Yok kuzum burdami millet aç ya milyarları kazaniyorlar yemek yemiyorlar paraları gider diye.Cicislerim iyilessin bakalım sirada ne var:)))
İnsan bi kere bulaştı mı devamı geliyo sanırım aman dünyaya bidaha mı gelicez ne lazımsa yaptıralım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok kuzum burdami millet aç ya milyarları kazaniyorlar yemek yemiyorlar paraları gider diye.Cicislerim iyilessin bakalım sirada ne var:)))
bu arada önceden yüzüme gülenler artık bi tuhaf oldular içlerini çekiyorlar hımmmmm diyorlar kendi kendilerine bu kadar düzgün burun görmedim diyorlar tabi 15 günlük henüz doktorun adını soruyorlar falan ne hikmetse etrafımdakilerde artık burunlarını begenmez oldular Cicilerimden haberi olanda var olmayanda ayyyyy ne gerek vardı diyorlar ama bende olmak istiyorum demeden de yapamıyorlar. Ah ahhh bu insanlar ne tuhaf.
nazar değdiricen kendine. Benide bugun dolmuşta kız arkadaş tanımadı. Abartmayın dedim ya BİDE ONCEKİ HALİMİ HATIRLAMIYORLAR YA NASIL SİNİRLENİYORUM YA
Allah korusun tatlım. Banada aynısını söylüyorlar bende degişmişim gibi geliyor. Bariz belli yani. Hatta sokakta yürürken tanımadıgım insanlar yüzüme gözünü bile kırpmadan bakıyorlar. Tanıyanlarda öyle. şimdi tutturmuşlar başka yerlerinde de var kesin diyorlar garip yani düşün artık burun insanı hakikatten degiştiriyor. Sende degistin diycem kızacaksın aslında degişmedik burnumuz bozuyormuş aman Degmesin
ben kimsenin yuzune bakamıyorum.bana çok şiş geliyorum ama karşımdaki sadece bi yerin şiş olduğunu soylüyor.
şimdi eski burnumuzla yeniyi yanyana koysak şiş haliyle bile küçük bunu sen anlıyorsun tabi ama burun ucunun şiş oldugu belli oluyo 3 aya o da göze batmaz daha dengeli iner şişlikler
ben koydum yaptrmak isteyenlere bilgi olsun diye. Oncesi sonrası var forumda canım koy sende
allah korusun tatlım. Banada aynısını söylüyorlar bende degişmişim gibi geliyor. Bariz belli yani. Hatta sokakta yürürken tanımadıgım insanlar yüzüme gözünü bile kırpmadan bakıyorlar. Tanıyanlarda öyle. Şimdi tutturmuşlar başka yerlerinde de var kesin diyorlar garip yani düşün artık burun insanı hakikatten degiştiriyor. Sende degistin diycem kızacaksın aslında degişmedik burnumuz bozuyormuş aman degmesin
Burnunu da yaptır tatlim yaza o zmn seni üzüyorsa ol yani burun başka bişey yüzün tam ortasında ifadeni herseyini etkileyebiliyor. Ameliyattan sonra daha farklı gibi oluyo insan. Halbuki kas göz hepsi eskisi gibi.allah nazarlardan korusun senı canım,masallah :) meme bitti burnuma taktım of ya , gerçekten alışkanlık yapıyormuş:)
Güzel anlatmışsın benim tamamen kesilip taşındı uclarının sivri yeri uyuşuk ama etrafını hissediyorum solda sağ tarafım daha hisli düzelir zamanla canlarım benim kolay bişey geçirmediler sonuçta
rica etsem beni de izleyebilirmisiniz?Kızlar merhaba. Benim bugün 21.ci günüm burnumun içindeki ve meme başlarımdaki dikişlerim hala duruyor ne zaman düşerler acaba. İz için contractubex yazdı üzerinede silikon sheet yapıştıracakmışım bu şekilde kullanan oldu mu?