Arkadaşlar 4 kasımda ameliyata giriyorum. Garip duygular içindeyim kafamdaki acabalar ameliyata kadar devam edecek, umarım istedigim sonuca ulaşabilirim bana şanş dileyin :18::18::18::18: Ahmet Işıkdemir eksik yazmışım.
Hayırlısı olsun arkadaşım.içimi rahat tut.güven önemli tabi.eminim sen de istediğin burna ve cicişlere sahip olursun.dualarım seninle.güzel paylaşımlarını bekliyor olacağız.son günlerde heycan ,tedirginlikler olur.sabırlı olmak lazım.zaman hızlı ilerliyo tatlım mersk etme.herşey gönlünce olsun öptümmmm
Arkadaşlar 4 kasımda ameliyata giriyorum. Garip duygular içindeyim kafamdaki acabalar ameliyata kadar devam edecek, umarım istedigim sonuca ulaşabilirim bana şanş dileyin :18::18::18::18: Ahmet Işıkdemir eksik yazmışım.
acabalar illa ki oluyo içimzde ama eminm ki ck güzel bi srec atlatcaksın :)sabrszlıkla bekliyrum amelyttan sonraki durumunu gzel paylasımlarını :) bol sans canım
Guzel hayırlı olsn. Meme ıcın sabah senın hatlarını cızıcekler aman duzgun dur oda yamuk cızerse soyle
acabalar illa ki oluyo içimzde ama eminm ki ck güzel bi srec atlatcaksın :)sabrszlıkla bekliyrum amelyttan sonraki durumunu gzel paylasımlarını :) bol sans canım
Zaman ne kadar çabuk geçiyoryarın büyük gün heyecan dorukta
hadı hayırlısı heyecanın dıner ıssalla bıraz olsada..olumlu dusun canım..
Ameliyat için yola çıkıyorum bana şans dileyin destegin için teşekkür ederim. Olumlu düşünüp uyuyacagımsenin gibi kolay atlarım inş....
Tmm düzgün dururum heyecan yapıp horon teper gibi titremezsem iyiTeşekkür ederim moral oldu bana yanıma almam gereken ayrıca bişey var mı
Tmm düzgün dururum heyecan yapıp horon teper gibi titremezsem iyiTeşekkür ederim moral oldu bana yanıma almam gereken ayrıca bişey var mı
Bolllll şans.evet ameliyat olacağım kesin belli olan bir şey o yüzden sende ıyı olması ve sağlıklı olması içinnn dua et. Hadi Hayırlısı olsun
çok şişti gözlerim mosmor oldu çenem damagım heryerim agrıyo
Çok şişti gözlerim mosmor oldu çenem damagım heryerim agrıyo
gozum yoldaaa kaldı ya.gecer gecer canım sabır işi oh sende kurtuldun
Cok gecmis olsun canım umarım sonuçtan memnun kalırsın:)
sagol cnm sadece çorba içebildim hiçbişey çigneyemiyorum normal mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?