• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile danışmanı saçmalığı

Bu yaratık erkek olabilir
Aslında türbanlı ve kendince dinsiz gördüğü türbansiz kadınları kotu göstermeye çalışan biri olabilir
Deli olabilir
Sırf geyik icin öylesine bi konu acmış olabilir
Baska bi suru sey olabilir ama gercek olmadıgı kesin.
Hiçbir modern olduğunu iddia eden türbansiz kadın kendini bu gergin ortamda boyle deli gibi ortaya atıp " yeni yonetim gelicek türbanlılar evden cikamiycak" falan demez. Bide sey fotografı falan koymus bence bos kalmış lüzumsuz bi erkek

merak edenler için söyleyeyim erkek değilim ve evet tepkilere çok kızdığım için o resmi koydum pişman da değilim ve hala da kızgınım sizlere.. resmen ayrımcılığın en kralını sizler yapıyorsunuz....

merhabalar,

ben forumda yeni sayılırım. 29 yaşındayım ve yaklaşık 2 yıllık evliyim.. yüksek lisansımı tamamlamadım ve iyi bir firmada çalışıyorum.. eşimle bazı sorunlarımız vardı bunun için bir aile danışmanına gitmeye karar verdik normalde yurtdışındayım eğitim için iş de bulunca bir süre daha kalacağım kocam da burada çalışıyordu fakat geçen ay akraba ziyareti amaçlı ankaraya gidecektik bir yakınımız birini önerdi iyi bir danışmandır yardımı olur dedi bizde tamam dedik ankara gidince bu yere uğradık. karşıma türbanlı bir kadın çıkınca moralim bozuldu önyargı değil aslında ama kendi yaşamıma uygun birini istemek hakkım olduğunu düşünüyorum madem seçme hakkımız var bu kadınlar kadını ikinci sınıf gören anlayışı sürdürürler gibime geliyor benim ki yanılmamışım da. normalde geri dönecektim ama arada hatır olunca içeri girmiş bulunduk.

kısa bir tanışmadan sonra ufak problemlerden bahsettik bu arada eşim lisans mezunu kadın buna takıldı. kadınlar okuyunca böyle oluyor işte üniversite neyine yetmedi senin bak kocan eziliyor belli ki senin kariyerinden. sorunlarınız bundandır dedi.. eşim sus-pus ben de kadına size ne benim eğitimimden dedim ama kadın başladı bir tutturmuşsunuz okuma hevesi diye aile falan kalmıyor ortada diye saydırınca ben de sinirlendim kalktım hemen git kendin gibi yobazlarla takıl kocama mahkum olsam mutlu mu olurdun dedim ne var sanki yabancıya mahkumsun gibi karşılık verdi ama ben çok sinirlendim ama ya ne münasebet yakınımıza durumu anlattım o da mahçup oldu. ben tabi bununla kalmadım ilgili makamlara şahsı ve kurumu şikayet ettim. artık ilgilenirse..

bundan 2 gün sonra bu kadın bir mail atmış işte maksadını aştığını mesleki etik sınırlarını geçtiğini özür dilediğini belirtiyor ve en kısa zamanda bizi tekrar beklediğini söylemiş ama ben daha gitmem cevap da vermedim.. döndüm ben ama halen sinirim geçmedi şimdi iyi bir danışman bulursam gideceğim bir de eşimi doldurmuş sanki konuşmaları bana arada bir okumasan daha mı iyiydi diye soruyor.. resmen saçmalık.. türbanlı daha kendi kalıplarını kıramamış kadınlar niye böyle işler yapar ki.. haksızmıyım sizce?

Bu nasıl aile danışmanı ya :37:

türbanlıyım. üniversite mezunuyum. bekarım..
bu konuya yazabilirmiyim :27::27::27:
kriterlerim oluyormu :27::27: istersen fotoda bırakayım :23::23::23:

önyargılarımız var hayatta malesef.sizin ılk göruşte turbanlı dıye gerıldım demışsınız ya...mesela banada bır kadın dogum doktoru onermıştı herkes.gıttım kadın turbanlıydıı.bense açık bır bayanım .yadırgamadım ama ne yalan soylıyım turbanlı degılım dıye benle çok ılgılenmez sanmıştım.sonuç: hayatımda gördugum en ılgılı ,sıcak,samımı kadın doğum doktoruydu.çok şukur doğumumada o gırdı.
ama konunuzun genelıne bakacak olursam bencede kadında tuhaflık var.madem oyle dusunuyor evde otursaydı çalışmasaydı oda

merak edenler için söyleyeyim erkek değilim ve evet tepkilere çok kızdığım için o resmi koydum pişman da değilim ve hala da kızgınım sizlere.. resmen ayrımcılığın en kralını sizler yapıyorsunuz....
tabii tabii. değilsin. erkek değilsin.öyle hissetmiyırsun. bu bir tercih. seçim.
seni asla ayıplamam. ruhun bunu istiyor canım..o resmi koymanda bilinçaltı isteğini belli ediyor. eğer dönmek istersen,plastik ve rekonstrüktif cerrahlara başvurabilirsin. ama geriye dönüş yok. bunu unutma.
hayırlısı olsun senin için.
dualarım seninle:ssz:

Son düzenleme:
tabii tabii. değilsin. erkek değilsin.öyle hissetmiyırsun. bu bir tercih. seçim.
seni asla ayıplamam. ruhun bunu istiyor canım..o resmi koymanda bilinçaltı isteğini belli ediyor. eğer dönmek istersen,plastik ve rekonstrüktif cerrahlara başvurabilirsin. ama geriye dönüş yok. bunu unutma.
hayırlısı olsun senin için.
dualarım seninle:ssz:

hoşuna gitti herhalde kocamınkiydi o istersen bir gece ayarlayayım size içinde hissetmek istersin ;)

hoşuna gitti herhalde kocamınkiydi o istersen bir gece ayarlayayım size içinde hissetmek istersin ;)

Aha erkek iste! Edepsiz seniiii! :20::47::47: Allah askına bayanlar kaale almayın ya kadın bile olsa deli oldugu kesin. Nolur biz türbanlı türbansiz diye ayrismayalim ya Allah askına! Yıllardır bu on yargıyı yıkmak icin açıkların din düşmanı olmadıgını ispatlamak icin göbeğim çatladı simdi su lüzumsuz yüzünden ayrismayalim. Belli ki deli he diyip gecmek lazım

kapalı kadın beni yüksek lisans yaptığım için kötülemeye hakkı var da benim küçümsemeye hakkım yok mu, düzgünce işinin gerektirdiği şeyleri yapmıyorsa ben de lafımı esirgemem.. gitsin önce kendini eğitsin.

Kendini büyük görmek ve aşırı beğenmekte bir rahatsızlık önce bi psikyatra gidin bence.Doktor seçmek ne demek devlet türbanlı veya türbansız diye hatır ataması yapmıyor.Madem başörtülü doktoru yeterli bulmadınız şansınızı açık saçlı doktorda denersiniz.Öyle şu ilacı kullan diyen komşuyu dinleyen kadınlardan pekte farkınız yok.Neymiş yüksek lisans bitirmiş.O kadar eğitimlisinizde araştırmadan doktora neden gittiniz.Eğitim bi şeyleri alır bazı şeyler baki kalır.Bi dahakine erkek doktor bulun onuda şöyle bi koklayın dinle alakası varsa parasını vermeyin hatta ezikleyin,şikayet edin.Ee nede olsa yüksek lisanslısınız.Sorun türban değil altındaki beyin olmalıydı.Sizde türbanına değil yaklaşımına kızaydınız veya genellemeyeydiniz emin olun doktorun yaklaşımı için herkes size destek yorumu yazardı.

anlıyorum canım anlıyorum.. çok ezildiniz. çok dışlandınız
o yüzden seni mazur görüyorum.
dualarım seninle.. :34:
Oky sabrına asaletine hayran kaldım

Bence böyle kişilere yapılacak en güzel davranış cevap vermemek ilgisiz bırakmak, boşverin kızlar yazmayın sakın.Birazdan banlanacak nasılsa.

Sen her kızdığında bü tür tepkiler veriyosan çevrendekilerin,aiilenin işi var senle!
Keşke erkek olsaydın.
Senin kadın olduğunu düşünmek hem de bu seviyesizlikte ne yazık ki çok üzücü.

Afedersiniz ama erkek yada kadin farketmiyor tek birsey de eminim oda hakarete giriyor soylemeyecegim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

üniversite mezunu olmayan yazmasın türbanlılar hiç yazmasın gidin siz otobüse binin yer veren olur oturursunuz..

ya sen ne kadar adi bir insansın... ben ünüversite mezunu kapalı bayanım bana ne diyeceksin... sizin gibiler yüzünden dinimizi yaşamaz olduk... kimliğinde dini kısmında ne yazıyor merak ettim... ölünce vasiyetinde belirt de bari cesetini gömmeye imam falan çağırmasınlar...yazık devletin görevlisini yormasın lar... papa mı istiyon yoksa yakıp nehre mi atsınlarv tercihini ölmeden bildir bari...

ya sen ne kadar adi bir insansın... ben ünüversite mezunu kapalı bayanım bana ne diyeceksin... sizin gibiler yüzünden dinimizi yaşamaz olduk... kimliğinde dini kısmında ne yazıyor merak ettim... ölünce vasiyetinde belirt de bari cesetini gömmeye imam falan çağırmasınlar...yazık devletin görevlisini yormasın lar... papa mı istiyon yoksa yakıp nehre mi atsınlarv tercihini ölmeden bildir bari...

Ask olsun iste sizde bask dini kucumsuyorsunuz ne farki kaldi simdi ? Sonra bana biz soyle cektik diyorsunuz ee benim inancima yapilan nolcak ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back