- Konu Sahibi AngelicaPickles
-
Muslumanlik, hosgoru diniymis. Hani nerede hosgorunuz? Kin besliyorsunuz, nefret dolusunuz. Ayni inandiginiz kitabinizda oldugu gibi.
Onun Peygambere ettiği küfrü kimse görmez zaten.
Videoyu izledim.o kufreden o muydu. Kesin mi bu.
Hadi o diyelim.
Insan sinirle agzindan istemedigi kelimeleri cikarabiliyor..Bunu icten soyledigini dusunmuyorum.genc daha.delikanli.kani deli iste.
Kaldiki bunu soylemesi onun olmesine oh olsun dedirttirmemeli hicbirimize.
Dipnot.
12 eylulde dogdum.keske bir gun sonra dogsaymisim.ne beter gunde dogmussam.. millet hep kotu sozler soyluyor dogdugum gune.:))
ben oh olsun demiyorum.
Savunmanıza da ayrıca hayran kaldım bi saygısızlık anca bu kdar güzel savunulur.
Sizin değerlerinize böyle küfür edildiğinde de bu kadar anlayışlı olun diyeceğim
bazı konulara girmek istemiyorum neyse.
Ben oh olsun demiyorum.
Savunmanıza da ayrıca hayran kaldım bi saygısızlık anca bu kdar güzel savunulur.
Sizin değerlerinize böyle küfür edildiğinde de bu kadar anlayışlı olun diyeceğim
Bazı konulara girmek istemiyorum neyse.
Bakin benim inancima yada inancsizligima biri kufrederse uzulurum..ama o eden olurse yada oldurulurse hic uzulmedim demem.vede arkadindan gulme smike i kulkannsm.can bu ta. Otesi varmi.
Bu nasıl kin,nasıl bir öfke ?
Siz peygamber misiniz evliya mısınız ya da nesiniz de herkesin dini,cennete gidip gitmeyeceğini sorguluyorsunuz !
Yeter artık.
Sizin gibiler yüzünden tüm Müslümanlar böyle tanınıyor.
Japon turist konusunda da yazdığım gibi bu ülkedeki bazı insanlar için ölen kişi Arap değilse insandan sayılmıyor.Hatta hükümete karşı gelmek gibi bir hataya düştüyse bırak ölsün zaten.O yüzden sorunda sağlıklı bir cevap alabileceğini sanmıyorum pin_up_girl.
Üniformalı kiralık katiller yine iş başında...Yakında bir madalya daha alırlar üstün(!) hizmetlerinden dolayı.Ama asıl madalyayı cehennemde takacaklar haberleri yok...
Benim tek dedigim olen insanlara nerde olursak nereli olursak uzulmeliyiz.
Yasi irki dini ne olursa olsun olsun ... hepimize acima duygusu yasatmali.
yoksa insanligimizi sorgumaliyiz.
Benim tek dedigim olen insanlara nerde olursak nereli olursak uzulmeliyiz.
Yasi irki dini ne olursa olsun olsun ... hepimize acima duygusu yasatmali.
yoksa insanligimizi sorgumaliyiz.
öyle diyorsunuz ama şuan hastasını evde baktığı için evladını askere gönderdiği için maaş bağlıyo bu hükümet şimdiye kadar gelen hükümetlerden hangisi böyle bişey yaptı yada başka yapıcak birleri varmı söylermisiniz...
Bence karsilikli birbirinize bulusma yeri verin
Kozlarinizi paylasin
Tarihte 12 eylul
Uygun yani
Aman hic ileri gitmeyelim
Birbirimizin ümügunu sıkalim
Bu konu kapatilsin bence artik
Hayretler icindeyim
İki tarafta birbirine tek kelime ikna yolunu secmiyor
Bu zihniyet icinde tartisma olmaz
Bari durmadan dini alet etmeyin rica ediyorum
bir de hiç düşündünüz mü, hepimiz ölsek ne yapacaksanız?
geziyi kimler protesto etti, nerdeyse bütün baro birlikleri, tabipler odası, mühendisler odası, işçi sendikaları, ülkenin en önde gelen üniversitelerinin mezuniyetlerinde gezi protestoları yok muydu? sanatçıları, gazetecileri, aydınları hepsi ölsün, siz de şafak sezerle acun ılıcalıyı izler, ismail türüt dinler oturursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?