- Konu Sahibi AngelicaPickles
-
görüntüler var hiç mi seyretmediniz ???Iftira atmayin.uydurmayin.vatan haini degildi o cocuklar.allahada kufretmiyorlardi.
Allah kalbinize acima duygusu versin.insallah sevgi tohumlari atsin .yine insallah.
siz rabia için suriyedeki can cekisirken görüntüleri olan bebekler için üzüldünüz mü ??Kusura bakmayin.olen bir genc icin gulen ve mutlu olan bir insanla muhatap artik olmak istemiyorum.
siz rabia için suriyedeki can cekisirken görüntüleri olan bebekler için üzüldünüz mü ??
Allah size insanlik ve vicdan versin.birde gulmussunuz demek.
Ne diyeyim.kelimelerim kifayetsiz kaliyor.
siz rabia için suriyedeki can cekisirken görüntüleri olan bebekler için üzüldünüz mü ??
hiç üzülmedim ahmet'e haberleri seyrederken hımmm dedim ve yemegimi yemeye dvam ettim :)
elmayla armutu ayırt edemeyen sensin bence pkk bizim askerimizi öldürüyorda o asker senin askerin degilmi ???
kimin sayesinde yatagında rahat yatabiliyorsun rahat rahat gezebiliyorsun? kimin sayesinde doguya üniversite okusun diye çocuk gönderiyoruz ?
bu kadar nankör olmayın
benim inandigim ALLAHA HAZRETİ MUHAMMET(S.A.V) efendime inansaydı biraz vicdan olurdu içlerinde
elmayla armutu ayırt edemeyen sensin bence pkk bizim askerimizi öldürüyorda o asker senin askerin degilmi ???
kimin sayesinde yatagında rahat yatabiliyorsun rahat rahat gezebiliyorsun? kimin sayesinde doguya üniversite okusun diye çocuk gönderiyoruz ?
bu kadar nankör olmayın
benim inandigim ALLAHA HAZRETİ MUHAMMET(S.A.V) efendime inansaydı biraz vicdan olurdu içlerinde
Muslumanlik, hosgoru diniymis. Hani nerede hosgorunuz? Kin besliyorsunuz, nefret dolusunuz. Ayni inandiginiz kitabinizda oldugu gibi.
Benim gozumde de muslumanlar zarar veriyor ulkeye. O zaman Turkiye'deki tum muslumanlari terorist mi ilan etmeliyim acaba?
Anlamalisiniz, bu ulkede sadece siz yoksunuz. Kurdude, muslumani da, ateisti de hepimiz saygiyi hakediyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?