• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ahmet Atakan(22) başına atılan gaz fişeği sonucu hayatını kaybetti

beyza cok dogru söylemiş katılıyorum nedir sizdeki bu hırs necisiniz bizde bilsek ?

asıl sizdeki bu hırs ne, bir sinirle geldiniz saldırıyorsunuz :51:
ille bişeyci mi olmam lazım?
aklı mantığıyla hareket eden hür bir birey olamaz mıyım?
eğer ille bir şey olacaksam hümanistim, bişeyci değilim yani, anlayabilir misiniz bunu bilmiyorum
:34:

Son düzenleme:
oddüye destek oraya desdek buraya destek suraya destek mişşşşşşşşş lafta
oturun evinizde ne işiniz var sokaklarda sonra annesi babası üzülmüş müşşşşş
ben hiç üzülmedim bu kadarda acık konususyum
ha birde sunu diyim yılların veli efendi hipodrunu yıkılp yerine bilmem kaç bin metre karelik yeşil alan insanların nefes alması için park yapılıyor niye protesto etmiyorlar ???????? nerdeler sesleri niye cıkmıyor ???????

mazlummu diye bakar allah rahmet eylesin derim demişsiniz, mazlumsa üzülürüm dememişsiniz.
"din kardeşimse" canı yandımı üzülürüm diye yinelemişsiniz zaten. kafirden dost olmaz bana dost olmaya neden üzüleyim de demişsiniz.
hiçbir yerde din kardeşim değilse bile mazlumsa üzülürüm gibi bir ifade yok.
saçmalayan ben miyim siz misiniz tekrar okuyun lütfen...

kardeşim senin amacın ne beni şimdi insanlığa düşman mı ilan etmeye çalışıyorsun ben üzülmediğim kişiye Allah rahmet eylesin dermiyim? ayrıca onudamı belirtmem gerekiyordu senin daha iyi anlaman için, zaten maalesef sen ve senin gibi düşünenler yok yere kendine bu hükümeti ve hükümeti destekleyenleri düşman ilan etmeye çalıştıklrı için şuan ülkem bir kaos içinde yapmayın bunu ne kendinize ne bizlere nede ülkeme nedir bu düşmanca tavırlar anlamıyorum, ayrıca şunuda belirteyim anlaşma masasına oturuldu diye diş biliyorsun yaa senin canın yanmış senin gibi binlerce kişinin daha canı yanmasın diye o anlaşma masasına oturuldu onun için şuan evlatları askerde olan analar 9 aydır rahat nefes alıyorlar olaylara tek pencereden bakmayın nedenlerinide biraz sorgulayın lütfen...
anlaman için bidaha söyleyeyim için rahat edecekse mazlumsa üzülürüm müslümansa allah rahmet eylesin derim değilse toprağı bol olsun ok anlaştıkmı şimdi...

asıl sizdeki bu hırs ne, bir sinirle geldiniz saldırıyorsunuz :51:
ille bişeyci mi olmam lazım?
aklı mantığıyla hareket eden hür bir birey olamaz mıyım?
eğer ille bir şey olacaksam hümanistim, bişeyci değilim yani, anlayabilir misiniz bunu bilmiyorum
:34:
özgürlük demek allah yolunda ülkesi için şehit olan rabiaya taş atmak mı sizce rabianın bizim kurtulus savasında şehit olan türk kadınlarından ne farkı var ???

oddüye destek oraya desdek buraya destek suraya destek mişşşşşşşşş lafta
oturun evinizde ne işiniz var sokaklarda sonra annesi babası üzülmüş müşşşşş
ben hiç üzülmedim bu kadarda acık konususyum
ha birde sunu diyim yılların veli efendi hipodrunu yıkılp yerine bilmem kaç bin metre karelik yeşil alan insanların nefes alması için park yapılıyor niye protesto etmiyorlar ???????? nerdeler sesleri niye cıkmıyor ???????

kim neden yeşil alan yapılmasını protesto etsin manyak mı millet?
siz türban eylemleri yaparken biz size ne işiniz var sokakta oturun evinizde dedik mi destek olduk aksine,
şimdi sizden destek bile beklemiyoruz, çekin kanlı ellerinizi, zehirli dilinizi çocuklarımızın üstünden yeter!
22 yaşında gencecik çocuk öldü, üzülmüyorum diyorsunuz ya pes, kına yakın bari, hiç mi Allah korkusu yok sizde!

siz türban eylemleri yaparken biz size ne işiniz var sokakta oturun evinizde dedik mi destek olduk aksine,
şimdi sizden destek bile beklemiyoruz, çekin kanlı ellerinizi, zehirli dilinizi çocuklarımızın üstünden yeter!
22 yaşında gencecik çocuk öldü, üzülmüyorum diyorsunuz ya pes, kına yakın bari, hiç mi Allah korkusu yok sizde!
elhamdülillha müslümanım ben ALLAHTAN korkarım en az senin korktugun kadar herkes layini bulur diyorum 22 yasındaki bir gencin ne işi var sokaklarda hükümeti protesto etmek onamı kaldı ??? oturyup okulunu okusaydı

az önce siz değil miydiniz türbanlılar zulum gördü yerlerde sürüklendi diyen?
zabıta memurları mı sürükledi türbanlıları yerlerde? o zaman da aynı şekilde savunuyor muydunuz polisi?
o zaman da yoldan geçen suçsuz vatandaşı korumak için her cuma türbanlı copluyorlardı beyazıt meydanında, okul kantinlerine gaz atıyorlardı ülkenin huzurunu sağlamak için değil mi? aynı şu an olduğu gibi... evet haklısınız yine, ellerine sağlık, dün türbanlıları bugün direnişçileri dövdükleri için ellerine sağlık...
her meslekte olduğu gibi polislikte de iyisi var kötüsü var, ama kötüsü insanların hayatına maloluyor ne yazık ki... körü körüne savunarak kendinizle çelişiyorsunuz.

siz inanci için mücadele edip jop yiyenle iki tane ağaç için ülkeyi yakıp yıkan kişinin jop yemesini vs...bir nasıl tutabılıyosunuz hayret doğrusu...bu ikisini yanyana getırıp örnekleme yapmanız çok talihsizlik...

kardeşim senin amacın ne beni şimdi insanlığa düşman mı ilan etmeye çalışıyorsun ben üzülmediğim kişiye Allah rahmet eylesin dermiyim? ayrıca onudamı belirtmem gerekiyordu senin daha iyi anlaman için, zaten maalesef sen ve senin gibi düşünenler yok yere kendine bu hükümeti ve hükümeti destekleyenleri düşman ilan etmeye çalıştıklrı için şuan ülkem bir kaos içinde yapmayın bunu ne kendinize ne bizlere nede ülkeme nedir bu düşmanca tavırlar anlamıyorum, ayrıca şunuda belirteyim anlaşma masasına oturuldu diye diş biliyorsun yaa senin canın yanmış senin gibi binlerce kişinin daha canı yanmasın diye o anlaşma masasına oturuldu onun için şuan evlatları askerde olan analar 9 aydır rahat nefes alıyorlar olaylara tek pencereden bakmayın nedenlerinide biraz sorgulayın lütfen...
anlaman için bidaha söyleyeyim için rahat edecekse mazlumsa üzülürüm müslümansa allah rahmet eylesin derim değilse toprağı bol olsun ok anlaştıkmı şimdi...

9 aydır rahat nefes alıyorlar öyle mi? siz öyle sanın
güneydoğuda pkk yol kesip kimlik sorarken ben rahat nefes alamıyorum burda.
terör, terörist lideiryle pazarlık yapılıp katiller serbest bırakılarak bitirilmez.
bu ülkeye düşmanlık değildir, hükümetin eleştirilmesidir, ülkeye düşman olsam banane der oturur dizimi izlerim zaten, hiçbir şeyin mücadelesini vermem.

özgürlük demek allah yolunda ülkesi için şehit olan rabiaya taş atmak mı sizce rabianın bizim kurtulus savasında şehit olan türk kadınlarından ne farkı var ???

ahmet mi rabiaya taş attı, kim taş attı rabiaya? mısırın bu konuyla ilgisi ne? türkiyeyi konuşuyoruz biz farkında mısınız?
hiçkimseyi kahraman türk kadınıyla kıyaslamam ben kusura bakmayın, zaten konuyla da alakası yok.

güzelim türbanlıları diline getirip duruyorsunda sen protesto yaparken hiç bir polise taş atan molotof koktey atan arabaları yakan camları kıran kaldırım taşlarını söken apartman tepelerinden polis araçlarına taşlar atan ağza alınmıyacak küfürler savuran bir türbanlı yada destekçisi gördünmü???

direnişe katılan onbinler, sizin bahsettiğiniz 3-5 kişi... bu provakatörler de direnişi kirletmeye çalışan bazı grupların adamları, bunu artık bilmeyen yok.
direnişin nedenlerini mi soruyorsunuz hala? yapmayın allah aşkına şuraya yüzlerce madde sıralamamı beklemeyin...
ama kendi adıma en başta bir şehit yakını olarak, abimin katiline sayın, abime kelle dendiği,
binlerce mehmetçiğin katili olan teröristlerle masaya oturulup pazarlık yapıldığı,
güneydoğuda pkk kendi ordusunu kurmuş yol keserken hükümetin durup sessizce izlediği için direniyorum.

Vatan icin sehit olanla bu capulcular aynimi?Ayni kefeye koyarsaniz sapla saman bibiribirine karisir.Abiniz teroristlere karsi savasmis, bunlar da ulkede bozgunculuk fesatlik cikarmak icin calismis.Abiniz sehit ama bu olaylarda olenler sadece piyondur.Asiri sol gruplar boyle kullanir atar sonra da yalandan diz dover.Niyetleri kaos cikarmak ve atese korukle gitmek.

Son zamanlarda bir moda var.Polisle askerle catisan onlara tas kaya molotof bomba filan atarken polisle bire bir kavga ederken tekme yumruk sallarken olen gezici serseriler,capulcular kahraman ilan edilmekte. Neredeysa sehid ilan edecekler.Sehitlik bozgunculuk ve fesatlik cikarana verilmez...Hukumet mecburen bu politikayi izledi.8 aydir sehit haberleri gelmiyor.Ama hukumetin uzattigi eli isirdi yine bu baris ortamindan nemalanamayanlar.Yine nasil sokaklar gosterilerle canli tutuluyorsa, pkk da yol kesebiliyor.Zihniyet ayni cunku baris sukunet ortamini bozmak yine kaostan nemalanmak.Hukumet bu yeni durum karsisinda onlemini alacatir elbet.Eylul ayinda yine olaylar baslayacak deniliyordu, yine basladilar.Eski duzeni geri getirme cabalari..Olenler ne yazik ki hic ugruna gitti. Aklini neden kullanmadi, neden baskasinin cikarlarina hizmet etti.Buna uzulurum iste.Allah akil ihsa etmis insana baskalarina kul kole olmasinlar.Kime neye alet oldugunu bilmeden.Polisimize Allah sabir versin bu duzen bozucularla ugrasiyorlar...

Son düzenleme:
elhamdülillha müslümanım ben ALLAHTAN korkarım en az senin korktugun kadar herkes layini bulur diyorum 22 yasındaki bir gencin ne işi var sokaklarda hükümeti protesto etmek onamı kaldı ??? oturyup okulunu okusaydı

Allahtan korkan biri öldüyse öldü üzülecek değilim demez gencecik bir çocuk için
ayrıca protesto etmek ona kalmadıysa kime kaldı?
herkes banane derse kimler at koşturur bu memlekette farkında mısınız?
hep susmaktan olmadı mı bunlar. devletin kurumu açıklıyor açlık sınırı 1.500 tl diye, hükümet açıklıyor asgari ücret 700 küsür tl diye, kalan 700 küsürü nerden bulacaksın? yarı aç yaşayacaksın. ama susup oturacaksın, senin neyine protesto etmek dimi? susup otura otura bu hale gelmedik mi zaten?
birileri gemicikler alır, bedelli askerlik yapar, biri de sırtında taş taşır, çocuğunu doyuramaz, sonra da gider kolunu bacağını kaybeder üstüne de askerlik yan gelip yatma yeri değildir denir.
kpss soruları satılır, binlerce insanın hakkı yenir
kaç çocuk doğuracağımdan nasıl doğuracağıma kadar birileri karar vermeye kalkışır, bunlara susmaya devam mı edelim?

siz inanci için mücadele edip jop yiyenle iki tane ağaç için ülkeyi yakıp yıkan kişinin jop yemesini vs...bir nasıl tutabılıyosunuz hayret doğrusu...bu ikisini yanyana getırıp örnekleme yapmanız çok talihsizlik...

mücadele mücadeledir, senin için özgürlük başörtüsü, onun için parksa sen onun özgürlüğüne saygı duyacaksın o seninkine.
ikinize de uygulanan şiddet haksız adaletsiz şiddetti, benim için aynı.

Gencecik insanlarimiz olduruluyor ,rahmet okumak yerine oh olmus diyorlar.bu nasil kin ? Nasil vicdansizlikdir ?
Yazik cok yazik Allah hepinize vicdan versin ,icinizdeki kotulugu gidersin.

Olenler ne yazik ki hic ugruna gitti. Kime neye alet oldugunu bilmeden.
cok güzel özetlemişin olayı canım kime neye hizmet ett,klerini bilmeden bir hiç ugruna ölüyorlar onlar sadece piyon bunu bilseler
hiç ugruna ölmezlerdi

Pardon ama türbanlılara ne desteği oldu
Eylemlerde sanki atatürk düşmanı gibi karşımıza geçip atatürk resmi açarak mı destek oldunuz
Siz hiç bir zaman dindar insanların haklarını savunmak için bişeyler yapmadınız

Allahtan korkan biri öldüyse öldü üzülecek değilim demez gencecik bir çocuk için
ayrıca protesto etmek ona kalmadıysa kime kaldı?
herkes banane derse kimler at koşturur bu memlekette farkında mısınız?
hep susmaktan olmadı mı bunlar. devletin kurumu açıklıyor açlık sınırı 1.500 tl diye, hükümet açıklıyor asgari ücret 700 küsür tl diye, kalan 700 küsürü nerden bulacaksın? yarı aç yaşayacaksın. ama susup oturacaksın, senin neyine protesto etmek dimi? susup otura otura bu hale gelmedik mi zaten?
birileri gemicikler alır, bedelli askerlik yapar, biri de sırtında taş taşır, çocuğunu doyuramaz, sonra da gider kolunu bacağını kaybeder üstüne de askerlik yan gelip yatma yeri değildir denir.
kpss soruları satılır, binlerce insanın hakkı yenir
kaç çocuk doğuracağımdan nasıl doğuracağıma kadar birileri karar vermeye kalkışır, bunlara susmaya devam mı edelim?

mücadele mücadeledir, senin için özgürlük başörtüsü, onun için parksa sen onun özgürlüğüne saygı duyacaksın o seninkine.
ikinize de uygulanan şiddet haksız adaletsiz şiddetti, benim için aynı.
nerde ac gösterirmisiniz bana ???
trafigi görüyorsunuz son model arabalar herkesin elinde en modelli telefonlar acım diye cıkıpta cıgırtkanlık yapanlar milyar milyar krdi kartı limitleri var ... ben neden ayagımı yorganıma göre uzatıyorum ? çünki benim gelir ve giderim belli :)))))))

Umarım iyi olmuş diyen herkes o annenin döktüğü gözyaşının ne demek olduğunu bir gün anlar...O kadar vicdanlıyım ki başlarına gelsin bile diyemiyorum...

Çok paylaşım gördük burda esmaya araplara üzülüyoruz diye hesap soranları
Kim ne derse desin ben orada ölen bebeklerle ahmeti bir tutmuyorum
Hiç uğruna ölmesine üzülüm evet sonsuz hayatını mahvettiğine üzüldüm ama bir tutmuyorum
Artık hesap verir olduk bu nedir
Sırf başbaka üzüldü diye esmanın ölümünü zevkle anlatanlara tepki gösterin aman umrumda değil araplar bizi sattı diyenlere tepkki gösterinde görelim insanlığnızı

güzelim türbanlıları diline getirip duruyorsunda sen protesto yaparken hiç bir polise taş atan molotof koktey atan arabaları yakan camları kıran kaldırım taşlarını söken apartman tepelerinden polis araçlarına taşlar atan ağza alınmıyacak küfürler savuran bir türbanlı yada destekçisi gördünmü???

ben bu saydıklarınızı yapan gezici de görmedim, bahsettiklerinizi provakatöreler yapıyor, 2001 de de vardı bunlar çeşitli eylemlerde, hala varlar, eylemlere destek verip vermemeyi bunlara göre belirlersek hiçbirine destek vermemeliyiz.
şimdi bir türban eylemi olsa ben de kalkıp başımı bağlayıp gitsem iki molotof sallasam bütün türbanlıları terörist mi ilan edeceksiniz?

Vatan icin sehit olanla bu capulcular aynimi?Ayni kefeye koyarsaniz sapla saman bibiribirine karisir.Abiniz teroristlere karsi savasmis, bunlar da ulkede bozgunculuk fesatlik cikarmak icin calismis.Abiniz sehit ama bu olaylarda olenler sadece piyondur.Asiri sol gruplar boyle kullanir atar sonra da yalandan diz dover.Niyetleri kaos cikarmak ve atese korukle gitmek.

Son zamanlarda bir moda var.Polisle askerle catisan onlara tas kaya molotof bomba filan atarken polisle bire bir kavga ederken tekme yumruk sallarken olen gezici serseriler,capulcular kahraman ilan edilmekte. Neredeysa sehid ilan edecekler.Sehitlik bozgunculuk ve fesatlik cikarana verilmez...Hukumet mecburen bu politikayi izledi.8 aydir sehit haberleri gelmiyor.Ama hukumetin uzattigi eli isirdi yine bu baris ortamindan nemalanamayanlar.Yine nasil sokaklar gosterilerle canli tutuluyorsa, pkk da yol kesebiliyor.Zihniyet ayni cunku baris sukunet ortamini bozmak yine kaostan nemalanmak.Hukumet bu yeni durum karsisinda onlemini alacatir elbet.Eylul ayinda yine olaylar baslayacak deniliyordu, yine basladilar.Eski duzeni geri getirme cabalari..Olenler ne yazik ki hic ugruna gitti. Aklini neden kullanmadi, neden baskasinin cikarlarina hizmet etti.Buna uzulurum iste.Allah akil ihsa etmis insana baskalarina kul kole olmasinlar.Kime neye alet oldugunu bilmeden.Polisimize Allah sabir versin bu duzen bozucularla ugrasiyorlar...

hala bozguncu diyorsunuz, serseri, çapulcu diyorsunuz. gidin bir bakın bunların büyük bölümü türkiyenin en iyi üniversitelerinde okuyan ya da mezun gençler, çoğu doktor, hukukçu, mühendis, eğitimci...
eğer bebeğim olmasa ben de orda olacaktım, 31 yaşındayım 2 dil biliyorum akademik kariyer sahibiyim, ne çapulcuyum ne de bozguncu, hayatımda bir banka sevgilimin adını bile yazmışlığım yok, hiçbir siyasi parti örgüt ya da toplulukla alakam yok, benim gibi onbinler ordaydı, onlara serseri çapulcu diyemezsiniz!
medyanın size dayattıkları üzerinden gidiyorsunuz bu şekilde zaten anlaşamayız ki...

Seçimle gelen iktidara istifa demek devirmek istemek mi hak aramak ddemokrasi ?
ermenilerin fırsat bu fırsat deyip soykırım diye çıkması
Chp nin reklamını yapması
Pkk nın fırsat bulup ortaya çıkması
3-5 ergene -neden burdasın diyine iki kelime edemez- sokağa çıkması mı özgürlük

kusura bakmayın kimyasallarla katledilenlerle ülkemdeki bu insanları bir tutmuyorum

Pardon ama türbanlılara ne desteği oldu
Eylemlerde sanki atatürk düşmanı gibi karşımıza geçip atatürk resmi açarak mı destek oldunuz
Siz hiç bir zaman dindar insanların haklarını savunmak için bişeyler yapmadınız

fotoğraf mı ekleyeyim istersiniz?
2000-2004 istanbul üniversitesinde okudum ben, o dönem orda okuyup da beni yalanlayabilecek kimse yoktur, açığı kapalısı omuz omuza mücadele ettik, hatta en çok şu an aşırı sol gruplar diye suçladığınız gruplar destek oldu bu eylemlere.

nerde ac gösterirmisiniz bana ???
trafigi görüyorsunuz son model arabalar herkesin elinde en modelli telefonlar acım diye cıkıpta cıgırtkanlık yapanlar milyar milyar krdi kartı limitleri var ... ben neden ayagımı yorganıma göre uzatıyorum ? çünki benim gelir ve giderim belli :)))))))

herkesin mi? benim yok.
bu ülkede milyonlarca insan açlık sınırının altında yaşıyor, rakamlar bunu gösteriyor, sizin yaşadığınız dünya neresi bilemem ama benim oturduğum semtte kışın kar altında çıplak ayakla dolaşıp pazar artıklarını toplayarak karnını doyuran insanlar var.

Back