• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ahmet Işıkdemi meme+burun 4 Kasım ameliyatım

bu aralar zamanım olmuyor fazla giremiyorum canım bende. ama ara ara takip ediyorum. herşey yolunda gözüküyor. kısa sürede daha da iyi olaaksın canım merak etme. benimde sağ memem hem daha büyük hemde yularda duruyordu. zamanla normal seviyeye iyip boyutları birbirine yakın oldu. zaten normalde de eşit olmamalılar:) yatma konusuna gelecek olursak. benim 1,5 ay oldu. sağ ve solu rahat kullanıyorum. sadece yüz üstü yatmıyorum. dediğin gibi sert olması bir de zarar vermeyim diye yüzüstü yatmamaya çalışıyorum.1 aya kdr o sertlikte düzelir diye düşünüyorum. ama şu hallerinden o kdr memnunum ki yumşamasa da böle olmasına razıyım:))

Bende bu sertligi seviiyorum hatta arkadaşlarım geliyor dokunuyor ne güzel ya sert diyorlar. Ama yatmak zor oluyor sanki taşın üstüne yatmışimda kaburgam agriyor gibi belkide hala içerisi iyilesmedi diyorum yaralar kaynamadı ondan da olabilir. Dün iyice gerildi bazı yerleri çok hassaslaştı regl oldum ondan sanırım. Bugün hiç elleyesim yok cicilerime. İlk ameliyatta baktigimla bugün arasında bile daglar kadar fark vark vark ilk çok şekilsiz çirkindi normale dönüyor daha da dogal güzel olur inş.

Kizlarrrr ne bu acele :-)
Ben 15 gun sirtustu yattim korkudan.sonra doktor bant varken iki hafta yuzustu yat sonra omrun boyunca yasak yuzustu yatmak dedi.iki hafta yuzustu yattim rahat raht inanilmaz yumusadi.neden yasak dedim.ciltte sarkmaya deformelere neden oluomus.ileri yaslarda yanima gene gelme diye dedi :-)
Iki memenin tam olarak esit olmasi dogallik acisindan iyi degil zaten.cunku her bayanin iki meme arasinda farkliliklar vardir.
Herseyi takmamak gerek bazen :-)

Kizlarrrr ne bu acele :-)
Ben 15 gun sirtustu yattim korkudan.sonra doktor bant varken iki hafta yuzustu yat sonra omrun boyunca yasak yuzustu yatmak dedi.iki hafta yuzustu yattim rahat raht inanilmaz yumusadi.neden yasak dedim.ciltte sarkmaya deformelere neden oluomus.ileri yaslarda yanima gene gelme diye dedi :-)
Iki memenin tam olarak esit olmasi dogallik acisindan iyi degil zaten.cunku her bayanin iki meme arasinda farkliliklar vardir.
Herseyi takmamak gerek bazen :-)

Ben ztn hayatta yüz üstü yatamamda yan yatmayı seviyorum. Demek fazla egilmiycez sarkma olabilir diyosun amannnn ne memeymiş hiç olmasalardı daha mi iyiydi acaba sarkma yok pörsme yok hahahaaa. Neyse artık idare edicez illaki ilerleyen yaşlarda deforme olacak olmasa bile yaşlaninca deri kendini bırakacak o zaman da zaten işime yaramaz silikonlarım :52::52::52:

bu aralar zamanım olmuyor fazla giremiyorum canım bende. ama ara ara takip ediyorum. herşey yolunda gözüküyor. kısa sürede daha da iyi olaaksın canım merak etme. benimde sağ memem hem daha büyük hemde yularda duruyordu. zamanla normal seviyeye iyip boyutları birbirine yakın oldu. zaten normalde de eşit olmamalılar:) yatma konusuna gelecek olursak. benim 1,5 ay oldu. sağ ve solu rahat kullanıyorum. sadece yüz üstü yatmıyorum. dediğin gibi sert olması bir de zarar vermeyim diye yüzüstü yatmamaya çalışıyorum.1 aya kdr o sertlikte düzelir diye düşünüyorum. ama şu hallerinden o kdr memnunum ki yumşamasa da böle olmasına razıyım:))
Cnm benimde 1 ay 2 gun oldu yumusaması iyi durumda tek sorunum sol yuvarlak sag daha yayvan meme ucları denk degil yukaridan baktigimda sol buyuk duruyor saga oranla

Cnm benimde 1 ay 2 gun oldu yumusaması iyi durumda tek sorunum sol yuvarlak sag daha yayvan meme ucları denk degil yukaridan baktigimda sol buyuk duruyor saga oranla

Benimkiler de öyle cnm esit degil ucları aynı hizaya gelmiş ama biri daha büyuk sanki çıplak mı geziyoruz :52: kim görecek biri azıcık büyük sadece önceden öyle olduklarından pek takmıyorum.

canım doktoruna danışmadın mı neden böle diye. inşallah toparlar tabi ben de bundan sonraki aşamaları bilemiyorum. bu halleriyle mutluyum . nasıl bir değişime uğrar bunu zamanla göreceğiz hepimiz bakalım. benim de 1 ay oldu hayırlısı bakalım..

canım, benım ilk 1 aya kadar sag daha buyuktu suanda 3.ayın ıcerisindeyım.tamamen eşitlendi.yanı doğal olmayacak derecede tamamen eşit iki memem var :) daha odemler vardır.oyuzden ızın ver vücuduna,tam olarak eşitlenmese bile farklılık azalacaktır .

canım, benım ilk 1 aya kadar sag daha buyuktu suanda 3.ayın ıcerisindeyım.tamamen eşitlendi.yanı doğal olmayacak derecede tamamen eşit iki memem var :) daha odemler vardır.oyuzden ızın ver vücuduna,tam olarak eşitlenmese bile farklılık azalacaktır .
hepinizi seviyorum canlarim salı gunu gificem doktora sorayim bakim niye cicislerim boleeee diye:44:

Kızlar bugün meraktan meme başımdaki bantı biraz kaldırdım izi merak ediyordum. Kırmızı degil birbirine kaynamış görünüyor ince saç kılı gibi kalın dikişim var o milimlik açık hepsini göremedim ama içim rahatladı:16:

Sanki hiç iz kalmayacak gibi bu durumu hiç beklemiyordum. Tamamen kaldırıp bakamadım ama olsun. Silikon için en uygun yer bence

Yok bebeğim gidemedim randevu doluydu persembe gidicem,kız biz artık dolgusuz sutyenmi takıcaz;))))

Benim arkadaşlarımda silikon vardı dolgulu sutyen kullanıyordu. İlk zamanlar kullanılmıyor sanırım. Ama tabi sutyenin verdigi şekle göre duruyodu sonra silikonu normal şekle dönüyordu.

Benim arkadaşlarımda silikon vardı dolgulu sutyen kullanıyordu. İlk zamanlar kullanılmıyor sanırım. Ama tabi sutyenin verdigi şekle göre duruyodu sonra silikonu normal şekle dönüyordu.
Butun gun isyerinde netten sütyen modellerine baktım alttan dolgulular cicisleri yukari kaldiriyorya cok seksi oluyor gerci sporci sutyende dahi birkac gomlegim olmuyo,tüm belediye:103:: cicislerine birseymi yaptin diyor mudürüm garibim kilo aldin diyooooo

Butun gun isyerinde netten sütyen modellerine baktım alttan dolgulular cicisleri yukari kaldiriyorya cok seksi oluyor gerci sporci sutyende dahi birkac gomlegim olmuyo,tüm belediye:103:: cicislerine birseymi yaptin diyor mudürüm garibim kilo aldin diyooooo

Cicişlerin taşırılacagı günlerde gelcek tabi ama henüz zmnı degil. Ayrıca şimdiki fotoda da yukarı fırtmış bide dolgulu nasıl olur bilemiyorum. :44: Herkes merak ediyodur tabi nasıl da dikkat çekmişsin. :52: Senden sonra herkes yaptırmaya kalkar artık:9:

Cicişlerin taşırılacagı günlerde gelcek tabi ama henüz zmnı degil. Ayrıca şimdiki fotoda da yukarı fırtmış bide dolgulu nasıl olur bilemiyorum. :44: Herkes merak ediyodur tabi nasıl da dikkat çekmişsin. :52: Senden sonra herkes yaptırmaya kalkar artık:9:
Yok kuzum burdami millet aç ya milyarları kazaniyorlar yemek yemiyorlar paraları gider diye.Cicislerim iyilessin bakalım sirada ne var:)))

Back