- 28 Aralık 2023
- 6.051
- 18.527
-
- Konu Sahibi dolar milyoneri
Evet kan grubu da etkili olabilirKan grubu, mizaç, dediğiniz gibi yanında tükettigim diğer şeyler de olabilir. Bulguru çok seviyorum o beni sevmiyor. Meyve günde bir porsiyon çok şekerli olmayanları tercih ederim ondan olduğunu sanmam.
Seviyeleriniz kolaylıkla geçsin çıpçıtır olun inşallah
3 te ne yedin.Günaydııııınnnn
Gece üçe kadar direndim valla
Bu direniiim bile yakmıştır o yağları
Çok uykum var ama artık okul açılıyor erken kalmaya alışmam lazım o yüzden uyandım
Bu gece 12 den önce uyuyabilmeyi planlıyorum
Ahaha üçte uyudum artık3 te ne yedin.
Evet okullar açılıyor
Canım serbest ama kendin yapman lazımCig kofte serbest se ben bu apa diyetini cig kofteyle yapabilirim
Cok iyi aslında bende arastirabilirim.ana mantığını anlayabilmek için..İlk seviye kac gün sürüyorCanım serbest ama kendin yapman lazım
Nar ekşisi yasak ama
Ben üç kere falan kısır yaptım turşu da serbest oh
Ama ayran yasak
40 gün sürüyor canımCok iyi aslında bende arastirabilirim.ana mantığını anlayabilmek için..İlk seviye kac gün sürüyor
Allah kabul etsin canımİftarımı yaptim geldim
Şehriye corbasi
Iki parça tavuk
2 adet tavuk köftesi
1 tabak mercimekli bulgur plavi
Su cay devam
Tabiki ederim usandım yapmadim kesinlikle istiyor ..Allah kabul etsin canım
Oruç tuttuğun günler unutmazsan bana da dua eder misin
Ben de başladığımda sana edeyim inşallah
Müminin mümine duası kabul olurmuş
Afiyet şifa olsun menü güzel ama bi salata istiyo sanki sebze eksik kalmış gibi
Allah razı olsun canımTabiki ederim usandım yapmadim kesinlikle istiyor ..
Şekerim oynuyor galiba kendimi aç hissediyorum
InsaAllah dayanırım midemin sesine sağır oluyorum..Allah razı olsun canım
Elmaya tarçın dök ye
Ya da süt de olur
Dinleme onu bi yerden sonra susuyoInsaAllah dayanırım midemin sesine sağır oluyorum..
Cay iceljm yeşil çayımızı kayısı cayimizi
İnsülin direnci olduğu icin zannımca dalgalaniyorDinleme onu bi yerden sonra susuyo
Tarçın kan şekerini dengeler canım sütle tüketebilirsinİnsülin direnci olduğu icin zannımca dalgalaniyor
Bencede boyunuz kac aslinda cok kilonuz yok..Sabah tartıldım baya artı çıktım canım sıkıldı
Her gün tartılmamak lazım evet
Ama duramıyorjm
Sanki göbeğin de büyüyor gibi
Canım tatlı istiyor çok mutsuzum
Erkek olmak varmış he
Canım 164 boyumBencede boyunuz kac aslinda cok kilonuz yok..
Bende 15 gündür tartilmiyorum galiba.tartilmamak da guzel tartılmakta ortasını bulmak lazım..
Ama ya kilonu dert etmeyeceksin bu hayatta yada zayif olacaksin bizim işimiz zor ya.12 senedir diyetle uğraşıyorum artık bıkkınlık geliyor ama yapacak birsey de yok..bıraksan ucu kaçıyor toplayim desen gozun kaliyor.hayrolsun
Bugun güzel bir kahvaltı yaptım.2 3 dilim ekmek yemiş olabilirim.kahvaltiliklar ve sucuklu yumurta.
Daha gözüm.yiyemediklerimde idi ama bırak dedim kendime
Yok tam bugdaydi.yav sen kendine niye eziyet ediyorsun kilon yanlis hatırlamıyorsam 56 degil miydi ya spor yap incel kendini hiç zorlama çikolata istiyor san ye çok kilon neyi yokCanım 164 boyum
Ama popom göbeğim var yani
Sabah yediğin iki dilim ekmekten bişey olmaz ya beyaz ekmek yeme yeter