Aile bütünlüğünü korumak için artık 1+1 evlere izin verilmeyecek

okypete , çoğu firmada o fiyata artık 1+0 daire bulmak bile mümkün değil. Benim umudum yaşanabilir ve satın alınabilir konut döngüsünün başlaması.
en son,burada bir arkadaşa baktık. 1 artı 1 e 300 küsür fiyat verildi. oda henüz bitmeyen bir siteydi.

en son,burada bir arkadaşa baktık. 1 artı 1 e 300 küsür fiyat verildi. oda henüz bitmeyen bir siteydi.

İşte bu nedenlerle inşaat sektörüne kısıtlama ve sınırlama getirilir umarım. Çin deki toplu konutlara dönmemesi için bir frenleme yapmaya çalışıyor da olabilirler.

Netice de düne kadar 2+1 daire den kazandıkları parayı bugün 1+1 den kazanıyorlar. Hatta durumu o kadar abarttılar ki 1+0 inşa etmeye ve aynı paraları talep etmeye başladılar. Kiralayacağım desen de durum aynı. Fiyatlar gitgide artıyor.

valla bana sorarsanız apartman dairesi başlı başına mantıksızlık.. kutu gibi evlerin içinde üst kattaki, alt kattaki herkesin sesi, gürültüsü, coşkusunu dinliyoruz..

şimdi benim anlamadığım ailenin devamlılığını korumak için 1+1 lerin önünü kestiklerinde, ahlaksızlık yapacak adamlar 2+1 de yapmayacak mı? sarımsak görmüş vampir gibi kaçıyorlar mı ev büyük olunca? neyse, İstanbulda güvenli (bakın sadece güvenli diyorum lüx değil) bir yerden 3+1 evi 600 binden aşağı alamazsınız zaten.. çoğu insan keyfinden yaşamıyor yani 1+1'lerde..

Benım orturdugum residence da 1+1 ler ve 1+ 0 lar cok fazla

Yatırımlık alan yada tek yaşamak isteyen insanlar çok tercih ediyor

Çocuğu olmayan ailelerde var yaşayan

En iyisi bahçeli ev ama para yok onada :KK43:

Benım orturdugum residence da 1+1 ler ve 1+ 0 lar cok fazla

Yatırımlık alan yada tek yaşamak isteyen insanlar çok tercih ediyor

Çocuğu olmayan ailelerde var yaşayan

En iyisi bahçeli ev ama para yok onada :KK43:

Bahçeli ev hayal oldu artık. Boş alan bırakmayı israf gördükleri için her yere bir bina kondurmanın planları yapılıyor. Bugün bahçeli bir eve sahip olsan , yarın değişen imarla yanın sağın solun gökdelenlerle dolunca mecbur bahçeli evi de dönüşüme sokacaklardır.

İşte bu yüzden inşaat sektörüne umarım acilen bir sınırlandırma getirilir.

Kendi ailesinde “aile reisi” tartışmasının hiçbir zaman yaşanmadığını anlatan Bakan İslam, “Bizim evin reisi oğlum. Bu çağın gerçeği bu. Üniversiteden bir arkadaşım ‘Türk toplumu anaerkil mi, ataerkil mi?” diye sormuştu. ‘Türk toplumu balaerkildir’ demiştim. Eşimle aynı geleneklerden geliyoruz. Aile reisi kim, bu soru aklımızın ucundan bile geçmedi. Son sözü evde galiba ben söylüyorum. Çünkü evle daha çok ben ilgileniyorum” diye konuştu.

sonrada çocuk ayrımı cinsiyet ayrımı yapmıyoruz derler. buyrun

Bahçeli ev hayal oldu artık. Boş alan bırakmayı israf gördükleri için her yere bir bina kondurmanın planları yapılıyor. Bugün bahçeli bir eve sahip olsan , yarın değişen imarla yanın sağın solun gökdelenlerle dolunca mecbur bahçeli evi de dönüşüme sokacaklardır.

İşte bu yüzden inşaat sektörüne umarım acilen bir sınırlandırma getirilir.
Bizim karsımızda var bahceli villalar

Diktiler karşılarına yüksek yüksek binaları hiç güneş alamıyorlar malesef

10 sene sonraya kalmaz dönüşür onlarda

Zaten hayalim emekli olunca sahil kasabasında bahceli bir ev önünde de teknem:KK53::confused:

Bizim karsımızda var bahceli villalar

Diktiler karşılarına yüksek yüksek binaları hiç güneş alamıyorlar malesef

10 sene sonraya kalmaz dönüşür onlarda

Zaten hayalim emekli olunca sahil kasabasında bahceli bir ev önünde de teknem:KK53::confused:
Aynen. O yüzden emekliliğe yakın loto, toto, piyango ne kadar şans oyunu bulursam oynayacağım. Yoksa zor.
xenforo-smilies-kk32.gif

Ne kadar sığ bir düşünce bu.
1+1 aile bütünlüğünü etkiliyor oyle mı?
Madem oyle inanılmaz kira ve ev fiyatlarıni öderken, surekli artan sebze ve et fiyatları ile vatandaş bunları alamaz iken ve köle düzeni calışma saatleri ve Şartlarında yaşıyor iken de aile bütünlüğünü düşünmenizi isteriz sayın başkan

Valla ataköyde çok var 1+1 ve bunların olduğu bloklarda genelde daha uygun fiyatlı oluyor daireler.
Ataköy büyük ihtimal bunların olduğu ilk semttir.
Ben de ataköyde oturuyorum ve bu bloklarda oturmak istemezdim.
Ne için kullanıldıkları malum. Herşeyi geçtim düşünsenize yan daireye hergün ne idüğü belirsiz onlarca kişi girip çıkıyor.
Ve o işi yapmak için para ödeyip daire daire dolaşan adamların nasıl insanlar olduklarını bir düşünün.
Siz ister miydiniz.
İki kişinin birbirini sevip beraber yaşaması değil bu olay.
Sırf sex için herhangi bir kadına para ödeyip cinsel doyuma ulaşmak isteyen magandalardan bahsediyoruz.
Toplumun ahlakını düzeltmek lazım tabi.
Bunlara kimse bir şey demez,
İki insan birbirini sevip evlenmeden beraber yaşamak istese abowwww ahlak namus kalmadı.

benim aldığım bir artı bir ev 230 binlira. istanbulda evlerde küçülme var zaten. benim site bir artı bir ve 2 artı birden oluşuyor. ve burada bir artı birde yeni evlilerde yaşıyor
:KK57::KK57:230 muuubu nee okyy çok paraymışşş..evet evlerde küçülme var istanbulda bizde aldık bi 85 metre kare aylık 1100 ödüyoruz valla hem çekirdek aile olayına ben raziyım hiç haz almam öyle kaynana kaynata yaşamaktan .. boş konuşmuşlarrr.. zin vermiceklermişş

:KK57::KK57:230 muuubu nee okyy çok paraymışşş..evet evlerde küçülme var istanbulda bizde aldık bi 85 metre kare aylık 1100 ödüyoruz valla hem çekirdek aile olayına ben raziyım hiç haz almam öyle kaynana kaynata yaşamaktan .. boş konuşmuşlarrr.. zin vermiceklermişş
yaşar nuri öztürk bile iki eşliliği onaylıyordu,yasal olsa mağduriyet olmaz demişti:KK53::KK53:

evet ama değer. çünkü,yönetim asla o tarz fuhuş olayına izin vermeyecek kadar disiplinli,güvenlikli her türlü ihtiyacı karşılayan bir sitede oturuyorum. kısaca bunun genellemesi olmaz. fuhuş batağı olan ne siteler var ataşehirde. hemde büyük büyük odaları olan.

X