Tamam ben de onu kastettim. Olaylar çözülmezse o bebeğe bir şeylerin olacağı kesin. O evde bebek mi bakılırHayır bebeğime birşey olmasından korkuyorum dedim. Lütfen yanlış anlaşılmasın ona birşey olur diye korkuyorum bu stresle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam ben de onu kastettim. Olaylar çözülmezse o bebeğe bir şeylerin olacağı kesin. O evde bebek mi bakılırHayır bebeğime birşey olmasından korkuyorum dedim. Lütfen yanlış anlaşılmasın ona birşey olur diye korkuyorum bu stresle
Eee sen konuşunca da seninle kavga ediyor ama. Uzun zamandır gördüğüm en berbat koca seninki kusura bakmaAnneme beni bıraktıktan sonra anneme diyor ki kendini savunsun konuşmuyor ,çözmüyor. Ya allah aşkına kocam varken bana mı düşüyor konuşmak ben konuşursam ben onun arkasında dağ gibi olmuş olucam onun benim arkamda durup karımı üzerseniz karşınızda beni bulursunuz demesi lazım yanlış mıyım?
Evet bu yüzden oraya geri dönmem istemiyorumTamam ben de onu kastettim. Olaylar çözülmezse o bebeğe bir şeylerin olacağı kesin. O evde bebek mi bakılır
Evet aşşağı gece inicektim inme etme diyor sabahta gitmedi ben gidicem dedim tuttu beni ama lafa gelince benim konuşmam lazım mışEee sen konuşunca da seninle kavga ediyor ama. Uzun zamandır gördüğüm en berbat koca seninki kusura bakma
Burda 200 tane mesaj var ve bir tek absürt kınuşan sizsiniz ben burada karnımda bebek var onu istemiyorum gibi şeyler yazsaydım o zaman korunsaydın diyebilirdiniz ama ben bu çocuğu istiyorum. Problemlerim evlendiğimden beri var fakat hep kendime umut olsun diye bebek istedim ve doktorlar olmaz dediler algılarınızı açıpta dinleyin! Oldu çok şükür ve pişman değilim ve hiçbir mesajımda bebekten isyan etmedim! İsyan etmişim gibi konuyu çarptırmayın. Demek ki bakabilecek gücüm var doğuruyorum sizene ? Mevzuyu bebeğe getirmek size mi kaldı burada mevzu alt katta ki babanne. Benim bebeğimden sizene. Size şikayet mi yandım ben
Anneme beni bıraktıktan sonra anneme diyor ki kendini savunsun konuşmuyor ,çözmüyor. Ya allah aşkına kocam varken bana mı düşüyor konuşmak ben konuşursam ben onun arkasında dağ gibi olmuş olucam onun benim arkamda durup karımı üzerseniz karşınızda beni bulursunuz demesi lazım yanlış mıyım?
Zaten evden o kadar soğudum ki evi düşününce midem bulanıyor kapıdan girmek istemiyorum. Belkide kaybeden olucam belki kazanan ama hakkımı helal etmiyorum hiçbirine 1 senede ömrümü yedilerEsiniz belli ki ailesine karsi koyamiyor ve bu yüzden hamile karisini öne sürüyor. Kendisi de durumdan memnun degildir, ama kötü evlat olmaktansa "kötü karili" olmayi tercih ediyor. Konusarak cözülecek bir durum var. O da ya kadin bakim evine gidecek, yada bakici tutulacak, yada aile büyükleri kendi sorumluluklarini alacak tekrar veya siz tasinacaksiniz. Bu kadar
Bu çeyiz olayı 1, beyaz çarşaf ısrarı 2. Bu iki şeyi görmezden gelip neden evlendin ki? Şu an bekar ve daha huzurlu olurdun.Asla umursamazlar yeni ev desem beni kapı dışarı ederler. Üstlerde yazmıştım evlenirken bile bohçamda sararmış eşyalar eski püskü eşantiyon oradan buradan topladıkları havluları bohça diye yutturmuşlardı. Hele bir yorgan verdiler bırakın üstünüze örtmeyi aynı odada duramazsınız yorganlar nerede muhafaza ettilerse rutubet kokusundan ciğerim soldu götürdüm önüne attım sen yat uyu bunda diye. Yorganı temizletip vermeye bile erinmişler o kadar değer vermiyorlar ki bana ben kalkıp ev desem umurlarında olmaz
İyi güzel de bebek dediğin anne baba sevgisi ilgisi şefkatiyle büyür. Ben istiyorum yaptım tamam da çocuk da mı çeksin sizin çektiklerinizi? Anne kadar baba da istemeli bebeği. Hiç babası da çok istedi demeyin, karısını korumayan sahiplenmeyen adam çocuğunu da korumaz. Devlet hastanesindeki doktor çocuğunuz olmaz dememiş daha erken demiş. Evlendiğiniz günden beri korunmayınca hamile kalmak da sürpriz olmamalı. Doğal yoldan hamile kalamazsam aşılama yaptırırım yazmışsınız.Burda 200 tane mesaj var ve bir tek absürt kınuşan sizsiniz ben burada karnımda bebek var onu istemiyorum gibi şeyler yazsaydım o zaman korunsaydın diyebilirdiniz ama ben bu çocuğu istiyorum. Problemlerim evlendiğimden beri var fakat hep kendime umut olsun diye bebek istedim ve doktorlar olmaz dediler algılarınızı açıpta dinleyin! Oldu çok şükür ve pişman değilim ve hiçbir mesajımda bebekten isyan etmedim! İsyan etmişim gibi konuyu çarptırmayın. Demek ki bakabilecek gücüm var doğuruyorum sizene ? Mevzuyu bebeğe getirmek size mi kaldı burada mevzu alt katta ki babanne. Benim bebeğimden sizene. Size şikayet mi yandım ben
Ben bebeği çok istedim hiç umudum olmamasına rağmen bu doğru, belkide bencilce düşündüm bana güç olsun diye düşündüm istedim hep koşturdum hastanelerde ama tam ümidi kesmişken oldu bende olmasaydı belki tüp bebeğe kadar gidecektim çok istiyordum evladım olsun diye yaşadıklarımı bilmez miş gibi evet bencillik ama istedim onu hissetmek istedim.İyi güzel de bebek dediğin anne baba sevgisi ilgisi şefkatiyle büyür. Ben istiyorum yaptım tamam da çocuk da mı çeksin sizin çektiklerinizi? Anne kadar baba da istemeli bebeği. Hiç babası da çok istedi demeyin, karısını korumayan sahiplenmeyen adam çocuğunu da korumaz. Devlet hastanesindeki doktor çocuğunuz olmaz dememiş daha erken demiş. Evlendiğiniz günden beri korunmayınca hamile kalmak da sürpriz olmamalı. Doğal yoldan hamile kalamazsam aşılama yaptırırım yazmışsınız.
Adamın gözü sadece beleş evi görüyor. Lafını söylesin savunsun kendini ne demek, ne münasebet? Sizin babaanneniz değil, akrabanız değil siz niye muhatap olasınız? Zaten buna da gerek kalmamış, her şey sizin suçunuzmuş ona göre. Huzursuzluk çıkaran siz, herkese rezil eden siz, babaanneye yapmadığı gürültüyü yapıyor diyen siz. Ev için adamın girdiği kılıklara bak yazık. Başka türlü olsa sağlıklı evlilik için o evden çıkmak şart derdim ama yok bu adam tekinsiz güvensiz. Anası babası ev versin, eşinin ana babası da mutfağı doldursun erzağı getirsin. Kendi de aman ağzımızın tadı bozulmasın tadında ezik ezik otursun bir köşede.
Benim kızım mutsuz olacağına istediği kadar nişan atsın. Kusura bakmayın evladını seven değer veren anna baba asıl tam tersi yaşlanır. Kızım eziyet çekecek, mutsuz olacak, itilip kakılacak, kocası sahiplenmeyecek değer vermeyecek... asıl o zaman yaşlanırım kahrolurum. Siz de anne olacaksınız, daha doğmadan nolur ona bir şey olmasın diyorsunuz. Sizin için mutsuz olmasını hor görülmesini kabul eder misiniz? Elalem için evladını kurban edenlere ben anne baba demiyorum. Kendini düşünen benciller diyorum.Ben bir kere başkasıyla nişan attım ve birdaha atmaya korktum nişan attığım dönemler annemle babam 20 yıl yaşlandı sanki gözlermin önünde eridiler korktum gerçekten kolay biçenler olabilir ama çözülür dedim görmezden geldim çözülmedi
Zaten evden o kadar soğudum ki evi düşününce midem bulanıyor kapıdan girmek istemiyorum. Belkide kaybeden olucam belki kazanan ama hakkımı helal etmiyorum hiçbirine 1 senede ömrümü yediler
Aileme çoğu şeyi yansıtmadım problemin bende olduğunu düşünürler yine nişan atıyor derler diye yansıtmadım ailem doğulu ve geniş düşünüp normal yaklaşamıyorlar olaylara bu sefer bende herşeyi yansıtamıyorum onlaraBenim kızım mutsuz olacağına istediği kadar nişan atsın. Kusura bakmayın evladını seven değer veren anna baba asıl tam tersi yaşlanır. Kızım eziyet çekecek, mutsuz olacak, itilip kakılacak, kocası sahiplenmeyecek değer vermeyecek... asıl o zaman yaşlanırım kahrolurum. Siz de anne olacaksınız, daha doğmadan nolur ona bir şey olmasın diyorsunuz. Sizin için mutsuz olmasını hor görülmesini kabul eder misiniz? Elalem için evladını kurban edenlere ben anne baba demiyorum. Kendini düşünen benciller diyorum.
Annem aileni ara yoksa ben arıycam kızım it yavrusu değil çile çektirin diye vermedim dedi eşim aramam onlar beni dinlemiyorlar anlamazlar diyor. Annem arasa kıyamet kopacak. Çözüm yok duvara tosladım ondan uzaklaşmaktan başka çözüm yokKendi ailemden örnek veriyim. Kuzenimin kayinvalidesinin 4 kizi var. Ogulu da var. Kadin hastalaninca kizlarin hepsi "ben bakamam" diye kenara cekildi. Hepsi bakimi kuzenime yikip kacti kendi hayatlarina. O kadina ölene kadar kuzenim bakti. En zor maddi ve manevi durumda o halbuki. Insanlar size böyle konularda zerre acimaz, kendi rahatini düsünürler. Evliliginizi bir ev ugruna yikmayin, ama hayatinizi da bir ev ugruna yakmayin. Esiniz cözüm bulacak, cünkü hayatiniza cöken onun ailesi. Yasli kadin normal.davranmiyor, Allah ona da sifa versin. Ama sorumlulugu sizin degil
Bur daha sakın bunu yapma cinnet geçireceksen eşyalara zarar ver kendine değilKapıyı sessiz açıyor muş ben abartıyor muşum. Bir insan uykudan uyanabiliyorsa sese demekki sessiz değildir haksız mıyım? Gece yabani hayvan gibi geziyor kapıları vuruyor son ses televizyon izliyor geceleri hangi bir şeye tahammül edeyim. Saçım başım kalmadı yolmaktan kafamı duvarlara vura vura ağladım seyretti rezil ettin bizi aleme dedi
Geçen gün yine böyle bir konu vardı. Adam hamile karısına acımıyordu.Evet insanlar senin keyfine göre mi yaşayacak dedi bağırdı karnımda bebekle cinnet geçirdim ellerimde kaldı saçlarım zor kendime geldim şuan hastaneye gidicem annemle bebeğe baktırmaya heryerim ağırıyor stresten
Sen ne cevap verdin yine mi sustun ??Sözde dininde imanında ama beni kahır ederek nasıl iman anlamadım. Cahil hala farkında bile değil pijamalarımla bi çare anneme giderken nere gidiyorsun hastaneye mi diyor
O an hiç birşey anlamıyorum kendimi yerlere atıyorum onlara zarar veremediğim için. Öyle bir an oluyor ki uyuşuyorum kafam benden bağımsız hareket ediyorBur daha sakın bunu yapma cinnet geçireceksen eşyalara zarar ver kendine değil
Annem aileni ara yoksa ben arıycam kızım it yavrusu değil çile çektirin diye vermedim dedi eşim aramam onlar beni dinlemiyorlar anlamazlar diyor. Annem arasa kıyamet kopacak. Çözüm yok duvara tosladım ondan uzaklaşmaktan başka çözüm yok