Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen kızz iişte o yüzden özür diliyorum şu kelime için (eşşek ) kadar olmuş erkelerimiz evleniyor ve halen yok anneci yok kaynanam şöyle eee kocaman olmuş halen çocuk muamelesi yapılıyor ve o erkek bir kadının kucağından diğer kadının kucağına atılıyor anneden karısına yani erkek dediğin erkek olacak ayoll.. yahu bir bakıyorum evlenecek oğlu oğlum nere bende oraya diyenler var çok zor düzelir valla böyle şeyleri duyunca teee.. sinirlerim zıplıyorrr..aynen.. hatta benim tavsiyem üniversiteden sonra 5-6 seneliğine yurt dışında yaşaması özellikle erkek çocukların.. yalnız yaşarken hem tahammül etmeyi, özgürlüğü ve karşıdakinin özgürlüğüne saygıyı, ev işlerini paylaşmayı öğreniyorlar.. tecrübeyle sabit
valla canım ben yeni bosnada oturuyorumm ve bekar olsam 700 ze kira bulurum ve anadolunun bazı yerlerindede bulurr evet ev eski olur ama onun içini düzeltecek olanda kendisi 2008 senesinde zeytinburnunda 500 e kiradaydım ve aldığım para 1200 idi valla mis gibide geçiniyordum herşeyden evvel özgürlüğüm vardıı..canım erkek kardeşim babamla geçinemediği halde çıkamıyor şu an maaşı 1600,,anadolu yakasında kiralar çok pahalı
aynen kızz iişte o yüzden özür diliyorum şu kelime için (eşşek ) kadar olmuş erkelerimiz evleniyor ve halen yok anneci yok kaynanam şöyle eee kocaman olmuş halen çocuk muamelesi yapılıyor ve o erkek bir kadının kucağından diğer kadının kucağına atılıyor anneden karısına yani erkek dediğin erkek olacak ayoll.. yahu bir bakıyorum evlenecek oğlu oğlum nere bende oraya diyenler var çok zor düzelir valla böyle şeyleri duyunca teee.. sinirlerim zıplıyorrr..
tabi, çünkü 40 yaşına gelen oğlunun sırtına hırka veriyor anneler, aman oğlum üşümesin diye. yatak odasına girip üstünü örtenleri biliyorum eh çocukta alışıyor bu rahata karısını eziyor bu sefer. anne ile karısı arasında dengeyi de kuramıyor, sonra BDV de konu oluyor. yalnız toplumsal bir yaraya parmak bastık resmen
evett bu ne yaaa nasıl sinirleniyorumm bu nasıl adet. böyle yaşam olurmu haklısın 40 yaş dan bahsediyoruz bide iki abim var biri evli diğer abim var 39 yaşında ve kendi başına yaşıyor ohh miss atlıyoruz gidiyoruz evine koca adam yahu annem babam köydeler senenin 9 ayı geldilermi istanbula kendi evlerine geliyorlar var 1+ 1 evleri köye gidincede kapatıyorlarr.. biz ülke olarak bunları aşarmıyız bilemiyorumm ama halen söylüyorum doğru dürüsst yetiştirilen bir evlat 18 yaşına geldimi reşittir ha ayrılmak için erkendir ama 26 25den başlar ve kendi ayakları üstünde durmasını isterim birey olmasını ve hayatı tanımasını isterimm..tabi, çünkü 40 yaşına gelen oğlunun sırtına hırka veriyor anneler, aman oğlum üşümesin diye. yatak odasına girip üstünü örtenleri biliyorum eh çocukta alışıyor bu rahata karısını eziyor bu sefer. anne ile karısı arasında dengeyi de kuramıyor, sonra BDV de konu oluyor. yalnız toplumsal bir yaraya parmak bastık resmen
işte budur yaa..sadece hastalık değil ki...
eve geliyor yemek hazır kıyafetler ütülü odası temiz dolabı yerli yerinde evin elektrik su doğal gaz faturaları ödenmiş.pazara gidlmiş market yapılmış ohhhhhhhhh hotel gibi kullanıyor evi hoş hotel olsa oraya para öder ama ailesinin yanındayken parası cebinde cepte para olunca rahat çünkü bilmiyor aylık geliri gideri bilmiyor
bilmediği için parayı nasıl nerde harcıyacagını da bilemiyor.
ayrı evde yaşasa her şeyi bilir düzenini öyle kurar aile olunca zaten hesap kitap bilen biri olur erkek çocukları için heleki çok uygun
neden. bekarların tek yaşama hakları yokmu. tamam oluşmuyor ama tek yaşayan insanlarıda düşünmek lazım. bencil olmamak şartsanırsınız ki toplumun çoğu bekarlardan ve dullardan oluşuyor
bence ailelerde bu evleri almak isteyecek ve bu küçük evlere sıkışacaklar
yapılmamasından yanayım ben
şimdi yükseklisans yapıyor plaanları var sanırım yüksek lisans yapınca maaşı artacakmışvalla canım ben yeni bosnada oturuyorumm ve bekar olsam 700 ze kira bulurum ve anadolunun bazı yerlerindede bulurr evet ev eski olur ama onun içini düzeltecek olanda kendisi 2008 senesinde zeytinburnunda 500 e kiradaydım ve aldığım para 1200 idi valla mis gibide geçiniyordum herşeyden evvel özgürlüğüm vardıı..
emacım okonuda haklısında ne yapacaksın her çocuğun kendi odasının olması gerekir aslında,20 yaşına dek ailesi ile yaşasa 20 senede uzun bir zaman sonuçtasanırsınız ki toplumun çoğu bekarlardan ve dullardan oluşuyor
evett bu ne yaaa nasıl sinirleniyorumm bu nasıl adet. böyle yaşam olurmu haklısın 40 yaş dan bahsediyoruz bide iki abim var biri evli diğer abim var 39 yaşında ve kendi başına yaşıyor ohh miss atlıyoruz gidiyoruz evine koca adam yahu annem babam köydeler senenin 9 ayı geldilermi istanbula kendi evlerine geliyorlar var 1+ 1 evleri köye gidincede kapatıyorlarr.. biz ülke olarak bunları aşarmıyız bilemiyorumm ama halen söylüyorum doğru dürüsst yetiştirilen bir evlat 18 yaşına geldimi reşittir ha ayrılmak için erkendir ama 26 25den başlar ve kendi ayakları üstünde durmasını isterim birey olmasını ve hayatı tanımasını isterimm..
bu söylemleri çıkaranlara kızmak gerek aslında gündem değiştirecek şeyleride buluyorlar,ee okuyoruz sevişmek için otele gidenlerede önlem alsınlar o zaman milleti gerizekalı yerine koyuyorlar resmenneden. bekarların tek yaşama hakları yokmu. tamam oluşmuyor ama tek yaşayan insanlarıda düşünmek lazım. bencil olmamak şart
emacım okonuda haklısında ne yapacaksın her çocuğun kendi odasının olması gerekir aslında,20 yaşına dek ailesi ile yaşasa 20 senede uzun bir zaman sonuçta
biz karadenizliyiz,bizde bir kız ayrı eve çıkması ... derler cahillik çok,aslında özfür yaşam istemiyorlar,erkek kardeşim maddi durumu daha iyi olunca çıksa bile babam onunla konuşmaz,bbamın çok katlı evi var,kızkardeşime demişki erkek kardeşim başka yerden ev tutarsa evlenince evlenmesine 1 lira yardım etmem ne alakaişte budur yaa..
Dull ne yaa bu dul kelimesi nedir arkadaşımm nedir yani delinmemişlerle ,,delinmişlermii böyle bir hitabı hiç olmassa biz kadınlar kullanmayalımm..erkeklerimiz yeteri kadar kullanıyorlar zatenn arkadaşım evllik bir belgedir belge din olayını bir kenara bırakıyorum o insanın kendisini bağlar evlenmemiş ama hayat arkadaşları olan lar var.. aynı evi paylaşan aynı yaşamda nefes alan insanlar allahtan şu dul kelimesi kalktıda artık bekar yazıyor kafa kimliklerindesanırsınız ki toplumun çoğu bekarlardan ve dullardan oluşuyor
fakirlikte bedel ödeyen çocuklar oluyor maalsef..para yok illa çok çocuk olsun hepsinide tıkarlar bir odaya yesinler birbirlerinibizdede çocuk çok maşallah e nasıl olacak kız ve oğlan aynı odada mı ?
aklıma kötü şeyler geliyor ki bu 1+1 kesin fakir aileler almak isteyecek
ki aileler çoğunlukta ve çoğu asgari ücretli ve 3-4 çocuklu
çoğunluk refah içinde yaşamıyor ben çoğunluk olarak yazdım
alınanda alınıyor herkes yaşadığı veya yaptığı seçimlerin bedelini öder o kadar
sanırsınız ki toplumun çoğu bekarlardan ve dullardan oluşuyor
işte canım zaten sorunda buu aşarmıyız aşamazmıyız bilemem ama yanlışş babanın yaklaşımı yanlışş..biz karadenizliyiz,bizde bir kız ayrı eve çıkması ... derler cahillik çok,aslında özfür yaşam istemiyorlar,erkek kardeşim maddi durumu daha iyi olunca çıksa bile babam onunla konuşmaz,bbamın çok katlı evi var,kızkardeşime demişki erkek kardeşim başka yerden ev tutarsa evlenince evlenmesine 1 lira yardım etmem ne alaka