• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ahmet Atakan(22) başına atılan gaz fişeği sonucu hayatını kaybetti

OTOPSİ YAPILDI

ODTܒde yaşanan olayları protesto etmek ve Suriye’ye yönelik askeri operasyona karşı çıkarak, ‘Savaşa Hayır Yürüyüşü’ düzenleyen gruba polis müdahale etti. Çıkan olaylarda yaralanan ve Antakya Devlet Hastanesi’ne kaldırılan 22 yaşındaki Ahmet Atakan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ahmet Atakan’ın cenazesi, otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Buradaki işlemlerin ardından cenaze, toprağa verilmek üzere yakınlarına teslim edildi.

İŞTE O RAPOR

Söz konusu raporda Atakan’ın, ‘künt genel beden travmasına bağlı etraf ve kafatası kemiği kırıklarıyla, omurilik kopması, beyin kanaması ve iç organ yaralanmasından gelişen iç kanama sonucu’ hayatını kaybettiği belirtildi. Adli Tıp Kurumu’nun olayla ilgili detaylı raporunun ise önümüzdeki günlerde çıkacağı öğrenildi.

ATEŞLİ SİLAH, DELİCİ, KESİCİ ALET İZİ YOK

Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Bestami Tezcan ise gece meydana gelen izinsiz gösterilerde yaşamını yitiren Ahmet Atakan'ın ölüm sebebinin belirlenmesi konusunda yapılan ilk çalışmalarla ilgili "Ahmet Atakan'ın vücudunda ateşli silah veya delici kesici alet yaralanmasına ilişkin herhangi bir bulguya rastlanılmadığının tespit edildiğini, Adli Tıp Kurumu uzmanlarınca yapılan otopsi işlemi sonucunda belirlenen iç kanama bulgusu ile izlenen kamera görüntülerinden teyit edilen düşme olayının uyumlu olduğu değerlendirilmekte ise de adı geçenin kesin ölüm sebebinin ancak ayrıntılı adli tıp kurumu raporu ve diğer delillerin birlikte değerlendirilmesi sonucu belirlenebileceğini" bildirdi.

Tezcan, yaptığı yazılı açıklamada, il merkezinde dün Armutlu Mahallesi'nde meydana gelen toplu gösteriler sırasında Ahmet Atakan'ın hayatını kaybetmesi sebebiyle yürütülen soruşturma sırasında, ölüm sebebine ilişkin detaylı ve çok yönlü araştırma yapılmaya başlandığını belirtti. Açıklama şöyle:

"Adana Cumhuriyet Başsavcılığının 10 Eylül tarihli otopsi tutanağı'na göre, 'ölümün omurilik kopması, beyin kanaması ve iç organ yaralanmasından gelişen iç kanama sonucu meydana geldiğinin' ilk etapta tespit edildiği ve ayrıntılı raporun daha sonra verileceği Cumhuriyet Başsavcılığımıza iletildi.

Ya hem nasıl öldüğü neden bu kadar önemli?O genci oraya çıkmaya iten sebepler neden konuşulmuyor?Fiilen birileri tarafından öldürülmediyse bile,o çocuğun oraya çıkmasına sebep olanların eline kanı bulaşmıyor mu yine de?

Sizin cevrenizi nasil bilemiyorum fakat ben facebook'u açtigimda, rabia simgesini kullanan insanlar hiçte üzülmüyorlar gezi olaylari için ve hatta basbakani bu olaylarda kahraman olarak görüyorlar.

Basörtü konusuna gelinirse, sadece sizmi magdursunuz? Benim annem babam alevi ve ben yillardar tam aleviligin ne oldugunu anliyamadim, annemler anlatamadilar. Aleviler yillardir, hatta yüz yillardar yadirganiliyor, dislaniyor, kücümseniliyor,.. bunlari hatta bu sitede bile görebilirsiniz. Emin olun bundan dolayi is sahibi olamiyan insanlarda var, sirf alevi diye yada sirf akp'li degil diye.

Elbette herkesin egitime hakki var, ama dogruyu konusalim sizin sadece o probleminiz vardi. Siz dininizi yine doya doya yasiyabildiniz, istediginizi giyebiliyorsunuz,.. Bir çok insana "basbakani niye destekliyorsunuz" dediginizde "o dinime sahip çikiyor" deniliyor, sanki basbakansiz din elden gidecekti.

Bana açiklarmisiniz, basbakanin her yaptigini desteklemiyorum, demistiniz ya, siz niye halen basbakani destekliyorsunuz o zaman? Gerçekten çok merak ettim.

Ben başbakanı tamamen desteklediğimi söylemedim ki. Beğendiğim yönleri vardır beğenmediğim yönleri vardır. Bu herkes için değişir. Ben burda kalkıp şu şu şu davranışını beğeniyorum, bunları beğenmiyorum diyince siz de bana beğenmediklerinizi sayarsınız ve bu durum uzar gider. Kimse kimsenin fikirlerini değiştiremez burdaki birkaç cümleyle. Ayrıca ben sadece biz mağduruz demedim ki. İlk yorumlarıma da bakarsanız benim neye üzüldüğümü de neyi savunduğumu da anlarsınız. Birden konu yine başka yönlere çekildi. Daha fazla uzatmak istemiyorum.

Ne polisin kullandığı biber gazı öldürdü onu, ne de kullanıldığı iddia edilen plastik mermi!
Kitleleri bu yalan haber üzerine sokaklara dökenler hiç mi utanmıyorlar?
Ölüleri, küfri emellerine ulaşmak için, siyasi propaganda malzemesi olarak kullanmaktan ne zaman vazgeçecekler?

İşte Atakan'ın çatıdan düştüğü o an:

atdan Den Ahmet Atakan in, Katili Polis Dediler! (VDEO) - Analiz Merkezi

Ya hem nasıl öldüğü neden bu kadar önemli?O genci oraya çıkmaya iten sebepler neden konuşulmuyor?Fiilen birileri tarafından öldürülmediyse bile,o çocuğun oraya çıkmasına sebep olanların eline kanı bulaşmıyor mu yine de?

O zamn herkes düşüncesini ifade etmek için sokağa dökülsün öyle mi ? Bnde başka bişey yüzünden çıkıp bnde düşeyim bi yerlerden öleyim.Bu çok saçma bi düşünce.Bu hükumeti istemeyen sokakta polis taşlayarak değil verdiği oyla zaten gerekeni yapabilir.Bunu yapıp öldü diyede bide hükümet mi suçlu olacak.Oldu başka ?

Alıntıdır:

Evet Ahmet çatıda gezerken düşüp öldü
tıpkı madımak'ın önündeki kalabalık yangını söndüremeyince yanması,
metin göktepe'nin duvardan düşmesi,
metin lokumcu'nin kalp ve akciğer hastalığından ölmesi,
erdal eren'nin 18 yaşında olması,
engin çeber'in kafasını demir kapıya çarpması,
sevim tanürek'in zaten %100 kusurlu olması,
festus okey'in kendini vurması,
hrant dink'in intihar etmesi,
berkin elvan'ı kimsenin vurmaması,
n.ç.'nin 26 kişinin tecavüzüne uğramak için rızası olması,
dilan alp'in elinde molotof kokteyli olması,
şerzan kurt'u polisin değil pkk öldürmesi
ceylan önkol'un yerde bulduğu cismin kurcalarken elinde patlaması sonucu ölmesi,
ethem sarısülük'ün kafasına gelen taştan ölmesi,
ali ismail korkmaz'ı kendi grubunun öldürmesi,
...
ve daha niceleri gibi sıradan bir olaydı...

İşte bu olayı özetle şöyle anlatabiliriz ...

Eklentiler

• $1239447_10151725251672885_998014099_n.jpg
    $1239447_10151725251672885_998014099_n.jpg
    41,2 KB · Görüntüleme: 69
Ne polisin kullandığı biber gazı öldürdü onu, ne de kullanıldığı iddia edilen plastik mermi!
Kitleleri bu yalan haber üzerine sokaklara dökenler hiç mi utanmıyorlar?
Ölüleri, küfri emellerine ulaşmak için, siyasi propaganda malzemesi olarak kullanmaktan ne zaman vazgeçecekler?

İşte Atakan'ın çatıdan düştüğü o an:

atdan Den Ahmet Atakan in, Katili Polis Dediler! (VDEO) - Analiz Merkezi

[video=youtube;JKF1HkUbo6M]http://www.youtube.com/watch?v=JKF1HkUbo6M[/video]
Ölünün arkasından konuşulmaz ama ölümüyle ilgili polisi suçlayarak zorla konuşturuyorlar ölüm üzerinden bile prim yapmaya çalışıyorlar.İyice ele ayağa düştü bunlar.

Son düzenleme:
O zamn herkes düşüncesini ifade etmek için sokağa dökülsün öyle mi ? Bnde başka bişey yüzünden çıkıp bnde düşeyim bi yerlerden öleyim.Bu çok saçma bi düşünce.Bu hükumeti istemeyen sokakta polis taşlayarak değil verdiği oyla zaten gerekeni yapabilir.Bunu yapıp öldü diyede bide hükümet mi suçlu olacak.Oldu başka ?
Evet herkesin anayasal olarak düşüncesini ifade etmek için eylem yapma hakkı var.Oy verdiği parti iktidar olmayan susup otursun mu?Ülkedeki haksızlıklara sessiz mi kalsın?Bir sonraki seçime kadar çoğunluk sağlayan oy sahiplerinin fikrinin değişmesini mi beklesin?

Ahmet eylem yaparken çatıya çıktığı için ölmedi,Ahmet'i o çatıya çıkaran olaylar zinciri yüzünden öldü.Bu yüzden Ahmet'in kanı bu olayların sorumlularının da eline bulanmış oldu.

Bu arada Ahmet'in düştüğüne dair video görüntüleri var da,düşmeden önce vurulmadığını nereden biliyoruz?(Otopsi raporu demesin kimse çok fena gülerim)

Allah rahmet eylesın demek ıcın konuya gırdım..Dilerim bu olayda en ufak sucu bulunanlar an ağır cezayı alır...

Gezı olaylarında hala yargılamalar devam edıyor..

Adalete bır cok ınsan laf edıyor..Begenmedıgınız adalet sıstemı gun gelır sıze de lazım olur....

Ölünün üzerinden sıyaset yapılması İnsanlığın bıttıgı nokta....

Ilk sayfada rabıacılar şucular bucular.Nerede....Bu nasıl bır ıfadedır..

Birileri ölsede siyaset yapsak mantıgı mı bu... aklım almıyor....

...Site olarak sayın Kazen bır konu açtı...Onlarca insan hıc bır sucu yokken uykusunda vahşice olduruldu..Kimyasal silahlarla..Bm kabul ettı..

http://www.kadinlarkulubu.com/hicbi...e-sivillere-uygulanan-katliami-kiniyoruz.html

O masum bebeklerın can cekişme anı tv de yayınlandı..

Bu konu bu kadar buyuk bır sıtede 4 sayfayı geçemedı....

Bu sıtenın annelerı nerdeydı...Masum bebeklerın siyası kımlıgı yok ırkı yok günahı yok yandaşlığı yok..Onlar sadece BEBEK

Samımıyet insanlık ...Nerde.......

Evet herkesin anayasal olarak düşüncesini ifade etmek için eylem yapma hakkı var.Oy verdiği parti iktidar olmayan susup otursun mu?Ülkedeki haksızlıklara sessiz mi kalsın?Bir sonraki seçime kadar çoğunluk sağlayan oy sahiplerinin fikrinin değişmesini mi beklesin?

Ahmet eylem yaparken çatıya çıktığı için ölmedi,Ahmet'i o çatıya çıkaran olaylar zinciri yüzünden öldü.Bu yüzden Ahmet'in kanı bu olayların sorumlularının da eline bulanmış oldu.

Bu arada Ahmet'in düştüğüne dair video görüntüleri var da,düşmeden önce vurulmadığını nereden biliyoruz?(Otopsi raporu demesin kimse çok fena gülerim)

Ki ilk raporda başının sol tarafında ciddi bir çatlama ve kanama olduğu yazıyordu. Acaba o raporu hazırlayan doktora ne olacak? :ssz:

Bu arada sokak ortasında bunu yapan kahraman polislerimiz plastik mermi falan kullanamaz zaten ya ihtimal vermiyorum. :31:

[video=youtube;TUfdD4mBiKY]https://www.youtube.com/watch?v=TUfdD4mBiKY[/video]

Ki ilk raporda başının sol tarafında ciddi bir çatlama ve kanama olduğu yazıyordu. Acaba o raporu hazırlayan doktora ne olacak? :ssz:

Bu arada sokak ortasında bunu yapan kahraman polislerimiz plastik mermi falan kullanamaz zaten ya ihtimal vermiyorum. :31:

[video=youtube;TUfdD4mBiKY]https://www.youtube.com/watch?v=TUfdD4mBiKY[/video]
Yok canım hiç olur mu öyle şey haketmiştir onlar.Benim eyleme bulaşmadan okuldan eve dönmeye çalışan kardeşimi de en ağır müdahalelerden birinin olduğu sokağa yönlendiren de polis değildi zaten.

Otopsi raporu diyince inanmayanlar polis yüzünden olduğuna nasıl inanıyo o zaman.Gördün mü göznle.Ya da polis yüzünden olduğuna dair bi iz bulunduğu mu söylendi?Kanıt olmamasına rağmen polis yüzünden diyebiliyosun ama otopsi deynce gülüyosun.Asıl ben buna gülerim.Evet eylem yapma hakkı olabilir.Ama eylem nasıl yapılır birinin bunlara anlatması lazım.Polise havai fişeklerle , taşlarla saldırıyolar.ellerinde ne buluyosa fırlatıyolar.hatta koruması olmayan polisleri nasıl ortalarına alıp linç ettiklerinide tvden izliyoruz kör değiliz.Ama yoook tabi polis haksız polis dayak yiyecek taşı kafasına yiyecek ama biber gazı ve su sıkmycak müdahale etmeyecek dimi.Çünkü polis zaten hiçbişey yapmamak için var .polis bu ülkenin asayişi için var öyle kimse babasının çiftliği gibi at koşturamaz.Bi ülkede çoğunluk bi partiyi istiyosa evet oy vermediği parti iktidar olan ya susup aşağı oturacak ya da eylemini doğru düzgün yapacak.Kamu malına, polise zarar vermeden.sen böyle yaparsan hükümete oy veren seçmenler ayaklandığınla olacakları bi düşün.bunlar çözüm değil .Zorbalıkla sn hiçbir partiyi başa getiremezsin.Getirmeye çalışanlar şu an içerde.o polislerden biri akraban olsa baban olsa eşin olsa ne düşünürdün he onlarada yazık be.

Otopsi raporu diyince inanmayanlar polis yüzünden olduğuna nasıl inanıyo o zaman.Gördün mü göznle.Ya da polis yüzünden olduğuna dair bi iz bulunduğu mu söylendi?Kanıt olmamasına rağmen polis yüzünden diyebiliyosun ama otopsi deynce gülüyosun.Asıl ben buna gülerim.Evet eylem yapma hakkı olabilir.Ama eylem nasıl yapılır birinin bunlara anlatması lazım.Polise havai fişeklerle , taşlarla saldırıyolar.ellerinde ne buluyosa fırlatıyolar.hatta koruması olmayan polisleri nasıl ortalarına alıp linç ettiklerinide tvden izliyoruz kör değiliz.Ama yoook tabi polis haksız polis dayak yiyecek taşı kafasına yiyecek ama biber gazı ve su sıkmycak müdahale etmeyecek dimi.Çünkü polis zaten hiçbişey yapmamak için var .polis bu ülkenin asayişi için var öyle kimse babasının çiftliği gibi at koşturamaz.Bi ülkede çoğunluk bi partiyi istiyosa evet oy vermediği parti iktidar olan ya susup aşağı oturacak ya da eylemini doğru düzgün yapacak.Kamu malına, polise zarar vermeden.sen böyle yaparsan hükümete oy veren seçmenler ayaklandığınla olacakları bi düşün.bunlar çözüm değil .Zorbalıkla sn hiçbir partiyi başa getiremezsin.Getirmeye çalışanlar şu an içerde.o polislerden biri akraban olsa baban olsa eşin olsa ne düşünürdün he onlarada yazık be.
Valla o polislerden biri akrabam-yakınım filan olsaydı hayatımdan silerdim ondan eminim.Polis yaptı demiyorum zaten (belki gerçekten ayağı kayıp düştü) ama neden bu aklama çabası?Ya yaptıysa?Vicdanlar yine bu kadar rahat olacak mı o zaman?

Sizce bütün bu olaylar eylemcilerin polise taş sopa atmasıyla mı başladı?Polisin,olağan bir eylemi gereksiz şiddet kullanarak dağıtmaya çalışmasıyla olmasın o?!Zaten olayı tek bir eyleme indirgeyip bunun üzerinden tartışmak saçma.Artık bu bir olay değil olaylar zinciri dediğim gibi.O yüzden Ahmet'in ölümünün sorumlusu tek bir insan değil.

Amaan neyse demokrasi anlayışı kırmızıyla işaretlediğim yerdeki gibi olan biriyle neden tartışıyorsam artık ben de...

Not:Demokrasi,çoğunluğun sözünün geçip,diğerinin susup oturması değildir.Ortak bir noktada buluşmaktır demokrasi.Bakış açınızı tekrar gözden geçirmenizi tavsiye ederim

Not2:Asker arkadaşı filan olduğumuzu hatırlamıyorum,nereden bu senli benli samimiyet?

Valla o polislerden biri akrabam-yakınım filan olsaydı hayatımdan silerdim ondan eminim.Polis yaptı demiyorum zaten (belki gerçekten ayağı kayıp düştü) ama neden bu aklama çabası?Ya yaptıysa?Vicdanlar yine bu kadar rahat olacak mı o zaman?

Sizce bütün bu olaylar eylemcilerin polise taş sopa atmasıyla mı başladı?Polisin,olağan bir eylemi gereksiz şiddet kullanarak dağıtmaya çalışmasıyla olmasın o?!Zaten olayı tek bir eyleme indirgeyip bunun üzerinden tartışmak saçma.Artık bu bir olay değil olaylar zinciri dediğim gibi.O yüzden Ahmet'in ölümünün sorumlusu tek bir insan değil.

Amaan neyse demokrasi anlayışı kırmızıyla işaretlediğim yerdeki gibi olan biriyle neden tartışıyorsam artık ben de...

Not:Demokrasi,çoğunluğun sözünün geçip,diğerinin susup oturması değildir.Ortak bir noktada buluşmaktır demokrasi.Bakış açınızı tekrar gözden geçirmenizi tavsiye ederim

Not2:Asker arkadaşı filan olduğumuzu hatırlamıyorum,nereden bu senli benli samimiyet?

Sni bilmemde ben erkek değilim yani asker arkadaşın olamam zaten :) pek bi hiddetli gördüm sni nedense. sizli konuşmaya grek duymuyorum istemiyosan konuşmazsın ama hla tartışmaya devam ediyosun neyse demokrasi oysa oldu olacak bütün partiler ülkeyi yönetsin ne dersin hey Allahım .

İnternette binlerce videosu var polis şiddetinin, bunun üzerinde tartışmak bile komik..

bi de anlamıyorum şu polis yakınlarındaki polisin yaptıklarını meşrulaştırma çabasını, çevremde çok var da bunlardan, hanımefendinin eşi polis diye polis uluorta adam öldürdüğünde bile yok ne yapsaydı bilmemne, çıkarın şu at gözlüklerinizi yahu, benim eşim de gazeteci (meslek olarak ben de gazeteciyim şu an yapmıyor olsam da) ama ben yerden yere vuruyorum medyayı, bildiklerini gördüklerini ya yazmıyorlar ya da göz göre göre çarpıtarak yazıyorlar çünkü.
her mesleğin içinde iyiler ve kötüler var, bunu görmek, kabullenmek zor olmamalı...
ama askerlik, polislik, doktorluk gibi mesleklerde mesleği icra edenin başarısızlığı başkalarının hayatına malolabiliyor, o yüzden keşke bu mesleği icra edecek kişiler çok daha özenli seçilse...

öncelikle demokrasi nedir: Demokrasi, bütün vatandaşların, devlet politikası hakkında söz söylemekte eşit hakka sahip olduğu bir yönetim biçimidir.
Yunanca dimokratia(yani dimos, halk, toplum, yani kratos, iktidar) sözcüklerinden türemiştir.
Türkçeye, Fransızca democratie sözcüğünden gelmiştir. Daha çok devlet yönetim biçimi olarak bilinmesine rağmen, üniversiteler, işçi ve patron organizasyonları ve bazı sivil kurum ve kuruluşlar da demokrasi ile yönetilebilirler.

dikkat edin, sizin demokrasi anlayışınıza göre yarın oy verdiğiniz parti iktidardan düşer ve yerine tam aksi görüşte bir parti gelirse onlar da size kes sesini otur diyebilirler...
en temel hak ve özgürlüklerinizi kısıtlayıp ama çoğunluk bizi seçti, biz de böyle uygun gördük derlerse susup oturabilecek misiniz acaba?

Back