Aile bütünlüğünü korumak için artık 1+1 evlere izin verilmeyecek

Bizim karsımızda var bahceli villalar

Diktiler karşılarına yüksek yüksek binaları hiç güneş alamıyorlar malesef

10 sene sonraya kalmaz dönüşür onlarda

Zaten hayalim emekli olunca sahil kasabasında bahceli bir ev önünde de teknem:KK53::confused:

Temel sorun da burada başlıyor zaten. İmar izni verirken bölgenin tamamı göz önünde bulundurulmuyor. İnşaat sektörü yeter ki kazansın zihniyetinden vazgeçmezlerse sahil kasabaları da gökdelenden geçilmeyecek maalesef. Sonra anlatıp yad edeceğiz bu günleri. Eskiden ağaç yaprakları hışırdardı rüzgarda ve güneş değerdi yüzümüze diye.

Temel sorun da burada başlıyor zaten. İmar izni verirken bölgenin tamamı göz önünde bulundurulmuyor. İnşaat sektörü yeter ki kazansın zihniyetinden vazgeçmezlerse sahil kasabaları da gökdelenden geçilmeyecek maalesef. Sonra anlatıp yad edeceğiz bu günleri. Eskiden ağaç yaprakları hışırdardı rüzgarda ve güneş değerdi yüzümüze diye.
Kocaman bahcesi içinde kedi köpeğimizin oldugu bırsuru meyve ağaçlarının bulundugu havuzumuzun salıncaklarımızın olduğu evımızde çocuklugum gectı yaz kış hep dısardaydık

Şimdi çocuklarımın betondan başka hiçbir sey görmüyor onlara öyle üzülüyorum ki

Mecbur olmasak bır dakıka durmam inanın

Umarım oralarada gökdelenler dikmezler birileri dur der

İyi de ben anlamadım şimdi, bununla uğraşacaklarına önce şu evlerin sağlam yapılması için, hatta ülke genelindeki tüm eski ve yeni evlerin sağlamlığı için bişeyler yapılsa daha mantıklı değil mi? Bu nedir yani, isteyen 1+1de kalır, isteyen 5+1'de. Fuhuş yapılıyor mantığıyla yaklaşmak saçma ötesi, fuhuş yapacaksa her yerde yapar zaten. O kadar insan halen derme çatma yerlerde oturuyor, önce buna el atılsın bir an önce de sonuçlanması için uğraşılsın. Kullanmayacaksa neden millet 2+1 veya 3+1 evlere taşınsın ki?

evet ama değer. lçünkü,yönetim asla o tarz fuhuş olayına izin vermeyecek kadar disiplinli,güvenlikli her türlü ihtiyacı karşılayan bir sitede oturuyorum. kısaca bunun genellemesi olmaz. fuhuş batağı olan ne siteler var ataşehirde. hemde büyük büyük odaları olan.
arkadaş yanlış genelleme yapmışş bende evlenmeden 3 sene ayrı yaşadım oh misdi vallaa zaten koca koca insanların halen anne babasıyla beraber yaşamalarıda bana göre değil..

arkadaş yanlış genelleme yapmışş bende evlenmeden 3 sene ayrı yaşadım oh misdi vallaa zaten koca koca insanların halen anne babasıyla beraber yaşamalarıda bana göre değil..
Alıntı yapmadan duramayacağım, resmen kafamın içini okumuşsunuz. Ben şu an üniversite öğrencisiyim, iş hayatına atılıp kendi paramı kazandığımda, kendi ayaklarımın üzerinden durmaya başladığımda kendi evimde yaşamak istiyorum ve açıkçası kaç odalı olacağı konusunda da kısıtlanmak istemem. Bana da koskocaman insanların aileleriyle yaşaması mantıksız geliyor tabi herhangi bir hastalık vs. bişey yoksa, çok mecbur durumda değillerse.

1+1 yapmayacağız demek yerine, 1+1 lerde günlük kiralama yapılamayacak deseler fuhuşun önüne geçebilirler. Ataköy 1+1 leriyle ünlenmiş bir yer mesela.bir önceki mesajda da anlatmıştım Buraya el atabilirler. Çünkü gerçekten çok çirkin. Büyük ihtimal anlaştıkları paralı magandaya diyorlar ki işte şu sitede şu dairede kız bekliyor seni oraya git. Bu hayvanat geliyor, apartmanın içinde karşılaştığı her kadını bir süzüyor bu acaba hangi dairenin kızı falan diye mi düşünüyor artık ayıoğlu ayı.

Kocaman bahcesi içinde kedi köpeğimizin oldugu bırsuru meyve ağaçlarının bulundugu havuzumuzun salıncaklarımızın olduğu evımızde çocuklugum gectı yaz kış hep dısardaydık

Şimdi çocuklarımın betondan başka hiçbir sey görmüyor onlara öyle üzülüyorum ki

Mecbur olmasak bır dakıka durmam inanın

Umarım oralarada gökdelenler dikmezler birileri dur der

Ne kadar şanslıymışsınız , inşallah günün birinde hepimize nasip olur o bahçeli evler.

İşte o gökdelenlere de zorunluluktan mecbur kalacağımız 30 metrekarelik evlere de dur denilmesi lazım. O yüzden söyleyenin neden söylediğine takılmıyorum şu anda. Kendince sebebinin o olması ayrı bir konu. Kendi açımdan bakınca 30 metrekarelik bir evde yaşamaya mecbur kalmamak için , tüm şehri apart dairelerle donatmamaları için umarım önlem alırlar diyorum.

sanki 3 +1 olunca aşk yuvası sex yuvası olmuyor mu?o kadar çok yer var ki insan o niyetiyle yaşıyorsa o yuvayı bir şekilde bulur zaten bunun hoteli var evi var arkadaş evi var var da var.

1+1 daireler çok iyi öğrenciysen iyi tayini çıkmış bir öğretmensen yada memursan iyi koca eve kira verene kadar kendine yeticek bir yer tut hem ev olarak hem kira olurak uygun olsun....

ayrıca yaşlandığında koca evi derleyip düzeltene kadar küçük kutu gibi evde yaşamak çok daha iyi

Alıntı yapmadan duramayacağım, resmen kafamın içini okumuşsunuz. Ben şu an üniversite öğrencisiyim, iş hayatına atılıp kendi paramı kazandığımda, kendi ayaklarımın üzerinden durmaya başladığımda kendi evimde yaşamak istiyorum ve açıkçası kaç odalı olacağı konusunda da kısıtlanmak istemem. Bana da koskocaman insanların aileleriyle yaşaması mantıksız geliyor tabi herhangi bir hastalık vs. bişey yoksa, çok mecbur durumda değillerse.
valla isteyen beni kınasın koca koca adamlar ve kadınlar halen anneleriyle oturuyor illa evlenmekmi lazım olduda evlenmedim şu an 32 yaşındayım 5 sene evlilik hayatım var 27,28,29, yaşına kadar tek yaşadım ohh misdi valla ve bazen o özgürlüğümü aramıyorda değilimm. bana şaçma geliyor. benim bir oğlum var ve düşün gelmiş 30 yaşına halen benimle istemem ayoll evet okuyana kadar ve mesleğini aldımı eline iş tamamdırr.. sana tavsiyem en ideali 1+1 dir yada küçük 2+1 benim evimde her şeyim vardı çamaşır makinasından tutda kilimasına kadar benim zevkim ayoll haa iki abi mırın kırın ettiler ama hallettim sonrada herifim çıkdı karşıma evlendimm.. ve düşüncelerinde sen haklısınn ve inan başarılmicak gibi bir durum yok ortada

diyorum ya bir daha dünyaya gelirsem erkek olacağım ve harem kuracağım:KK70:
yaşar nuriyi severim ama o söylemi beni çok saşırtmıştı,kendisi bu durumda mağduriyet yasadı:)hepimiz tek eşle yetiniyoruz halbuki:KK70::KK70:

valla isteyen beni kınasın koca koca adamlar ve kadınlar halen anneleriyle oturuyor illa evlenmekmi lazım olduda evlenmedim şu an 32 yaşındayım 5 sene evlilik hayatım var 27,28,29, yaşına kadar tek yaşadım ohh misdi valla ve bazen o özgürlüğümü aramıyorda değilimm. bana şaçma geliyor. benim bir oğlum var ve düşün gelmiş 30 yaşına halen benimle istemem ayoll evet okuyana kadar ve mesleğini aldımı eline iş tamamdırr.. sana tavsiyem en ideali 1+1 dir yada küçük 2+1 benim evimde her şeyim vardı çamaşır makinasından tutda kilimasına kadar benim zevkim ayoll haa iki abi mırın kırın ettiler ama hallettim sonrada herifim çıkdı karşıma evlendimm.. ve düşüncelerinde sen haklısınn ve inan başarılmicak gibi bir durum yok ortada

aynen.. hatta benim tavsiyem üniversiteden sonra 5-6 seneliğine yurt dışında yaşaması özellikle erkek çocukların.. yalnız yaşarken hem tahammül etmeyi, özgürlüğü ve karşıdakinin özgürlüğüne saygıyı, ev işlerini paylaşmayı öğreniyorlar.. tecrübeyle sabit :KK53:

İyi de ben anlamadım şimdi, bununla uğraşacaklarına önce şu evlerin sağlam yapılması için, hatta ülke genelindeki tüm eski ve yeni evlerin sağlamlığı için bişeyler yapılsa daha mantıklı değil mi? Bu nedir yani, isteyen 1+1de kalır, isteyen 5+1'de. Fuhuş yapılıyor mantığıyla yaklaşmak saçma ötesi, fuhuş yapacaksa her yerde yapar zaten. O kadar insan halen derme çatma yerlerde oturuyor, önce buna el atılsın bir an önce de sonuçlanması için uğraşılsın. Kullanmayacaksa neden millet 2+1 veya 3+1 evlere taşınsın ki?
toki evlerinde daha sarsıntı vb olmadan çatlaklar olmuş onu söylemezler..ev büyüdükçe fiyatı artar yeminle bir arkadaş iki yetişkin oğlu var 1 +1 almıştı 80 metredir saanırım yatak odasında karıkoca yatıyorsa oğlanlarda salonda yatıyor demekki,

canım erkek kardeşim babamla geçinemediği halde çıkamıyor şu an maaşı 1600,,anadolu yakasında kiralar çok pahalı

X