• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ahmet Atakan(22) başına atılan gaz fişeği sonucu hayatını kaybetti

arkasından dua dua yakardığınız kişiyi görün bilin ve tanıyın .ona göre yorum yapın...
birilerinim dolduruşuyla birilerinin fişeklemesiyle hareket etmeyinn...etmeyelimmmm...
Ölen genç katil esed'in hayranıymış.
Altta gencin kendi hesabında esed'e dizdiği övgüler yer alıyor.
Ne hikmetse bunlar öldükten sonra Facebook ve Twitter hesapları siliniveriyor. Acep nede

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1185933_632253546819886_2049463897_n.jpg

Farz edelimki dogru, o zaman buna ne denilmeli?

http://galeri2.uludagsozluk.com/209/beşar-esad-tayyip-erdoğan-dostluğu_288824.jpg

evet polis orda kendi can güvenliğini koruyo esnafın malını koruyor yoldan geçen suçsuz vatandaşı koruyo , ülkenin huzurunu sağlıyo sokakta rahat gezebiliyosanız bu polis sayesnde

az önce siz değil miydiniz türbanlılar zulum gördü yerlerde sürüklendi diyen?
zabıta memurları mı sürükledi türbanlıları yerlerde? o zaman da aynı şekilde savunuyor muydunuz polisi?
o zaman da yoldan geçen suçsuz vatandaşı korumak için her cuma türbanlı copluyorlardı beyazıt meydanında, okul kantinlerine gaz atıyorlardı ülkenin huzurunu sağlamak için değil mi? aynı şu an olduğu gibi... evet haklısınız yine, ellerine sağlık, dün türbanlıları bugün direnişçileri dövdükleri için ellerine sağlık...
her meslekte olduğu gibi polislikte de iyisi var kötüsü var, ama kötüsü insanların hayatına maloluyor ne yazık ki... körü körüne savunarak kendinizle çelişiyorsunuz.

Son düzenleme:
ATAKAN in damdan dusme ani

Web TV İzle | Video Haber İzle | Sabah TV | İnternet Haber | Sabah

Pis bir oyun oynaniyor..

Eyleme katılanlar çok dikkatli olmalı

Polise taş atarak , ateş yakarak eğleniyor olabilirsin. Ancak şunu unutma! bu olayda da görüldüğü gibi senin ölmen başka bir eylemciyi daha çok sevindirebilir. Arkanı kolla...Kendini kullandırma....

Arkadas yoldas sandigi insanlar tarafindan provoke amacli kurban edilmis, duserken bile baygin durumda. Alevi gencler bu videoyu tekrar tekrar izleyip ders almalilar, igrenc oyunlar oynaniyor. Derler ya ''kullanip atmislar'' diye, olay resmen gerceklesmis.

Alıştık artık yalanlarına iftiralarına..Her olayı kendi siyasi emelleri için devşirmlerine... Zaten inandırıcılığı yitirdiler.. 10 tane iddiaları varsa, arada 1 i doğruysa oda kaynıyor bu yalan rüzgarının içinde zaten..

ONLAR BİR MALZEME DAHA BULDULAR!.. Hiç bu videoya inanırlar mı? kendinizi ayırsanız fayda yok! onlar bunu yine kullanacaklar! yine yakıp dökebilmek için bir sebepleri var! durup dururken yakıyor yıkıyorlar da şimdi niye dursunlar? bunun muhasebesini onlarla yapamazsınız! yapılacaklar bellidir ve başka çaresi de yoktur! anladıkları lisandan başka şekilde onlara mani olamazsınız! POLİS'in yetkilerini çoğaltıp ancak öyle durdurabilirsiniz bu azgın iflah olmaz canavar Vandalları! canlarını yakmadan engel olamazsınız.

Gezi kafalı kuklalar yine ortalığı karıştırmaya çalışıyorlar. Ben ölüsüne bu kadar çok sevinen akılsız, ölüsevici bir kitle daha görmedim! Sanki birileri ölse de onun üzerinden sömürümüzü yapsak diye gözlerini dikmiş bekliyorlar!

İşte biri daha öldü! Yine mal bulmuş mağribi gibi sevindirik oldular!
Ölülerinin üzerinden beslenen leş kargaları sizi, bu millet bir daha kanar mı sizin yalanlarınıza!!!

Birileri gençlerinizi bir kukla gibi kullanıyor. Kâh polise taş attırıyor, kâh yakıp yıktırıyor, çatıya çıkarıp polise saldır diyor. Öldükleri zaman da ölülerini kullanıyor. Sizin ölünüz onların sevinci oluyor. ALLAH size göz vermiş görmüyorsunuz, kulak vermiş duymuyorsunuz, akıl vermiş kullanmıyorsunuz..! Sonra da kalkıp bozgunculuk yaparken ölenler için yas tutmamızı istiyorsunuz.

Ornek olmasi acisindan alttaki videoya bakin.
Ulusal Kanal: Keşke birkaç ölüm olsa güzel olurdu. Olümlerin olmasını da bir tahrik unsuru olarak kullanilacakti nitekimde oylede oldu. bunu herkes gordu..

Olumlerin yaşanması için ellerini ovuşturan, kandan beslenen insanlar var. İşte bu insanlardan biri de İşçi Partisi'nin yayın organı olan ULUSAL TV spikeri...Spiker mikrofonun açık olduğunu unuttu ve eylemler ilgili temennisini getirdi: Keşke birkaç ölüm olsa...

Levent Kırca'nın başında olduğu Ulusal Kanal tarihe kara bir leke olarak düşecek yayına imza atti. Kanalın spikeri, Gezi parkı olayları nedeniyle çıkan olayları anlatırken mikrofonun açık olduğunu unuttu ve yüzbinlerin kanını donduran şu sözler çıktı ağzından: Keşke birkaç ölüm olsa...BUNLARIN ZIHNIYETI OZETLE BUDUR.

"KEŞKE BİRKAÇ ÖLÜM OLSA"
Ulusal Kanal: Keşke birkaç ölüm olsa güzel olurdu. - YouTube

Son düzenleme:
ahmet atakanin olmumunden polisi suclayip devleti karistirmak maksadiyla kendilerine malzeme cikaranlarin oldugu asikar. bu sebeple birilerinin icten ice sevindiklerini bile dusunuyorum.
ha ben rabiaci olarak sevindim mi? ahmet arkadas icin uzuldum. yok yere gencecikken hayatini kaybettigi icin, ailesi icin uzuldum.
simdi lanet olasi pkk yuzunden olen gencecik kardeslerimiz icin uzulmeyip, araplar icn agladigimizi soyleyenler var.
oncelikle, pkk ile askerimiz savas halndeydi. netcede belli bir bolge de olsa malesef ki ulkemizde savas vardi. kardeslerimiz de vatani gorevlerini yerine getrirken cok yazkki zalimlerce öldürulduler. hepimizin yuregi yandi..
fakat surekli ve kasitli olarak gormezden gelindigini dusundugum nokta su ki;
suriyede öldürülen katledilen onca insan hep cocuktu. allah kahretsin ki hepsi cocuktu. kadindi. silahsizdi. savunmasizdi. evlerinde uyurken katledildiler. camide ibadet ederken oldrulduler. bu ne demek aklinz ve varsa vicdaniniz kesiyor mu? mehmetcigimizle savunmasiz halde, kendi ulke liderleri tarafindan katledilen bu insanlari nasil karsilastrabiliyorsunuz? cocugum var. evladimmis gibi izledim hepsini.
esma ve digerlerinin uzerinde hangi silah vardi? ihvan surekli siddete hayir diyor. olduruleceklerini bile bile siddetsz protestolar devam ediyor. dinlerinden dolayi kendi irklarindan olan ulkeler de dahil herkes sirt cevirmisken, rabia isareti ile safimizi gostermemiz neden geriyor birilerini?
ben insanlara insan olarak deger veriyorum ve cok sukur ki vicdanim var.

Yine aynı şey
Ölüler,ölümler yarıştırılıyor
Rabiacılar hadi üzülün
Arap değil ondan mı?
Bu nedir üzüleceksen otur üzül de bu yarış nedir?
Üzüldüm evet kendine,sonsuz hayatına,ailesine yazık etti;üzüldüm
Ama asla suriyedeki masum bebeklerin o üç evladını aynı anda can verirken izleyen ana babaların durumuyla bir tutumuyorum
Ölüm yine ölümdür evet ama o savunmaszlarla o masumlarla o meleklerle bir tutmuorum

ben de arap olsa üzülürdünüz diyenlerdenim ama burda araptan kasıt arap ülkelerinden birinin vatandaşı olmaktı, arap kökenli türk vatandaşı değil...
zaten ben türk vatandaşlarını kökenlerine göre kürt-arap-boşnak-laz v.s. ayrıştıranlardan değilim, benim gözümde her türk vatandaşı değerlidir kökenine bakmam.
anladığım kadarıyla siz hemen bu da arapmış ama bakın üzülmedik demek ki her araba üzülmüyoruz demeye çalışıyorsunuz, bu paylaşımın başka nasıl bir nedeni olabilir anlamadım.

evet canım ben ölen kişinin ırkına bakmıyorum ilk önce bir müslüman kardeşimmi diye ve gerçekten mazlummu diye bakar ve ona görede Allah rahmet eyllesin derim
arap olması önemli değil bir alman ve din kardeşimse onunda canı yandımı üzülürüm çünkü atalarımızın güzel bir sözü vardır domuzdan post kafirden dost olmaz diye bana dost olmayana neden üzlüleyim..

az önce siz değil miydiniz türbanlılar zulum gördü yerlerde sürüklendi diyen?
zabıta memurları mı sürükledi türbanlıları yerlerde? o zaman da aynı şekilde savunuyor muydunuz polisi?
o zaman da yoldan geçen suçsuz vatandaşı korumak için her cuma türbanlı copluyorlardı beyazıt meydanında, okul kantinlerine gaz atıyorlardı ülkenin huzurunu sağlamak için değil mi? aynı şu an olduğu gibi... evet haklısınız yine, ellerine sağlık, dün türbanlıları bugün direnişçileri dövdükleri için ellerine sağlık...
her meslekte olduğu gibi polislikte de iyisi var kötüsü var, ama kötüsü insanların hayatına maloluyor ne yazık ki... körü körüne savunarak kendinizle çelişiyorsunuz.

evet diyen bendim ama türbanlılar zulüm görürken o polisin kimden yetki aldığına bakarım bilmem anlatabildim mi?O doğru verilmiş bi yetki mi hayır.Ama şu an bu kadar ortalık karıştıran, esnafı illallah ettiren , düzeni bozan, bi sürü mal ve can güvenliğini tehdit eden insanlar için verilmiş yetkiler haklı yetkiler.

evet canım ben ölen kişinin ırkına bakmıyorum ilk önce bir müslüman kardeşimmi diye ve gerçekten mazlummu diye bakar ve ona görede Allah rahmet eyllesin derim
arap olması önemli değil bir alman ve din kardeşimse onunda canı yandımı üzülürüm çünkü atalarımızın güzel bir sözü vardır domuzdan post kafirden dost olmaz diye bana dost olmayana neden üzlüleyim..

müslüman değilse ölsün yani, üzülmezsiniz, masum olması hiç farketmez... bu vicdanda birine söyleyecek lafım yok benim...
Allah kimseyi sizin gibilerin eline düşürmesin...

evet diyen bendim ama türbanlılar zulüm görürken o polisin kimden yetki aldığına bakarım bilmem anlatabildim mi?O doğru verilmiş bi yetki mi hayır.Ama şu an bu kadar ortalık karıştıran, esnafı illallah ettiren , düzeni bozan, bi sürü mal ve can güvenliğini tehdit eden insanlar için verilmiş yetkiler haklı yetkiler.

yani size yapılınca doğru verilmiş bir yetki değil, karşıt görüşünüzdekine yapılınca haklı yetki öyle mi? kime göre neye göre? çok göreceli şeyler bunlar, birilerine göre de siz düzen bozuyordunuz bir zamanlar değil mi? beyazıt vezneciler esnafı da sizden illallah etmişti, her cuma okula gidip gelmek çile olmuştu ordaki öğrenciler için, yazık değil miydi orda okuyan binlerce öğrenciye, sizin başörtünüz yüzünden her cuma kaosun ortasında kaldılar yıllarca... bu durumda dayağı hakediyordunuz öyle mi? sizin mantığınıza göre öyle olmalı, düzen bozan birilerinin huzurunu kaçıran dayağı hakeder!!! ama yok pardon sadece sizin huzurunuzu bozan dayağı hakeder, diğerlerinden size ne...
eğer düzen sizin için çok önemliyse her türüne saygı duyacaksınız, benim düzenimi kimse bozmasın, ben istersem bozarımla olmaz bu işler. dünkü polis şiddetini kınıyorum bugünkünü alkışlıyorum derseniz bu ikiyüzlülüktür, polis aynı polis, zulmü gören değişince mi değişiyor sizin vicdanınız, haksızlık anlayışınız?
ben düzene saygı duymuyorum, eğer düzen dediğiniz şey benim kılık kıyafetimi, fikir özgürlüğümü, hür irademi kısıtlıyorsa bozmak için elimden geleni yaparım, 10 yıl önce beyazıttaydım, şimdi taksimdeyim, sadece ben değil benim gibi binlerce kardeşimle, türbanlı değilim yasağından banane, zaten taksime evim uzak parkından banane, benim tuzum kuru gelir adaletsizliğinden banane demeden haksızlıklara direniyorum ve direnişimle onur duyuyorum!

Son düzenleme:
müslüman değilse ölsün yani, üzülmezsiniz, masum olması hiç farketmez... bu vicdanda birine söyleyecek lafım yok benim...

yani size yapılınca doğru verilmiş bir yetki değil, karşıt görüşünüzdekine yapılınca haklı yetki öyle mi? kime göre neye göre? çok göreceli şeyler bunlar, birilerine göre de siz düzen bozuyordunuz bir zamanlar değil mi? beyazıt vezneciler esnafı da sizden illallah etmişti, her cuma okula gidip gelmek çile olmuştu ordaki öğrenciler için, yazık değil miydi orda okuyan binlerce öğrenciye, sizin başörtünüz yüzünden her cuma kaosun ortasında kaldılar yıllarca... bu durumda dayağı hakediyordunuz öyle mi? sizin mantığınıza göre öyle olmalı, düzen bozan birilerinin huzurunu kaçıran dayağı hakeder!!! ama yok pardon sadece sizin huzurunuzu bozan dayağı hakeder, diğerlerinden size ne...
eğer düzen sizin için çok önemliyse her türüne saygı duyacaksınız, benim düzenimi kimse bozmasın, ben istersem bozarımla olmaz bu işler. dünkü polis şiddetini kınıyorum bugünkünü alkışlıyorum derseniz bu ikiyüzlülüktür, polis aynı polis, zulmü gören değişince mi değişiyor sizin vicdanınız, haksızlık anlayışınız?
ben düzene saygı duymuyorum, eğer düzen dediğiniz şey benim kılık kıyafetimi, fikir özgürlüğümü, hür irademi kısıtlıyorsa bozmak için elimden geleni yaparım, 10 yıl önce beyazıttaydım, şimdi taksimdeyim, sadece ben değil benim gibi binlerce kardeşimle, türbanlı değilim yasağından banane, zaten taksime evim uzak parkından banane, benim tuzum kuru gelir adaletsizliğinden banane demeden haksızlıklara direniyorum ve direnişimle onur duyuyorum!

ben anlatamıyrum galiba ya.Getirin o zmaan türbanlı kadınların polise taş attığı molotof attığı görüntüleri göstern bende size diyimki evet hak etmişler .Tabi öyle bi görüntü getirebilirseniz? Direniş öyle olmaz.Twiterda kaç kişi gördüm polise taş atıp birazdan karışıklığı başlatıyoruz vs diye nice oyunlar dönüyo.Amaç kaos çıkarmak düzeni bozmak.böyle hiçbişey elde edemezsiniz.Hayır yani amacınız ne .Kim sizin hür iradenizi kısıtlıyo zorla istemediğin partiye falan mı oy verdiriyo biri ya da fikrini mi söyleyemiyosun hayırdır bak burda gayet rahat konuşuyosun daha nerde konuşmak istiyosun sokağa çıktığınızda mı yetmedi.Bıktık artık aynı haberleri görmekten .

meserret lafımı cımbızla çekip kullanma cümlemi tam oku ilk din kardeşimmi diye bakarım sonrada gerçekten mazlummu diye dedim değilmi mazluma neden üzülmiyeyim piskopatmıyım ben insanların ölmesinden zevk duyayım saçmalamakta üstünüze yok vesselam...

Kimseyi alintilamak istemedigimden ortaya yaziyorum.Hissesine dusenler kendilerini biliyor zaten..

Direnmek dediginiz sey kimseye zarar vermiyecekse buyrun direnin.Buna kimsenin bisey dedigi yok.Ama sizin direnmek dediginiz siddet eylemleri ve polisi kiskirtmak adina yapilan hersey mubah kiliyor.Dindar kesim, cok ezildi gerek sistem, gerekse devlet tarafindan.Yeri gelince sizinde yukarda bahsettiginiz gibi joplandi vs.Ama asla siddet yanlisi olmadi.Sessiz sakin kimseye zarar vermeden toplanip yine sessizce dagildilar.Sokaklari ates alanina cevirmediler, molotof atmadilar, polisi kiskirtmadilar.Simdi yapilan bumu milletin canindan bezdirdiler, esnaf kan agladi aylarca bu gezikafalilar yuzunden.O zaman nerdeydi yuksek adalet anlayisiniz.

Vaktiyle, bir aslan, bir kurt ve bir tilki arkadaş olmuşlar. Karınları acıktığından ava çıkmışlar. Av sonunda bir öküz, bir koyun bir de tavşan yakalamışlar. Avlarını bir araya getirdikten sonra aslan kurda dönerek:
- Şu taksimatı yap ta paylarımızı alalım demiş.
Kurt:
- Ulu Sultanım Öküz zaten sizin. Koyun benim, tavşan da tilkinin demiş. Aslan buna çok kızmış, kurda bir pençe vurduğu gibi onu uçuruma yuvarlamış.Bir yerde iki başkan olmaz diye kurdun kafasını koparmış.Aslan bu sefer korkudan tir tir titreyen tilkiye dönerek: - Şu taksimatı bir de sen yapta görelim demiş. Kurnaz tilki hemen yanıtını yapıştırmış: - Öküz sizin akşam yemeğiniz, koyun öğle yemeğiniz, tavşan da sabah kahvaltınız. Aslan, kıs kıs gülmüş, tilkiye sen bu taksimatı nerden öğrendin? demiş.
Tilki:
- Şurada yatan kurttan öğrendim demiş...Kissadan hisse:)) sevgiler...

ben anlatamıyrum galiba ya.Getirin o zmaan türbanlı kadınların polise taş attığı molotof attığı görüntüleri göstern bende size diyimki evet hak etmişler .Tabi öyle bi görüntü getirebilirseniz? Direniş öyle olmaz.Twiterda kaç kişi gördüm polise taş atıp birazdan karışıklığı başlatıyoruz vs diye nice oyunlar dönüyo.Amaç kaos çıkarmak düzeni bozmak.böyle hiçbişey elde edemezsiniz.Hayır yani amacınız ne .Kim sizin hür iradenizi kısıtlıyo zorla istemediğin partiye falan mı oy verdiriyo biri ya da fikrini mi söyleyemiyosun hayırdır bak burda gayet rahat konuşuyosun daha nerde konuşmak istiyosun sokağa çıktığınızda mı yetmedi.Bıktık artık aynı haberleri görmekten .

yok canım biz anlatıyoruz da onlar anlamak istedikleri gibi anlıyorlar o yüzden kendini yormana ve sinirlerini daha yıpratmana gerek yok boşver..

direnişe katılan onbinler, sizin bahsettiğiniz 3-5 kişi... bu provakatörler de direnişi kirletmeye çalışan bazı grupların adamları, bunu artık bilmeyen yok.
direnişin nedenlerini mi soruyorsunuz hala? yapmayın allah aşkına şuraya yüzlerce madde sıralamamı beklemeyin...
ama kendi adıma en başta bir şehit yakını olarak, vatanı uğruna canını veren abimin katiline sayın, abime kelle dendiği,
kendi oğlunu askere göndermeyen bir adamın çıkıp "askerlik yan gelip yatma yeri değildir" diyebildiği (evet yan yatmıyor şehitlerimiz, toprağın altında kefene sarılı yatıyorlar)
binlerce mehmetçiğin katili olan teröristlerle masaya oturulup pazarlık yapıldığı,
güneydoğuda pkk kendi ordusunu kurmuş yol keserken hükümetin durup sessizce izlediği için direniyorum.

Son düzenleme:
rabiacılar ve ahmetciler diye ayrıldık mı sonunda sayenizde :47:
eger ayrıldıysak sonuna kadar rabiacıyım en azından bir amac ugruna sehit oldu rabia
benimde 2 tane gencim var niye sokaklara cıkıpta devletin polisine saldırmıyorlar ?
her sey yetiştiriliş diyorum bizler vatan hanini yetiştirmiyoruz cok şükür ALLAHIMA

meserret lafımı cımbızla çekip kullanma cümlemi tam oku ilk din kardeşimmi diye bakarım sonrada gerçekten mazlummu diye dedim değilmi mazluma neden üzülmiyeyim piskopatmıyım ben insanların ölmesinden zevk duyayım saçmalamakta üstünüze yok vesselam...

mazlummu diye bakar allah rahmet eylesin derim demişsiniz, mazlumsa üzülürüm dememişsiniz.
"din kardeşimse" canı yandımı üzülürüm diye yinelemişsiniz zaten. kafirden dost olmaz bana dost olmaya neden üzüleyim de demişsiniz.
hiçbir yerde din kardeşim değilse bile mazlumsa üzülürüm gibi bir ifade yok.
saçmalayan ben miyim siz misiniz tekrar okuyun lütfen...

mazlummu diye bakar allah rahmet eylesin derim demişsiniz, mazlumsa üzülürüm dememişsiniz.
"din kardeşimse" canı yandımı üzülürüm diye yinelemişsiniz zaten. kafirden dost olmaz bana dost olmaya neden üzüleyim de demişsiniz.
hiçbir yerde din kardeşim değilse bile mazlumsa üzülürüm gibi bir ifade yok.
saçmalayan ben miyim siz misiniz tekrar okuyun lütfen...
beyza cok dogru söylemiş katılıyorum nedir sizdeki bu hırs necisiniz bizde bilsek ?

Ahmet'e b*k atmaya çalışan arkadaşlar dilerim allah size evlat acısı vermez dilerim...
annesine babasına bir bakın acılarını hissedemiyorsanız diyecek bir şey yok zaten.
Benim Ahmet'in fotoğrafını gördüğüm yerde gözlerim doluyor ne günahı vardı ki...
Meydanlardaki gençlerin elinde ne taş ne sopa hiçbir şey yok provokatörler beni ilgilendirmiyor onlar ölmüyor zaten masum gençler ölüyor.Bırakın taşı sopayı gaz maskesi,kaskı bile yok gençlerin olsa en azından gaz kapsülüyle ölmeZler değil mi?
Her şey bir yana hadi ahmet polisi taşladı diyelim kabul edelim ya berkin ?
14 yaşında evinden ekmek almak için çıkan çocuk polise ne yapmış olabilir de polis tarafından vuruldu at gözlüğüyle bakmaktan vazgeçin araştırın biraz ya yeter!

canım işlerine geldigi gibi algılıyorlar :)

Back