Aile apartmanı problemi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bebeğim var ondan korkuyorum işleri kötü duruma getirirsem tarzı konuşmuştunuz. Bebek bahane olmamalı çünkü susarsanız zaten o bebek berbat bir ortama doğacak.
Bebek bir tek konu sahibinin umrunda. Allah korusun konu sahibinin hamileliği bu saçmalıklar yüzünden riske girse kocasının diyeceği şu " hep senin yüzünden oldu".

Geçen gün yine böyle bir konu vardı. Adam hamile karısına acımıyordu.

Seninki de öyle. Misal sen çok geçimsiz birisin . Buna rağmen eşinin sırf hamilesin diye bir şeyleri alttan alması gerekir. Ama şu olana bak.

Kusura bakma ama eşinin sana ne sevgisi ne saygısı var. Bebek bile umrunda değil ki sana hiddetleniyor.

Geçen benzer konudaki tavsiyemi yazayım; en az 10 gün annenin yanında kal. Bu 10 gün boyunca kocanla iletişimin sıfır olsun, tek kelime mesaj bile atma. Ararsa açma. Hatta ısrarla aramaya devam ederse telefonunu kapat. Seninkinin aklı başına gelirse ancak böyle gelir. Yoksa 2 gün annenin evinde kalıp 3.gün kocanın evine dönersin, aynı şeylerin en az 2 kat fazlası olur.

Babaannenin bu yaptığını bir komşu yapsa kapıya 10 kez polis gelmişti.
Bana zaten apartmanda yaşasak ne yapacaktın diyor. Ya ben bu yaşıma kadar hep apartmanda yaşadım herkes birbirine saygı duyuyordu ben kötü komşu görmedim görenler varsa bilemem ama çok rahatsızlık verse ararsın polisi gelir . Ben şimdi babannesini kime hangi polise şikayet edeyim

biliyorum ben de yaşadım bir kere ama bir daha en ufak sinirlendiğim anda eşyalara zarar verdim canımdan önemli değil. İçinde tuttugun için patlama oluyor hemen her şeye lafı sok cevap ver kız bagir asla içinde tutma İnan ki bu kişilikte kişiler daha çok değer görüyor. Zamanında içimde tutup tutup patladım ben de sonradan hiç içimde tutmuyorum benim canın sıkılacağına onlarınki sıkılsın. Canımı sıkanın canini sıkarım artık. Ben de duvara yumruk atmıştım ellerim kan revan olmuştu ne gerek var
O an hiç birşey anlamıyorum kendimi yerlere atıyorum onlara zarar veremediğim için. Öyle bir an oluyor ki uyuşuyorum kafam benden bağımsız hareket ediyor

Bebek bir tek konu sahibinin umrunda. Allah korusun konu sahibinin hamileliği bu saçmalıklar yüzünden riske girse kocasının diyeceği şu " hep senin yüzünden oldu".
Evet her ucu sıkıntılı ben o bebeği çok istiyorum gerçekten kalbimde hissediyorum çok güzel bir duygu ve birşey olsa yine ben suçluyum

biliyorum ben de yaşadım bir kere ama bir daha en ufak sinirlendiğim anda eşyalara zarar verdim canımdan önemli değil. İçinde tuttugun için patlama oluyor hemen her şeye lafı sok cevap ver kız bagir asla içinde tutma İnan ki bu kişilikte kişiler daha çok değer görüyor. Zamanında içimde tutup tutup patladım ben de sonradan hiç içimde tutmuyorum benim canın sıkılacağına onlarınki sıkılsın. Canımı sıkanın canini sıkarım artık. Ben de duvara yumruk atmıştım ellerim kan revan olmuştu ne gerek var
Yemin ederim öfkem o kadar yüksek ki keşke eşyaları patlatsaydımda kendime zarar vermeseydim diyorum keşke o arabasının camlarını kırsaydım da beynini kırmış kadar rahatlasaydım diyorum

Yemin ederim öfkem o kadar yüksek ki keşke eşyaları patlatsaydımda kendime zarar vermeseydim diyorum keşke o arabasının camlarını kırsaydım da
Adam olsa baska yerden ev tutar "gelin kendiniz sahip cikin" der, ama böyle aileler kendilerine hep kurban olucak birini secer. Bu da esiniz. Mesele anlasilmak degil bu saatdan sonra. Size karsi sorumluluklarini yerine getirecek mi, getirmeyecek mi asil.soru o. Ha sunu da bilsin: O evliligini feda etse de kimse gelip "hay aslan evladim" diye madalya takmayacak. O kadin ölene kadar sorumlulugunu ona yükleyecekler. Sadece sizden ve evladindan olucak ve kimsenin umrunda olmayacak bu durum.
Annemde aynılarını dedi ona . Senin ailen eşin dedi boşansanız kim katlanacak gelip o babanneye senin umursamazlığına mutlu mu olacağını sanıyorsun ömrün gidecek dedi dinliyor sadece avel avel

Bana zaten apartmanda yaşasak ne yapacaktın diyor. Ya ben bu yaşıma kadar hep apartmanda yaşadım herkes birbirine saygı duyuyordu ben kötü komşu görmedim görenler varsa bilemem ama çok rahatsızlık verse ararsın polisi gelir . Ben şimdi babannesini kime hangi polise şikayet edeyim
Öyle bir durumda polis aranır, polis çözüm olmazsa o evden taşınılır, bu kadar.

Ben kaç tane apartman dairesinde oturdum. Hiçbirinde bu kadar arsız birine rastlamadım .

Öyle bir durumda polis aranır, polis çözüm olmazsa o evden taşınılır, bu kadar.

Ben kaç tane apartman dairesinde oturdum. Hiçbirinde bu kadar arsız birine rastlamadım .
Bende rastlamadım rastlasanızda şikayet edebiliyorsunuz. Ben bu kadını kime şikayet edeyim vallahi boğasım geliyor eve dönüp

Tam çıkarken hastaneye mi gidiyorsun dediğinde ne cevap verdin ? Yine mi sustun

Boşanmak gibi bir planin yoksa o evden de cikamayacaksaniz o kadını yola getireceksin başka yolu yok. Bak dedim ya benim anneannem de tam olarak böyle biri ve daha da kötüsü bakilmasi gerekiyor annemler teyzemler ona kızarak kurallar koyarak gerektiğinde bagirarak dizginliyor. O kapı çarpıldığında çıkıp kızacaksın bagiracaksin başka yolu yok! Bak güzellikle çözülmüyor bu işler.
Ha bence boşan orası ayrı

Boşanmak gibi bir planin yoksa o evden de cikamayacaksaniz o kadını yola getireceksin başka yolu yok. Bak dedim ya benim anneannem de tam olarak böyle biri ve daha da kötüsü bakilmasi gerekiyor annemler teyzemler ona kızarak kurallar koyarak gerektiğinde bagirarak dizginliyor. O kapı çarpıldığında çıkıp kızacaksın bagiracaksin başka yolu yok! Bak güzellikle çözülmüyor bu işler.
Ha bence boşan orası ayrı
Ben kadına kızınca ölse kalbi tutsa vallahi beni ömrümden bezdirirler. Yaz vakti tatışmıştık yataklara düştü kaynanam zindan etti hayatı bize

O an hiç birşey anlamıyorum kendimi yerlere atıyorum onlara zarar veremediğim için. Öyle bir an oluyor ki uyuşuyorum kafam benden bağımsız hareket ediyor
Güzelim kendinize bunu yapmaya hakkınız yok. Siz bir candan daha sorumlusunuz. Talihsiz bir evlilik yapmışsınız ama bu her şeyin sonu demek değil. Kendinizi yerden yere atmışsınız, saçınızı başınızı yolmuşsunuz. Bunları bir daha asla yapmayın çünkü adam hala pes etmiyor geri adım atmıyor. Orası ev değil çilehane. En çirkef eli maşalı kadın bile bunlarla baş edemez. Yaşlı kadın her zaman kazanır. Hem suçlu hem güçlü hem de mekanın sahipleri onlar. Bu saatten sonra kadın kafasını dolap kapağına çarpsa suçlusu siz olacaksınız. Anneniz de muhatap olmasın, çünkü ne eş ne bebek ne de kayın aile hatrı dinlemiyorlar. Onun annesi de taraf olursa iyice aklınızı yitirirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X