Ahmet Işıkdemi meme+burun 4 Kasım ameliyatım

flzflz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2013
857
8
68
Ankara
Arkadaşlar 4 kasımda ameliyata giriyorum. Garip duygular içindeyim kafamdaki acabalar ameliyata kadar devam edecek, umarım istedigim sonuca ulaşabilirim bana şanş dileyin :18::18::18::18: Ahmet Işıkdemir eksik yazmışım.

Son düzenleme:

Hayırlısı olsun arkadaşım.içimi rahat tut.güven önemli tabi.eminim sen de istediğin burna ve cicişlere sahip olursun.dualarım seninle.güzel paylaşımlarını bekliyor olacağız.son günlerde heycan ,tedirginlikler olur.sabırlı olmak lazım.zaman hızlı ilerliyo tatlım mersk etme.herşey gönlünce olsun öptümmmm

Teşekkür ederim karazeytincim zaman gerçekten hızla geçiyor ister istemez acabalar yaşıyorum. Sürecimi paylaşacagım desteginize ve bilginize ihtiyacım olacak son 1 gün daha bekliyorum bakalım muck

Son düzenleme:

acabalar illa ki oluyo içimzde ama eminm ki ck güzel bi srec atlatcaksın :) sabrszlıkla bekliyrum amelyttan sonraki durumunu gzel paylasımlarını :) bol sans canım

acabalar illa ki oluyo içimzde ama eminm ki ck güzel bi srec atlatcaksın :) sabrszlıkla bekliyrum amelyttan sonraki durumunu gzel paylasımlarını :) bol sans canım

Teşekkür ederim cnm arkadaşım bende senin gibi güüzel bir sonuca ulaşırım inşallah herşeyin güzel olmasını diliyorum ahhhh offff

Guzel hayırlı olsn. Meme ıcın sabah senın hatlarını cızıcekler aman duzgun dur oda yamuk cızerse soyle

Guzel hayırlı olsn. Meme ıcın sabah senın hatlarını cızıcekler aman duzgun dur oda yamuk cızerse soyle

Tmm düzgün dururum heyecan yapıp horon teper gibi titremezsem iyi Teşekkür ederim moral oldu bana yanıma almam gereken ayrıca bişey var mı

Son düzenleme:

Mesajınıza cevap veremiyorum 50 mesaj yazmam gerekiyormuş cevap verebilmem için. Bana mail adresinizi atarsanız gönderebilirim :)

Ameliyat için yola çıkıyorum bana şans dileyin destegin için teşekkür ederim. Olumlu düşünüp uyuyacagım senin gibi kolay atlarım inş....

Bolllll şans.evet ameliyat olacağım kesin belli olan bir şey o yüzden sende ıyı olması ve sağlıklı olması içinnn dua et. Hadi Hayırlısı olsun

Tmm düzgün dururum heyecan yapıp horon teper gibi titremezsem iyi Teşekkür ederim moral oldu bana yanıma almam gereken ayrıca bişey var mı

Burun amelyatında zaten bır agrın olmaz. Kucuk seker kasıgı almayı unutma
Plastık bardak
Havlu pecete
Soguk komleks amelyat sonrası yuzune koyman ıcın yanında gotur buzdoabında odada durur bana hastanede eldıven ıcıne koymuslardı

Amelyat sonrası kapsul olusmamamsınıcın. Meme. Kısmına muhakkak masaj yap bellı bır sure sonrada gogusun uzerıne yatabılırsn burun masajı 10 gunden sonra yapılıyor

Onden acılabılır dugmelı pıjama takımları kullan

Ameliyattan saat 13:30 da çıktım taş gibiler çok gergin 300cc takmış meme başı etrafından biraz doku alıp toparladım dedi koltuk altıma kadar şişmişim burnum beni öldürdü ne zormuş gözlerim nepicim morardı şişdi çatliycam sanki

sagol cnm sadece çorba içebildim hiçbişey çigneyemiyorum normal mi acaba

istersen adana soylımmm ben sadece çay ve kuru bıskuvı yemıstım.alemsın sıvı tuketıcen zaten wc de zorlanıp ıkınmaman şart ayrıca ılaçlar zaten bıraz zorlayabılırr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…