• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ahmet Atakan(22) başına atılan gaz fişeği sonucu hayatını kaybetti

bakın cok guzel yazıyosunuz eyvallah ama ınancının olup olmaması bızı ılgılendırmez bazı seyler allahla kul arasındadır su yazdıklarınızla merhumu sız yargılamış oluyosunuz bırakın gereklı mercı yargılasın ınsana ınsan gıbı bakmayı bı turlu ogrenemedık ne olursan ol yeterkı gel demeyı bı bız bılemedık... ıyı geceler..

Anana babana küfreden birirni evine alıp yatak açıp yedirmek gibi birşey bu sizin dediğiniz, benim böyle bir şeyi yüreğim kaldırmaz sizin kaldırıyorsa herkes istediği şekilde davranma özgürlüğüne tabiki sahip:42:

Benim gozumde de muslumanlar zarar veriyor ulkeye. O zaman Turkiye'deki tum muslumanlari terorist mi ilan etmeliyim acaba?
Anlamalisiniz, bu ulkede sadece siz yoksunuz. Kurdude, muslumani da, ateisti de hepimiz saygiyi hakediyoruz.

senin gözünde olay burda bitiyor zaten çünkü benim gözümdede inancı olmayan yada zayıf olanlar ülkeme zarar veriyor.

Ne yazdığının farkında değilsin galiba.......inançlars küfrediyorsa bunun bir cezası vardır......ama bu cezanın ölüm olduğunu sanmıyorum.........kaldı ki bu ülkede dini inançlara saygı gösterilmez.........cemevleri ibadethane olarak görülmez........ki milyonlarca alevi var bu ülkede

güzelim zaten bizde inançlarımıza saygısızlık etti ölmesi gerekiyordu demiyoruz ölmüş olduğundan dolayı böyle bir insan için ızdırap duyamıyoruz anlaşılmayan konu bu sanırım kimse kimsenin merhametini vijdanını sorgulamasın herkese göre görecelidir bu

Tabii.tabii
.zaten butun dunyadaki cinayetleri soykirimlari ateistler ve deistler yapti..
Ne desem bos .
kemiklesmis yanlis dusunceleri yokedebilmek ne kadar zormus.

elmayla armutu ayırt edemeyen sensin bence pkk bizim askerimizi öldürüyorda o asker senin askerin degilmi ???
kimin sayesinde yatagında rahat yatabiliyorsun rahat rahat gezebiliyorsun? kimin sayesinde doguya üniversite okusun diye çocuk gönderiyoruz ?
bu kadar nankör olmayın
benim inandigim ALLAHA HAZRETİ MUHAMMET(S.A.V) efendime inansaydı biraz vicdan olurdu içlerinde
Okuduğunu anlayamayanlardansın

Olay ne boyurlata gelmiş arkadaş!
Müslümanlar katil,ateistler süper olayına dönmüş.
Oysa katliamlar soykırımlar yapan;ateist,müslüman,hristiyan bir çok lider var.
Ha size göre müslümanlar ülkeye zarar veriyor ateistler de son derece merhametli insan olabilir.
Ama size göre maalesef.
Merhametli yanınız sadece ırkınıza çalışıyorsa,merhametli yanı sadece ümmete çalışanları gelip burda taşlamyın.
Yaptığı ahlaksızlığı bile kabul ettireene kadar canımız çıkıyor
Ama biri çıkıp müslümanlık adına bir şey söylese
İslama maal etmek 'kelle kesen' demek kolay!

Sanki her ölene herkes vicdan azabı duymak zorunda.Sevinecek değiliz ama bn üzülemiyorumda böyle bi insana küfürlerini duyduktan sonra kime ne ? Millete ne kadar dert olmuş bizim üzülüp üzülmememiz ya. ama mısıra gelince bn önce kendi ülkemi düşünürüm diyenler şimdi vicdanlı oldu başımıza

Sanki her ölene herkes vicdan azabı duymak zorunda.Sevinecek değiliz ama bn üzülemiyorumda böyle bi insana küfürlerini duyduktan sonra kime ne ? Millete ne kadar dert olmuş bizim üzülüp üzülmememiz ya. ama mısıra gelince bn önce kendi ülkemi düşünürüm diyenler şimdi vicdanlı oldu başımıza

:46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46:

ahmet atakan'ı hiç birimiz şahsen tanımıyoruz herhalde. Bir kaç videosu dışında bir görmüşlüğümüz duymuşluğumuz da yok. Ve bu çocuk ölüyor, 22 yaşındayken, saçma sapan şeyler yüzünden bir hayat bitiyor.

ve saçma bir küfür videosu yüzünden, bu insanı yok sayanlar var. "küfür etmiş, ha o zaman iyi olmuş" düşüncesiyle, 22 yaşında birinin yaşama hakkını hiçe sayanlar var. Bu bana garip geliyor.

biri öldükten sonra herkes arkasından aynı şekilde tepki verecek veya üzülecek diye bir kural yok tabi ki, ama şu anda herkesin konuştuğu, daha ailesinin gözyaşları kurumadan, esrarengiz bir şekilde üzerinin örtüldüğü bir olay hakkında, küfür videosunun devamlı öne atılması saçma.

o küfür videosuna odaklanmak yerine, ölüm şekline ve arka planına odaklanılsa, şu anda başka şeyler tartışıyor olabilirdik.

bu sitedeki rabiacı arkadaşların bu konuya gelip bu olayı kınamalarını isterdim.
yoksa çok şeymi istiyorum insanlık adına

mısır da ölenler için üzüldüm sizin deyiminiz ile 'rabiacı' yım
türkiye de ölenlere üzüldüm çünkü aynı zamanda çapulcuyum...
Türkiye de olaylar oluyor diye mısır da ölen ve eminim ki tayyip erdoğan dan haberi bile olmayan çocuklar için üzülenlerin yadırganmasını hiç anlayamadım
ve mısırdakiler için ağlayıp dua ederken gözünün önünde Türkiye de ölen gençleri görmeyen zihniyeti hiç anlayamadım

ahmet atakan'ı hiç birimiz şahsen tanımıyoruz herhalde. Bir kaç videosu dışında bir görmüşlüğümüz duymuşluğumuz da yok. Ve bu çocuk ölüyor, 22 yaşındayken, saçma sapan şeyler yüzünden bir hayat bitiyor.

ve saçma bir küfür videosu yüzünden, bu insanı yok sayanlar var. "küfür etmiş, ha o zaman iyi olmuş" düşüncesiyle, 22 yaşında birinin yaşama hakkını hiçe sayanlar var. Bu bana garip geliyor.

biri öldükten sonra herkes arkasından aynı şekilde tepki verecek veya üzülecek diye bir kural yok tabi ki, ama şu anda herkesin konuştuğu, daha ailesinin gözyaşları kurumadan, esrarengiz bir şekilde üzerinin örtüldüğü bir olay hakkında, küfür videosunun devamlı öne atılması saçma.

o küfür videosuna odaklanmak yerine, ölüm şekline ve arka planına odaklanılsa, şu anda başka şeyler tartışıyor olabilirdik.

Snn bu hayattki en önemli değerlerin ne bilmem ama bnm için Allah ve Peygamberimiz.Sen bunlara küfür edilen videoya saçma bi video diyebiliyosan asıl vicdansızlık bu bence.Snn anana babana küfür edilse bile tepki gösterirsin ama Allahımıza Peygamberimize küfür edilince saçma bi video.Oldu başka??

Konu açılmış ve ilk yorumlardan biri

''Rabiacılar hadi bunu da açıklayın''
ise gelip bize vicdan edebiyatı yapmayın
Konuyu tartışmak istiyorsanz
Ölü yarıştırmaktan vazgeçin!
Olayı Rabiacılar-Çapulcular diye bölen
Ahmet yerine Rabiacıları(!) tartışanları kimse göremiyor mu?

hanım efendi küfür sizin için saçma olabilir garip gelmeyede bilir benim ailemden asla küfür duymadım.
hayatımda hep öyle geçiyor çok şükür.olabilir aile farkları size doğal gelen bize gelmeyebilir

Bu arada gerçekten sormadan yapamayacağım. Hiç birinizin adana hatay taraflarından tanıdığı falan yok mu? Özellikle bu küfürlere takılanlara soruyorum, oralarda yaşayan veya az çok o yörelerin insanının konuşma tarzına uzaktan yakından aşina olan biri yok mu?

"dinini imanını s...." veya "allahını s....." tarzı küfürler, çok bilindik ve kırk kere duyulmuş küfürler değil mi?

Yanlış anlaşılmasın, küfür kesinlikle başlı başına rezil bir şey, keşke ülkemizde herkesin konuşma tarzı daha kibar olsa.. ama yapmayın yani, videoda çocuğun da kamera karşısına geçip onu şöyle yapıyım, buna böyle yapıyım dediği yok. kavga ederken ağızından çıkan sözler. ve sokağa çıksanız, küfürlü konuşan birinin 10 dakika konuşması içerisinde kesin bunları duyarsınız.

küfür işte, ha anneye edilmiş, ha allaha, ha peygambere, ha devlete. küfür işte. popüler bilindik iğrenç küfür. hepsi aynı derecede yanlış.

bunu neden illa kişisel algılanıyor ki?

Snn bu hayattki en önemli değerlerin ne bilmem ama bnm için Allah ve Peygamberimiz.Sen bunlara küfür edilen videoya saçma bi video diyebiliyosan asıl vicdansızlık bu bence.Snn anana babana küfür edilse bile tepki gösterirsin ama Allahımıza Peygamberimize küfür edilince saçma bi video.Oldu başka??

en önemli değerlerin için yapman gereken bütün görevlerini yerine getiriyomusun ??
22 yaşında ölüp giden çocuk için üzülmememiz millete dert olmuş diyebiliyosun..
zannetmiyorum kimse seni dert etmiyodur..
ama yazıkk giden gencecik canlara, yitirilen İNSANLIĞA..

Bu arada gerçekten sormadan yapamayacağım. Hiç birinizin adana hatay taraflarından tanıdığı falan yok mu? Özellikle bu küfürlere takılanlara soruyorum, oralarda yaşayan veya az çok o yörelerin insanının konuşma tarzına uzaktan yakından aşina olan biri yok mu?

"dinini imanını s...." veya "allahını s....." tarzı küfürler, çok bilindik ve kırk kere duyulmuş küfürler değil mi?

Yanlış anlaşılmasın, küfür kesinlikle başlı başına rezil bir şey, keşke ülkemizde herkesin konuşma tarzı daha kibar olsa.. ama yapmayın yani, videoda çocuğun da kamera karşısına geçip onu şöyle yapıyım, buna böyle yapıyım dediği yok. kavga ederken ağızından çıkan sözler. ve sokağa çıksanız, küfürlü konuşan birinin 10 dakika konuşması içerisinde kesin bunları duyarsınız.

küfür işte, ha anneye edilmiş, ha allaha, ha peygambere, ha devlete. küfür işte. popüler bilindik iğrenç küfür. hepsi aynı derecede yanlış.

bunu neden illa kişisel algılanıyor ki?

Çok ılıştı bu olay
Bayıldımmmm

Müslümanlık ne zamandan biri sizin tekelinize geçti pardon?
işinize gelince sadece siz müslümansınız, işinize gelmeyince bu %99 u müslüman olan ülkede diye cümleye başlarsınız.
karar verin bu ülkenin %50 si mi müslüman %99 u mu???

Konu açılmış ve ilk yorumlardan biri

''Rabiacılar hadi bunu da açıklayın''
ise gelip bize vicdan edebiyatı yapmayın
Konuyu tartışmak istiyorsanz
Ölü yarıştırmaktan vazgeçin!
Olayı Rabiacılar-Çapulcular diye bölen
Ahmet yerine Rabiacıları(!) tartışanları kimse göremiyor mu?

canım bu rabiacılar mıısıra ağlayan insanlar oluyor dimi.

eğer rabiacılar ağlıyosa diğer grup çalıp oynuyomu acaba merak ettim şimdi bir açıklasalar :37:

Müslümanlık ne zamandan biri sizin tekelinize geçti pardon?
işinize gelince sadece siz müslümansınız, işinize gelmeyince bu %99 u müslüman olan ülkede diye cümleye başlarsınız.
karar verin bu ülkenin %50 si mi müslüman %99 u mu???

bacım hani sen bizim seviyemize düşmüycektin akşam öyle diyordun neoldu seviyenimi belirledin
:51:

bize cevap yazmaya dahi utanıyodun neoldukiiiiiiiiiiiiiii :37:

Back