• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ahmet Atakan(22) başına atılan gaz fişeği sonucu hayatını kaybetti

İste sorun burada her renkten insanın bu ülkede yaşadığı gerçeğini kabullenmek istemiyorlar.......ateist öylemi......o zaman yaşamasın mantığı.....daha kırk fırın ekmek yememiz gerekiyor

Kimisi, ateist mi, "o zaman yasamasin" mantigi dogru.
Ama kimisi de, ateist mi "defol git bu ulkeden" mantigi...
Nasil yani??? :)
Turk'um, turk vatandasligim var, neden Turkiye'den gitmek zorunda olayimki senin inandigina inanmadigim icin.
Dedigin gibi kabul etmeleri lazim.
Ama malesef simdiye kadar hicbir musluman ulkesinde diger dinlere saygi gosterilmediginden bizim ulkemizde de saygi gosterilmesini beklememk lazim. Cunku, bu din ozunde bize dusman. Onlarin da sucu degil. Kimin suclu oldugunu biliyorum ama onu burada soylemeyecegim, cok ustume gelecekler cunku, ugrasamam.

Ne yazdığının farkında değilsin galiba.......inançlars küfrediyorsa bunun bir cezası vardır......ama bu cezanın ölüm olduğunu sanmıyorum.........kaldı ki bu ülkede dini inançlara saygı gösterilmez.........cemevleri ibadethane olarak görülmez........ki milyonlarca alevi var bu ülkede

Aleviye göre ibadethanedir bana göre değildir .Ama kalkıpta alevinin ibadethanesine küfredersem orda sınırı aşarım .İkisi farklı şey

Son düzenleme:
Kimisi, ateist mi, "o zaman yasamasin" mantigi dogru.
Ama kimisi de, ateist mi "defol git bu ulkeden" mantigi...
Nasil yani??? :)
Turk'um, turk vatandasligim var, neden Turkiye'den gitmek zorunda olayimki senin inandigina inanmadigim icin.
Dedigin gibi kabul etmeleri lazim.
Ama malesef simdiye kadar hicbir musluman ulkesinde diger dinlere saygi gosterilmediginden bizim ulkemizde de saygi gosterilmesini beklememk lazim. Cunku, bu din ozunde bize dusman. Onlarin da sucu degil. Kimin suclu oldugunu biliyorum ama onu burada soylemeyecegim, cok ustume gelecekler cunku, ugrasamam.
Ben Allaha inanan bir aleviyim......istedikleri kadar ben müslümanım ayağına yatsınlar.......kimin neye inandığı belli değil.......ben önce kul hakkına giriyor mu ona bakarım.......çoğu sadece bu konudan sınıfta kalır.........Allaha inanacaksın ama Allahın istediklerini yapmaya gönülsüz olacaksın......iyiymiş.......bu ülkede bazı tarikatların ayrıcalıklı olduğu bilinir.......başkalarının yalancısıyım diyelim...........sorun şu ki kimse ayrıcalığını kaybetmek istemiyor......sınav soruları bir gruba servis ediliyor......birilerinin iş bulması daha kolay........zorunlu hizmet kurasında en iyi yerlere gidiyorlar..............ha işte birileri de sokağa dökülüp isyan bayrağını açtı mı terörist oluyorsun........e niye.......çünkü biz böyle iyiydik............

Senin küfretmen kimin umrunda ......devlet ödenek vermiyor.......bu ülkede dini inançlara saygı yok

niye hangi ibdetini yapamıyosun devlet yüzünden? Bu ülkede türbanlılarada saygı yoktu bi zmnlar, gerçi hala saygı duymayan bi sürü insan var kendi açınızdan düşünmeyin sadece

niye hangi ibdetini yapamıyosun devlet yüzünden? Bu ülkede türbanlılarada saygı yoktu bi zmnlar, gerçi hala saygı duymayan bi sürü insan var kendi açınızdan düşünmeyin sadece

Caminin bütün ödenekleri benim vergilerimle karşılanıyor.......aleviler için bu durum layık görülmediğinden alevi din adamı yetişemedi........sonuçta bir noktada alevilik inancı da dejenere olmaya başladı........siz bunu küçumseyebilirsiniz ama bu kültürel bir soykırımdır.......türbanlı ne alaka şimdi

Evet, sorun da bu zaten. Bu ulkede, kimsenin kimseye sabri ve tahammulu yok. Birbirimize saygi duymaliyiz. Inanin yurtdisinda bunu cok iyi basarmislar. Biz neden basaramayalim. Ben ateistim, muslumanlara saygi duyarim. Sultan ahmet camiini ziyarete gitmistim, ayakkabilarimi da cikardim, orada verilen etegi de giydim basortusunu de taktim oyle ziyaret ettim. Kapali bayanlara saygim vardir. Ben kapaliliga karsi degilim, keske herkes saygi duysa. Keske herkes her dine veya dinsizlige saygi duysa.
Keske bu ulke seriata dogru gitmese.
Cunku bir ateist olarak, kapatilmak veya oldurulmek istemem.
Avrupa ulkeleri gibi olsak keske, orada saygi var cunku.
Ahmet Atakan'a gelince. Keske o da kufur etmeseydi ama sanirim onun da sabrinin tukendigi noktaya gelmis olmali. :50:

Evet, sorun da bu zaten. Bu ulkede, kimsenin kimseye sabri ve tahammulu yok. Birbirimize saygi duymaliyiz. Inanin yurtdisinda bunu cok iyi basarmislar. Biz neden basaramayalim. Ben ateistim, muslumanlara saygi duyarim. Sultan ahmet camiini ziyarete gitmistim, ayakkabilarimi da cikardim, orada verilen etegi de giydim basortusunu de taktim oyle ziyaret ettim. Kapali bayanlara saygim vardir. Ben kapaliliga karsi degilim, keske herkes saygi duysa. Keske herkes her dine veya dinsizlige saygi duysa.
Keske bu ulke seriata dogru gitmese.
Cunku bir ateist olarak, kapatilmak veya oldurulmek istemem.
Avrupa ulkeleri gibi olsak keske, orada saygi var cunku.
Ahmet Atakan'a gelince. Keske o da kufur etmeseydi ama sanirim onun da sabrinin tukendigi noktaya gelmis olmali. :50:

İşte bunlara katılıyorum.Millete dert oluyo arkadaş sanane türbanlıdan sanane ateistten sanane mini etekliden...bn herkesin istediği gibi yaşamasından yanayım kimse kimseye karışmasın.Ama yok bazı açıklar türbanlıyı kötüler bazı türbanlılar açığı ayplar vs.bunlar hep olcaktır zaten.ama şeriata doğru gittiği falan yok bu ülke şeriatı zaten kaldıracak bi durumda değil

Caminin bütün ödenekleri benim vergilerimle karşılanıyor.......aleviler için bu durum layık görülmediğinden alevi din adamı yetişemedi........sonuçta bir noktada alevilik inancı da dejenere olmaya başladı........siz bunu küçumseyebilirsiniz ama bu kültürel bir soykırımdır.......türbanlı ne alaka şimdi

ya sn önceki msjlardan birinde bn Allaha inanan bir aleviyim dedin snrada kul hakkına bakarm fln dedin.Ardından da Allaha inanıyosam onun istediklerini yapmam lazm dedin peki siz hangi kitaba göre hareket ediyosunuz merak ediyorum Kuran Allahın kitabı olduğuna göre ve Kuranda alevilik geçmediğine göre?

ya sn önceki msjlardan birinde bn Allaha inanan bir aleviyim dedin snrada kul hakkına bakarm fln dedin.Ardından da Allaha inanıyosam onun istediklerini yapmam lazm dedin peki siz hangi kitaba göre hareket ediyosunuz merak ediyorum Kuran Allahın kitabı olduğuna göre ve Kuranda alevilik geçmediğine göre?
Arkadaşım alevilik va sünnilik daha sonra ayrıldı birbirinden.......sadece hz ali camii de şehit edildiği için camii ye gitmek istemezler........seninle inancımı mı tartışacağım şimdi........ben dindar kesimden bahsettim....dinlerine küfür ediliyorlarmış çok hassasmışlar ne derece dini bütün olduklarını normal hayatta görebiliyorum demek istemiştim............ayrıca Allaha inanıyor olmam herşeyi mantıklı bulacağım anlamına gelmiyor............eline beline diline hakim olamadıktan sonra neyleyim ben inancı.......allah bize o kitabı bu dünyada nasıl yaşamamız gerektiğini öğretmek için gönderdi temel felsefe budur.......ona bakarsan internette kitapta geçmiyor ama sen şuan bunu kullanmakla belki büyük günah işliyorsundur........çünkü kitapta yok

Arkadaşım alevilik va sünnilik daha sonra ayrıldı birbirinden.......sadece hz ali camii de şehit edildiği için camii ye gitmek istemezler........seninle inancımı mı tartışacağım şimdi........ben dindar kesimden bahsettim....dinlerine küfür ediliyorlarmış çok hassasmışlar ne derece dini bütün olduklarını normal hayatta görebiliyorum demek istemiştim............ayrıca Allaha inanıyor olmam herşeyi mantıklı bulacağım anlamına gelmiyor............eline beline diline hakim olamadıktan sonra neyleyim ben inancı.......allah bize o kitabı bu dünyada nasıl yaşamamız gerektiğini öğretmek için gönderdi temel felsefe budur.......ona bakarsan internette kitapta geçmiyor ama sen şuan bunu kullanmakla belki büyük günah işliyorsundur........çünkü kitapta yok

Oldu cnm snle hiç girmiiyim en iyisi bu konulara yoksa çıkamayız bi din kültürü öğretmen adayı olarak anlatmak isterdim ama anlayan olmayacağı için boşa yorucam kendimi bn gider

sabah sabah uykum kaçtı konuya bakayım dedim ama daha beter oldum başıma ağrılar girdi..

hani bi arkadaş yazmış ya mahalle kavgasına döndü diye bazı yorumlar gerçekten öyle.böyle giderse konu kapanır yakındır.
konu nerelere gelmiş okurken ne okuduğumu şaşırdım.

dün haberlerde izledim ölen gencin amcası diyor ki;yeğenimi kaybetmekten daha acısı arkasından söylenen kötü şeyleri duymak,bunları okumak..bu bizi daha çok yıktı diyor..

o kadar üzüldüm ki,doğru ölen öldü de yapılan çirkin şeyler devam ediyor.çoğunluğu mslüman olan bir ülkeyiz ve biliriz ki ölünün arkasından konuşmak ayıptır,günahtır..ama bunu ne çabuk unutuyoruz.işimize gelince en iyi müslümanız ama..

ya gencecik çocuklar hiç uğruna ölüyor bu ölen senin kardeşin benm abim de olabilir daha neyin savaşı bu? Allah rahmet eylesin keşke olmasaydı demek çok mu zor? ille acı karşılaştırması,aa bak o da şöyleymiş ama demek k mi lazım tamam üzülmeyebiliriz ama saygı duyalım hiç değilse.

Son düzenleme:
Konu çok farklı yerlere gelmiş yine, okurken dehşete düştüm bazı yorumları.. Ama bu yaşta birinin, yok yere ölümünü meşrulaştıracak hiç bir neden yoktur, bunun arkasından 'oh olsun' zihniyetinde olanların da, insanlığından şüphe ederim.

üniversiteler açılıyor, muhtemelen olaylar daha da büyeyecek, bunun daha başlangıç olmasının bilinmesi insanı çok fazla korkutuyor.

bazılarının tabiriyle, o '3-5 ergen'in(!) bundan sonra kılına zarar gelmemesi tek temennim.

kafayı yemiş çıldırmış derdi neyse bu yaşta.

Elmayla armutları karıştırmak bu olsa gerek......pkk senin askerini öldürüyor yani senin düşmanın biryerde pkk kendi kaşınıyor.......ama bu çocuk senin inandığın şeylere inanmadığı için pkk lılarla karşılaştırılmayı haketmiyor
elmayla armutu ayırt edemeyen sensin bence pkk bizim askerimizi öldürüyorda o asker senin askerin degilmi ???
kimin sayesinde yatagında rahat yatabiliyorsun rahat rahat gezebiliyorsun? kimin sayesinde doguya üniversite okusun diye çocuk gönderiyoruz ?
bu kadar nankör olmayın
benim inandigim ALLAHA HAZRETİ MUHAMMET(S.A.V) efendime inansaydı biraz vicdan olurdu içlerinde

Konu çok farklı yerlere gelmiş yine, okurken dehşete düştüm bazı yorumları.. Ama bu yaşta birinin, yok yere ölümünü meşrulaştıracak hiç bir neden yoktur, bunun arkasından 'oh olsun' zihniyetinde olanların da, insanlığından şüphe ederim.

üniversiteler açılıyor, muhtemelen olaylar daha da büyeyecek, bunun daha başlangıç olmasının bilinmesi insanı çok fazla korkutuyor.

bazılarının tabiriyle, o '3-5 ergen'in(!) bundan sonra kılına zarar gelmemesi tek temennim.
o zaman dogdogru okullarını okusunlar tek amaclarının okul oldugunu unutmasınlar eylemlerle ne işleri var ögrenci olduklarını unutmasınlar

Peki bunu yazana ne demeli?
Bu da mı tesadüf?
skmh3.jpg

hiç üzülmedim ahmet'e haberleri seyrederken hımmm dedim ve yemegimi yemeye dvam ettim :)

Allah size insanlik ve vicdan versin.birde gulmussunuz demek.
Ne diyeyim.kelimelerim kifayetsiz kaliyor.

Allah size insanlik ve vicdan versin.birde gulmussunuz demek.
Ne diyeyim.kelimelerim kifayetsiz kaliyor.

bence bu konu kapatılsın,lütfen..

biz ne tartışmayı biliyoruz ne acıya saygı duymayı ne başka bişeyi..yukardaki yorum bunun en yakın örneği.okurken utandım yemin ederim kızmadım,üzülmedim sadece çok utandım..

kazen,mune lütfen bu konuyu kapatın,bizim ülkemizde insanların ölümüne sevineneler hatta dalga geçenler varmış daha fazlasını görmek çok can acıtıcı olur.bu tartışmak falan değil.

Son düzenleme:
bence bu konu kapatılsın,lütfen..

biz ne tartışmayı biliyoruz ne acıya saygı duymayı ne başka bişeyi..yukardaki yorum bunun en yakın örneği.okurken utandım yemin ederim kızmadım,üzülmedim sadece çok utandım..

kazen,mune lütfen bu konuyu kapatın,bizim ülkemizde insanların ölümüne sevineneler hatta dalga geçenler varmış daha fazlasını görmek çok can acıtıcı olur.bu tartışmak falan değil.

Evet.gercekten kapatılsin ki bu tarz yazilari gormeyim.ve insanligimdan utanmayayim
Kendimi zor tutuyorum bu mesajdan sonra zaten.

Son düzenleme:
bence kapatılmamalı rahatsız olan varsa ne okur nede yorum yapar ? benim vatanıma hainlik yapıp inandıgım varlıgında asla süphe duymadıgım varlıga küfür edene üzülmem
vatanı için islamiyet için cihat ederken şehit olan rabia neyse sizin gözünüzde vatanı bölmeye calışan yıkanmış beyinler( ethem ahmet vs) de benim gözümdeo dur .

Son düzenleme:
Back