Ahmet Atakan(22) başına atılan gaz fişeği sonucu hayatını kaybetti

arkasından dua dua yakardığınız kişiyi görün bilin ve tanıyın .ona göre yorum yapın...
birilerinim dolduruşuyla birilerinin fişeklemesiyle hareket etmeyinn...etmeyelimmmm...
Ölen genç katil esed'in hayranıymış.
Altta gencin kendi hesabında esed'e dizdiği övgüler yer alıyor.
Ne hikmetse bunlar öldükten sonra Facebook ve Twitter hesapları siliniveriyor. Acep nede

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1185933_632253546819886_2049463897_n.jpg

Son düzenleme:
Benden alıntı yaparak tartışmayı başlatanın ve saldırgan üslupla devam edenin siz olduğunu bir hatırlatayım öncelikle.Evet demokrasinin amacı bu zaten yoksa diğer partilerin mecliste ne işi var?Ülke yönetiminde söz sahibi olmak için değil mi?Süs olsun diye mi oradalar?Elinizin altında Google gibi bir nimet var bilmiyorsanız araştırın bari

Zaten böyle mahalle ağzıyla laf sokma çabası içinde tartışmaya devam edecekseniz benim sizinle tartışacak birşeyim kalmaz.Tartışmada seviye önemlidir.O yüzden size hayırlı işler

bu görüntülerin gerçekliği tartışılır, ama hepsi bir yana farzedelim ki esed hayranıymış bu çocuk, esed e övgüler dizeni öldürelim yani bu mudur?
o zaman vaktiyle kardeşim esad, kardeşim esad diye esadi dilinden düşürmeyen kardeşim diyen şahıs ölse ona da aynı yorumda bulunabilecek misiniz?
biz insan ölünce üzülüyoruz kimi desteklediği değil sorun... kaldı ki bu çocuk katil değil, tecavüzcü değil, suçlu değil, sıradan bir genç...
keşke anlayabilseniz...

Son düzenleme:

Demokrasinin ne olduğunu çok iyi biliyorum merk etmeyn. Bi parti çoğunlukla, üstelik ezici bi çoğunlukla başa geliyosa siz buna saygı duyacaksınız.Duymuyosanızda eyleminizi düzgün bi şekilde suç sınırlarına dikkat ederek yapacaksınız bu kadar basit.kimse bunun aksini söyleyemez .Başka bi ülkede olsa polisin yaptıklarını asıl o zaman izlerdiniz siz.En temel hak ve özgürlükleriniz derken neyiniz kısıtlandı örnek verin lütfen

mecliste süs için durmuyolar zaten gerektiği yerde oylamayada katılıyolar konuşmalarınıda yapıyolar vs.Ama iktidar olan partiyle bırakında aynı yetkide olmasınlar bi zahmet:)

polisin yaptıkları polisin yaptıkları.... herkes ezberlemiş bunu.Bu polis şiddet yapıyoyasada kimse nasıl o hale geldiğini merak etmiyo mu.Bi video gösteriliyo sadece polisin müdahalesini gösteriyo.İyide bakalım bu polisleri bu hale nasıl getiriyolar nasıl çileden çıkarıyolar.biraz yurt dışındaki polisleride izleynde Türk polisine kurban olun siz.

Evet %50 lik çoğunluk...#direnmatematik

mecliste süs için durmuyolar zaten gerektiği yerde oylamayada katılıyolar konuşmalarınıda yapıyolar vs.Ama iktidar olan partiyle bırakında aynı yetkide olmasınlar bi zahmet:)

Sizin bu dediğiniz demokrasi olmuyor ki oligarşiye kayıyor daha çok... Demokrasi de eşitlik esastır her zaman.

o zaman geçmişte farklı iktidar partileri varken ve türbanı yasaklamışken neden buna saygı duyulmadı da başörtüsü protestoları yapıldı, onları desteklediğiniz ama değil mi? (ben de destekledim ama ben bütün haksız tutumları destekliyorum)
o zamanlar polis coplarla müdahale etti diye hala ağlıyoruz mağdurlar için... bırakın bu çifte standartı... iktidarın hiçbir zaman muhalefete birşeyler dayatma hakkı yoktur, yeniden faşist bir parti başa geçer de başörtüsünü yasaklarsa görürüz iktidara saygı duyuyor musunuz duymuyor musunuz?
(türbanı sadece örnek olarak verdim, konu oraya kaymazsa memnun olurum, en son isteyeceğim şey budur çünkü)

hahahha türk polisine niye kurban olayım ben, istiyorsan sen ol

sinirleri kaldırmıyorsa yapmasın işini kardeşim, öğretmen çocuğunu öldüresiye dövse sonra da ama beni bu hale nasıl getirdi haberin var mı dese, iyi eline sağlık mı diyeceksın? ben demem arkadaş. herkes yapabileceği işi yapsın, elinde silah var diye sinirlenince kimseinin kafasına sıkamaz.
şener şenin meşhur "yaptım, yaptım ama sor bakalım niye yaptım" repliğini hatırlattı bu sözleriniz bana, en az onun kadar komik...

Son düzenleme:

keşke sizde şunu anlayabılseydınız...EĞER SİZİN ÇOCUKLARINIZ HATTA KUNDAKTAKI BEBĞİNİZ BİR KİMYASAL

KATLİAMA MARUZ KALSAYDI...VE BUNU YAPAN KİŞİYI ÖVEN HATTA O DERECEKI;

ONUN ASKERİ OLMAYI BİLE GÖZE ALABİLEN ŞAHSI, BU KADAR SAVUNACAKMIYDINIZ ÇOK MERAK EDİYORUM

bakın hala kesinliği olmayan bir şeyden bahsediyorsunuz, elinizin altında basit bir bilgisayar varken o kişinin adına bir profil açıp istediğiniz resme istediğiniz yorumu yapar, sonra da print screen alıp yayarsınız. sadece tarihlerle oynamanız yeterli ki onu paintte bile yapabilirsiniz.
çocuk öldü bikaç saat sonra bu görüntüler yayıldı, kim hemen girmiş de bunları bulmuş ve yaymış hiç düşündünüz mü?
kesinliği olmayan şeyler içn ölmüş bir insanın günahına girmeyi benim vicdanım kaldırmaz, sizi bilmem.

Asıl komik olan bi öğretmenle polisi kıyaslaman.Bi polisle öğretmenin yetkilerini anlatmıycam smdi hiç :) Çocuk öğretmene taş atmıyor, havai fişek atmıyor, ülke düzeninide bozmuyor terorist gibide davranmıyo haha neyse bu kıyas gerçekten çok komikti.Türban olayına değinecek olursak sen bi insanın en temel hakkına karşı çıkıyosun o insan tabiki hakkını arıyacak.o zamanda türbanlılar zulüm gördü yerlerde sürüklendi bu insanlar yine ses çıkardı mı. O zman özgürlük için kendi inancı için bu haksızlığa karşı gelindi.Peki şimdi amaç ne bu insanlar gerçekten ne istiyor.Sorun doğa mı,, ağaç mı ne iktidar mı olmak istiyolar gerçekten kıyaslamalar çok saçma

Siz bu insana ağlamaya devam edin biz ağlamıyoruz !

Adalet Bakanlığı yetkililerine dayanılarak verilen ilk otopsi sonuçlarından “ölümün künt genel beden travmasına bağlı etraf ve kafatası kırıklarıyla birlikte omurilik kopması, beyin kanaması ve iç organ yaralanmasından gelişen iç kanama sonucu meydana geldiği” ifade edilmektedir. İlk otopsi sonuçları bulgularına göre şahsın yüksekten düşme sonucu hayatını kaybetmiş olabileceği değerlendirilmektedir.

bu habertürk ün haberi.ve diğer gazetelerinde tabiki. Polis e yüklenmemek lazım her haltta.Önce olayı doğru okuyup eleştiri oklarını o zaman çevirmek lazım.Yanlış birşey varsa düzeltmek lazım. Ben çok üzüldüm açıkçası, ailesine sevenlerine Allah sabır versin.Oh demeye kimsenin hakkı yok.Biraz vicdan meselesi bu.A partisiysen bu ölüme üzülmezsin, B partisiysen polis öldürmüştür.Bu ayrımı kaldırın artık.
Polis olmasa birgün evinizde yatamazsınız.Askerimiz olmasa rahat uyuyamazsınız.Bir kişinin bedelini tüm insanlara ödetemezsiniz.
Allah sabır versin, keşke olmasa böyle şeyler.Ölüm bu kadar genç yaşta gelmese.bu kadar anaların yüreği sızlamasa...

şaşırdın mı cool? ben hiç şaşırmadım..kimler kimler sahip çıkıyor gezi olaylarına düşün artık.artık bağımsızlıktan çıkıyor,insanlar kullanılıyor..o güzelim gezi ruhu kirletilmeye oyunlara alet edilmeye çalışılıyor bence.

zaten kimin ölüsü daha değerli yarışına değinmiyorum bile.

yazık ölen o gençlere yazık,gencecik yaşta toprak oldular...annelerine çok üzülüyorum...

ben kendi adıma o zaman da ses çıkarım şimdi de ses çıkarıyorum, o yüzden vicdanım rahat.
yetki/sorumluluk ayrımını yapabiliyorum merak etmeyin, verdiğim örnek görevi kötüye kullanmaydı, nasıl ki bir doktor hastasına eziyet edemez, öğretmen öğrencisini dövemez, avukat müvekkilini savunmasız bırakamazsa polis de can ve mal güvenliğini sağlamakla yükümlü olduğu halka orantısız şiddet uygulayamaz.
neyse, sizinle polemiğe girmeyeceğim gerçekten çok sabit fikirlisiniz ve içiniz nefret dolu... bu ruh halindeyken sizinle ortak bir noktada buluşmamız imkansız.
size göre hep siz haklısınız, siz azınlıkken de çoğunlukken de en doğru olansınız, haksızlığa sadece siz uğrarsınız, sadece siz mağdur olursunuz ve ne olursa olsun sizin fikirleriniz her zaman doğrudur, diğerlerinin canı cehenneme...

evet polis orda kendi can güvenliğini koruyo esnafın malını koruyor yoldan geçen suçsuz vatandaşı koruyo , ülkenin huzurunu sağlıyo sokakta rahat gezebiliyosanız bu polis sayesnde

Ben tırnak içindeki bazı sebebler hariç bir insan ölümüne sevinmem . Ama yine aynı tırnak içindeki sebeblerden dolayıda bazı ölümlere kahrolmam . Bu bana has bir özellik olmasa gerek , çoğumuzda vardır .O sebeble sayfalardır süren üzüntü yarıştırma yarışına bir anlam veremedim .

Ama şu da var ki ; nette A.Atakan'ın ölümü ile ilgili görsellerde kan izleri ile fotoğraflar var ya , burada da paylaşıldı onlardan sadece bir tanesi.

İşte o ölümden nemalanmak ne acı değil mi ? Bir ayakkabı , bir kaç gaz kapsülü , bir karanfille ... Resim hazırlamak ??? Nasıl daha can acıtır diye Ahmetin kanı üzerinden dava yürütmek ??

Demem odur ki ; bu ölüme aleni üzülmeyenler ya da içten içe oh diyenler kadar , aynı davada yürüyenlerde kullanmaktadır ölüm üzerinden kirli düzeni.

Polis yapmamış tüh diye üzülmek varmış bu memlekette , bir koz kaybetmenin kahrı varmış , yazık !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…