Ahmet Atakan(22) başına atılan gaz fişeği sonucu hayatını kaybetti

Iftira atmayin.uydurmayin.vatan haini degildi o cocuklar.allahada kufretmiyorlardi.
Allah kalbinize acima duygusu versin.insallah sevgi tohumlari atsin .yine insallah.

Iftira atmayin.uydurmayin.vatan haini degildi o cocuklar.allahada kufretmiyorlardi.
Allah kalbinize acima duygusu versin.insallah sevgi tohumlari atsin .yine insallah.
görüntüler var hiç mi seyretmediniz ???
biraz gecmiş sayfalara bakarsanız arkadaş link vermişti orda herşey ortada kuru kalabalık konusmuyoruz

Allah size insanlik ve vicdan versin.birde gulmussunuz demek.
Ne diyeyim.kelimelerim kifayetsiz kaliyor.

İnsanlıktan nasibini almamış yaratıklar. Müslümanın içinde vicdan yoksa insanlığından şüphe ederim. Allah bunlarada böyle acı versin umarım. en yakınlarının başına gelsin bu şekil konuşanlar. 22 yaşında gencecik çocuk, ne suçu vardı.

siz rabia için suriyedeki can cekisirken görüntüleri olan bebekler için üzüldünüz mü ??

benden yaşça büyüksünüz o yüzden size karşı saygımı korumaya çalışıyorum ama artık yeter.suriye ve mısır ile ilgili açılan konuya bakın zahmet edip bi kere okuyun bede dahil buraya yorum yapan arkadaşlar ne lanetler yağdırmışız ne gözyaşları dökmüşüz bi bakın..

insafa gelin artık ölen çocukları kullanıp acı yarıştırması yapmayın ama bu kadar olmaz.o katledilen çocuklar üzerinden siyaset yapmayın midem almıyor artık ya.ellerim titriyo.

bu sitede siyaset konuşmak neden yasak diyenler gelip bakın neden yasakmış.

İnsan hele ki biraz olsun vicdan sahibi ise ölen birine nasıl kahkaha atar, nasıl oh iyi olmuş der sonra nasıl annesinin gözünde daima 'çocuk daima biraz bebek' olan gencecik fidanların toprağa düşmesine 'Mısır'daki bebeklerden daha az üzülür?
Yok yok aklım hayalim almıyor, amacım kıyas değil asla, ama o bebekti bu ondan 2 yaş büyük buna daha az üzüleyim, bu da 4 yaş büyüktü buna da % 20 daha az üzüleyim, bu ise 20 yaşındaymış buna % 30 üzülsem kafi gibi açıklamalara girer?
İnsanlık sadece Mısır'da değil, sadece Rabiatul Adeviye Meydanı'nda da değil... İnsanlık tüm dünyada. Üzülecekseniz tüm ölen genç fidanlar, tüm ölen zavallı masumlar için üzülün...
Ben artık ne Mısır'a, ne de ülkemde ölen diğer insanlara üzülüyorum. Hatta bilakis onlar için seviniyorum.
Çünkü en azından 'insanlığın öldüğü bu dünyada' yaşamıyorlar, onlar da yaşasa eminim ölen birine kahkaha atan insanları görerek yaşamak istemezlerdi... Tıpkı benim gibi, tıpkı benim düşüncemdeki tüm ölümlere üzülen insanlar gibi...

Gencecik ölen çocuklara sevinebilen, vicdanı olmayan, acıma duygusundan yoksun insanlar var ne acı bir tablo bu!
Başınıza geldi mi hiç böyle bir şey kaybettiniz mi gencecik bir evladınızı,kardeşinizi,abinizi ?
Ben kaybettim ve içim acıyor sebepsiz yere bir sürü kardeşimi abimi, ablamı kaybettim bu ülkede.
Tanımak zorunda değilim ama gözlerim açık her şeyi gayet iyi biliyorum.
İçerde tutsak olan bir yakınınız var mı sizin? Suçu yokken hemde? Benim var!
Ona ne sorular soruyorlar nelerle suçluyorlar biliyor musunuz? Sanmıyorum.
Buraya gelipte ben müslümanım havalarına girip naralar atmak çok kolay inanç Allah ile aranızda değil mi? Neden bunu bu kadar gözümüzün içine sokuyorsunuz? Madem bu kadar inançlı ve ahlaklısınız o zaman ne olursa olsun bir canın yitip gitmesine nasıl sevinebiliyorsunuz ?
Şunu adım kadar belki daha iyi biliyorum ben inançlı birisi değilim ama bir çok kişiden iyi birisiyim.
Size rağmen bütün konu sapmalarına rağmen hepimizin başı sağolsun ve bunu yapan polis rahat uyumasın!

sanane arkadaşım, isteyen istediğine inanır. sana mı kaldı milletin neye veya kime inandığına göre vicdanını ölçmek?

Yazık .. siz inanıyorsunuz ya hani o yemek boğazınızdan nasıl geçti ya da vicdanınızdan geçti mi ?
Artık insanları dinle sömürmeyin vicdanın inançla alakası yoktur bunu yerleştirin aklınıza.

Vicdanimdan hic suphem yok.olmadida.deistim ve deist olmam degerlerimin acimamin ve insanligimin yok olmasina sebep vermedi hic bir zaman

Son düzenleme:
Bugün 12 Eylül...
33 senede hiçbir şey değişmemiş, hala faşistler car car konuşuyor, can almaya devam ediyor, hala birileri zevkle izliyor gencececik çocukların ölümlerini...
Bu ülke ne çektiyse irticacılardan ve darbecilerden çekti, hala da çekmeye devam ediyor maalesef, bu karanlık günlerin artık biteceğini umuyorum bütün kalbimle...

Cumhuriyet tarihi boyunca faşizmin katlettiği bütün canlara Allahtan rahmet diliyorum.

Ölümleri mutlulukla izleyen, kana susamışları da Allaha havale edelim hep birlikte...
Bu dünyanın bir de ahireti var, orda verecekler hesaplarını...

Son düzenleme:
Benim gozumde de muslumanlar zarar veriyor ulkeye. O zaman Turkiye'deki tum muslumanlari terorist mi ilan etmeliyim acaba?
Anlamalisiniz, bu ulkede sadece siz yoksunuz. Kurdude, muslumani da, ateisti de hepimiz saygiyi hakediyoruz.

oo olaya kürtler falan girecekse hiç açmayın o defterleri
Ne mutlu türküm diyene diyor hergün kürtler
Bir zamanlar kürtçe şarkı yasaktı
yahu devlet emriyle sunni-kürtler katledildi türkiye de
o zaman da bazı kurumlara bazı kişilere bu kadar nefret duydun mu
YOK
anca islamla uğraşın siz
Saygıyı akediyoruz dediğin adam İnancımıza küfrediyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…