How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Ahmet Işıkdemi meme+burun 4 Kasım ameliyatım

Kızlar bugün tamponum çıktı hastaneden çıkınca 2km yürüdüm agrım falan yok çok şükür çok hafif bişey hissediyorum oda agrı gibi degil şuan. Bugün 4.günüm bomba gibiyim :52::52::52:

Evet ikisibir yapmakla çok dogru bir karar verdim. Memeleri dolgun hissetmek çok güzel bi duygu allah isteyen herkese nasip etsin. Burnumda çok sorunluydu sol tarafım tamamen kapalıydı koku alma duyumu bile yitirmiştim. O kimikleri almış doktorum damaga baglı kemikler falan varmış yamuk yumukmuş kötü durumdaymış baya hepsini düzelttik dedi. Bugün tamponum çıktı ıçime dolu dolu bi nefes çektim 1-2dk sonra o kadar güzel bi koku aldım ki anlatamam koku duyum geri gelecek sanırım. Bende tıkanıyorum içini kurutma dedi. Tıkanıklık normal kişide bile olur zamanla herşey düzelir sadece söylenenleri yapmamı söyledi cnm. Burnum henüz alçıda benim göremedim ama memelerimi gördügüm için doktorumu kesinlikle tavsiye ederim.

canım senin yöntemin neydi bi de meme başından oldun dimi bende meme başı istiyorum da...

canım senin yöntemin neydi bi de meme başından oldun dimi bende meme başı istiyorum da...

Evet meme başımdan oldum ayrıca sag meme başım digerinde 1cm aşagıdaydı ikisinide taşımış cnm biri anyada digeri knyada hesabı eşitlemiş hiç acımıyo

meme başından olmak konusunsa senmi karar verdin yoksa dr öylemi uygun gördü cnm

meme başından olmak konusunsa senmi karar verdin yoksa dr öylemi uygun gördü cnm

Asimetri vardı sen nerden istersen ordan yaparım dedi ölçtü falan ben kendim istedim tekrar tekrar bu seferde asimetri için ugraşamam yani oldu bitti korkulacak gibi degilmiş

Bence resimlerde güzel gorunuyor,dahada güzel olurlar.Kızlar benım25 gun oldu bana kucuk gelmeye başladılar sol gogus ucu yukarıda gıderı aşağıda duruyor bellı oluyo orantısızlığı badıde sutyende offff.ne zaman normal sutyen takıcaz bbılgınız varmı:((

İz kreminede 10 gün sonra başlıycam minik bantlar var duracak onlar dedi duşta çıkarsa çıksın çıkmazsa dursun çıkartma dedi

Asimetri vardı sen nerden istersen ordan yaparım dedi ölçtü falan ben kendim istedim tekrar tekrar bu seferde asimetri için ugraşamam yani oldu bitti korkulacak gibi degilmiş

anladım canım meme ucu olunca izde kalmıyor bildiğim kadarıyla
çok geçmiş olsun canım daha çok yeni olmasına rağmen çok memnunsun bu süper birşey

Bence resimlerde güzel gorunuyor,dahada güzel olurlar.Kızlar benım25 gun oldu bana kucuk gelmeye başladılar sol gogus ucu yukarıda gıderı aşağıda duruyor bellı oluyo orantısızlığı badıde sutyende offff.ne zaman normal sutyen takıcaz bbılgınız varmı:((

Sanada geçmiş olsun sutyeni mecbur takıcaz dogru konumlanmaları lzm benimde biraz küçülcekmiş ödemli şuan o kadardan bişey olmaz cnm kafanını takma onlar küçük şeyler

bende meme ucu düşünüyordum ama his kaybı olur dıye tırsdım açıkçası,meme ucundan nasıl koyuyorlar??

Meme büyütme ameliyatında meme ucu kesisi teknik olarak daha zor olabilir ancak ameliyat bölgesinin her tarafına daha yakın ve eşit bir yakınlık sağlar. Bu nedenle kanama kontrolü çok daha etkili yapılabilir.

Diğer önemli özelliği, meme başı halkasına yapılan kesinin çok daha az iz bırakmasıdır. Kesi renk değişimi olan sınırdan halkanın alt kısmına yapılır. Yarım daire şeklinde bir iz kalır. İz önceleri pembe renkte iken birkaç ayda beyazlaşarak azalır.

Bu kesinin kullanılmasında tek şart, meme başı halkasının belli büyüklüğün üzerinde olması gereğidir. Özellikle büyük bir protez konacak ise bu şarttır. BUna karşılık meme başı kesisinde bir risk mevcuttur. Bu da his kaybı riskidir. Olasılık çok düşük olduğu halde his kaybı riski teorik olarak mevcuttur.

Diğer önemli konu meme başı kesisinde meme dokusu ve süt kanallrının az bir kısmının kesilmedir. Ancak emzirmeye engel olacak sayıda süt kanalı kesilmez.

Şunu da belirtmem gerekir ki, göğüs dokusu çok az olan bir bayanda zaten gebelik durumunda süt gelmesi olasışığı da çok düşüktür.

Sagol canım verdıgın bılgıler ıcın...benım goguslerım dumduzdu hep dolgulu sutyen kullandım suanan kadar emzırme donemınde büyüdüler bıraz bıdığımı 1 sene emzırdım:))375 cc taktı kas altı ama bıraz daha buyuk olsaydı fena olmazdı 61 kıloyum bıraz basenım var boyumda 1,68

Sagol canım verdıgın bılgıler ıcın...benım goguslerım dumduzdu hep dolgulu sutyen kullandım suanan kadar emzırme donemınde büyüdüler bıraz bıdığımı 1 sene emzırdım:))375 cc taktı kas altı ama bıraz daha buyuk olsaydı fena olmazdı 61 kıloyum bıraz basenım var boyumda 1,68

canım herhalde resim yüklemedin henüz ama bence fiziğine göre normal daha büyük olursa kötü durabilirdi
sıkma canını bence

Bende 1.65 boy kilo 54 ama zayıflayacagım biraz aldım kendi dokum vardı dolgun degildi yayvandı cnm 300cc slikon konuldu eger dokum olmasaydı kesinlikle 300 beni tatmin etmezdi ben örnekde görmüştüm 250falan baya bi küçük seninkide cc olarak iyi boyuna kilona yakışmıştır

Bende 1.65 boy kilo 54 ama zayıflayacagım biraz aldım kendi dokum vardı dolgun degildi yayvandı cnm 300cc slikon konuldu eger dokum olmasaydı kesinlikle 300 beni tatmin etmezdi ben örnekde görmüştüm 250falan baya bi küçük seninkide cc olarak iyi boyuna kilona yakışmıştır

54 kılosun ne zayıflaması ben öleyim ozaman:))benımde zayıflamam lazımmm

Back