• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile danışmanı saçmalığı

Burada konuyu acanda cevap verenlerde birbirlwine zulüm edior. Hic gerek yok konuyu görmezden gelelim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bahar geliyorya bazilarinin beyni bahara tepki verdi cicek aciyor resmen:))

Dur bakalim daha neler görcez

Bay mısın bayan mısın bilemem de akıldan yana kıt olduğun aşikar
İnsanların giyimine göre davranmıyoruz biz
Hoş türbanlılara laf saydırdığına göre seninde dış görünüşün sözde moden olsa da zeka kırıntısına rastlayamadık
Ama bu demek değil ki her başörtüsüz senin gibi
Genellemeler tutmuyor, biri hödükse hödüktür ne giyerse giysin değişmez :6:

Burada konuyu acanda cevap verenlerde birbirlwine zulüm edior. Hic gerek yok konuyu görmezden gelelim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arada bir cikan curuk yumartalari beraber kiriyoruz ki cogalmasinlar:)

Insan insandir acik kapali diye deger bicilemeZ.

kapalı kadın beni yüksek lisans yaptığım için kötülemeye hakkı var da benim küçümsemeye hakkım yok mu, düzgünce işinin gerektirdiği şeyleri yapmıyorsa ben de lafımı esirgemem.. gitsin önce kendini eğitsin.

Bunun kapalılıkla ne ilgisi var, ne kapalı kadınlarımız var en iyi üniversitelerde eğitim görüyorlar, yurt dışına da gidiyorlar
O insanın zihniyetinin yanlış olması kapalılığından değil
Buna benzer çok meşhur bir psikoloğumuzda var başı açık ama kadınlara köle olun diye evliliğin altın kurallarını izah eden yazılar yayınlıyor
Bu zihniyet meselesi; bir danışmanın sizi eşinizle daha kötü duruma düşecek şekilde sıkıştırması suçtur, şikayet edin ve şikayetinizi takip edin. Lakin bunun türbanla hiç ilgisi yok, düşünce şeklinizde bir hata var bunu da gözden geçirin

Bunun kapalılıkla ne ilgisi var, ne kapalı kadınlarımız var en iyi üniversitelerde eğitim görüyorlar, yurt dışına da gidiyorlar
O insanın zihniyetinin yanlış olması kapalılığından değil
Buna benzer çok meşhur bir psikoloğumuzda var başı açık ama kadınlara köle olun diye evliliğin altın kurallarını izah eden yazılar yayınlıyor
Bu zihniyet meselesi; bir danışmanın sizi eşinizle daha kötü duruma düşecek şekilde sıkıştırması suçtur, şikayet edin ve şikayetinizi takip edin. Lakin bunun türbanla hiç ilgisi yok, düşünce şeklinizde bir hata var bunu da gözden geçirin

Selin ozkok'u bende ornek verdim ama acik oldugu icin agzindan cikan her kelimeyi kabulleniyor malesef:)
Ama oralari gectik simdi konu degisime ugradi

Ne güzel demiş atalarımız

' Eşeğe altın semer de vursan, eşek yine eşektir '

Bu konunun doğruluğuna inanmadım. Kaldı ki kadın aile danışmanı... (türbanlıda olsa) bu lafları edebilecek en son meslek grubu.
Sayenizde hep geriliyoruz ülke ve millet olarak. Acaba siz başta ön yargılı davranmıştınız ya bunu hareketlerinizde belli ettiniz de, o kadında böyle esprili yaklaşarak size cevap mı verdi dersiniz? :ssz:

Burada konu sahibesi için erkek mi diye soranlar olmuş ama ben erkek mi kadın mı diye değilde insan mı diye sormak istiyorum ? Bir kaç arkadaş bu şahıs için ötanaziyi önermiş fakat bence incelenmeli ne yedi ne içti de böyle oldu buna bakılsın . Çoluğumuza çocuğumuza yedirmeyelim :37::33:

Türbanlı ön yargınız var ama sızın bu ön yargınızı haklı cıkarıs Danışmanın görüşleri.. Bir elin beş parmağı bir olmadığı gıbı.. Tum kafalarda aynı değil..

Aile danışmanlık işlemi yapan tanıdığım ve danışmanlık aldığım kişi/Kurum var.Amacın dışına çıkılmış; Hıc bu ve benzer tavır ve davranış gormedım. İş etiğine uygun olmayan davranışta bulunan hanım efendıyı ; sahip olduğu öngörü ile yargılamak olsun Maksadımız.. Dış görünüşü ile değil..Buda bi nevi ırkçılığa girmez mi ?

Back