- Konu Sahibi AngelicaPickles
içimden öye şeyler yazmak geçiyor ki, ama ne fayda , gezi olayları sonrasında fitillenen ateşten memnun olanlar sönmeyen korları her seferein de yakmaya niyetli, yasa dışı gösteriler yap sokağa çık , ondan sonra bu ateşin içerinde nerden ne geleceğini bilmezken yaralan, vurul, düş, öl. çatışmaya gidiyorsun. ölmeye gidiyorsun. ölüm üzerine tweetler atıyorsun. neki amacın. intihar mı, bedenini ne için feda ediyosun ey Ahmet kardeş. amaç, ne ? sevilmeyen bir iktidarı devirmek. yok yok hayır, etraf cayır cayırken bizim onlardan farkımız ne deyip biizm ükemizide yakmak. bu hükümet senin yada onun bunun anarşist gibi sokağa dökülmesiyle mi kuruldu. sizle bu anarşizmi desteklerken, dağa inmeyi durdurup gidip burada oturma eylemi yapanları destekliyorsunuz. geziden sonra başlayan bu anarşi istediğini vermeyecek size. yakıp yıktığınızı bedeleni ödemek zorunda kalacaksınız. bu ülkenin suyunu içi, bu ülkenin ekmeğini ye sonra dön vatanına ihanet et. bu açık açık ihanttir. vataının, sevmediğin bir hükümet için yakmak ihanettir. çık adam gibi eleştir. çık adam gibi eleştireni destekle . oduna bir ateş ben atayım demek ihanettir. arkadaşına ihanettir, eşine ihanettir, işine ihanettir, evladına ihanettir. çıkıp sol sömürüsü yapmayın. emekçi içşi ayağına yatmayın. bugün biliyoruz ki emek de işde vatanını seven, vatanı için yeri geldiğinde adam gibi konuşanın hakkıdır. sen benim geleceğimi yıkarak hangi emekten bahsediyorsun. benim ülkemi bölmeye çalışarak hangi vatan sevgisinden bahsediyorsun
Son düzenleme: