• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ahmet Atakan(22) başına atılan gaz fişeği sonucu hayatını kaybetti

Böyle bir zihniyet yaşarken bana kimse insanlıktan söz etmesin! :47:
sjgus.png

bu ne ya bu kadar mı acizsiniz

bravo kendi ülkesindeki acıya gülüpte Rabia nutku atanlara, kendilerine masum gelebilrler ama burdan bakınca sadece kin görüyorum ben onların her sözünde her bakıısında

bu nasıl çirkin bir cümledir böyle.

bravo baya beğeni almışsınız ne mutlu size :6:

ben bir insan olduğum için her ölüme içim sızlar,bu gencede sızladığı gibi.allah rahmet eylesin...

ayrıca o rabiacılar diye tanımladığınız,katliamı kınayan ve orada ölen bebeklerede içi yanmış bi insanım ben.ikisine birden üzülebiliyorum gördüğünüz gibi.Sizde deneyin...

Rabiacılar... Neden bir adınız olmak zorunda? :) Ben kendime rabiacı demiyorum ama katliamı kınayan kesimdenim MESELA...

Ölümlere ayrım yapmadan üzülebiliyorsanız ne mutlu size...

Sosyal medyada bu avatarı kullanıp o kadar "canice" yorumlar yapanlar var ki... Bi oran verecek olursam inanın %90 ı böyle... Haber sitelerindeki yorumlarını gördünüz mü mesela hiç? Ben o tür yorumların bi iki satırına katlanabiliyorum sadece...

Twitterda 5 dakika takılın... Mesela #AhmetAtakan hastagine bir göz atın o yorumları okuyun... Avatarlara da bakın olur mu? Durumu anlayabilmeniz için söylüyorum.

O mesajı beğendim. Çünkü benim tepkim % 90 lık kesime...

ben bir insan olduğum için her ölüme içim sızlar,bu gencede sızladığı gibi.allah rahmet eylesin...

ayrıca o rabiacılar diye tanımladığınız,katliamı kınayan ve orada ölen bebeklerede içi yanmış bi insanım ben.ikisine birden üzülebiliyorum gördüğünüz gibi.Sizde deneyin...

ne güzel keşke herkes sizin gibi insanca düşünebilse..inanın bu olaya ohh diyen insanlar var,şucu mu bucu mu bilmem ama insanlıktan çıktıkları kesin.

Rabiacılar... Neden bir adınız olmak zorunda? :) Ben kendime rabiacı demiyorum ama katliamı kınayan kesimdenim MESELA...

Sosyal medyada bu avatarı kullanıp o kadar "canice" yorumlar yapanlar var ki... Bi oran verecek olursam inanın %90 ı böyle... Haber sitelerindeki yorumlarını gördünüz mü mesela hiç? Ben o tür yorumların bi iki satırına katlanabiliyorum sadece...

Twitterda 5 dakika takılın... Mesela #AhmetAtakan hastagine bir göz atın o yorumları okuyun... Avatarlara da bakın olur mu? Durumu anlayabilmeniz için söylüyorum.

Bende aynen katılıyorum
MIsır Suriye Filistin ne fark eder acı heryerde acı o insanlara bakıp vicdanı sızlamayan zaten insan değildir
ama illa bir isim arkasına saklanıpta ardından ülkemizin içindeki ölen öldürülen genc bedenlere oh olsun diyebilmek ..... işte burda tıkanıyorum
gezi de heryeri morarmıs bir kız vvardı polis dayagı ile, o kızın resimlerinin altına yapılan yorumları gördüğümde nefes alamamıstım
kızın bacağı kolu heryeri mosmor yara bere,yorumlarda gene kadınlar demişki sana da gün doğmus bir yerlerini acıp göstermeye falan filan

samimiyet istiyorum sadece
Rabianın arkasına sığınıpta ölen kendi vatandasına oh olsun diyende ne samimiyet görüyorum ne de insan dememi gerektirecek bir vicdan

biri aynen şöyle yazmış ve bu kişi bi insan..

antakya armutlu mahallesi % 100 alevidir.bu ölen dingil de kesin alevidir.aleviliğin islamda yeri yoktur dolayısıyla bu pisliğe rahmet dilenmez!

şimdi bunu yazan kendine müslman diyor ya ölüye bile saygısı yok ama.porifl resminde ne var söylemek istemiyorum zaten.

Gaz fişeğini atarken bir açı vardır.

İnsan olan o açıya uyar sadece biber gazı sıkar. İnsan olmayan ise gencecik fidanların beynine nişan alır katil olur.

Ama pardon ya ne katili, onlar destan yazıyordu değil mi !!!

PKK nın öldürdüğü 1000lerce insan için bugüne kadar susan, Hatay-Reyhanlı'da, Irak'ta, Libya'da, Afganistan'da ve daha nice ülkede insanlar ölürken susan ama nedense sadece bu olayda hümanist kesilen ve bir moda gibi 4 parmak yapan ve Rabiacıyız diyen kısıma idi sözlerim.
Bundan alındıysanız bu da sizin probleminiz...
Beğeni almak için asla yazmam ben, siz beğeni almak için bana bunları yazdıysanız o da sizin sorununuz...
İkisine de aynı değerde üzüleni görmedim ben. Göreceğimi de sanmıyorum, rant işi bunlar bir yerde...
Tepkimi anlayan arkadaşlar beni beğenmişse ne mutlu bana... Gerisi önemli değil.
İyi günler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Muneye sonuna kadar katılıyorum ne kadar ayrıştırıldık, ne kadar ayrıldık biz böyle...
Artık her yerde bir isim, bir grup, bir yandaşlık var....
Ailenin içinde bile sağcısı, solcusu, gezicisi diye yaftalanıyoruz. Burayı okurken bile üzülüyorum herkes öfke dolu birbirine. Nereye gidiyoruz aklım almıyor... Ülkemin bir sene sonrasını bile düşünemiyorum.
Esma'ya üzüldüğümüz gibi Ahmet'e de üzülmek... Her şeyden önce bir insan öldü diye üzülmek bu çok mu zor.
Sanırım zor çünkü insanlığımızı çoktan kaybettik.

Muneye sonuna kadar katılıyorum ne kadar ayrıştırıldık, ne kadar ayrıldık biz böyle...
Artık her yerde bir isim, bir grup, bir yandaşlık var....
Ailenin içinde bile sağcısı, solcusu, gezicisi diye yaftalanıyoruz. Burayı okurken bile üzülüyorum herkes öfke dolu birbirine. Nereye gidiyoruz aklım almıyor... Ülkemin bir sene sonrasını bile düşünemiyorum.
Esma'ya üzüldüğümüz gibi Ahmet'e de üzülmek... Her şeyden önce bir insan öldü diye üzülmek bu çok mu zor.
Sanırım zor çünkü insanlığımızı çoktan kaybettik.

Insanlari bölen medya ve basbakanin ta kendisidir. Ayrica sunuda söylemek isterim. Her zaman solculardan, ileri görüslü insanlardan herseye karsi hos görü beklenir, ama artik bizimde sinirlarimiz var. Yeter artik. Herkezin giyim tarzina saygim var ama basörtülüler kendini magdur roluna sokarken sokaktaki mini etek ile gezen bir kadinin arkasinda konusuyorlar (kaç sefer etrafimda gördüm). Afrikada, Filistinde ve Türkiyedeki insanlar ölerken, sadece süriye, misir için aglanmasi ve bir hareket olmak ve adini rabia koymak çok çirkin birsey.

Artik bende doldum, tikandim, evet bende rabiaci diyorum cünkü kendilerini böyle tanitiyorlar. Kendileri halen basbakanin arkasinda duruyorlar. Kusura bakmayin ama artik bendende hos görü felen beklenilmesin. Eminim benimle beraber artik bir çok insan öyle düsünüyorlar.

Son düzenleme:
Bu zihniyetle aynı havayı soluduğuma inanmıyorum, hayatımda hiç bugünkü kadar midem bulanmamıştı, üst üste bu iğrençlikler... soluduğum havadan tiksiniyorum

$1175599_10151630667178364_1850739575_n.jpg

PKK nın öldürdüğü 1000lerce insan için bugüne kadar susan, Hatay-Reyhanlı'da, Irak'ta, Libya'da, Afganistan'da ve daha nice ülkede insanlar ölürken susan ama nedense sadece bu olayda hümanist kesilen ve bir moda gibi 4 parmak yapan ve Rabiacıyız diyen kısıma idi sözlerim.
Bundan alındıysanız bu da sizin probleminiz...
Beğeni almak için asla yazmam ben, siz beğeni almak için bana bunları yazdıysanız o da sizin sorununuz...
İkisine de aynı değerde üzüleni görmedim ben. Göreceğimi de sanmıyorum, rant işi bunlar bir yerde...
Tepkimi anlayan arkadaşlar beni beğenmişse ne mutlu bana... Gerisi önemli değil.
İyi günler...

"Rabiacıyız" diyen bir kısımmı var ? Ben bu kelimeyi daha çok ,o dörtparmak işaretini kullananlara karşı olanlardan duyuyorum .Şu topiğe bile baktığımızda çok net görülüyor.O işaret,katliamlara,darbelere ve ölümlere karşı kullanılan bir sembol oldu sadece.Yukarıda saydığınız ölümlere susanlar bu işareti kullananlarmı yani,nasıl kurdunuz bu bağlantıyı ?

Hangisine daha çok üzüldüm,üzünülür,üzünülmeli yada üzüntüler illa aynı değerdemi olmalı yoksa bi anlamı olmazmı? inanın hiç düşünme gereği duymadım bunları.düşünmeden sadece üzüldüm çünkü.

"Rabiacılar hadi bunuda kınayın" çok soğuk,nefret ve tahrik kokan bir cümle.yarın öbürgün bir Rabiacı ! ölürse size tavsiyem,düşünmeyin...

ahh sosyal medya evet,bahsettiğiniz yazılara bende denk geldim,kesinlikle iğrenç.

ama bende bugün herhangi bi görüşün,takımın yada grubun simgesini alıp avatar resmi yapıp her türlü iğrenç yorumu yazsam,nasıl olur ?yapmam zormu peki ? hiç değil.yeterki çiğ süt emmiş bir bölücü olayım.asıl tuhaf olan bu kadar inandırıcı olması.siz bile avatarada bakın ama diyorsunuz.yani avatarda oldumu tamam kesin kanıt oluyor.

demek istediğim yüzde 90 lık kesim demek,büyük karamsarlık olur :34:

Insanlari bölen medya ve basbakanin ta kendisidir. Ayrica sunuda söylemek isterim. Her zaman solculardan, ileri görüslü insanlardan herseye karsi hos görü beklenir, ama artik bizimde sinirlarimiz var. Yeter artik. Herkezin giyim tarzina saygim var ama basörtülüler kendini magdur roluna sokarken sokaktaki mini etek ile gezen bir kadinin arkasinda konusuyorlar (kaç sefer etrafimda gördüm). Afrikada, Filistinde ve Türkiyedeki insanlar ölerken, sadece süriye, misir için aglanmasi ve bir hareket olmak ve adini rabia koymak çok çirkin birsey.

Artik bende doldum, tikandim, evet bende rabiaci diyorum cünkü kendilerini böyle tanitiyorlar. Kendileri halen basbakanin arkasinda duruyorlar. Kusura bakmayin ama artik bendende hos görü felen beklenilmesin. Eminim benimle beraber artik bir çok insan öyle düsünüyorlar.

Ayrıştırma bugün başlamadı maalesef aslında çoğumuz farkındayız ama bu dönemde daha da arttığı çok doğru. Başbakanın her davranışını onayladığımı söyleyemem zaten ama bu ayrımın kilit noktası ya da başlangıcı mıdır orası tartılışır ki benim anlatmak istediğim nokta bu değil.Başörtülü insanlar kendini mağdur rolüne sokuyor demişsiniz. Bir başörtülü olarak buna cevap vermem gerekir. Bu insanların hakkı yenmedi mi sizce yıllardır. Kız çocuklarını okula gönderin diye çabalarken kızlarımızın başını açarak okuma şartını koymak sizce adaletsizlik değil midir? Bu durumda o insanlar, bizler mağdur değil miyiz gerçekten?Sizce bunca yıldır anlatılmak istenen, verilen çaba sadece bir mağdur edebiyatı mıdır? Ayrıca bir insanın diğerinin arkasından konuşmasıyla, haklarının kısıtlanması aynı şey demek değildir. Bu o konuşan kişinin ayıbı ve günahıdır. Kimse mini etekle eğitim göremezsin, devlet dairelerine vs. giremezsin demiyor ki. Konuyu başörtüsüne getirmek istemiyordum aslında ama cevaben yazdım. Evet dediğiniz gibi herkesin bir sınırı var ve emin olun birçok şeyin birikimi belki de bugün bu durumda olmamızın nedeni. Ben o mesajımı sadece belli bir kesim için yazmamıştım. Atılan o tweetleri de tasvip etmiyorum. Ama kusura bakmayın bu öfkeye de çok kızıyorum.Uç noktalarda yazılan bir kaç yazı nedeniyle neden bir kesime cephe alınıyor?
O işareti profiline koyan veya Mısır ve Suriye'deki insanlara üzülen ama aynı zamanda ülkesindeki olaylara, ölenlere de içi yanan pek çok insan var çevremde. Bu durumda bu insanlar neci peki? Bizler neyiz? Ötelemek çok kolay maalesef. Bakın en ufak yorumlarda bile patlıyoruz. Gerçekten sonumuz hayır değil.

Son düzenleme:
kalkıp mısırlı çocuklara daha çok üzülüyorum lafları beni iyice yıktı. çünkü onlar çocukmuş pardon ya ölümün ve duyulan acının yaşımı var. ölüm ve cinsiyet ölenin yaşı ne olursa olsun bende acı verir. acının yaşı olmaz. anne 18 de ölse çocuğu, 22 de ölse ,7 de ölse aynı acıyı duyar. hele bir vatandaşımın ölümünden dahada çok üzüldümü okumak beni kahretti.
neyse ya,daha çok şey derdimde ,ortamı burası değil:ssz:

Son düzenleme:
Mısır'a Suriye'ye üzülüyorsunuz bizim gençlerimize neden üzülmüyorsunuz dememizin bir nedeni vardır belki de? Benim kendi açımdan nedenim korkmam olamaz mı? Aynı evde yaşadığınız insanla, komşunuzun vefatı sizi farklı derecelerde üzdüğü gibi benim ülkemin vatandaşı olan , benim gibi biri olan, belki aynı otobüse aynı vapura bindiğim bir gencin ölümü beni diğer ülkelerden daha çok etkiliyor belki de? Korkuyorum belki dedim evet. Bugün onun başına geldiyse, benim de içinde yaşadığım bu ülkede o "kahraman Türk polisi" beni de başımdan vuracak belki de? ÖNCE bizim gençlerimize üzülün derken yardım istiyoruz belki de? Tepki gösterin ki bir sonraki biz olmayalım diyoruz? Gözümüzün önünde, burnumuzun dibinde gençler ölmesin diye imdat diliyoruz belki de? Olamaz mı? Ama yok ben ayrımcının önde gideniyim ve yardım isteyecek kimsem yok.

ölü isminin sakız gibi ağızlarda çiğnendiği, kimileri tarafından şişrip patlatıldığı, kimilerince ise tükürülüp atıldığı bir devirde yaşıyoruz . atalarımız ölüye saygı duyar, ölünün arkasından konuşulmaz derdi. ama maşallah bu zamnda birileri önüne arkasına bakmadan ismini bayrak yapıp gönlere çekiyo kimise haşa kendini tanırnın yerine koyup o kişinin ahiretini tartışıyo. yazık yazık, o taraf da yazık , bu tarafa da yazık. yok mu sizin ortanız

Back