- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.260
- 198
- Konu Sahibi AngelicaPickles
-
arkasından dua dua yakardığınız kişiyi görün bilin ve tanıyın .ona göre yorum yapın...
birilerinim dolduruşuyla birilerinin fişeklemesiyle hareket etmeyinn...etmeyelimmmm...
Ölen genç katil esed'in hayranıymış.
Altta gencin kendi hesabında esed'e dizdiği övgüler yer alıyor.
Ne hikmetse bunlar öldükten sonra Facebook ve Twitter hesapları siliniveriyor. Acep nede
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1185933_632253546819886_2049463897_n.jpg
evet polis orda kendi can güvenliğini koruyo esnafın malını koruyor yoldan geçen suçsuz vatandaşı koruyo , ülkenin huzurunu sağlıyo sokakta rahat gezebiliyosanız bu polis sayesnde
Farz edelimki dogru, o zaman buna ne denilmeli?
http://galeri2.uludagsozluk.com/209/beşar-esad-tayyip-erdoğan-dostluğu_288824.jpg
Farz edelimki dogru, o zaman buna ne denilmeli?
http://galeri2.uludagsozluk.com/209/beşar-esad-tayyip-erdoğan-dostluğu_288824.jpg
ben de arap olsa üzülürdünüz diyenlerdenim ama burda araptan kasıt arap ülkelerinden birinin vatandaşı olmaktı, arap kökenli türk vatandaşı değil...
zaten ben türk vatandaşlarını kökenlerine göre kürt-arap-boşnak-laz v.s. ayrıştıranlardan değilim, benim gözümde her türk vatandaşı değerlidir kökenine bakmam.
anladığım kadarıyla siz hemen bu da arapmış ama bakın üzülmedik demek ki her araba üzülmüyoruz demeye çalışıyorsunuz, bu paylaşımın başka nasıl bir nedeni olabilir anlamadım.
az önce siz değil miydiniz türbanlılar zulum gördü yerlerde sürüklendi diyen?
zabıta memurları mı sürükledi türbanlıları yerlerde? o zaman da aynı şekilde savunuyor muydunuz polisi?
o zaman da yoldan geçen suçsuz vatandaşı korumak için her cuma türbanlı copluyorlardı beyazıt meydanında, okul kantinlerine gaz atıyorlardı ülkenin huzurunu sağlamak için değil mi? aynı şu an olduğu gibi... evet haklısınız yine, ellerine sağlık, dün türbanlıları bugün direnişçileri dövdükleri için ellerine sağlık...
her meslekte olduğu gibi polislikte de iyisi var kötüsü var, ama kötüsü insanların hayatına maloluyor ne yazık ki... körü körüne savunarak kendinizle çelişiyorsunuz.
evet canım ben ölen kişinin ırkına bakmıyorum ilk önce bir müslüman kardeşimmi diye ve gerçekten mazlummu diye bakar ve ona görede Allah rahmet eyllesin derim
arap olması önemli değil bir alman ve din kardeşimse onunda canı yandımı üzülürüm çünkü atalarımızın güzel bir sözü vardır domuzdan post kafirden dost olmaz diye bana dost olmayana neden üzlüleyim..
evet diyen bendim ama türbanlılar zulüm görürken o polisin kimden yetki aldığına bakarım bilmem anlatabildim mi?O doğru verilmiş bi yetki mi hayır.Ama şu an bu kadar ortalık karıştıran, esnafı illallah ettiren , düzeni bozan, bi sürü mal ve can güvenliğini tehdit eden insanlar için verilmiş yetkiler haklı yetkiler.
müslüman değilse ölsün yani, üzülmezsiniz, masum olması hiç farketmez... bu vicdanda birine söyleyecek lafım yok benim...
Allah kimseyi sizin gibilerin eline düşürmesin...
yani size yapılınca doğru verilmiş bir yetki değil, karşıt görüşünüzdekine yapılınca haklı yetki öyle mi? kime göre neye göre? çok göreceli şeyler bunlar, birilerine göre de siz düzen bozuyordunuz bir zamanlar değil mi? beyazıt vezneciler esnafı da sizden illallah etmişti, her cuma okula gidip gelmek çile olmuştu ordaki öğrenciler için, yazık değil miydi orda okuyan binlerce öğrenciye, sizin başörtünüz yüzünden her cuma kaosun ortasında kaldılar yıllarca... bu durumda dayağı hakediyordunuz öyle mi? sizin mantığınıza göre öyle olmalı, düzen bozan birilerinin huzurunu kaçıran dayağı hakeder!!! ama yok pardon sadece sizin huzurunuzu bozan dayağı hakeder, diğerlerinden size ne...
eğer düzen sizin için çok önemliyse her türüne saygı duyacaksınız, benim düzenimi kimse bozmasın, ben istersem bozarımla olmaz bu işler. dünkü polis şiddetini kınıyorum bugünkünü alkışlıyorum derseniz bu ikiyüzlülüktür, polis aynı polis, zulmü gören değişince mi değişiyor sizin vicdanınız, haksızlık anlayışınız?
ben düzene saygı duymuyorum, eğer düzen dediğiniz şey benim kılık kıyafetimi, fikir özgürlüğümü, hür irademi kısıtlıyorsa bozmak için elimden geleni yaparım, 10 yıl önce beyazıttaydım, şimdi taksimdeyim, sadece ben değil benim gibi binlerce kardeşimle, türbanlı değilim yasağından banane, zaten taksime evim uzak parkından banane, benim tuzum kuru gelir adaletsizliğinden banane demeden haksızlıklara direniyorum ve direnişimle onur duyuyorum!
müslüman değilse ölsün yani, üzülmezsiniz, masum olması hiç farketmez... bu vicdanda birine söyleyecek lafım yok benim...
meserret lafımı cımbızla çekip kullanma cümlemi tam oku ilk din kardeşimmi diye bakarım sonrada gerçekten mazlummu diye dedim değilmi mazluma neden üzülmiyeyim piskopatmıyım ben insanların ölmesinden zevk duyayım saçmalamakta üstünüze yok vesselam...
ben anlatamıyrum galiba ya.Getirin o zmaan türbanlı kadınların polise taş attığı molotof attığı görüntüleri göstern bende size diyimki evet hak etmişler .Tabi öyle bi görüntü getirebilirseniz? Direniş öyle olmaz.Twiterda kaç kişi gördüm polise taş atıp birazdan karışıklığı başlatıyoruz vs diye nice oyunlar dönüyo.Amaç kaos çıkarmak düzeni bozmak.böyle hiçbişey elde edemezsiniz.Hayır yani amacınız ne .Kim sizin hür iradenizi kısıtlıyo zorla istemediğin partiye falan mı oy verdiriyo biri ya da fikrini mi söyleyemiyosun hayırdır bak burda gayet rahat konuşuyosun daha nerde konuşmak istiyosun sokağa çıktığınızda mı yetmedi.Bıktık artık aynı haberleri görmekten .
ben anlatamıyrum galiba ya.Getirin o zmaan türbanlı kadınların polise taş attığı molotof attığı görüntüleri göstern bende size diyimki evet hak etmişler .Tabi öyle bi görüntü getirebilirseniz? Direniş öyle olmaz.Twiterda kaç kişi gördüm polise taş atıp birazdan karışıklığı başlatıyoruz vs diye nice oyunlar dönüyo.Amaç kaos çıkarmak düzeni bozmak.böyle hiçbişey elde edemezsiniz.Hayır yani amacınız ne .Kim sizin hür iradenizi kısıtlıyo zorla istemediğin partiye falan mı oy verdiriyo biri ya da fikrini mi söyleyemiyosun hayırdır bak burda gayet rahat konuşuyosun daha nerde konuşmak istiyosun sokağa çıktığınızda mı yetmedi.Bıktık artık aynı haberleri görmekten .
evet canım ben ölen kişinin ırkına bakmıyorum ilk önce bir müslüman kardeşimmi diye ve gerçekten mazlummu diye bakar ve ona görede Allah rahmet eyllesin derim
arap olması önemli değil bir alman ve din kardeşimse onunda canı yandımı üzülürüm çünkü atalarımızın güzel bir sözü vardır domuzdan post kafirden dost olmaz diye bana dost olmayana neden üzlüleyim..
meserret lafımı cımbızla çekip kullanma cümlemi tam oku ilk din kardeşimmi diye bakarım sonrada gerçekten mazlummu diye dedim değilmi mazluma neden üzülmiyeyim piskopatmıyım ben insanların ölmesinden zevk duyayım saçmalamakta üstünüze yok vesselam...
beyza cok dogru söylemiş katılıyorum nedir sizdeki bu hırs necisiniz bizde bilsek ?mazlummu diye bakar allah rahmet eylesin derim demişsiniz, mazlumsa üzülürüm dememişsiniz.
"din kardeşimse" canı yandımı üzülürüm diye yinelemişsiniz zaten. kafirden dost olmaz bana dost olmaya neden üzüleyim de demişsiniz.
hiçbir yerde din kardeşim değilse bile mazlumsa üzülürüm gibi bir ifade yok.
saçmalayan ben miyim siz misiniz tekrar okuyun lütfen...
canım işlerine geldigi gibi algılıyorlar :)müslüman değilse ölsün yani, üzülmezsiniz, masum olması hiç farketmez... bu vicdanda birine söyleyecek lafım yok benim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?