Aile bütünlüğünü korumak için artık 1+1 evlere izin verilmeyecek

Kırmızıyla belirtip,buyrun işte demişsin ya,düşünce şeklinin o yönde olduğunu o cümleden nasıl anladın diyorum bende.
işte bu kafa kendini yok sayan oğlum reis diyen kafa .kısaca evin reisi yok hepimiz eşit haklara sahibiz demeliydi. demek istediğimi anlayan anladı zaten

her bakan ağzından çıkana dikkat edecek. her sözün nerelere kadar gideceğini bilmeli. çünkü onlar göz önünde insanlar. buna göre kız çocukları olanların sen reis olamazsın ağabeyin evin reisidir deme hakları olur bu durumda

Yahu kadının tek çocuğu var zaten,onun da cinsiyeti erkek ne yapsın yani.Sanırsın oğlundan başka kız çocuklarıda varda onları dikkate almamış.

:KK70::KK70::KK70:var tatlım öyleleride var geçen amcamı evlendirdik Allah rahmet etsin eşini kaybetti 6 senedir bekar adam kendisi 65 yaşında 58 yaşında şekermi şeker bir gelinimiz olduu..amcam ona hediye 4 tane bilezik taktı hakkıdır takıcak tabiii..
iyi ucuz atlatmış bir hanım nişan taktılar,babam sevinçli tabii,13bin 500 tl altın kıyafet telefon aldırdı nişanı attı,ev yapmadı diye üstüne:KK53:

Çok mantıklı bir karar olmuş ayakta alkışladım doğrusu :KK9::KK9: İnsan fuhuş yapmak istedikten sonra gecekonduda da yapar. Bir de meşhur bir söz vardı "kendi gözündeki çapağı görmez..." diye sürüp giden.
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

"bala" çocuk demek bilirmisin ? Bu devirde toplum "balaerkil" demiş,yani herşey çocuğa odaklı.Orada "oğlum" dediği için ki kadının tek çocuğu var zaten :) bahsettiğin sonucu çıkarman fazlasıyla zorlama olmuş.

ay bi markete gittim geldim o ara 12 sayfa ne konuştunuz, sizide yanlız bırakmaya gelmiyo:KK48::KK48::KK48:

aile bütünlüğünü korumak adına tek yaşayanlara savaş açan zihniyetin ne demek istediğini ben çok iyi anlıyorum.:) merak etmesin kimse..
saçmalık ötesi,bu devirde,tek yaşamak durumunda olan geniş evde ne yapsın..neden kendine ve bütçesine büyük evde otursun,kendisini allaha havale ediyorum..rabbim korusun ileride yanlız kalsam evladım evlense bulunduğum evi ona verip 1 +1 e geçerdim..ne yapacaktımki başka..böyle zihniyetleri allaha havale ediyorum

bu zihniyetten bende nefret ediyorum okky oka sinirleniyorumki ağızlarına vurasım vurasım geliyorr..

Bu kadar nefret ettiğin bir zihniyete neden oy veriyorsun o zaman kakao :) Bak okypete açıklar sana akp.nin hepsi böyle bilmiyormusun? Haa fikir değiştirdiysen bilemem.

Bu kadar nefret ettiğin bir zihniyete neden oy veriyorsun o zaman kakao :) Bak okypete açıklar sana akp.nin hepsi böyle bilmiyormusun? Haa fikir değiştirdiysen bilemem.

bence partiyle ilgili değil ki o paylaşım yanlış bir söz göz önündeki her kimse bunu dememeli hoş bu ailelerde de var erkek çocuğuna üstünlük verilmesi adet haline gelmiş.

yazık yani kızlar neyse o ailede ne sıffattalarsa artık

siyasete gelmesin konu hepsi derkenn.. ben akpnin içindeyimm nefret ediyorum dermiydimm.. akp nin içinde bile bu düşüncelerle olanla kavga ederkenn.. ben genelleme yapmadımm.. şimdi sana desemki mhp ırkçı ,,chp dinsiz tanınıyor inanırmıydınn..

saçmalık ötesi,bu devirde,tek yaşamak durumunda olan geniş evde ne yapsın..neden kendine ve bütçesine büyük evde otursun,kendisini allaha havale ediyorum..rabbim korusun ileride yanlız kalsam evladım evlense bulunduğum evi ona verip 1 +1 e geçerdim..ne yapacaktımki başka..böyle zihniyetleri allaha havale ediyorum
Allah ömür verirse bende öyle düşünüyorum canım 1+1 re geçip evi oğlana bırakmak

X