• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ahmet Atakan(22) başına atılan gaz fişeği sonucu hayatını kaybetti

Hala vicdan yarışı
Acaba bu kadar vicdanlı insanlar
türkün dostu yalnızca türktür
Araplar zerre umrumda değil
Başbakan ağlasın 10 esma ölsün diyenlere de tepki verdi mi?

Karar verin vicdan için mi yapıyorsunuz
Yoksa vicdanınız yalnızca ırkınıza mı duyarlı?

mısır da ölenler için üzüldüm sizin deyiminiz ile 'rabiacı' yım
türkiye de ölenlere üzüldüm çünkü aynı zamanda çapulcuyum...
Türkiye de olaylar oluyor diye mısır da ölen ve eminim ki tayyip erdoğan dan haberi bile olmayan çocuklar için üzülenlerin yadırganmasını hiç anlayamadım
ve mısırdakiler için ağlayıp dua ederken gözünün önünde Türkiye de ölen gençleri görmeyen zihniyeti hiç anlayamadım

Sizn anlyamadığınız bişey daha söyliyim.Mısırda insanlar darbe yapılıp katledildi .Burada ise o ölenler halkın seçtiği partiyi istemedikleri için öldürülmedi kendi hataları yüzünden öldü .Dama çıkan biri düşüp ölünce bnmde damda ne işi varmış diyesim geliyo ister istemez yani.Derdi neymiş 22 yaşında dha Hayır yani diğr partilerin iktidarlığınıda görmemiş etmemiş kendini bildi bileli zaten akp iktidar olmuş bu kadar kin nefret duymuş dinimize hükümete karşı kendi ipini kendi çekti başka bişy değil bu kadar hırs insanı iyi bi yere götrmez zaten onuda ölüme götürmüş.

hanım efendi küfür sizin için saçma olabilir garip gelmeyede bilir benim ailemden asla küfür duymadım.
hayatımda hep öyle geçiyor çok şükür.olabilir aile farkları size doğal gelen bize gelmeyebilir

benim sorum neden böyle kişisel algılandığı?

benimde çevremde küfür eden, hatta argo konuşan biri yok. sadece sormak istediğim şey, kavga esnasında veya orada burada küfürlü konuşan insanlar açısından düşünüldüğünde, "senin dinini imanını nokta nokta nokta" küfürü, yaygın değil mi?

sadece bunu merak ettim.

ve evet, küfür bana garip gelmiyor, sadece seviyesiz ve basit geliyor. bu nedenle küfür edilen ortamlarda bulunmayıp, küfür eden insanlarla muhatap olmuyorum.

ama kimseyi de kendi saygısızlığı için yargılamam. küfür zaten toplumsal olarak hoş görülmeyen bir şey. bu videoda duyduğumuz gibi küfürler de o kadar yaygın ki.. onların da bir suçu varsa, onu yargılamak bana değil, allaha düşer diye düşünüyorum.

10 saniyelik bir küfürle, bir çocuğun hiçe sayılması bana değişik geliyor.

en önemli değerlerin için yapman gereken bütün görevlerini yerine getiriyomusun ??
22 yaşında ölüp giden çocuk için üzülmememiz millete dert olmuş diyebiliyosun..
zannetmiyorum kimse seni dert etmiyodur..
ama yazıkk giden gencecik canlara, yitirilen İNSANLIĞA..

Yapmam gereken bütün görevleri yapmam ya da yapmamam seni niye ilgilendirdi konumuzla alakası ne diyelim yapmıyorum bu küfür edilince susacağım anlamına da mı geliyor yani ?

bacım hani sen bizim seviyemize düşmüycektin akşam öyle diyordun neoldu seviyenimi belirledin
:51:

bize cevap yazmaya dahi utanıyodun neoldukiiiiiiiiiiiiiii :37:

tmam çok üzüldük ağlıyoruz evimizde oldu mu sorun çözüldü mü.

algılayamadım henüz tarzınızı..
madem burdaki düşüncelerin karşısındasınız yazmayın arkadaşımm.

Süleyman Özışık'ın yazısından:

Uzunca zamandır "Eylül ayı eylem ayı" diyorduk. İşte yeniden azdılar. Amaçları diktatörü devirmek! Kara lordların paralı askerleri olarak diktatörü devirirken diktatörlük nasıl yapılır dersleri veriyorlar milyonlara. TV başında maç seyredip çekirdek çitleyenlerin kendilerini enayi yerine koyduklarının bile farkında değiller.

Dün Hatay'da polise kiremit atmaya çalışırken düşen Ahmet Atakan'ın Facebook ve twitter sayfasını inceleme şansı buldum. Mısır'da keskin nişancıların kurşunuyla kırılıp yere düşen Esma için, "B.k çuvalı gibi yere yağıldı" diyerek kahkahalar atmış. "Kahraman Esad seni seviyoruz" diyerek katledilen 100 binin üzerindeki masuma acımadığını yazmış.

Boşuna dememişler, "Kimse yaşattığını yaşamadan bu dünyadan ayrılmaz" diye...

"Bu ülkenin gençleri ölüyor" diye yas tutuyorsunuz ya hani... Haydi şimdi bize şu soruların cevaplarını verin minik diktatörler!

Mısır ve Suriye'deki ölümlere sevinen, ölen Esma'nın arkasından, "Acaba bakire mi gitti?" diyerek dalga geçen, Türkiye'de asker ve polisle çatışırken çatıdan düşüp can veren Ahmet Atakan için ağlayalım mı?

Gücünü ve kudretini yaşlı bir kadının üzerinde deneyen mahluk yarın birgün bir eylemde polisle çatışırken öldürülürse, üzülelim mi?

Cevap mı istiyorsunuz?

Emin olun şu haksızlıklarınıza maruz kalan masum halk sizden fazla üzülüyor, ağlıyor.

En azından hiç kimse sizin kadar Erhan Sarısülük'ün, Ali İsmail Korkmaz'ın, Ahmet Atakan'ın ve diğerlerinin ölmesine sevinmiyor.

https://www.youtube.com/watch?v=mSA89ICgBP8

aaaa olurmu canım o esma için istediğini söyleyebilir arkasından konuşabilir terbiyesizlik edebilir ama o öldümü biz ağlamalı ağıtlar yakmalı vijdan yapmalı tüh tüh gitti gencecik çocuk demeliyiz pess yaa pes bu yazılarını okumamıştım eden ettiğini bulur işte yazıklar olsun.. insan gitmiş bir can gitmiş diyenler bundan sonra bir pkk militanının ölüm haberi geldiğindede taziye başlıklı konular bekliyoruz sizden nede olsa bir insan gitti dimi..

Konu ne hallere gelmiş:50:
Ne din kalmış laf etmediğiniz, ne mezhepler, ne camii, ateist, deist, ne ölüler...

Oldu olacak banlarınız kalkınca yer belirleyip birbirinizi öldürün, insan öldürmek kolay mı zor mu? Vicdanlarınızda sorgulayacak gücünüz var mı öğrenirsiniz.

Bu halede geldik ya, küçücükte olsa bir umudum vardı onuda yitirdim, biz bölünürüz arkadaş, öyle böyle değil, birbirimizi keserek, gözümüzü kırpmadan öldürerek bölünürüz.

Allah'ım ülkeme huzur, birlik, dirlik nasip et diye dua etmekten başka hiçbirşey kalmadı elimde...

Bu topikten dolayı banlananlar cezalarıyla ilgili itirazlarını lütfen http://www.kadinlarkulubu.com/sendmessage.php bu linkten direk site sahiplerine yapsınlar...
----------
Konuyu okudukça üzüntüm katlanıyor, birbirinizi bildirirken sizce " kendi tarafınızda" olanları KİB'lemek yerine o hakaret dolu, nefret dolu sözleri beğeni yapmanızda çok manidar.

Back