Samimiyetlerinizi sorguluyor musunuz hiç merak içinde okudum yazılanları , içim kaldırdığı kadarını okudum o ayrı .
Yok samimi değilsek , sadece laf yarışına girmiş isek bilelim de hiç nefes tüketmeyelim gerçekten samimiyetle paylaşım yapmak isteyenler.
Konunun başına yazdım tek cevap alamadım , hadi sevmeyenler hatta daha da ileri gideyim nefret edenler Ahmetin ölümü üzerine yazıp çizdi , boyut aştı , sınır tanımadı vs...
Ahmetle aynı yolda yürüyenlerin Ahmetin kanı üzerinden mizansen oluşturup , yanına tek bir ayakkabı ile gaz fişeği koyup resimlemesi ne kadar samimi Allah aşkına ???
Ölen ölüyor , ölüyü bir o taraf çekiyor bir bu taraf birileri. Samimiyet hak getire.
Ha , geleyim kanıma donduran yazılara . Kimi ne kadar ırgalar benim kanımı dondurması bilemem de ; yazık dedim hem de çok yazık .
Kim kimi kandırıyor ya da ne için kandırıyor ?
Herkesin bir değerlisi , mukaddesi vardır .Sizin yok mu hiç soruyorum ? Hakkında tek bir kelime küfür edilse kan beyninize sıçrayacak kadar değer verdiğiniz kıymetliniz , maneviyatınız , lideriniz .... adı her ne olursa olsun işte farketmez , yok mu yahu hiç ???
Biri çıkıp sizin mukaddesine küfür etse , kalkıp onu öldürmeyecek kadar soğukkanlı olsanız da çoğunuz lanet okumaz mısınız o kişiye ?
Ölümü dile dolayıp bu kadar vicdan sorgusu yaptırmayın artık yeter ! Seninle benim mukaddes değerim farklı olabilir eyvallah sonsuz saygım var ama sen nasıl ki değerlerine laf edene kin duyabiliyorsun bırak bende duyayım .
Partiymiş , hükümetmiş , ideolojiymiş zarmış zurtmuş ... Bu mu mesele ? Hayır değil . Bırakın artık kimse kimseye kime ne kadar üzüleceğinin yol haritasını çizmesin ve kimse kimseyi bazı ölümlere neden üzülmediğinin açıklamasını yapmak zorunda bırakmasın ve yine ne kadar zorunda hissetse de kendisini kimse bir ölümün ardından ohhhh yazmasın yahuu , yazmasın işte çok mu zor ?
Yaftalamaktan sıkılmadınız bir çoğunuz , ya vatan haini ya arap hayranı . Kurabildiğiniz başka cümle yok mu?
Siz biz ayrımı yapılmasından rahatsızlık duyduğunu yazan her bir mesaj sahibi , iki mesaj sonra olayın akışına kapılıp '' eee peki siz şurda ...bıdı bıdı ...'' yazmış.
Kim kimi ne için kandırıyor yahu ?
Herkesin bir görüşü var , inancı inançsızlığı var . Yaradanın sana verdiği akıl sende öyle işliyor bende böyle ... Bu nedir böyle bir diğerini düşünmemekle , aptal olmakla suçlama yarışı ?
Yok arkadaş , meraklanmayın , herkes pekala düşünebiliyor , herkes en az sizin kadar okuyor , araştırıyor , mukayese ediyor , sonuç çıkarıyor .Arada ciddi anlamda sorgu problemi yaşayanlar var ama bunlar da her iki fikri savunanda da var .Öyle kimse bir diğer tarafı cehaletle suçlamasın artık yeter.
Ahmete üzülenler aydın , esmaya üzülenler arap yalakası cahiliye kadınları .
Vayyy efendim yaaa , kim veriyor sana bu sınıflandırma hakkını ???
İlk kez bu kadar öfkelendim bu forumda belki de , ilk kez canımı acıttı yazdıklarınız . İlk kez samimiyetsizliğiniz buram buram yayıldı .
Hakmış , özgürlükmüş , din kardeşliğiymiş ... Dönün dönün okuyun yazılanları , sokaklarda vahşetin klavyeye yansıması ancak bu kadar olur dedirttiniz bana sadece .