalışmazsınız bunun giyimle inançla alakası yok bu kadın basbayağı bu gerekleri sağlayamamış o yüzen bu alanda çalışmasın diyorum. hemen konuyu kahramanlık yapmaya getirmeyiniz.

İnsanları kalıba sokan sizsiniz ilk mesajınızda. Ben açık bir kadınım. Gayet çağdaş bir aileden geliyorum. Dekolte giyerim, mini etek giyerim. Üniversite öğrencisiyim, bitince yüksek lisansımı yapacağım. Şimdiden çok iyi şirketlerde staj yaptım. İş teklifim de hazır, yurtdışına gideceğim ben de. Fakat sizin gibi kadınlar bu ülkeyi bu kadar kutuplaştırıyor ne yazık ki. Hayır bu yobaz dediğiniz insanlar neyse siz de osunuz. Yaşadığınız şeyi anlatsaydınız ya sadece, olayı neden baş örtüsüne bağlıyorsunuz? Bir de kendimi anlatma sebebim de sizin kendinizi bu kadar yüce görüp ballandıra ballandıra bir saat övmeniz. Kendi yaşam tarzınıza göre birini arıyormuşsunuz ya hani? Ondan yani. Ve başı kapalı birini gördüğümde "bu beni anlamaz" demiyorum. Çünkü önemli olan o örtünün altındaki zihniyet. Ha anlattığınız olay yaşandıysa evet danışman saçmalamış. Fakat anlamadım danışmanın baş örtüsü mü konuştu sizinle? Zihniyeti suçlamak yerine olayı baş örtüsüne bağlamışsınız. Bugüne kadar gördüğüm en itici konuya imzanızı atmışsınız sözde çağdaş(!) bir bayan olarak. Kadının kadına yaptığını kimse yapmıyor şu ülkede, çok yazık...

kendiyle aynı görüşte kimseyi bulamaıyınca ne hale geldi şaşkınla okudum ve anlattığı olayın kafasında uydurduğu bir senaryodan ibaret olduğunu düşünüyorum,zira bu kişilikte biri anlattığı hadisenin sonunda odayı terketmeden önce danışmana saldırmadan çıkmazdı gibime geliyo

Ne insanlar var ya. Nasıl bir ego bu gelip burada saçmalıyor. Amaç ayrımcılık çıkarmak da değil bence dalga.

Back