• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ahmet Atakan(22) başına atılan gaz fişeği sonucu hayatını kaybetti

Bence karsilikli birbirinize bulusma yeri verin
Kozlarinizi paylasin
Tarihte 12 eylul
Uygun yani
Aman hic ileri gitmeyelim
Birbirimizin ümügunu sıkalim
Bu konu kapatilsin bence artik
Hayretler icindeyim
İki tarafta birbirine tek kelime ikna yolunu secmiyor
Bu zihniyet icinde tartisma olmaz
Bari durmadan dini alet etmeyin rica ediyorum

bence ölümüne mücadele olacaksa biz gitmeyelim, yaşama şansımız yok, çünkü onlar öldürmeyi de iyi bilirler

yaşaa canım olayı çok güzel özet geçmişsin :46:

takmışlar çapulcu bozguncu vatan haini diye, samanyolu haberden takip ettikleri için gündemi...
açıp belki google dan bakarlar kaç tıp fakültesi katılmış protestolara, kaç meslek birliği, kaç işadamı, kaç sanatçı...
hastaneye gidip canlarını emanet ettikleri kişiler de bozguncu vatan haini, avukatlar, öğretmenler, işçiler de...
bir vatansever kendileri.

takmışlar çapulcu bozguncu vatan haini diye, samanyolu haberden takip ettikleri için gündemi...
açıp belki google dan bakarlar kaç tıp fakültesi katılmış protestolara, kaç meslek birliği, kaç işadamı, kaç sanatçı...
hastaneye gidip canlarını emanet ettikleri kişiler de bozguncu vatan haini, avukatlar, öğretmenler, işçiler de...
bir vatansever kendileri.

çok haklısın canım artık tartışamayacağım bide samanyolu haberi okudum ya olay koptu zaten bende..
herkes görmek istediği gibi görüyor olayları..
şunu da diyeyim daha önceki sayfalarda da demiştim bende bu tarz bir eylem taraftarı kesinlikle değilim, talan etmek, mala mülke zarar vermek olmaz yapanlar var tabi..işte onlar yüzünden insanalrın haklı davaları bir anda karşıt görüşlülerin ağızlarına sakız oluyor bkz: bu konunun muhtelif yerlerine..

Şimdi bu çocuk dine, efendiye küfür etmiş terörist ilan etmişsiniz ya hani, bir zamanlar birileri de benim milletim için Türk milleti diye bir şey yoktur, ümmet vardır diyordu. Milli irade sahibi olduğunu iddia eden arkadaşlara soruyorum, milli iradeniz bunu nasıl sindiriyor? Ama yok, çünkü o zaman dini övdü, milleti sildi ama problem değil, değil mi? :ssz:

Ölen genç adamın toprağı bol olsun.

Bu konu başlığı altında çok da tartışmaya gerek yok, boşu boşuna canımızı sıkmayalım. Ampulümüzü yakalım, keyfimize bakalım değil mi :28::28: :ssz:

Muslumanlik, hosgoru diniymis. Hani nerede hosgorunuz? Kin besliyorsunuz, nefret dolusunuz. Ayni inandiginiz kitabinizda oldugu gibi.

saygıdan bahseden arkadaşlar,iki kelam etmemişsiniz bu yoruma,nerdesiniz ? sizi ilgilendirmezmi ? oysa yanlış bulduğunuz yorumları sıra sıra alıntılayıp uzun uzun kınama mesajları yazıyosunuz,banane onun düşüncesinden demiyosunuz !

inanmamak farklıdır,başkasının inandığına dil uzatmak farklıdır.demekki hiç biriniz yukarıdaki mesajda bi anormallik,bi saygısızlık farketmediniz,bravo !

Ahmet olmedi , Misirdaki bebekler de Esma da olmedi. Olen INSANLIK. Birinin olumune uzulmemek ve hatta ki gulmek ...Allahim bizi siyasi cikarlarina gore kanayan vicdanlardan korusun.

Samimiyetlerinizi sorguluyor musunuz hiç merak içinde okudum yazılanları , içim kaldırdığı kadarını okudum o ayrı .

Yok samimi değilsek , sadece laf yarışına girmiş isek bilelim de hiç nefes tüketmeyelim gerçekten samimiyetle paylaşım yapmak isteyenler.

Konunun başına yazdım tek cevap alamadım , hadi sevmeyenler hatta daha da ileri gideyim nefret edenler Ahmetin ölümü üzerine yazıp çizdi , boyut aştı , sınır tanımadı vs...

Ahmetle aynı yolda yürüyenlerin Ahmetin kanı üzerinden mizansen oluşturup , yanına tek bir ayakkabı ile gaz fişeği koyup resimlemesi ne kadar samimi Allah aşkına ???

Ölen ölüyor , ölüyü bir o taraf çekiyor bir bu taraf birileri. Samimiyet hak getire.

Ha , geleyim kanıma donduran yazılara . Kimi ne kadar ırgalar benim kanımı dondurması bilemem de ; yazık dedim hem de çok yazık .
Kim kimi kandırıyor ya da ne için kandırıyor ?

Herkesin bir değerlisi , mukaddesi vardır .Sizin yok mu hiç soruyorum ? Hakkında tek bir kelime küfür edilse kan beyninize sıçrayacak kadar değer verdiğiniz kıymetliniz , maneviyatınız , lideriniz .... adı her ne olursa olsun işte farketmez , yok mu yahu hiç ???

Biri çıkıp sizin mukaddesine küfür etse , kalkıp onu öldürmeyecek kadar soğukkanlı olsanız da çoğunuz lanet okumaz mısınız o kişiye ?

Ölümü dile dolayıp bu kadar vicdan sorgusu yaptırmayın artık yeter ! Seninle benim mukaddes değerim farklı olabilir eyvallah sonsuz saygım var ama sen nasıl ki değerlerine laf edene kin duyabiliyorsun bırak bende duyayım .

Partiymiş , hükümetmiş , ideolojiymiş zarmış zurtmuş ... Bu mu mesele ? Hayır değil . Bırakın artık kimse kimseye kime ne kadar üzüleceğinin yol haritasını çizmesin ve kimse kimseyi bazı ölümlere neden üzülmediğinin açıklamasını yapmak zorunda bırakmasın ve yine ne kadar zorunda hissetse de kendisini kimse bir ölümün ardından ohhhh yazmasın yahuu , yazmasın işte çok mu zor ?

Yaftalamaktan sıkılmadınız bir çoğunuz , ya vatan haini ya arap hayranı . Kurabildiğiniz başka cümle yok mu?

Siz biz ayrımı yapılmasından rahatsızlık duyduğunu yazan her bir mesaj sahibi , iki mesaj sonra olayın akışına kapılıp '' eee peki siz şurda ...bıdı bıdı ...'' yazmış.

Kim kimi ne için kandırıyor yahu ?

Herkesin bir görüşü var , inancı inançsızlığı var . Yaradanın sana verdiği akıl sende öyle işliyor bende böyle ... Bu nedir böyle bir diğerini düşünmemekle , aptal olmakla suçlama yarışı ?

Yok arkadaş , meraklanmayın , herkes pekala düşünebiliyor , herkes en az sizin kadar okuyor , araştırıyor , mukayese ediyor , sonuç çıkarıyor .Arada ciddi anlamda sorgu problemi yaşayanlar var ama bunlar da her iki fikri savunanda da var .Öyle kimse bir diğer tarafı cehaletle suçlamasın artık yeter.
Ahmete üzülenler aydın , esmaya üzülenler arap yalakası cahiliye kadınları .
Vayyy efendim yaaa , kim veriyor sana bu sınıflandırma hakkını ???

İlk kez bu kadar öfkelendim bu forumda belki de , ilk kez canımı acıttı yazdıklarınız . İlk kez samimiyetsizliğiniz buram buram yayıldı .

Hakmış , özgürlükmüş , din kardeşliğiymiş ... Dönün dönün okuyun yazılanları , sokaklarda vahşetin klavyeye yansıması ancak bu kadar olur dedirttiniz bana sadece .

Caminin bütün ödenekleri benim vergilerimle karşılanıyor.......aleviler için bu durum layık görülmediğinden alevi din adamı yetişemedi........sonuçta bir noktada alevilik inancı da dejenere olmaya başladı........siz bunu küçumseyebilirsiniz ama bu kültürel bir soykırımdır.......türbanlı ne alaka şimdi
slm camiinin inşaatından tutun elektrik su faturasına hatta ısınmasına varana kadar dernek yani camii cemaati camiinin bulunduğu mahalle halkı göünllüler karşılar...dediğinz gibi vergilerle vs karşılanmıyo yani....

Süleyman Özışık'ın yazısından:

Uzunca zamandır "Eylül ayı eylem ayı" diyorduk. İşte yeniden azdılar. Amaçları diktatörü devirmek! Kara lordların paralı askerleri olarak diktatörü devirirken diktatörlük nasıl yapılır dersleri veriyorlar milyonlara. TV başında maç seyredip çekirdek çitleyenlerin kendilerini enayi yerine koyduklarının bile farkında değiller.

Dün Hatay'da polise kiremit atmaya çalışırken düşen Ahmet Atakan'ın Facebook ve twitter sayfasını inceleme şansı buldum. Mısır'da keskin nişancıların kurşunuyla kırılıp yere düşen Esma için, "B.k çuvalı gibi yere yağıldı" diyerek kahkahalar atmış. "Kahraman Esad seni seviyoruz" diyerek katledilen 100 binin üzerindeki masuma acımadığını yazmış.

Boşuna dememişler, "Kimse yaşattığını yaşamadan bu dünyadan ayrılmaz" diye...

"Bu ülkenin gençleri ölüyor" diye yas tutuyorsunuz ya hani... Haydi şimdi bize şu soruların cevaplarını verin minik diktatörler!

Mısır ve Suriye'deki ölümlere sevinen, ölen Esma'nın arkasından, "Acaba bakire mi gitti?" diyerek dalga geçen, Türkiye'de asker ve polisle çatışırken çatıdan düşüp can veren Ahmet Atakan için ağlayalım mı?

Gücünü ve kudretini yaşlı bir kadının üzerinde deneyen mahluk yarın birgün bir eylemde polisle çatışırken öldürülürse, üzülelim mi?

Cevap mı istiyorsunuz?

Emin olun şu haksızlıklarınıza maruz kalan masum halk sizden fazla üzülüyor, ağlıyor.

En azından hiç kimse sizin kadar Erhan Sarısülük'ün, Ali İsmail Korkmaz'ın, Ahmet Atakan'ın ve diğerlerinin ölmesine sevinmiyor.

https://www.youtube.com/watch?v=mSA89ICgBP8

saygıdan bahseden arkadaşlar,iki kelam etmemişsiniz bu yoruma,nerdesiniz ? sizi ilgilendirmezmi ? oysa yanlış bulduğunuz yorumları sıra sıra alıntılayıp uzun uzun kınama mesajları yazıyosunuz,banane onun düşüncesinden demiyosunuz !

inanmamak farklıdır,başkasının inandığına dil uzatmak farklıdır.demekki hiç biriniz yukarıdaki mesajda bi anormallik,bi saygısızlık farketmediniz,bravo !

Gene malzeme ellerinde patladı ya , nereye saldırcaklarını şaşırdılar. "Kendi düşen ağlamaz" derler.

Acımasızlığın bahanesi "ama o benim değerlime küfür etti" olamaz.Bu kimsenin ölümüne "oh olsun" demek için bir gerekçe olamaz.Bu insan kimseye zarar vermemiş,kimseyi öldürmemiş,ettiği küfür bana göre yanlış,bir başkasına göre günah,bana göre kendi itibarını zedeledi,başkasına göre kendi ahiretini mahvetti...Her halükarda zararı kendine...Kimse vicdanını aklamak için böyle ucuz bahanelere sığınmasın,herkes önce dönüp bir kendine baksın kendi yolunda ne kadar doğru yürüyor diye

AAA susun bakayım tüm aydınlar orada sen flash tv de halay izle senin neyine!
Ben senin adına savunurum hakkını özgürlüğünü
Üniversite öğrencileri doktorlar mühendisler herkes orada sen sus otur bakalım cahil(!)
Bizi 3-5 ergen sanmayın biz aydın kesim olarak siz koyunları savunuyoruz orda.
Hele bir hükümet devrilsin bak gör.

Ahmet öldü neden üzülmüyorsunuz vicdansızlar o da insan değil mi?
IRK din herneyse ayrım yapmadan üzülsene
Kim? Esma mı haa dur orda araplar bize ihanet etti hem ben önce kendi ülkeme bakarım.

Ne olmuş canım çocuk sinirlenmiş küfür etmiş neden yargılıyorsunuz ki sonuçta ölmüş yazık değil mi?,
zaten müslümanlık iğrenç bişey yhaaaa(!)

...

Hee o mu orada duracaksın o benim için kutsal hem onu koruma kanunu var diline biber sürerim senin yobaz şheyy!?!!?!?!?!

Son düzenleme:
Ahmet Atakan'ın Allah'a ve polislere küfrettiği sözleri

Ahmet Atakan Allah'a küfrediyor

Ahmet Atakan'ın Allah'a açıkça küfrettiği duyuluyor. Hatay'da yapılan eylemlerde polis taşlarken çatıdan düşen Ahmet Atakan adlı göstericinin, ODTÜ eylemleri sırasında polisle girdiği tartışmada Allah'a ve peygamberimiz Hz.Muhammed'e küfür ettiği video görüntüsü

Hatay'da çatıdan düşerek ölen Ahmet Atakan'ın yeni görüntüleri ortaya çıktı. ODTÜ eylemlerine destek vermek için yapılan gösterilerde Ahmet Atakan'ın gruba liderlik yaptığı ve Allah'a küfürler ettiği video görüntüleri.

https://www.facebook.com/photo.php?v=1439474116277164&set=vb.606244509397734&type=2&theater

Son düzenleme:
çocuk küfür etti die,
oh iyi olmuş, iyi ki ölmüş, tü kaka mı diyelim.
az vicdan merhamet yaaa, Allah aşkına az insanlıkk..
*
ne kadar merhamet yoksunu insanlar olduğunu bi kez daha göz önüne serdiniz..
*
şu lafıda üzerine alınan alınsın..

' Parmağınla beni işaret etmeden önce ellerinin temiz olduğundan emin ol. '

Bu videodan ziyade videonun altına yapılan yorumlar var ya onları okudum...
Okumaz olaydım! Sizin müslümanlık anlayışınız buysa...

Ahmet Atakan, şu anda bu dünya da yok! Dini inancı da ne beni ne de başkasını ilgilendirmez. Ama kimsenin dinine küfretmeye hakkı yoktur elbet burada herkes haklı! Evellallah! Ancaak bununda cevabı yaşayanlara hukuksal olarak verilir, cezası ölüm olamaz, linç olamaz! Gidersin savcılığa şikayetçi olursun, uğraşırsın... Ancak aslolan bu çocuk şuan yok! Öldü... ve bu ardından kendisine yer biçen, söven arkadaşlar bilmezmisiniz ki Allah'ın bir kulu için bile hüküm vermek, ona şirk koşmaktır?! Dinine hakaret etti diye ölenin ardından bunları söyleme hakkını kim verdi! Tek söyelenecek söz toprağı bol olsun, allah affetsin, allah rahmet eğlesin değil midir?

Son düzenleme:
Elmayla armutları karıştırmak bu olsa gerek......pkk senin askerini öldürüyor yani senin düşmanın biryerde pkk kendi kaşınıyor.......ama bu çocuk senin inandığın şeylere inanmadığı için pkk lılarla karşılaştırılmayı haketmiyor

oda benim polisime taş atıyor öyle böyle değil hemde koca koca, küfrediyor çok bir fark göremedim doğrusu:26:

Buraya olen gencin kufur videolari neden koyuluyor anlamis degilim. Burada uzulmeyenler by gencin olumune zaten habersizdi by kufur olayindan. Uzulmeyecek plan uzulmuyor zaten amac ne? Bakin kufur etmis.Evet etmis Allah affetsin insallah tovbe etmistir.Nedir bu pompalanan nefret? Birakin onu kufur etmeyip de yaralanip olenleri ne yapacagiz gulenler onlara da guluyor.

Yani kendinizi kandirmayin siz Ahmet'e ; kufur etti diye degil sirf sizin gibi dusunmedigi icin uzulmediniz. Tipki Esmaya baskalarinin uzulmedigi gibi. Birbirinizden farkiniz ne?

Back