Sadece burnumu yükliyim bari
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var!!! Bugün11.günüm uyku arası yan yatıyorum sorun olur mu? Memelerim pek izin vermiyo gerçi ama yinede kendimi yan yatar buluyorum. Cicilerime ve burnuma zararı var mı? Yoksa sırt üstü yatmaya devam mı? :44::44::44:
Meme büyütme ameliyatı sonrasında hastalara masaj yapması gerekiyorsa söylenecektir. Bu masajlar için doğru zaman ameliyattan on gün sonrasıdır.
Ameliyat sonrasında cerrahi işlemlerden dolayı şişlikler oluşacaktır. Bu şişlik iyileşme süreci ilerledikçe geçecek türden ödemlerdir.
Ameliyat sonrasında hasta yatış pozisyonu ile ilgili sıkıntı yaşayabilir. Yüz üstü yatmak sakıncalı olacağı için bir süre yasaklar arasındadır. Ameliyattan sonra ilk üç gün hastalar da genellikle düz yatması istenir. Sonrasın da ise yavaş yavaş yan yatmaya başlanılabilir.
canımm çok geçmiş olsnnn ay ben daha bi ameliyatı olmak için 2 yıldır bekliyorum korkudan sen ne güzel ikisini aynı anda olmuşsun.banada bi cesaret gelsin artık yaason bir aydır kesin karar vermiş bulunmaktayım meme ameliyatı için ama korkudan bayılırım ben yaa karar vermemdeki en büyük etkende arzum.onun memişleri görünce karar verdim böle güzel oluyosa korkudan gebersemde olucam dedim. nasipse ocak yada şubatta senelik izne ayrıldığımda biticek bu iş.ama bazıları ameliyat sonrasını kabus gibi anlatıyo yaa onları okuyunca vazgeçiyorum bilemedim valla.sana tekrar geçmiş olsun canım
Sagol gulsah allaha şükür sürecim çok kolay gecti memelerim beni bunaltmadı burun ameliyatimda 3 gün yüzüm felaket şişti sanki ateşlenmiş gibi sıcaktı tamponlar çıkınca biraz rahatladım hele hele alçıdan kurtuluyosun ya kuş gibi oluyosun. Yüzümü yıkayamamak beni mahvetti. Şimdi çok iyiyim umarım bundan sonra da sürecim sorunsuz geçer. Kabus dolu konuları okumamanı tavsiye ederim kendi kendini nasıl bi acıya hazırlaman gerektigini bilemiyorsun çünki. Bende onlari okudum hatta narkozdan uyandigimda doktorum geldi nasil olduguma bakmaya burnunuzun iyileşme süreci uzun olur dedi bende forumda burun hep kolay yazilarini okumustum bende farkli oldu mesela doktoruma demisimki yok yok meme daha zor güldü o kalay dedi hakikatten de öyle oldu Ahmet Işıkdemir in ellerine saglık. Seninde sürecin kolay geçer umarim. Eger kendi dokun da varsa daha kolay olur.
tatlım senin meme ameliyatı olma sebebin dikleştirmekmi büyütmekmiydi?resimlerine baktımda önceside fena değilmiş yani çok küçük değil gibi.banamı öyle geldi
Cnm bende 3 gunden sonra sağ tarafa yatmaya başladım,korkma rahat olBenim meme dokum vardu 87cm di yani B CUP idi ama üst lobum boştu olmuşken dolgun iri meme istedimdoktorum sagolsun o dokuya ek bide 300cc high profil yuvarlak silikon koyunca şimdi tam oldu.
Cnm bende 3 gunden sonra sağ tarafa yatmaya başladım,korkma rahat ol
benim dikisler altda cnm saga rahat yatıyordum sola bayagi gec yattim ben 4 gun temizlik yaptim ameleyat olmamiscasına hic durmadım yerimde ondanmi sol yukarida daha yuvarlak sağ asagida ve haha yayvan.gidip cikartasim var.benimki yumusadi dahada yumusar bekle dikislerimin oldugu yeri hissetmiyorum orta kisım cok gergin beninde şu sutyenlerdende bir kurtulsakDikislerim meme basimdaya onlar ne durumda bilemedigimden tam rahat olamiyorum. Ayrıca sertler yanda yatılmıyo sırt üstü yatmaktan bıktım. Ne zmn yumuşar cnm
benim dikisler altda cnm saga rahat yatıyordum sola bayagi gec yattim ben 4 gun temizlik yaptim ameleyat olmamiscasına hic durmadım yerimde ondanmi sol yukarida daha yuvarlak sağ asagida ve haha yayvan.gidip cikartasim var.benimki yumusadi dahada yumusar bekle dikislerimin oldugu yeri hissetmiyorum orta kisım cok gergin beninde şu sutyenlerdende bir kurtulsak
öncedende vardı az bir fark ama cok dikkat cekmiyordu,protez takılinca daha guzel olur diye dusundum ama şimdi buyudu ve fark da buyudu cok rahatsiz ediyor meme ucu diklesince kıyafette belli oluyor ayy ne sıkıcı bir durummmBende bugün kendi kendime fotograf çektim biri yukardaymış gibi gözüküyo çünki sag memem daha büyüktü. Bak belki seninkide öyledir. Ne kadar oldu tam sen ameliyat olalı. Bence senin sadece memebaşı simetrin var seni rahatsız eden o yoksa çok güzeller
öncedende vardı az bir fark ama cok dikkat cekmiyordu,protez takılinca daha guzel olur diye dusundum ama şimdi buyudu ve fark da buyudu cok rahatsiz ediyor meme ucu diklesince kıyafette belli oluyor ayy ne sıkıcı bir durummm
cnm sen ankarılımis aslen bak istanbula gelirsen mutlaka bana haber ver beklerim ben Tunceliliyim)
dogru takmamak gerek nr bileyim can sıkıntısı işde, hadi iyi uykular bana sabah iş varrEvet cnm ankaralıyım eger gelirsem kesin haber veririm.:))
dogru takmamak gerek nr bileyim can sıkıntısı işde, hadi iyi uykular bana sabah iş varr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?