bu aralar zamanım olmuyor fazla giremiyorum canım bende. ama ara ara takip ediyorum. herşey yolunda gözüküyor. kısa sürede daha da iyi olaaksın canım merak etme. benimde sağ memem hem daha büyük hemde yularda duruyordu. zamanla normal seviyeye iyip boyutları birbirine yakın oldu. zaten normalde de eşit olmamalılar:) yatma konusuna gelecek olursak. benim 1,5 ay oldu. sağ ve solu rahat kullanıyorum. sadece yüz üstü yatmıyorum. dediğin gibi sert olması bir de zarar vermeyim diye yüzüstü yatmamaya çalışıyorum.1 aya kdr o sertlikte düzelir diye düşünüyorum. ama şu hallerinden o kdr memnunum ki yumşamasa da böle olmasına razıyım:))
Kizlarrrr ne bu acele
Ben 15 gun sirtustu yattim korkudan.sonra doktor bant varken iki hafta yuzustu yat sonra omrun boyunca yasak yuzustu yatmak dedi.iki hafta yuzustu yattim rahat raht inanilmaz yumusadi.neden yasak dedim.ciltte sarkmaya deformelere neden oluomus.ileri yaslarda yanima gene gelme diye dedi
Iki memenin tam olarak esit olmasi dogallik acisindan iyi degil zaten.cunku her bayanin iki meme arasinda farkliliklar vardir.
Herseyi takmamak gerek bazen
Cnm benimde 1 ay 2 gun oldu yumusaması iyi durumda tek sorunum sol yuvarlak sag daha yayvan meme ucları denk degil yukaridan baktigimda sol buyuk duruyor saga oranlabu aralar zamanım olmuyor fazla giremiyorum canım bende. ama ara ara takip ediyorum. herşey yolunda gözüküyor. kısa sürede daha da iyi olaaksın canım merak etme. benimde sağ memem hem daha büyük hemde yularda duruyordu. zamanla normal seviyeye iyip boyutları birbirine yakın oldu. zaten normalde de eşit olmamalılar:) yatma konusuna gelecek olursak. benim 1,5 ay oldu. sağ ve solu rahat kullanıyorum. sadece yüz üstü yatmıyorum. dediğin gibi sert olması bir de zarar vermeyim diye yüzüstü yatmamaya çalışıyorum.1 aya kdr o sertlikte düzelir diye düşünüyorum. ama şu hallerinden o kdr memnunum ki yumşamasa da böle olmasına razıyım:))
Cnm benimde 1 ay 2 gun oldu yumusaması iyi durumda tek sorunum sol yuvarlak sag daha yayvan meme ucları denk degil yukaridan baktigimda sol buyuk duruyor saga oranla
Cnm benimde 1 ay 2 gun oldu yumusaması iyi durumda tek sorunum sol yuvarlak sag daha yayvan meme ucları denk degil yukaridan baktigimda sol buyuk duruyor saga oranla
hepinizi seviyorum canlarim salı gunu gificem doktora sorayim bakim niye cicislerim boleeee diye:44:canım, benım ilk 1 aya kadar sag daha buyuktu suanda 3.ayın ıcerisindeyım.tamamen eşitlendi.yanı doğal olmayacak derecede tamamen eşit iki memem var :) daha odemler vardır.oyuzden ızın ver vücuduna,tam olarak eşitlenmese bile farklılık azalacaktır .
hepinizi seviyorum canlarim salı gunu gificem doktora sorayim bakim niye cicislerim boleeee diye:44:
Bu durumuna çok sevindim cnm senin adınaSanki hiç iz kalmayacak gibi bu durumu hiç beklemiyordum. Tamamen kaldırıp bakamadım ama olsun. Silikon için en uygun yer bence
Bu durumuna çok sevindim cnm senin adına
Bu durumuna çok sevindim cnm senin adına
Yok bebeğim gidemedim randevu doluydu persembe gidicem,kız biz artık dolgusuz sutyenmi takıcazCnm sen bugün doktoruna gidecektin gittin mi?
Yok bebeğim gidemedim randevu doluydu persembe gidicem,kız biz artık dolgusuz sutyenmi takıcaz)))
Butun gun isyerinde netten sütyen modellerine baktım alttan dolgulular cicisleri yukari kaldiriyorya cok seksi oluyor gerci sporci sutyende dahi birkac gomlegim olmuyo,tüm belediye:103:: cicislerine birseymi yaptin diyor mudürüm garibim kilo aldin diyoooooBenim arkadaşlarımda silikon vardı dolgulu sutyen kullanıyordu. İlk zamanlar kullanılmıyor sanırım. Ama tabi sutyenin verdigi şekle göre duruyodu sonra silikonu normal şekle dönüyordu.
Butun gun isyerinde netten sütyen modellerine baktım alttan dolgulular cicisleri yukari kaldiriyorya cok seksi oluyor gerci sporci sutyende dahi birkac gomlegim olmuyo,tüm belediye:103:: cicislerine birseymi yaptin diyor mudürüm garibim kilo aldin diyooooo
Yok kuzum burdami millet aç ya milyarları kazaniyorlar yemek yemiyorlar paraları gider diye.Cicislerim iyilessin bakalım sirada ne var:)))Cicişlerin taşırılacagı günlerde gelcek tabi ama henüz zmnı degil. Ayrıca şimdiki fotoda da yukarı fırtmış bide dolgulu nasıl olur bilemiyorum. :44: Herkes merak ediyodur tabi nasıl da dikkat çekmişsin.Senden sonra herkes yaptırmaya kalkar artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?