How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Ahmet Işıkdemi meme+burun 4 Kasım ameliyatım

Bu arada önceden yüzüme gülenler artık bi tuhaf oldular içlerini çekiyorlar hımmmmm diyorlar kendi kendilerine bu kadar düzgün burun görmedim diyorlar tabi 15 günlük henüz doktorun adını soruyorlar falan ne hikmetse etrafımdakilerde artık burunlarını begenmez oldular :9: cicilerimden haberi olanda var olmayanda ayyyyy ne gerek vardı diyorlar ama bende olmak istiyorum demeden de yapamıyorlar. Ah ahhh bu insanlar ne tuhaf.

bu arada önceden yüzüme gülenler artık bi tuhaf oldular içlerini çekiyorlar hımmmmm diyorlar kendi kendilerine bu kadar düzgün burun görmedim diyorlar tabi 15 günlük henüz doktorun adını soruyorlar falan ne hikmetse etrafımdakilerde artık burunlarını begenmez oldular :9: Cicilerimden haberi olanda var olmayanda ayyyyy ne gerek vardı diyorlar ama bende olmak istiyorum demeden de yapamıyorlar. Ah ahhh bu insanlar ne tuhaf.

nazar değdiricen kendine. Benide bugun dolmuşta kız arkadaş tanımadı. Abartmayın dedim ya :52::52::54: BİDE ONCEKİ HALİMİ HATIRLAMIYORLAR YA NASIL SİNİRLENİYORUM YA

Son düzenleme:
nazar değdiricen kendine. Benide bugun dolmuşta kız arkadaş tanımadı. Abartmayın dedim ya :52::52::54: BİDE ONCEKİ HALİMİ HATIRLAMIYORLAR YA NASIL SİNİRLENİYORUM YA

:nazar::nazar::nazar: allah korusun tatlım. Banada aynısını söylüyorlar bende degişmişim gibi geliyor. Bariz belli yani. Hatta sokakta yürürken tanımadıgım insanlar yüzüme gözünü bile kırpmadan bakıyorlar. Tanıyanlarda öyle. Şimdi tutturmuşlar başka yerlerinde de var kesin diyorlar garip yani düşün artık burun insanı hakikatten degiştiriyor. Sende degistin diycem kızacaksın aslında degişmedik burnumuz bozuyormuş aman :nazar: degmesin :9:

:nazar::nazar::nazar: Allah korusun tatlım. Banada aynısını söylüyorlar bende degişmişim gibi geliyor. Bariz belli yani. Hatta sokakta yürürken tanımadıgım insanlar yüzüme gözünü bile kırpmadan bakıyorlar. Tanıyanlarda öyle. şimdi tutturmuşlar başka yerlerinde de var kesin diyorlar garip yani düşün artık burun insanı hakikatten degiştiriyor. Sende degistin diycem kızacaksın aslında degişmedik burnumuz bozuyormuş aman :nazar: Degmesin :9:

ben kimsenin yuzune bakamıyorum.bana çok şiş geliyorum ama karşımdaki sadece bi yerin şiş olduğunu soylüyor.

ben kimsenin yuzune bakamıyorum.bana çok şiş geliyorum ama karşımdaki sadece bi yerin şiş olduğunu soylüyor.

Şimdi eski burnumuzla yeniyi yanyana koysak şiş haliyle bile küçük bunu sen anlıyorsun tabi ama burun ucunun şiş oldugu belli oluyo 3 aya o da göze batmaz daha dengeli iner şişlikler

şimdi eski burnumuzla yeniyi yanyana koysak şiş haliyle bile küçük bunu sen anlıyorsun tabi ama burun ucunun şiş oldugu belli oluyo 3 aya o da göze batmaz daha dengeli iner şişlikler

ben koydum yaptrmak isteyenlere bilgi olsun diye. Oncesi sonrası var forumda canım koy sende

:nazar::nazar::nazar: allah korusun tatlım. Banada aynısını söylüyorlar bende degişmişim gibi geliyor. Bariz belli yani. Hatta sokakta yürürken tanımadıgım insanlar yüzüme gözünü bile kırpmadan bakıyorlar. Tanıyanlarda öyle. Şimdi tutturmuşlar başka yerlerinde de var kesin diyorlar garip yani düşün artık burun insanı hakikatten degiştiriyor. Sende degistin diycem kızacaksın aslında degişmedik burnumuz bozuyormuş aman :nazar: degmesin :9:

allah nazarlardan korusun senı canım,masallah :) meme bitti burnuma taktım of ya , gerçekten alışkanlık yapıyormuş:)

allah nazarlardan korusun senı canım,masallah :) meme bitti burnuma taktım of ya , gerçekten alışkanlık yapıyormuş:)
Burnunu da yaptır tatlim yaza o zmn seni üzüyorsa ol yani burun başka bişey yüzün tam ortasında ifadeni herseyini etkileyebiliyor. Ameliyattan sonra daha farklı gibi oluyo insan. Halbuki kas göz hepsi eskisi gibi.

Güzel anlatmışsın benim tamamen kesilip taşındı uclarının sivri yeri uyuşuk ama etrafını hissediyorum solda sağ tarafım daha hisli düzelir zamanla canlarım benim kolay bişey geçirmediler sonuçta

Slm,
Bende 9 Aralikta ameliyat olacagim büyük ihtimale. Benimde meme uclarim " tasinacak". Nasil görünüyorlar acaba ? Birde kasüstü teknigi ile mi oldun?

Kızlar merhaba. Benim bugün 21.ci günüm burnumun içindeki ve meme başlarımdaki dikişlerim hala duruyor ne zaman düşerler acaba. İz için contractubex yazdı üzerinede silikon sheet yapıştıracakmışım bu şekilde kullanan oldu mu?

Son düzenleme:
:122: Kızlar dikişlerimden iki tanesi bugün koptu kendi kendine mi eridi yoksa benden mi bilmiyorum. Gerçi pek kopacak gibide degildi dışta kalanlar sorun olur mu 27 gün oldu ameliyat olalı. Sizinkiler nasıl oldu acaba.

Ben 4 kasımda Burun ve Meme büyütme ameliyatımı oldum.
Burun içi problemlerim vardı. Sol taraf tamamen kapalıydı ameliyatımda nefes alamama problemim çözüme ulaştı. Estetik açıdan begenmedigim yerleride yaptırdım. Şimdi nefes alan çok hoş burnum oldu. Yıllarca o yamuk burunla niye gezdim onuda bilmiyorum demek ki bu isler biraz da kısmetle oluyo.
Meme ameliyatımda üst lobum boşalmıştı dokum altta kalıyordu şöyle bir avuç kadar vardı. Burnumla beraber deforme olmuş memelerimide yaptırmaya karar verdim. 300cc high profil kas zarı altına meme başımdan yerleştirildi. Ayrıca memebaşı simetrimde vardı biri aşagıda biri baska yerdeydi bu sorunumdanda kurtuldum. Şimdi bana sorunsuz süreç geçirmeyi dilemek kalıyor. Umarım bu ameliyatı isteyen herkes amacına ulaşır ve benim gibi mutlu olur. Ahmet beye ameliyat olmakla çok dogru karar verdim doktoruma minnettarım.:16:

Kızlar merhaba. Benim bugün 21.ci günüm burnumun içindeki ve meme başlarımdaki dikişlerim hala duruyor ne zaman düşerler acaba. İz için contractubex yazdı üzerinede silikon sheet yapıştıracakmışım bu şekilde kullanan oldu mu?
rica etsem beni de izleyebilirmisiniz?

Back