bu aralar zamanım olmuyor fazla giremiyorum canım bende. ama ara ara takip ediyorum. herşey yolunda gözüküyor. kısa sürede daha da iyi olaaksın canım merak etme. benimde sağ memem hem daha büyük hemde yularda duruyordu. zamanla normal seviyeye iyip boyutları birbirine yakın oldu. zaten normalde de eşit olmamalılar:) yatma konusuna gelecek olursak. benim 1,5 ay oldu. sağ ve solu rahat kullanıyorum. sadece yüz üstü yatmıyorum. dediğin gibi sert olması bir de zarar vermeyim diye yüzüstü yatmamaya çalışıyorum.1 aya kdr o sertlikte düzelir diye düşünüyorum. ama şu hallerinden o kdr memnunum ki yumşamasa da böle olmasına razıyım:))
Bende bu sertligi seviiyorum hatta arkadaşlarım geliyor dokunuyor ne güzel ya sert diyorlar. Ama yatmak zor oluyor sanki taşın üstüne yatmışimda kaburgam agriyor gibi belkide hala içerisi iyilesmedi diyorum yaralar kaynamadı ondan da olabilir. Dün iyice gerildi bazı yerleri çok hassaslaştı regl oldum ondan sanırım. Bugün hiç elleyesim yok cicilerime. İlk ameliyatta baktigimla bugün arasında bile daglar kadar fark vark vark ilk çok şekilsiz çirkindi normale dönüyor daha da dogal güzel olur inş.