Ahmet Atakan(22) başına atılan gaz fişeği sonucu hayatını kaybetti

içimden öye şeyler yazmak geçiyor ki, ama ne fayda , gezi olayları sonrasında fitillenen ateşten memnun olanlar sönmeyen korları her seferein de yakmaya niyetli, yasa dışı gösteriler yap sokağa çık , ondan sonra bu ateşin içerinde nerden ne geleceğini bilmezken yaralan, vurul, düş, öl. çatışmaya gidiyorsun. ölmeye gidiyorsun. ölüm üzerine tweetler atıyorsun. neki amacın. intihar mı, bedenini ne için feda ediyosun ey Ahmet kardeş. amaç, ne ? sevilmeyen bir iktidarı devirmek. yok yok hayır, etraf cayır cayırken bizim onlardan farkımız ne deyip biizm ükemizide yakmak. bu hükümet senin yada onun bunun anarşist gibi sokağa dökülmesiyle mi kuruldu. sizle bu anarşizmi desteklerken, dağa inmeyi durdurup gidip burada oturma eylemi yapanları destekliyorsunuz. geziden sonra başlayan bu anarşi istediğini vermeyecek size. yakıp yıktığınızı bedeleni ödemek zorunda kalacaksınız. bu ülkenin suyunu içi, bu ülkenin ekmeğini ye sonra dön vatanına ihanet et. bu açık açık ihanttir. vataının, sevmediğin bir hükümet için yakmak ihanettir. çık adam gibi eleştir. çık adam gibi eleştireni destekle . oduna bir ateş ben atayım demek ihanettir. arkadaşına ihanettir, eşine ihanettir, işine ihanettir, evladına ihanettir. çıkıp sol sömürüsü yapmayın. emekçi içşi ayağına yatmayın. bugün biliyoruz ki emek de işde vatanını seven, vatanı için yeri geldiğinde adam gibi konuşanın hakkıdır. sen benim geleceğimi yıkarak hangi emekten bahsediyorsun. benim ülkemi bölmeye çalışarak hangi vatan sevgisinden bahsediyorsun

Son düzenleme:
Onun Peygambere ettiği küfrü kimse görmez zaten.

Videoyu izledim.o kufreden o muydu. Kesin mi bu.
Hadi o diyelim.
Insan sinirle agzindan istemedigi kelimeleri cikarabiliyor..Bunu icten soyledigini dusunmuyorum.genc daha.delikanli.kani deli iste.
Kaldiki bunu soylemesi onun olmesine oh olsun dedirttirmemeli hicbirimize.
Dipnot.
12 eylulde dogdum.keske bir gun sonra dogsaymisim.ne beter gunde dogmussam.. millet hep kotu sozler soyluyor dogdugum gune.:))

Ben oh olsun demiyorum.
Savunmanıza da ayrıca hayran kaldım bi saygısızlık anca bu kdar güzel savunulur.
Sizin değerlerinize böyle küfür edildiğinde de bu kadar anlayışlı olun diyeceğim
Bazı konulara girmek istemiyorum neyse.

ne olursa olsun kimse böyle pisi pisine bi ölümü hakettemez herkezin inancı kendine kimse kimseyi inanclarından yana sorgulayamaz hiç bi anne bu şekilde bi acı yaşamamalı gencecik belki önünde hayalleri olan gerçekten yaşaması gereken dogruları için savaşan biriydi benim degerlerimede küfür eden yokmu elbette var kendi kişiliksizliği saygısızlığı muhattap bile olmam kimse ben 4 dörtlüğüm demesin inancı olmayan insanada inancı olanada farklı inançta olanlarada sonsuz saygım var önemli olan insan olması ....

Bakin benim inancima yada inancsizligima biri kufrederse uzulurum..ama o eden olurse yada oldurulurse hic uzulmedim demem.vede arkasindan gulme smile i kullanmam.can bu ya. Otesi varmi.

Son düzenleme:
Bu nasıl kin,nasıl bir öfke ?

Siz peygamber misiniz evliya mısınız ya da nesiniz de herkesin dini,cennete gidip gitmeyeceğini sorguluyorsunuz !

Yeter artık.

Sizin gibiler yüzünden tüm Müslümanlar böyle tanınıyor.

Bakin benim inancima yada inancsizligima biri kufrederse uzulurum..ama o eden olurse yada oldurulurse hic uzulmedim demem.vede arkadindan gulme smike i kulkannsm.can bu ta. Otesi varmi.

Ben böyle yapanları savunmadım
Yorumlarımı baştan okursanız üzüldüğümü de belirtmiştim
Ama k.bakmayın taraflı yorumlara kızıyorum
Oh olsun denmiş olabilir hatta twitterden bir paylaşım yapmışsınız olabilir
Aynı şeyler esma için de yapıldı hakaretler küfürler oh olsun başbakan ağlasın 10 esma ölsün diyenler de oldu
Ama burada paylaşım yapanlar araplar umrumda değil ben kendi ülkeme bakarım dedi
Az önce de gördünüz islama olan nefreti
Müslümanlar nefret dolu islam şöyle islam böyle
Ben bunları taraflı ve kindar buluyorum
Tepkim özellikle böyle yapıp
Ahmet gibileri ölünce vicdan yapmaları
İşte ben buna ölü yarıştırma diyorum
Biri ölse de saldırsak derdindeler

yok monacım öyle deme her Müslümanı öyle sanmıyor kimse kim nedir ayırabiliyor insanlar..şükür müslümanım şükür Allah inancım sonsuz ama ölüme sevinecek kadar vicdansız değilim.yani bunun dini yok onu demek istiyorum.görüyoruz ki Allah deyip kalbi nefretle dolu olanlar da var ateisitim deyip insanca bakanlar da.

zaten kalplerini kin nefret bağlamış olanlar müslüman olsa ne olur olmasa ne olur.

Bence karsilikli birbirinize bulusma yeri verin
Kozlarinizi paylasin
Tarihte 12 eylul
Uygun yani
Aman hic ileri gitmeyelim
Birbirimizin ümügunu sıkalim
Bu konu kapatilsin bence artik
Hayretler icindeyim
İki tarafta birbirine tek kelime ikna yolunu secmiyor
Bu zihniyet icinde tartisma olmaz
Bari durmadan dini alet etmeyin rica ediyorum

Benim tek dedigim olen insanlara nerde olursak nereli olursak uzulmeliyiz.
Yasi irki dini ne olursa olsun olsun ... hepimize acima duygusu yasatmali.
yoksa insanligimizi sorgumaliyiz.

Ne güzel yazmışsın canım benim...

hayır yanılıyorsunuz önce dinine, sonra nasıl öldüğüne, mazlum dğil mi ona falan bakmalıyız, geçmiş sayfalarda vardı bir arkadaş sıralamıştı onlara bakar sonra üzülürmüş. hah işte onların hepsine baktıktan sonra bizim gibiyse üzülmeli, değilse keyifle gevrek gevrek gülmeliyiz.
meşhur internet geyiği var ya "çok çirkin ve aptalsın keşke ölsen" hah işte aynı onun gibi, akpli değilsin, eylemcisin, üstüne mülüman da değilsin, öl... zihniyet bu....

kardeşim biz insanların dinine inancına veya nereli olduğuyla ilgilenmıyoruz.Ama onlar nedense bizim dinimize küfreder
Ama neden se inancımızla alay eder yine küfreder..bizim özgürlüğümüzü elimizden almak için birilrine kukla olmak bile onlar için büyük bir nimettir..hatta buda yetmez kundaktakı bebeklere kımyasal sılah kullanacak kadar aşağılık bir adamın arkasında övgüler yağdırır.Ama biz yınede bu şahıs için üzülmeliyız(!).....

Son düzenleme:

yapıyor da senin benim paramla yapıyor bana da bu hükümeti savunmayın..
o maaşları görüyorsunuz da açılımlara ne demeli, özelleştirmeler, ırak savaşında hava sahasını kim açtı orda ölenler masum değil miydi?
maaş diyorsun da asgari ücretliler komik zamlar yapılırken, millet vekilleri fahiş paralar alıyor o zaman bunları düzeltseydi..benim babam kırk sene çalıştı aldığı emekli maaşıyla zor geçiniyor ama bide ankaradakiler yediremiyorum bunları, nerde kaldı sosyal devlet anlayışı..

bir de hiç düşündünüz mü, hepimiz ölsek ne yapacaksanız?
geziyi kimler protesto etti, nerdeyse bütün baro birlikleri, tabipler odası, mühendisler odası, işçi sendikaları, ülkenin en önde gelen üniversitelerinin mezuniyetlerinde gezi protestoları yok muydu? sanatçıları, gazetecileri, aydınları hepsi ölsün, siz de şafak sezerle acun ılıcalıyı izler, ismail türüt dinler oturursunuz

kesinlikle haklısın olay nerden nereye geldi, bence de kapatılmasında yarar var..

Son düzenleme:

yaşaa canım olayı çok güzel özet geçmişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…