- 24 Ocak 2021
- 12.568
- 28.916
- 548
Iste bunların hakkından ancak bir imansız gelir bence denemeye değer...Asla umursamazlar yeni ev desem beni kapı dışarı ederler. Üstlerde yazmıştım evlenirken bile bohçamda sararmış eşyalar eski püskü eşantiyon oradan buradan topladıkları havluları bohça diye yutturmuşlardı. Hele bir yorgan verdiler bırakın üstünüze örtmeyi aynı odada duramazsınız yorganlar nerede muhafaza ettilerse rutubet kokusundan ciğerim soldu götürdüm önüne attım sen yat uyu bunda diye. Yorganı temizletip vermeye bile erinmişler o kadar değer vermiyorlar ki bana ben kalkıp ev desem umurlarında olmaz
Ağzım neden laf yapamıyor biliyor musunuz ev eşimşn üzerine ve evlenmeden mbce eşime verdikleri için hiçbir hakkım yok ve göğsümü gererek benim evim istediğimi yaparım diyemiyorum. Evet ben bu ev için birley yapmadım emeğim yok ama ağzımı da açmaya korkuyorum hakkım olmadığı için. Kışa girerken saksılar üşümesin diye apartmanın heryerini saksı yaptılar heryer çamur oluyor sürekli ben sinirle aldım hepsini dışarı attım kayınvalidem geldi eşime bağıra çağıra çiçeklerden ne istediniz ne zararı var size diye götünü yırttı eşim rahatsız oluyoruz fikrimizi sormuyorsunuz dedi kapıyı kapattı üstüne ve kaynanam yine getirdi koydu çiçekleri başa çıkamıyoruz ki cazgır bir annesi anlayışsız bir baba ve babaannesi hadsiz bir görümcem var. O bu ailede büyümüş garip gelmiyor belkide ona