- 12 Temmuz 2006
- 5.740
- 655
- 723
- Konu Sahibi bensibelim2
alın derdinizi buna anlatın!
Aklınla konuştuğunu sanmıştık ama neyinle konuştuğun belli oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amanııııııııııııııın çok acıdım şimdi,içim acıdı resmen vah yavrum vah ne hallere düşmüşsün senoğlum, sorunun belli. dön tatlım. dönmek sana yakışır. . bizde bir hemcins kazanmış oluruz,ne güzel.
Burada konuyu acanda cevap verenlerde birbirlwine zulüm edior. Hic gerek yok konuyu görmezden gelelim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kapalı kadın beni yüksek lisans yaptığım için kötülemeye hakkı var da benim küçümsemeye hakkım yok mu, düzgünce işinin gerektirdiği şeyleri yapmıyorsa ben de lafımı esirgemem.. gitsin önce kendini eğitsin.
Kızlar bu şahıs hem evliyim diyo hem profilinde bekar yazıyo kesin dangalak bu
oğlum,
sorunun belli. dön tatlım. dönmek sana yakışır.
. bizde bir hemcins kazanmış oluruz,ne güzel.
Bunun kapalılıkla ne ilgisi var, ne kapalı kadınlarımız var en iyi üniversitelerde eğitim görüyorlar, yurt dışına da gidiyorlar
O insanın zihniyetinin yanlış olması kapalılığından değil
Buna benzer çok meşhur bir psikoloğumuzda var başı açık ama kadınlara köle olun diye evliliğin altın kurallarını izah eden yazılar yayınlıyor
Bu zihniyet meselesi; bir danışmanın sizi eşinizle daha kötü duruma düşecek şekilde sıkıştırması suçtur, şikayet edin ve şikayetinizi takip edin. Lakin bunun türbanla hiç ilgisi yok, düşünce şeklinizde bir hata var bunu da gözden geçirin