How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Ahmet Işıkdemi meme+burun 4 Kasım ameliyatım

TAMAM derım hemen başlayalım....

Günde 3 litre su 2 bardak yeşil çay bize baya yarar saglar yagları parçalayıp atarız önceden pek içmiyordum ameliyattan çıktıgımda 2 litre su getirdiler odaya yudum içeceksin çıkıncada devam dediler şuan bile elimde su var :52:

Günde 3 litre su 2 bardak yeşil çay bize baya yarar saglar yagları parçalayıp atarız önceden pek içmiyordum ameliyattan çıktıgımda 2 litre su getirdiler odaya yudum içeceksin çıkıncada devam dediler şuan bile elimde su var :52:

diyet yapmanın 1.şartı bence bol su içmek yoksa vucutta su kaybı olur sağlık için çok tehlikeli bir durum

diyet yapmanın 1.şartı bence bol su içmek yoksa vucutta su kaybı olur sağlık için çok tehlikeli bir durum

Evet zaten tatlı hariç herşeyden aşırı olmadan yiyip bol su içmek lzm hem depolanacak hemde birikmiş yagları eritir en iyi diyet bu benim bildigim. Ben biraz hareketsizim sadece kışda geldi dikkat etmem lzm

Bugün burnumdaki alçı degişti çıkmasına az kaldı çok güzel oacak inş....aminn...:16:

seninkinde alçıyı alıp bant taktılarya canım o yüzden bir sorunmu var acaba dedim
:nazar:

kemikleri elleyerek kontrol ediyor iyileşme varya bantla devam ediyor yoksa daha iy kaynaşsın diye alçı kullanıyor. dr diyordu bana zaten alçıda ne kadar kalırsa iyidir diye. bu arada alçısını alan tek kişi olarak ilke imza attımm hehe:46::46:

kemikleri elleyerek kontrol ediyor iyileşme varya bantla devam ediyor yoksa daha iy kaynaşsın diye alçı kullanıyor. dr diyordu bana zaten alçıda ne kadar kalırsa iyidir diye. bu arada alçısını alan tek kişi olarak ilke imza attımm hehe:46::46:

Alçını artık forumda paylaşırsın :52::52::52:

Yok kızlar hiçbir sorun öncekisi bolmuş tekrar yaptım ödemleri azalıp kaynasın istiyorum dedi. İyide yaptı aslında bana çok şiş gelmedi ama kendisi henuz yorum yapmayı böyle kalmiycak çok güzel olcak dedi ne istediysem yapmış ellerine saglık. Bundan sonra sorunsuz bir süreç geçiririm ins...

Meme büyütme ameliyatında meme ucu kesisi teknik olarak daha zor olabilir ancak ameliyat bölgesinin her tarafına daha yakın ve eşit bir yakınlık sağlar. Bu nedenle kanama kontrolü çok daha etkili yapılabilir.

Diğer önemli özelliği, meme başı halkasına yapılan kesinin çok daha az iz bırakmasıdır. Kesi renk değişimi olan sınırdan halkanın alt kısmına yapılır. Yarım daire şeklinde bir iz kalır. İz önceleri pembe renkte iken birkaç ayda beyazlaşarak azalır.

Bu kesinin kullanılmasında tek şart, meme başı halkasının belli büyüklüğün üzerinde olması gereğidir. Özellikle büyük bir protez konacak ise bu şarttır. BUna karşılık meme başı kesisinde bir risk mevcuttur. Bu da his kaybı riskidir. Olasılık çok düşük olduğu halde his kaybı riski teorik olarak mevcuttur.

Diğer önemli konu meme başı kesisinde meme dokusu ve süt kanallrının az bir kısmının kesilmedir. Ancak emzirmeye engel olacak sayıda süt kanalı kesilmez.

Şunu da belirtmem gerekir ki, göğüs dokusu çok az olan bir bayanda zaten gebelik durumunda süt gelmesi olasışığı da çok düşüktür.

Güzel anlatmışsın benim tamamen kesilip taşındı uclarının sivri yeri uyuşuk ama etrafını hissediyorum solda sağ tarafım daha hisli düzelir zamanla canlarım benim kolay bişey geçirmediler sonuçta

Sagol canım verdıgın bılgıler ıcın...benım goguslerım dumduzdu hep dolgulu sutyen kullandım suanan kadar emzırme donemınde büyüdüler bıraz bıdığımı 1 sene emzırdım:))375 cc taktı kas altı ama bıraz daha buyuk olsaydı fena olmazdı 61 kıloyum bıraz basenım var boyumda 1,68

Gögüs altı ölçün ne cnm üst 90 sana azmı geliyo tatlis benim ödemler azalmış şimdi 93cm ilerleyen zamanlarda ne olcak acaba ön kısmı basik henüz şekillensinler ödemler gitsin bakalim nolcak annem diyoki biraz daha büyük olabilirdi ohooo sutyen bulamam buseferde burası turkiye cup bulmak markalarda bile zor

Gögüs altı ölçün ne cnm üst 90 sana azmı geliyo tatlis benim ödemler azalmış şimdi 93cm ilerleyen zamanlarda ne olcak acaba ön kısmı basik henüz şekillensinler ödemler gitsin bakalim nolcak annem diyoki biraz daha büyük olabilirdi ohooo sutyen bulamam buseferde burası turkiye cup bulmak markalarda bile zor

Cnm simdi ölçdüm gögüs alti 78 gögüs üstü 90

Tecrübeli arkadaşlar lütfen yardım! Burnunuzun alçılı ve bantlı hali toplamda kaç gün sürdü. Burundaki kendi kendine düşen dikişler ne kadar zamanda düşüyor? Memedeki dikişlerimde kendi düşecekmiş üzerinde minik bantlardan var o ne kadar sürede düşer acaba? :72::92::92::92::92:

Back